Добавяне на Б отбори

5280views 60comments Предложения
Супер идея

Добавяне на Б отбори

Защо не (y)

Добавяне на Б отбори

Станаха много темите за новости в играта,затова реших да пусна конкретна тема с анкета.Лично мое мнение,е че това най-много ще допренесе за развиването на играта.Така няма да има сливане на групите и ще бъде по-лесно за запълване на групите. Във всяка група има около 10-16 играча.Ако се добавят Б отбори които да играят една група по-ниско ще се запълнят още 10-16 отбора.Което означава,че почти А и Б групите ще се запълнят.Понеже за един нов потребител е трудно в началото да вникне в играта и развитието на Б отбор ще го затрудни максимално,той ще има право на такъв след примерно 3 сезона.В това време той ще си играе за да разбере играта.В Б отборите ще могат да играят вскички играчи.Както сега си записваш състав за деня,с играчи които НЯМА да играят в първия отбор.За да можеш да имаш Б отбор ще трябва да имаш минимум 32 играчи.За да имаш 16 играча за единия отбор и 16 за другия.Ако ги нямаш ще си падаш служебно.Целта на тези отбори няма да е за влизане а за запълване на групите и трупане на опит на играчите. Новите играчи няма да почват директно от А група а ще почват в първото свободно място в Б или В група.Така ще им е по-равностойно,защото играчите ще са по-слаби от титулярите за А отбора.Така нов играч ще играе с повече Б отбори и ще има интерес.Б отборите няма да влизат в горната група ако там е главния отбор(ако главния е в А то другия няма да влиза,но ще може да изпада). Ако главен отбор изпадне то и другия изпада в по-долна група.За да има една група разлика.Така малко РПС ще намалеят или ще са само събота неделя и след сезона. Ще трябват един два сезона да се доизпипа и да се набавят необходимия брой играчи.Може тези Б отбори да са пожелание.Като се заплаща определен кредит. Що се отнася до мачовете на ДЮШ за продажба ще важът само в А отбора. Това е от мен ако имате идеи пишете.Не е лошо и админа да вземе отношение дали е възможно и дали би било полезно за играта

да има какво да се дискутира

1077views 5comments Общи дискусии
Не си хабете клавиатурите да предлагате новости, нищо няма да стане :) Инъче и аз съм съгласен за РПСто, писнало ми е вече особено в почивката между сезоните да не си намирам никого за РПС :x П.С. Отивам да си взема едно кафе, че и с тази скука в играта ще заспя (coffee) :D

За автоматичните РПС съм съгласен това е много добро предложение.За смените съм против.Картоните да не се бутат.За дузпите нека си е така това е лотария.Така е шанс на по-слаби отбори да победят.То и без това изненади не стават или ако стават са много рядко.Нека поне дузпите да са равностойни.

За смените от 3 на 5 в РПС и това за дузпите съм съгласен :) За картоните малко съм скептичен ;)Автоматично намиране на противници за РПС (y)

КОНТУЗИИ

1957views 14comments Общи дискусии
Админе,нали искаш да запазиш сегашните си потребители и да привлечеш нови? Спри с тези контузии,защото ще изгониш и малкото си клиенти.Не виждам никакво подобрение по играта,което да е в полза на хората,имаше доста предложения,който си останаха само,като добри пожелания.Ще има ли развитие с сградите,или ще си седим на това ниво? Защо вестника не функционира? Ще има ли сливане на нации с цел формиране на по голяма конкуренция или ще си остане по старо му? Какво става с предложението,мисля на БГ ЮВЕНТУС да се създаде урна за отбори,който имат желание да играят РПС ? Какво ще кажеш,като предложение,играта да дава безплатно по 1 левро на ден за логване в акаунта,за да се стимулира интереса на потребителите.?

Новости в играта

10612views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3> Във играта има за 4096 отбора място.искам да предложа следното да намалим на 2048 отборите. Значи 8 конфедерация общо 2048 отбора 4 лиги и пак със 4 групи а,б,с,д Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.</blockquote> Вместо да се правят такива мащабни промени с намаляване на лиги и преструктуриране на турнитире, дали не е по-уместно да се направи следното: - всички нови отбори да започват от най-долната група. - за отборите от "Б" и "С" група да има някакъв турнир, който да се играе през сезона всяка събота и неделя, или пък в свободната седмица след изиграването турнира за купите и преди започването на новия сезон. Във втория случай, разпределението на отборите по кръгове да става в зависимост от постигнатото класиране в групата - отборите от първата осмица започват във втори кръг, а тези от втората осмица - още от първи. - отборите от 5-то до 8-мо място в "А" групите да се направи някакъв нов турнир, подобен на тези за първо до четвърто място който да се играе, примерно съботите и неделите. По тоя начин дори и отбори в ниските групи ще бъдат заинтересовани да се борят за нещо.

КОНТУЗИИ

Това е навсякъде с тези контузии. Раздвижва я играта много добре, да започне да теслари и ботовете, а не само нашите играчи. пък след това има отлив :^)

Новости в играта

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.</blockquote> Съгласен

Новости в играта

Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.

Новости в играта

Нека да има турнир за купата и при юношите

Новости в играта

Във играта има за 4096 отбора място.искам да предложа следното да намалим на 2048 отборите. Значи 8 конфедерация общо 2048 отбора 4 лиги и пак със 4 групи а,б,с,д Вдигане на цените на билетите на 30 кредита така младите ще имат възможност да печелят повече ако развиват стадиона.И може би ще стигнат грандовете.

КОНТУЗИИ

няма пропуск ... 1 контузен играч ДЮШ...

КОНТУЗИИ

И при мен не е по-различно и същите мисли са ми минавали през главата(wait) - играя и други футболни сайтове , но там го няма тоя момент с контузени играчи или е по-различно както във времето така и в начините на лекуване - тука си мирише на алчност(cash) и то от далеч за съжаление , а това е идеалния начин за демотивиране на играчите и отлив от сайта евентуално(devil) ...Жалко че няма промени - малко като в политиката са нещата ми се струва - обещания само и йог промяна ...:( :S :x (~) (whew) (shake)

КОНТУЗИИ

Късмета е наш засега :D (coffee)

КОНТУЗИИ

Имах много левро и голямо ниво на болницата, но за две седмици всичко се стопи, и даже трябваше да зареждам и малко левро. Е мисля, че чашата преля и не си струва да се хабя даже и за вип камо ли за нещо друго. Даже може и да спра да се занимавам въобще .... (coffee)

КОНТУЗИИ

Всеки ден и при мен...взе и на мен да ми писва............По време на мача да се контузват ок,по време на тренировка да,но като почиват да се контузват... е не..:@

КОНТУЗИИ

Не знам при вас как е колеги, но с тези контузии при мен всеки ден става дразнещо. Обмислям и аз да спирам да играя тази игра именно заради зачистилите патравели напоследък. То играта е за забавление, а не за наливане на левро за лекуване. Хайде със здраве.

Новости в играта

Момчета придържайте се към темата :) Цитирам: #4 Автор: Corinthians, добавен на: 22 Дек 2014 17:06 (пн) цитирай изтрий Когато трансферният пазар е винаги отворен се губи тръпката от това, че не по всяко време може да се купуват играчи и всеки трябва да съобразява. В момента проблема с пазара е липсата на нови отбори. Друг проблем е когато даден фаворит отпадне то той продава играчите си на приятел с шанс за даден трофей... и поради тази причина е добре да има трансферен прозорец. За ДЮШ какво още може да има !? Турнири през паузата между двата сезона и купички с някакъв приход.Така новите отбори ще си развиват ДЮШ-а и ще си дърпат играчи.....И ще останат в играта.Ще има за какво да се борят.Като направят нужните мачове за продан ще почнат да продават и така ще се раздвижи и пазара.Поне така мисля аз де;)