Добавяне на Б отбори

5278views 60comments Предложения
Няма смисъл от "Б" отбори ... така отбори като моя имащи кредит могат да обиграват още повече играчи и да са още по-недостижими. На играта и трябва само едно - развитие. Или повече нови потребители, или сливане на конференциите и да се почваме! :D Да предложението за младежки национален отбор не е лоша, така всеки ще има мотивация да вади таланти.

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат. Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам</blockquote> Това,че някои се обижда си е лично негов проблем ако искате новост интеренсо да е направете младежки национален отбор а не Б отбори защото е с пъти по-добра идеята защото в това младежко първенство могат младите играчи които ги ползваме само за РПС могат да се развиват там и това първенство да е примерно до 19-20-21 години и всеки сезон да го има смятам,че това ще е доста по-добро от Б отбор

Добавяне на Б отбори

Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат. Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам ;)

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не си ти човека който ще дава такива определения. Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва</blockquote> Доста не си запознат с картоните по света и в българия но това е друга тема а относно това,че не съм аз човека който да казва какво ще става и какво не е ясно но ти ли си този като толкова намекваш? и да се огранича от какво,че си изказвам мнението и на някои хора не съм и удобен и все се мислят за велики и властни и заради това няма хора в играта и си играете по 5 отборчета в лигите но не това да не ви пука добавете си б отбори ц отбори д отбори юноши на националите ако искате добавете(което е доста по-справедливо предложение от това за б отборите)и съм съгласен да има младежки национал до 19-21 години?А за новите отбори мотивация? не тя не е нужна важни са Б и Ц отборите (rofl)

Добавяне на Б отбори

(y) Дано Админа обърне внимание на предложенията в тази и другата тема,която той отвори.Дори,ако иска да стане по-интерсно нека нарави едно обединение.В една група има максимум 5-8 сериозни отбора.Има доста добри предложения с,които хем ще запази сегашните потребители хем може и да привлече нови.Просто трабва малко повече да се обръща внимание на играта и нас потребителите.Сигурен съм,че ще има и много хейт,но това е в природата на българина....

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко.....</blockquote> Така е каквот били било вече по темата. Другите коментари ще ги трием.

Добавяне на Б отбори

(wait) Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко..... ;)

Добавяне на Б отбори

Когато не си запознат е по-добре да замълчиш.Поразрови се малко и ще видиш, че примера, който ти дадох си е на място.

Добавяне на Б отбори

Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не си ти човека който ще дава такива определения. Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или 5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска 2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае поредното доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови неща като още тези не сте оправили</blockquote> Прочети тази тема за картоните за п-во и купа: http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2789 А ето го и в раздела новини: http://www.shampioni.com/?act=news&nid=194 Друг е въпроса защо това не е написано в раздела помощ. Не веднъж съм казвал на Админа да оправи раздела помощ, но той не нищо му нямало всичко си било наред с него ;)

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>С този си коментар показа, че не следиш реалния футбол, който често споменаваш. Когато играч е натрупал картони във ВЛ той пропуска мачовете в Карлинг или ФА къп.</blockquote> Хахаха е не по-глупав коментар не бях чел всеки картон се отнася само и единственно за първенството което играе и те не са зависими за купите вземи прочети малко нещата точно пък в англия испания франция българия и където другаде се сетиш тия картони важат само за определените турнири !(rofl)

Добавяне на Б отбори

Идеята още не е одобрена а вие почнахте да критикувате ;) има доста неща който могат да се добавят към нея а ако имате идеи за привличане на потребители отворете нови теми и ги споделете бекс ще ги сподели на Админа а той ако има интерес ще ги разгледа (beer)

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или 5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска 2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае поредното доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови неща като още тези не сте оправили</blockquote> Не говори за реалния.Прочети правилата тук ;)

Добавяне на Б отбори

С този си коментар показа, че не следиш реалния футбол, който често споменаваш. Когато играч е натрупал картони във ВЛ той пропуска мачовете в Карлинг или ФА къп.

Добавяне на Б отбори

И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или 5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска 2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае :^) поредното доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови неща като още тези не сте оправили 8-|

Добавяне на Б отбори

Искам да питам кога и как ще викаш играч във А отбора.Ще плащаш ли заплата на играчите.Ще има ли згради на Б отбора тоест стадион което дава кредит по време на мач.

Добавяне на Б отбори

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Ще имам два отбора от мутанти</blockquote> Абсолютно съм съгласен с теб явно имат излищни пари и за това искат и още 1 отбор да се развива,че да има къде да си ги харчат тези пари :) а това,че потребителите се отказват не им пука нека да те бият с по 10 на 0 и да е мега небалансирана играта пък кво ти пука важното е да има Б отбор това мотивира старите отбори като гледам :)

Добавяне на Б отбори

Ще имам два отбора от мутанти (y)

Добавяне на Б отбори

имах предвит че след като навършат 21 години автоматично да могат да играят само за "А" отбора или вече да имат право

Добавяне на Б отбори

Писъл съм му и чакам отговор.Иначе неможах да разбера ако са до 21 няма ли да можем да ги използваме в А отбора.Ако е така мисля че не е добра идея.Трябва да си ги ползваме и в А-то.