Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла и две купи. Но май излязохме доста от темата</blockquote> ами вземете балансирайте малко групите има много конференции с много лиги а в тях група А са на половина пълни ...тук таме се намира някоя по-пилничка ако се направят групите с отбори горе долу от 1 Ниво за да има интрига ще е по-добре конференциите да се намалят лигите също за сметка на повече отбори в А и Б групите така ще има тръпка аз по-бих се надъхал да играя за борба за влизане в А група от колкото да стоя с 6 бота в лигата и да знам,че само тях мога да бия и да стоя на 10-11 място поне 5-6-7 сезона:)

Новости в играта

В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла и две купи. Но май излязохме доста от темата

Новости в играта

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни тренитофки</blockquote> дочух от тук от там,че имало такъв играч тонос който е вливал голяма сума в играта но това е било преди 1-2 год от както знам от тогава май не играе :)

Новости в играта

Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни тренитофки :D

Новости в играта

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото сега</blockquote> Грандовете бяха доста по-силни ;) Имаше много отбори с играчи,които имаха над 600 линия :)

Новости в играта

;)

Новости в играта

То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото сега ;)

Новости в играта

Да, определено трябва търпение и постоянство, не само тук, а и в другите онлайн футболни игри. Тук обаче има една особеност - новите мениджъри се вмъкват в първото празно място, което твърде често (особено напоследък с намалелия брой участници) е в горните групи - А и Б група. А там са вече развитите отбори, които бият новодошлите с големи резултати. И когато новодошлите видят, че постоянно губят, и че нямат финанси да си позволят добри играчи, идва демотивацията. Точно в този дух беше и моето предложение за талантливите играчи - по тоя начин би се уеднаквил шанса за по-добри отбори и при новите мениджъри, в смисъл, че старите мениджъри вече имат необходимия финансов ресурс да се развъртят на трансферния пазар, доколкото го има, разбира се. Другия вариант е новорегистрираните мениджъри да получават отбори единствено и само в Д групите. Така поне за първите 1-2-3 сезона ще имат възможност да се развиват без да са боксова круша. И още нещо за трансферния пазар. Няма какво толкова да се вторачваме единствено и само в него като начин да се спаси играта. Той не генерира играчи, той само подпомага преразпределянето им между отборите.

Новости в играта

На нас старите отбори също не ни е било лесно в началото, но имахме търпение. Днес трудно ще се намерят мениджъри с такова търпение и това напълно го разбирам. Затова призовавам да се улеснят максимално новите отбори, за да може значително по-бързо да се развият и съответно да могат да мерят сили с големите отбори. Разковничето за доброто бъдеще на играта е задържането на новите отбори(мениджъри)!!!

Новости в играта

<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Както ти казах навремето започнах от В група. Дори в С група е имало сериозни отбори, а сега сме по най-много 10 отбора в лига сериозни В някои лиги дори доста по малко Малко избягахме от смисъла на темата</blockquote> Прав си :) И аз почнах 2009 и беше доста трудно....търпение,воля и това е :)Кокото до предложението за играчи под наем аз лично не бих взе някой да го развивам и след това да го върна,без значение дали ще ми се върнат кредитите :)

Новости в играта

Както ти казах навремето започнах от В група. Дори в С група е имало сериозни отбори, а сега сме по най-много 10 отбора в лига сериозни :) В някои лиги дори доста по малко :( Малко избягахме от смисъла на темата :)

Новости в играта

Абе доста по-лесно е било прочел съм достатъчно и познавам лично 2ма ветерани от играта (които предпочитам да запазя в анонимност) и са ми казвали,че може да не е имало такива бонуси за малките отбори но играта е била доста по-балансирана и със сигурност не си падал от голям отбор с по 6+ гола на мач(тогава големите отбори не са били с по 400-500 атака защита и халфова линия а малките с 40-50) защото когато сте почвали повечето след рестарта всички сте били равностойни я сравнете отбор от преди 1 година и отбор от преди 6-7 години каква е разликата огромна отбор на 1 година със сигурност не може да разполага с футболисти които отбор на 5-6 години и повече.Така че някои от вас които си мислят,че им е било трудно да се замислят сега как е и как е било когато те са почвали доста по-лесно им е било.Да започнат с отбор сега при наличието на гиганти които разполагат с милиони.А тогава не е имало такъв лукс ;)

Новости в играта

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Ти си почнал малко след големия рестарт които е бил 2007 година а ти си регистриран 2008 и от тогава насам играта се е променила доста и със сигурност ти е било в пъти по-лесно да се бориш с отбори на 1 година от колкото с отбори на 7-8 години</blockquote> С този отбор съм от почти 6 години, в момента съм с най доброто си поколение :) Но до тук само 1 титла и 2 купи и това с по 1 СМС на месец ;) Всичко е до постоянство, търпение, късмет при попадане в лигата и малко умения :) Преди и на мен не ми беше лесно помня като почнах бях в Б група, 2 сезона не успявах да вляза в А група, на 3тия влязох по голова разлика :) На времето доста по малко бяха приходите за нов отбор. Просто няма как да почнеш и на момента да си шампион и да мачкаш в лигата си :) Разбира се можеш, ако вкараш луди пари в играта, което не си струва :D

Новости в играта

Ами, защото явно сме избрали грешна тактика с теб, но успехите тепърва предстоят като гледам с какъв отбор разполагаш.

Новости в играта

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Конкуренцията преди 6-7 години беше доста по-голяма от сега. Тогава головата ми разлика не беше 30:150, а доста по-груба. Аз започнах от нулата и доколкото помня ми се даваше по 1000 на ден и започнах с кредит от порядъка на 4000-5000. За нови потребители препоръчвам да си развиват сградите и юношите и успехите ще дойдат. Това обаче няма как да стане за година, а и дори повече.</blockquote> стана 5 години и още нямям успехи смятаите вие другото :)

Новости в играта

Конкуренцията преди 6-7 години беше доста по-голяма от сега. Тогава головата ми разлика не беше 30:150, а доста по-груба. Аз започнах от нулата и доколкото помня ми се даваше по 1000 на ден и започнах с кредит от порядъка на 4000-5000. За нови потребители препоръчвам да си развиват сградите и юношите и успехите ще дойдат. Това обаче няма как да стане за година, а и дори повече.

Новости в играта

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>С труд и постоянство ще дойдат и успехите.</blockquote> Лесно е да се каже от отбор който не е имал кой знае каква конкуренция преди 6-7 години :)

Новости в играта

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>С труд и постоянство ще дойдат и успехите.</blockquote> Много правилно

Новости в играта

С труд и постоянство ще дойдат и успехите.

Новости в играта

Ти си почнал малко след големия рестарт които е бил 2007 година а ти си регистриран 2008 и от тогава насам играта се е променила доста и със сигурност ти е било в пъти по-лесно да се бориш с отбори на 1 година от колкото с отбори на 7-8 години :)