ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11759views 152comments Зала на срама
:D :D :D Админе, админеее ще се пукна от смях с тебе. Как можа да се хванеш да отговаряш точно на това мое писание, което разбира се е в шеговит тон. Относно мързеливото мислене, ще ти отговоря така - до 17:00ч съм на работа и след това отделям време за играта ти. А за теб, ако не се лъжа, играта ти е работата, или бъркам нещо. Надявам се че мислиш бързо и правилно и разбра какво точно ти написах. В тая тема, ти изнесохме доста факти за мениджъри, най-вероятно измамници, но ти не си мърдаш акъла, да ги провериш и да отговориш. Излиза, че за теб, отбор със изграден стадион на 5 ниво, купуващ играчи, и без да се развива е нормално. Май теб нещо доста те мързи да мислиш. Да не кажа, че проявяваш мазохизъм. :D :D :D

И за моята загуба от бота ли не си виновен?Време е да се засрамиш и да оставиш потребителите да си играят играта и да не въртиш номера.То бива бива но бивол за курбан не бива е казъл народът.(think) Ако не можеш това е друго...:D (rofl)

<blockquote><h3>PORT написа:</h3>Колеги по-леко с обвиненията към админа, да не ви сполети и вас, ето това: http://shampioni.com/?act=tv&amp;round=3762991</blockquote> Изобщо представяш ли си как админа следи кой ругае по него и играта и му бута червени картони в мачовете ... ей опасна работа сте ... мързи Ви да мислите по някога и то доста ... нямам думи.

Саутхямптън, тука Барсата не те е излъгал за минусите, че са му преди да стане модератор, даже помня от кога са. По времето, когато отбор tonos още беше в играта имаше едни съмнения за трансфери и за прехвърляне на играчи, тогава Барсата беше нещо като адвокат на гореспоменатия "паралия" и затова са му многото минусчета. А що се отнася до сегашните модератори как бяха избрани - ами Админа беше пуснал тема за нови модератори, тъй като старите решиха да бойкотират, понеже имаше поредни безредици в играта. Той реши да избере всички 5-6 човека, които се бяха кандидатирали и така... ;)

Въпрос за наказан игач

2011views 3comments Правила на играта
Благодаря--разбрах и аз, но късно. Хубаво ще е да изписва при наказаните играчи, а не да се рови човек половин час из новините, но както и да е. (beer)

Въпрос за наказан игач

Да важът

Въпрос за наказан игач

Да попитам, че нещо сигурно съм пропуснал за времето в играта. Наказанията на играчите от ЛШ, важат ли и за КШ.Погледнах днес сутринта наказаните си играчи и никъде не видях наказан играч за КШ A. AUBREY Първенство / Купа на Лигата 14 кръг T. ANGEL Първенство ДЮШ 14 кръг B. CLIVE Лига на шампионите ЛШ 2015-01-15

Трансферен прозорец

3443views 20comments Правила на играта
http://www.shampioni.com/?pid=38066

Спокойно, в играта админа влиза и прави разни работи на по три месеца веднъж. Ето например началната страница където са новините е ярък пример. Има 5 промени, за последните 6 мес. отбелязани там, за какво говорим. Много правилно е ника на един от играчите "Игра без развитие". За голяма жалост в играта остават все по-малко потребители, а нови няма и очакванията ми са съвсем скоро играта да я няма. Живи и здрави.(beer)

Колеги по-леко с обвиненията към админа, да не ви сполети и вас, ето това: http://shampioni.com/?act=tv&round=3762991 :D :D :D

Как така е зарязана ФБ страницата:^) Ако имаш в предвид,че не работи аз току що споделих класирането и стана.Извини ме,ако не съм те разбрал(handshake)

<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Доста от писалите колеги имат истина в думите си , мен ми е интересно , къде изчезна админа след като пусна тема за нововъведения и по-голямо внимание от негова страна за това играта да върви по-добре , доста колеги получихме доза с по-голям оптимизъм Пусна се намаление за левро и други благини , но шефа пак изчезна . Ето пример от 3 - и януари няма лист за трансферите , дали не таихме напразни надежди....</blockquote> Вие за 7-8г не си ли научихте урока? ФБ страницата на играта е зарязана, а това би трябвало да е най-голямата му реклама. Неочаквайте нищо хубаво! Играта не е мръднала като графика почти десетилетие! Занемарена, изоставена от 100 тици. А на някой не му пука ;)

Доста от писалите колеги имат истина в думите си , мен ми е интересно , къде изчезна админа след като пусна тема за нововъведения и по-голямо внимание от негова страна за това играта да върви по-добре , доста колеги получихме доза с по-голям оптимизъм Пусна се намаление за левро и други благини , но шефа пак изчезна . Ето пример от 3 - и януари няма лист за трансферите , дали не таихме напразни надежди....

<blockquote><h3>StrikerCity написа:</h3>Аз знам, че нямаш никакви права извън форума и не съм казал, че трябва да блокираш или каквото и да било свързано с мултаците, това е работа само на админа.</blockquote> (handshake) (handshake) (handshake) Аз прекратявам в тази тема(bow) (beer) Не съм ви враг,не сте ми врагове...Живи и здрави момчета.Всеки има право да си изрази мнението (beer)

Аз знам, че нямаш никакви права извън форума и не съм казал, че трябва да блокираш или каквото и да било свързано с мултаците, това е работа само на админа.

<blockquote><h3>StrikerCity написа:</h3>хахаха типично по български, от една тема отидохме в съвсем друга.., Г-н "модератор" внимавай какво си пожелаваш, защото така се хвърляхте с Г-н Админа и за доказателства, за ФК ШУМЕН и всичките му мулти акаунти и Ви изкарах тъпите доказателства, не едно, не две, а много повече с конкретни дати и цени и всичко, както му е реда, и какво? И ти и админа млъкнахте по тази тема, което е нормално де..., та внимавай какво си пожелаваш, за да не цъфнат в друга тема и доказателства за твоето "пристойно" държание спрямо другите! Колкото до настоящата тема мисля, че няма какво да очаквате развитие..., както обикновено админа ще даде изявление по нея ЕВЕНТУАЛНО след 1 месец и ще пусне гласуване, дали да има ограничение за трансферите между 2 отбора и тъй като всеки втори човек в тази игра има вече по 45 отбора, логично отговора от анкетата ще е НЕ, обаче когато същия Г-н админ пусна онова "чудесно" нововъведение - срещу 10 левро да натежиш в мача с определен опит над противника си, тогава нямаше анкета, логично защо.. Каквато ни държавата, такава ни и играта! Каквито хората в реалния живот, такива и хората в виртуалния живот(играта)!</blockquote> Аз мисля,че те поздравих по предната тема :)Мултита,че мултита :) Добре и пак повтарям прав си :)Но модераторите нищо,ама НИЩО не могат да направят по този въпрос.Няма как да следим Ай-Пи адресите на потребителите.Не можем да предприемем никакви мерки.Колкото до пожеланието ми...аз заставам зад думите си...изкарайте ми всички керливи ризи.Ето поста с който те поздравявам...#46 Автор: Scuderia Ferrari, добавен на: 09 Яну 2015 18:08 (пе) изтрий .......Поздравления за това,което си направил ...

хахаха типично по български, от една тема отидохме в съвсем друга.., Г-н "модератор" внимавай какво си пожелаваш, защото така се хвърляхте с Г-н Админа и за доказателства, за ФК ШУМЕН и всичките му мулти акаунти и Ви изкарах тъпите доказателства, не едно, не две, а много повече с конкретни дати и цени и всичко, както му е реда, и какво? И ти и админа млъкнахте по тази тема, което е нормално де..., та внимавай какво си пожелаваш, за да не цъфнат в друга тема и доказателства за твоето "пристойно" държание спрямо другите! Колкото до настоящата тема мисля, че няма какво да очаквате развитие..., както обикновено админа ще даде изявление по нея ЕВЕНТУАЛНО след 1 месец и ще пусне гласуване, дали да има ограничение за трансферите между 2 отбора и тъй като всеки втори човек в тази игра има вече по 45 отбора, логично отговора от анкетата ще е НЕ, обаче когато същия Г-н админ пусна онова "чудесно" нововъведение - срещу 10 левро да натежиш в мача с определен опит над противника си, тогава нямаше анкета, логично защо.. Каквато ни държавата, такава ни и играта! Каквито хората в реалния живот, такива и хората в виртуалния живот(играта)!

Ограничаването на трансфери между два отбора. Това е истината. И 20 отбора да направиш ,ще бъде много трудно прехвърлянето. Но явно е изгодно на много хора това да не стане.(beer)

Хайде стига се заяждали вече ... трябва малко позитивизъм в тази игра. Колегата Ювентус вече каза какво трябва да се направи по въпроса (както моя отбор беше изтрит на времето като нарушител използвал бъг така и сега трябва да има наказание за провинилите се). Относно Скудерията и мен ме ядосваше преди, но вярвам, че той и Лил са добри момчета, с които админа трябва малко да поговори и да засили присъствието си най-вече! (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Казах,че искам факти. А тези -129 са доста прди да стана МОД </blockquote> :D :D :D аз лично спирам :D :D :D смятай какъв човек трябва да си за да си с над 100 минуса и да те изберат за модератор :D :D :D тука вече тотално си вкара автогол :D :D :D ...ами ето виждате ли мен хората не ме харесват, с над 100 минуса съм, ама виждате ли аз съм най-подходящия за модератор :D :D :D :D смятааааааййй, били от преди това ..... (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) а относно доказателствата - прочети ми отново коментара по-горе ... после го прочети втори път ... опитай с трети път и тогава вече осмисли написаното о, гений на филологията, както и нарушаваните от теб самия цитираните 5та и 6та точка ... просто си виж коментарите под класирането, както и обръщенията към някои потребители ... и както казах споко контрата не остава в теб - остава в админа ;) отпреди това били тия над 100 минуса ..хахахахах (rofl) (rofl) (rofl) смятааааааай (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)