Нека спрем мултитата в играта !!!

1482views 8comments Зала на срама
Потребителите в нашата игра намаляха и все повече почнаха да лъсват мулти отбори в "любимата" за нас игра !!! И най-лошото е , че админа НЕ ПРАВИ НИЩО по въпроса.....Ще ви запозная с един мой съперник от група 10/1/А.. Бабушки орли , отбора събрал сигурно 4-5 отбора и прави трансфери от 1 ИП за по 2,7 милиона и всичко остава ненаказано...Ако вече всичко е наред и отбори не се заключват за подобно провинение нека се обяви да знаем поне !!! Ще ви дам няколко съобщения които нашия познайник ми прати , ако той отрече за тези съобщения ще направя снимки и ще ги кача .... Tака почна всичко : Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:07 Re: op admina 4ovek ne iska da mi anulira transferite i sum besen i si4ko na sergiqta... ... po4vam da naru6avam pravilata ...., ako me zakrie zakrie ve4e mi pisna... pisah mu 20 puti nqma otg... em i az kato ne gledam kvo natiskam vmesto normalen transfer na turg.. haha i sega 6te me prekarat s 1niq igra4 za bez pari... da obedinqt grupite trqbva 4e taka interesa e mejdu men i teb si4ko drugo vij kvo pravi.. nikvi gi nqma.. Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:22 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: op mda taka e :) sled malko gledai samo kvo 6te stava s turga za toq richard... tam ako ne me zakrie... ve4e 6te e vurha hem mu pisah kvo 6te napravq toi mu se struva maitap.... :) ama nali si moi 4ovek.. samo sabludavai ;d Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: op 1 poznat 6te vleze ot 1 i su6t pc .. i 6te naddade ;d samo 4e v momenta nqma krediti i 4aka da prodade ako li ne 6te izgorq... :) prosto totalno naru6enie na to4ka 5! ako i togava ne spre transferite,, gi podkarvam taka , dokato re6i da zakrie tima... И ИЗВЕДНЪЖ ПОЗНАТИЯ СЕ ПОЯВВЯВА НАШИЯ ЧОВЕК , КОЙТО УЖ САМО ТРЕНИРА ИГРАЧИТЕ НА ОПОНЕНТА И МЕЖДУДРУГОТО СИ ДАВА НАД 4 МИЛИОНА КРЕДИТ ЗА ДВАМА ИГРАЧИ !!! Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 09:53 Re: Re: axa vklu4i se v bitkata da mu vzema parite na BG JUVE.. che 6te ti stane osnoven pretendent za borbata v CL ;) Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 09:59 xaxa spasqvai polojenieto toq BG JYVE 6te dade pak oferta ;d ama ba 2,5 6te my go dam....; ) И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НАДДАВА ЗА ДА ПРЕЦАКА ПОТРЕБИТЕЛИ , КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ НЕЩА В ИГРАТА , КОИТО ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ !!! Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 10:02 Re: Re: Re: Re: axa spk ... taka 6te mi zaklu4i tima ili 6te mi naloji sankciq.. neka toq BG JUVE dade o6te 1 2 oferti ako mu stiska i da mu davam igra4a.. ne se zanimavai 4e taka po zle za men 6te stane.. az mu pisah 4e 6te naddavam ot 1 pc samo i samo da mi vurne igra4ite no, toi ne mi e dal otg ;) taka 4e ni6to ne mu pi6i ... az taka i taka 2.8 mu iskah na toq taka 4e za 2.7 ako dade JYVE neka go vzema :) Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 10:23 Re: Re: xaa emi az se nadqvam da anylira transferite tiq 2ta no nali ima6e turg. i ... kvoto stane stane.. i taka 6te karam s mladite po inerciq,,,vikam mu da be6e dal 2.7 i mu go davah toi imal si postaven tavam.. e dr sezon kato go napomnq sus ST i se zavurne v tima i ako go sre6tna po turnirite pak nqma da me bie ;d Съобщение от: Бабушки Орли 04 Яну 2015 12:23 xaat toq admina suvsem se e poburkal... sega kato ne polzvame 1 i su6t pc.. pak li nqma da mi dade da napravq transeri .. ;d i mi e anuliral 3 transfera ama ne i nai vajnite... ;d mn zle gorkiq i mi e bugnat 1 igra4.. 16 nomer ne moga da go polzvam pi6e 4e se prodava a oferti za nego ne mogat da se davat.. ;d И КАТО ПОПИТАМ ДАЛИ НЕ Е ПОЛУЧИЛ НЯКАКВО НАКАЗАНИЕ СЛЕД КАТО СА МУ БИЛИ АНУЛИРАНИ НЯКАКВИ ТРАНСФЕРИ : Съобщение от: Бабушки Орли 04 Яну 2015 12:33 Re: Re: xaat не.. ама аз му писах кво ще правя както ти казах .. а от как си правя нормални трансфери те се анулират ;д я ми кажи къде да видя IP na 2ta човека че сам можеш да видиш че не са от 1 и същ компютър... но ми се анулират.... хахах наручение на правилата... като сме влизали някога да ги тренираме дай сега да не мога да направя 1 трансфер изгоден за мен.. а на търга даже не е обърнал внимание вика твоя грешка и не анулирам такива технически проблеми.. да съм бил гледал... Писна ми от хора ползващи един комп "УЖ" ,а всъщност имащи няколко отбора и да си правят далавери..... И ако това не едалавера за двама залязващи играча да дадеш над 4 милиона кредит .... АЗ НЕ ЗНАМ как ще се оправи тази игра !! Благодаря за вниманието , ако изобщо някой го е прочел и ако трябва и снимки ще кача на съобщенията...НО АКО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА С ИЗМАМНИЦИТЕ В ТАЗИ ИГРА ,май ще последвам много от играчите след като остареят този ми набот !! УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ЖИВОТА И ЗА МНОГО ГОДИНИ !!!!!(handshake) (handshake) (handshake) (bow) (bow) (bow)

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11759views 152comments Зала на срама
<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Няма какво да се занимавам с теб Хората,като видят чата под групата ти и ще добият представа</blockquote> отново брилянтен, за което си прав прав си ... нека допълним само, кога започнаха коментарите ми ... когато позволихте на ОТКРАДНАТ отбор да се включи наравно с нас ... след само 10-15 дни заключване ;) пак ти казвам - нищо лично, просто констатирам ... с мене и без мене все тая, аз пари не наливам в играта ... важно е собственото ти его да не е накърнено пък тия 127 минуса са от 127 дето нищо не разбират от трансфери, играчи, добро поведение и глобално затопляне .. важния си ти ;) П.П. не може ли пък админа да ги нулира тия 127 минуса ве???

(bow) Няма какво да се занимавам с теб :) Хората,като видят чата под групата ти и ще добият представа:D ;) (bow)

<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш с факти.Айде да видя?Кое е ненормалното в трансферите?Къде са нарушени правилата?Ей двуличник май забрави колко ми писа на лични Такива,като теб много ги мразя...двуличници......Когато не изпълних желанието ти и почна да ме нападаш.Ами на мен не ми пука да знаеш.Фурнаджийска лопата си ти....Жалко,че си трия личните съобщения...Вече си имам обица на ухото.Малко ли ви се молех на двамата с монрела да прекратите?Кажи ве....малко ли???И се появи един,който нареждаше много яко и речника му непристоен за тук и затова беше наказан.Макар,че не съм длъжен да ти давам обяснения аз давам.А вие само говорите без никакви факти.</blockquote> Сгреших, като ти се извиних т.е. като казах не се сърди. Взимам си думите назад ... и виждаш ли колко учтиво ще използвам и аз думите използвани от нашия мод. Първо - да вярно избяга ми думата .. двуличник казваш. Благодаря ти. Та това е мод-а най-голям двуличник в играта ... та ти в своята група не можеш да се оправиш, виж си коментарите и отношението на другите хора към тебе н групата, тръгнал да оправя другите, двуличника. И много хубаво ги оправяш като ги наказваш ..ама само ако е срещу тебе казаното.. Второ - на лична ти го писах и сега го потвърждавам пак, двуличнико. Защо наказваш хората, които обиждат теб, а не наказваш хората, които обиждат нас фурнаджийска лопато??? При мен има игра на думи отобр Монреал, стана Монсрал, но думите които казва той после са от рода на "тъп" и така нататък. Взе ли отношение по това двуличнико??? Ман юн веднага наказа ли го като /признавам си/ те обиди? А "тъп ли си" не е обида нали двуличнико или като не обида да те питам *ъп ли си, че не го наказа? Трето - за трансферите - питах след като аз не разбирам нормално ли е това някой да ми каже нормално ли е? И след като е нормално това двуличнико, покажи ми още 7-8 отбора, които си извършват по 5 такива трансфера през 2 дни, както аз ти показах това нагледно фурнаджийска лопато??? Четвърто - хахаха .... ВЕ ... ВЕ .... хахаха... всъщност нека отпадне коментара за неграмотността на представител на админа ... ВЕ ..хахах Пето - влиза едно момче нов мениджър в играта във форума и гледа, че въпросния мод има 3 пъти повече минуси отколкото плюсове, използва обръщение ВЕ към клиентите на играта, и обижда потребителите на фурнаджийски лопати и двуличници, въобще играе ролята на "обединител и достоен заместник" на админа .. ВЕ ... ...страшен респект няма що ... ами да, наистина що за качества има този мод незнам ... някакъв друг епитет ще е май .. двуличник и фурнаджийска лопата няма да са достатчни ВЕ... Шесто - пак се извинявам, ако има нещо ВЕ ;)

Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш с факти.Айде да видя?Кое е ненормалното в трансферите?Къде са нарушени правилата?Ей двуличник май забрави колко ми писа на лични(puke) Такива,като теб много ги мразя...двуличници......Когато не изпълних желанието ти и почна да ме нападаш.Ами на мен не ми пука да знаеш.Фурнаджийска лопата си ти....Жалко,че си трия личните съобщения...Вече си имам обица на ухото.Малко ли ви се молех на двамата с монрела да прекратите?Кажи ве....малко ли???И се появи един,който нареждаше много яко и речника му непристоен за тук и затова беше наказан.Макар,че не съм длъжен да ти давам обяснения аз давам.А вие само говорите без никакви факти.:@ (puke) ЦИТИРАМ:Автор: Man Un 17 Дек 2014 | 01:56 и като си го подарил трябваше да си го вземеш(откраднеш) така ли Бе НЕЩАСТНИКО.ГЛУПАКА И СМЕШНИКА СИ ТИ-Монреал Импакт.ЦИГАНИН ПРОСТ(wait) След товаго предупредих...ЦИТИРАМ:Автор: Scuderia Ferrari 17 Дек 2014 | 18:29 Man Un моля въздържай се от подобни епитети Момчета,като човек ви моля за последно....спрете се Админа е във вашата група и ще изгорите Все пак ви вижда коментарите (wait) и СЛЕД ТОВА ТОВА БЕШЕ НЕГОВИЯ КОМЕНТАР:Автор: Man Un 18 Дек 2014 | 01:08 И какво като е в нашата група АДМИНА.Да спра да пиша ли?ТИ ПАРАЗИТ ТАКЪВ,ДУПЕДАВЕЦ,ДУПЕЛИЗЕЦ....(Scuderia Ferrari)....ПИШКОЛИЗЕЦ. СПРИ да се занимаваш с наща група-..СМЕШЕН СИ(wait) Ето ти факти(wait) Само говорите...смешни сте вече:@ (puke) Я кажи кое ми пристрастното?

ясно .. всичко е кристално чисто нали :D :D :D ... ами ОК момчета ... 5 трансфера са си 5 трансфера ... щом това е нормално, просто Ви моля да не се чудите "що не ни върви играта???" ...щото 5 трансфера на НЕ случайни отбора за 2 дни, аз досега в играта не съм видял ... и щом този прецедент за Вас е нищо - ОК ... няма да съм Ви от полза, да Ви подскажа защо не върви играта, както се чуди админа в една друга тема ... а що се отнася до Ферари /мое мнение не се сърди/, толкова пристрастен мод досега не бях срещал - де що има човек изказал се срещу него всичко е наказано, а за другите, че ги обиждат тях може ... важно е "безпристрастния мод" да не обиждат ... жалко г-н Админ, много жалко ... извинявам се още веднъж, че преча с хейтърските си коментари "как да се раздвижи" тая игра ... пробвайте например с повечко крадени отбори да пуснете в играта .... (n) (n) (n)

Саутхямтън и аз съм бил "Мод",точно те не могат да направят нищо даже и да искат,единствено което се сещам беше свързано със триене на коментари и до там.Не се задълбочавайте толкова много,гледайте и играта и не се отказвайте заради някаква глупост.(beer)

Абе ти къде видя равностойните играчи?Я си отвори очите бе приятел....Защо сте толкова черногледи?Разбирам да не ги ползват играчите и ей така да си прехвърлят кредит да съгласен съм с теб.Но те ги ползват.....единия дори ще се бори за титлата във вашата група с помощта на тези играчи.Като гледам са купени и горе долу еднакви цени.Не са в нарушение с тези трансфери,но всеки ще си го тълкува по различен начин.Много ще изреват,че тея си прехвърлят кредит и играчи.Другия от моята група пък си купува мааалко по-млади играчи,че аз като спра да играя със силните си играчи и той да спечелва купите след мен,поради простата причина,че в нашата група нямакой да ни измести от върха...или той или аз.Да прав си,че ще кажа това (wait) Не виждам нищо ненормално в трансферите.И двата отбора си ползват играчите.Това за мен не е прехвърляне на кредит.

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
Слет промените във дюш спорет мен няма смисъл със ограниченията защото дюш играч и супер талант ще станат еднакви силни и лично аз бих купил и двете. Ако мислите за новите мога да дам пример ако искат да купят млад играч пример на 14 години за два сезона цвните им стана нат 500 000 а един ст пак толкова те дарешават кои да купят.ИЗВИНЯВАМ СЕ ТРУДНО ПИША ОТ ТЕЛЕФОНА.

Новости в играта

<blockquote><h3>PASOV написа:</h3>Мислете нешто за суперталантите че са не продаваеми.</blockquote> Тогава определено ще се раздвижи трансферния пазар...

Новости в играта

Мислете нещо за суперталантите че са не продаваеми.

Новости в играта

(*) (beer) (*) Ще има ли някакво решение по предложението за удължаване на годините за продажба на играчи.Има доста доста добри на по 35-36 год...Нека да стане например да могат да се продават до 36 год.

а ще ме светнете ли какво трябва да означава, когато за 2 дни - 2 отбора, единия, от които е в групата на админа, а другия е в групата на модератора си разменят равностойни 5 играчи, като единия дава близо 3 000 000, а другия 4 000 000 ??? и как така все за едни може ...?!?!?!? лелелеле, ако и сега ми извадете от 9 кладенеца вода, вече наистина ще си помисля, че видите ли аз за нищо не ставам ... коментара на мод-а пък ще ми най-интересен "ами аз не виждам нищо ненормално в трансферите" .... да Ви и семейната игра стана тая ...

Новости в играта

Предложение за промяна: Добавя се допълнителен параметър – „надареност“. 1.Той е с постоянна стойност за целия "живот" на играча 2.Неговите стойности са три: „обикновена“ - стойност „1“ (нула) „добра„ - стойност „2“ (две) „отлична„ - стойност „3“ (три) 3. числовата стойност на „надареност“ се генерира на случаен принцип при самото генериране на играча 4. генератора на стойности да е заложен със следните вероятности: стойност 1 – 70% стойност 2 – 20% (все едно е един играч от пет възможни) стойност 3 – 10% (горе-долу един играч от десет възможни) 5.влияние на надареността както знаем, 15 минути тренировка повишават коефициента с 0,1 при тренирането, надареността се умножава с цифровата стойност на надареността. По такъв начин: обикновена – 0,1 *1 = 0,1 добра надареност – 0,1*2=0,2 отлична – 0,1*3=0,3 Смисъл на промяната: 1. подобрява се реалистичността – и в реалния футбол някои хора имат вродена дарба/способност/схватливост, която им позволява да усвояват футболните умения по-бързо/по-добре от другите 2. премахва се досегашната досадна предсказуемост в подобряването на уменията вследствие на тренировката за всички съществуващи играчи 3. въвежда се елемент на изненада – никога не си сигурен какъв младеж ще ти дойде в отбора. 4. повишава се заинтересоваността в развитие на юношеския отбор

Благодаря Донко.Жив и здрав да си ми приятелю.Когато обаче се наддава повече а се продава по ефтино има два варианта: 1-или играчът предварително да е бил обещан... 2-или става въпрос за чиста проба мошеничество... Винаги съм знаел че zwan - е злобен а шумен нечистоплътен...Всъщност в лига 11-2 има още един недоказан акаунт този 4ERDAFONA който също е в комбина другите двама а може и да акаунт на един от двамата. Всички в цялата игра знаят какви номера въртят и приканван за поредно админа да заключи и извади от играта мошениците. Защо админе ти ми унищожи готов дългогодишен труд а държиш тези които са по-чени от дявола? Като са толкова обичащи играта нека започнат да развиват като мен нов акаунт а не да се пърчат и кикотят отстрани на честните потребители. Аз пак ще си направя отбор дори този и още 19999 акаунта да ми заключиш... В играта се познавам с доста потрбители и тези които ме познават знаят че светата троица от 11-2 е корумпирана. ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ДА СЕ УЗНАЕ ЗАЩО АДМИНА ПОДПИРА ТЕЗИ АКАУНТИ НА ДОКАЗАНИ НЕЧЕСТИВЦИ.

<blockquote><h3>LOSC LILLE написа:</h3>ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли от родата му не участва?Това всички го виждат но полицаят контактува по скайпа с админа и на него никога нишо не му се случва защото е от мениджърите с връзки.После модераторите каква вина има ли?Нали за тва сте начело на играта за да въвеждате ред а не безредие и облагодетелстване на протежетата.Надявам се че през Новата година ще си гледате повече работата и ще наказвате мошениците.Ето някои са предлагали двойно по-големи суми за някои играчи но те са продавани на ЧЕНГЕТО за по-малки цени защото то само си ги препродава. АДМИНА МЕ ПРИКАНВА ДА МУ СЕ ИЗВИНЯ.ОК АДМИНЕ НО ДОКАТО НЕ ОТСТРАНИШ ОТ ИГРАТА МОШЕНИЦИТЕ КАТО ШУМЕН ЗАЩОТО Е РЕДНО НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯ ЩОТО НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ.Извади мошениците щото ти извади мене за едното нищо а тях държиш.Докажи че си почтен и че всички сме равнопоставени.</blockquote> Още веднъж ти повтарям (казах ти го много пъти докато ми пишеше лично)(wait) Модераторите нищо не могат да направят по въпроса с мулти отборите.Казвам ти го на чист български език.

Честита нова година от мен , нека сте живи , здрави и много успехи на всички :) Нека се включа и аз малко по темата...двамата играчи , които Зуан купи от Депортиво давах много повече кредит с по милион отгоре , но не бяха продадени на мен и никъде не съм се оплаквал и съм убеден ,че няма нищо нередно (поне се надявам де ).... С Шумен не се знаем (малко от играта само ) , но със Струйно се знаем и във Фейсбук и знам , че не са един и същи човек , а е много точно момче , което влиза в играта по навик..И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ДА НАБЛЕГНЕТЕ НА ТОВА...ТОВА Е ИГРА ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ , А НЕ ДА СЕ ВКАРВАТЕ ПО ФИЛМИ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ МУШЕНГИИ...НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТАЗИ ИГРА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ !!! Едно време имаше тръпка в играта , надцакване за играчи , седене по цели дни да търсиш стойностни играчи , а в момента след 2 седмици игра влизаме само за рпс и смени....Приканвам всички играчи , нека малкото останали да запазим добрия тон и разбирателството :) Всички плюят ЛИЛ , но той може да потвърди , че винаги съм бил в добри отношения и с него !! (handshake)

ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли от родата му не участва?Това всички го виждат но полицаят контактува по скайпа с админа и на него никога нишо не му се случва защото е от мениджърите с връзки.После модераторите каква вина има ли?Нали за тва сте начело на играта за да въвеждате ред а не безредие и облагодетелстване на протежетата.Надявам се че през Новата година ще си гледате повече работата и ще наказвате мошениците.Ето някои са предлагали двойно по-големи суми за някои играчи но те са продавани на ЧЕНГЕТО за по-малки цени защото то само си ги препродава.(chuckle) (puke) :* :D АДМИНА МЕ ПРИКАНВА ДА МУ СЕ ИЗВИНЯ.ОК АДМИНЕ НО ДОКАТО НЕ ОТСТРАНИШ ОТ ИГРАТА МОШЕНИЦИТЕ КАТО ШУМЕН ЗАЩОТО Е РЕДНО НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯ ЩОТО НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ.Извади мошениците щото ти извади мене за едното нищо а тях държиш.Докажи че си почтен и че всички сме равнопоставени.(bow) (wait)

ФК СТРУИНО какво се правиш на ударен с мокър парцал. Продал си двама играчи на ЛИАЗ МАДАРА, който въобще не си развива отбора - стадиона му стои на 5 ниво, а всички знаем, че над 5 ниво трябва да се самоиздържа. В момента точиш кредит от админа, чрез ЛИАЗ МАДАРА. Не ни правете на глупаци - затова ЛИЛ мрънка, нно трябваше да изложи и факти. Но защо да се напъва, да събира доказателства, след като админа ще заключи, ще се поослуша и ако не идва влак - хоп пак ще ви пусне в играта. Те затова още от началото говорим - такива мултита вън директно и никакво връщане - тогава вече може да говорим за конкретни предложения по промени на играта. Честита Нова Година, само на честните играчи (beer) (beer) (beer) Струино, ето ти още малко факти: Продал си играч и на CHELSEA FC, а той пък през м.декември е поканил 4 пъти на РПС отбора ЛИАЗ МАДАРА, като трите РПС на ЛИАЗ са последователни ;) ;) ;) Та може да се окаже, че сте навързани свински черва от Шумен та до Мадара. Може и да ви е по-голям маршрута, ама нека и админа да се напъне и да открие и другите населени места :D

ами и той има 2 трансфера по 2 играча от един и същ отбор,е и,трябва ли и те да са нередовн:x (sun)