Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
Аз разбирам Левски да се бори за титла,че да говориш за пилци и така нататък.Те може да не влязат в 6-цата,а гледат ЦСКА.Гледайте вашия отбор.А кое е геноцит незнам ама поне не сме си събличали тренера.:D :D :D
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
11759views
152comments
Зала на срама
Абе хора Вие сте луди всичкит. Ако ви трябва медицинска помощ обадете се, ще гледам да уредя нещата за по-доброто ви лечение. Спрете се малко. От началото на играта винаги е имало мултита и нередни трансфери, което не е хубаво, но за жалост и трудно може да се премахне. Както каза Извънземните играйте си играта докато имате кеф и като ви омръзне дим да ви няма. С пожелание за по-успешна нова година на всички. Бъдете живи и здрави(beer)
|
|
Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
ще видим хората са казали на есен се броят пилците в този случай на пролет !!! Да няма пак оправданията на ревлъото нямам играчи , директивата ,луната ,земното притегляне ,галактиката (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) а до гонзо ако е умен ще остави Стойчо Стоев на спокойствие !!!Единствената причина никой да не скача на ревлъото са победите на Левски , обаче на пролет Лудогорец като се концентрират изцяло върху първенството тогава какво правим ???
|
|
Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
И как се е доказал Стойчо Стоев в Монтана или Миньор ? Винаги си проличава по коментарите кой е от ЦСКА и кой от другите. Първо каза,че налагате юноши, но с лека справка те опровергах. Сега ми говориш, че Стойчо Стоев бил голям треньор и само с лек поглед виждам какво е постигнал и в двата отбора. Подава си оставката след слаби игри. Вашия любим инжинер ще си измие ръцето и снего ако не попаднете в първата 6-ца... вземи кажи нещо свястно, че да може да ме излъжеш поне или да се направя, че ти вярвам. И още нещо - Победите над вечния съперник са гордост за твоя отбор.
|
|
Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
Хахахаха туй да вие келипира победа над разпасаната команда на Левски ,обаче със Стойчо Стоев който се доказа във скромните отборчета като Минъор и Монатана да не спъне тройчо ?!!! Единствения му сиелн коз щ падне и тогава ще се сетите как стойчо е изгонил този и онзи и само куци коне с комисионни е докарал !!!Карата да не стане един от многото избягали заради Тройчо !!!!
|
|
Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
Колко пристрастен коментар от фен на сините абонати на Стойчо. Що за интерес от твоя страна пък да коментираш, Стойчо, ЦСКА и играчите ??? Изброил си доста юноши на които Младенов не даде шанс, колко от тях просперираха след това ? Единия играе в Берое по-рядко отколкото получваше шанс в ЦСКА, другия е в Локомотив, но той цял сезон си игра по времето, когато беше на Армията и не показа с нищо класа, която да го задържи в ЦСКА. И на какви млади играчи дава шанс твоя отбор ? Като погледна последните два мача, Краев е единствения млад взел участие в и то единия влиза като резерва. А сега толкова се говори за Краев, който направи един мач срещу отбор като Спартак и го вдигнахте в небесата.Видяхме какво стана с един подобен като Вутов, който търка скамейката на втория отбор на Удинезе за разлика от Ивайло Чочев, който все по-често попада в титулярите на Палермо. Специално за Карачанаков, какво да кажа... има някакъв талант, но не може да го развие. Има 5-6 запомнящи се мачове и то само заради головете му от нарушение, иначе нито пробивите си ги прави и асистенции му липсват. Та така, приятел и твоето тимче не използва юноши. Пък и това с налагането на българи, то като не става от тях нищо и като нямаме школи, бази какво да налагаме ? Само вижте едни Лудогорец, които сега са на мода с какви играчи стигнаха в Европа. Айде лека нощ и кошмарите със Стойчо да отминат, че неможе да спинкате;)
|
|
Геноцид !!!
2393views
18comments
Футбол България
Поредния млад талант в цска избяга от цска !!! Mомчета които стават и лягат с мисълта за цска биват пренебрагнати от един комисионер !!! Грънчов,Крачунов,Костов,Якимов,Карачанаков,Долапчиев най-вероятно ще бъдат последвани и от Радой Божилов ,Петър Витанов,чорбаджийски и аз обвинявам един човек !!! Човек който превърна цска в отбор на чужденци и то само от мениджъри с които си прави далаверката !!! Докога ще продължава геноцида срещу младите и перспективните млади футболисти от дюш на цска и изобщо във отбора на цска от страна на този Комисионер бич божи за младите български футболисти !!!Аз се радвам , че този ревлъо , който падна като покосен от снайперист в последното дерби не е тренъор на Левски един малкото отбори заедно със Литекс където се дава шанс на млади футболисти за изяви !!!Колкото и дербита да вземе директивата ще си остане един слаб тренъор който го вълнува само комисионната !!!
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Да се въведат някакъв брой на минимални мачове, в които СТ да е взел участие и след това да може да се продаде??? Примерно 210 мача - това са 7 сезона за 15 годишен и 240 - 8 сезона за 14 годишен. Да се пораздвижи малко тоя пазар, че умряла работа...
|
|
Нека спрем мултитата в играта !!!
1482views
8comments
Зала на срама
На мен ми трябваше играча, тъй като нямах равностойна смяна за Шампионската лига и затова реално си надавах, като си бях определил лимит за надаване. От 7 години играя играта, такава странна ситуация не ми се беше случвала. След като се отказах да надавам повече, отбора ПО ДОГОВАРЯНЕ, с който се надцаквахме, за играча ми писа с да увелича с още 100 000 кредит и той щял да се откаже, защото нямал повече кредит. След като му отказах с мотива, че имам лимит до който съм си определил, отново ми писа, че ако надам с 1000 кредит, че няма да може да реагира. За първи път виждам, отбор с който се борите да купите един и същ играч, а всъщност той да желае повече от мен аз да го купя :D ;) :P
|
|
1482views
8comments
Зала на срама
(shake) - кофти наистина:x - това демотивира останалите !:( (clap) че се пише и сигнализира(wait) поне !:)
|
|
1482views
8comments
Зала на срама
Саутхямтън едното няма нищо общо със другото.Аз се явих като защитник на Ферарито.Сега ако го има това е хубаво да се вземат мерки.Аз съм сигурен,че мерки ще има.(coffee)
|
|
1482views
8comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо
ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча
ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а
за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно</blockquote>
Приятел не се заяждай с мен :) Едните трансфери с другите нямат нищо общо :) Поне знаем,че те не са мултита :) Колкото по темата хубаво е,че има хора,които виждат тези неща и ги споделят.Ако искаме играта да стане,както преди и да има толкова много потребители нека се обединим срещу мултитата.Дори,ако може ще е хубаво да има двама трима,които да имат достъп до това да могат да следят ай-пи адресите на съмнителните отбори.МОД-овете не можем.
|
|
защо не е изтрит ...
838views
9comments
Въпроси
аз имам отбор в грпуата си, който за последно е влизал на : Посл. логване 28 Март 2013 10:20 ч. той сигурно се води като активен в статистиката :)
|
|
1482views
8comments
Зала на срама
този отбор от преди ми е направил впечатление. хубаво е, че все още има хора, които им се занимава да гледат, кой какви трансфери прави. на мен и тренировките понякога в повече ми идват :)
|
|
защо не е изтрит ...
838views
9comments
Въпроси
Дълго време беше със статус заключен че беше псувал админа,но защо не е изтрит трябва да каже админа.
|
|
защо не е изтрит ...
838views
9comments
Въпроси
Регистриран на 02 Май 2011 18:23
Посл. логване 17 Фев 2012 17:10 ч.
ВЕЕЕЕЕЕЕЕ :D :D :D :D
|
|
защо не е изтрит ... |
|
защо не е изтрит ... |
|
1482views
8comments
Зала на срама
много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча
ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно ;)
|
|
защо не е изтрит ... |