Геноцид !!!

2393views 18comments Футбол България
Аз разбирам Левски да се бори за титла,че да говориш за пилци и така нататък.Те може да не влязат в 6-цата,а гледат ЦСКА.Гледайте вашия отбор.А кое е геноцит незнам ама поне не сме си събличали тренера.:D :D :D

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11759views 152comments Зала на срама
Абе хора Вие сте луди всичкит. Ако ви трябва медицинска помощ обадете се, ще гледам да уредя нещата за по-доброто ви лечение. Спрете се малко. От началото на играта винаги е имало мултита и нередни трансфери, което не е хубаво, но за жалост и трудно може да се премахне. Както каза Извънземните играйте си играта докато имате кеф и като ви омръзне дим да ви няма. С пожелание за по-успешна нова година на всички. Бъдете живи и здрави(beer)

Геноцид !!!

ще видим хората са казали на есен се броят пилците в този случай на пролет !!! Да няма пак оправданията на ревлъото нямам играчи , директивата ,луната ,земното притегляне ,галактиката (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) а до гонзо ако е умен ще остави Стойчо Стоев на спокойствие !!!Единствената причина никой да не скача на ревлъото са победите на Левски , обаче на пролет Лудогорец като се концентрират изцяло върху първенството тогава какво правим ???

Геноцид !!!

И как се е доказал Стойчо Стоев в Монтана или Миньор ? Винаги си проличава по коментарите кой е от ЦСКА и кой от другите. Първо каза,че налагате юноши, но с лека справка те опровергах. Сега ми говориш, че Стойчо Стоев бил голям треньор и само с лек поглед виждам какво е постигнал и в двата отбора. Подава си оставката след слаби игри. Вашия любим инжинер ще си измие ръцето и снего ако не попаднете в първата 6-ца... вземи кажи нещо свястно, че да може да ме излъжеш поне или да се направя, че ти вярвам. И още нещо - Победите над вечния съперник са гордост за твоя отбор.

Геноцид !!!

Хахахаха туй да вие келипира победа над разпасаната команда на Левски ,обаче със Стойчо Стоев който се доказа във скромните отборчета като Минъор и Монатана да не спъне тройчо ?!!! Единствения му сиелн коз щ падне и тогава ще се сетите как стойчо е изгонил този и онзи и само куци коне с комисионни е докарал !!!Карата да не стане един от многото избягали заради Тройчо !!!!

Геноцид !!!

Колко пристрастен коментар от фен на сините абонати на Стойчо. Що за интерес от твоя страна пък да коментираш, Стойчо, ЦСКА и играчите ??? Изброил си доста юноши на които Младенов не даде шанс, колко от тях просперираха след това ? Единия играе в Берое по-рядко отколкото получваше шанс в ЦСКА, другия е в Локомотив, но той цял сезон си игра по времето, когато беше на Армията и не показа с нищо класа, която да го задържи в ЦСКА. И на какви млади играчи дава шанс твоя отбор ? Като погледна последните два мача, Краев е единствения млад взел участие в и то единия влиза като резерва. А сега толкова се говори за Краев, който направи един мач срещу отбор като Спартак и го вдигнахте в небесата.Видяхме какво стана с един подобен като Вутов, който търка скамейката на втория отбор на Удинезе за разлика от Ивайло Чочев, който все по-често попада в титулярите на Палермо. Специално за Карачанаков, какво да кажа... има някакъв талант, но не може да го развие. Има 5-6 запомнящи се мачове и то само заради головете му от нарушение, иначе нито пробивите си ги прави и асистенции му липсват. Та така, приятел и твоето тимче не използва юноши. Пък и това с налагането на българи, то като не става от тях нищо и като нямаме школи, бази какво да налагаме ? Само вижте едни Лудогорец, които сега са на мода с какви играчи стигнаха в Европа. Айде лека нощ и кошмарите със Стойчо да отминат, че неможе да спинкате;)

Геноцид !!!

Поредния млад талант в цска избяга от цска !!! Mомчета които стават и лягат с мисълта за цска биват пренебрагнати от един комисионер !!! Грънчов,Крачунов,Костов,Якимов,Карачанаков,Долапчиев най-вероятно ще бъдат последвани и от Радой Божилов ,Петър Витанов,чорбаджийски и аз обвинявам един човек !!! Човек който превърна цска в отбор на чужденци и то само от мениджъри с които си прави далаверката !!! Докога ще продължава геноцида срещу младите и перспективните млади футболисти от дюш на цска и изобщо във отбора на цска от страна на този Комисионер бич божи за младите български футболисти !!!Аз се радвам , че този ревлъо , който падна като покосен от снайперист в последното дерби не е тренъор на Левски един малкото отбори заедно със Литекс където се дава шанс на млади футболисти за изяви !!!Колкото и дербита да вземе директивата ще си остане един слаб тренъор който го вълнува само комисионната !!!

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
Да се въведат някакъв брой на минимални мачове, в които СТ да е взел участие и след това да може да се продаде??? Примерно 210 мача - това са 7 сезона за 15 годишен и 240 - 8 сезона за 14 годишен. Да се пораздвижи малко тоя пазар, че умряла работа...

Нека спрем мултитата в играта !!!

1482views 8comments Зала на срама
На мен ми трябваше играча, тъй като нямах равностойна смяна за Шампионската лига и затова реално си надавах, като си бях определил лимит за надаване. От 7 години играя играта, такава странна ситуация не ми се беше случвала. След като се отказах да надавам повече, отбора ПО ДОГОВАРЯНЕ, с който се надцаквахме, за играча ми писа с да увелича с още 100 000 кредит и той щял да се откаже, защото нямал повече кредит. След като му отказах с мотива, че имам лимит до който съм си определил, отново ми писа, че ако надам с 1000 кредит, че няма да може да реагира. За първи път виждам, отбор с който се борите да купите един и същ играч, а всъщност той да желае повече от мен аз да го купя :D ;) :P

(shake) - кофти наистина:x - това демотивира останалите !:( (clap) че се пише и сигнализира(wait) поне !:)

Саутхямтън едното няма нищо общо със другото.Аз се явих като защитник на Ферарито.Сега ако го има това е хубаво да се вземат мерки.Аз съм сигурен,че мерки ще има.(coffee)

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно</blockquote> Приятел не се заяждай с мен :) Едните трансфери с другите нямат нищо общо :) Поне знаем,че те не са мултита :) Колкото по темата хубаво е,че има хора,които виждат тези неща и ги споделят.Ако искаме играта да стане,както преди и да има толкова много потребители нека се обединим срещу мултитата.Дори,ако може ще е хубаво да има двама трима,които да имат достъп до това да могат да следят ай-пи адресите на съмнителните отбори.МОД-овете не можем.

защо не е изтрит ...

838views 9comments Въпроси
аз имам отбор в грпуата си, който за последно е влизал на : Посл. логване 28 Март 2013 10:20 ч. той сигурно се води като активен в статистиката :)

този отбор от преди ми е направил впечатление. хубаво е, че все още има хора, които им се занимава да гледат, кой какви трансфери прави. на мен и тренировките понякога в повече ми идват :)

защо не е изтрит ...

Дълго време беше със статус заключен че беше псувал админа,но защо не е изтрит трябва да каже админа.

защо не е изтрит ...

Регистриран на 02 Май 2011 18:23 Посл. логване 17 Фев 2012 17:10 ч. ВЕЕЕЕЕЕЕЕ :D :D :D :D

защо не е изтрит ...

е 2 години ли смешно е (chuckle)

защо не е изтрит ...

може да използва опцията "Ваканция"(y)

много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно ;)

защо не е изтрит ...

отбор от 2 години защо не е изтрит FC Schalke 04,,,6 3 1