ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
18972views
152comments
Зала на срама
Незнам защо не погледнете върху проблема от всички страни, а гледате само от изгодната за вас гледна точка и ако решението е различно то омразата във вас се събужда. На всеки поне малко разбран човек съм дал шанс ако има такъв, който не е получил шанс от мен за направено нарушение то прболема е само и единствено в неговия подход и липсата на каквито и да било индикации за промяна. Много злоба има във вас да знаете това не е добре. Да виновен е, да нарушил е правилата, получил е наказание и си е платил защо не му се даде шанс който и да е той и чак след като видим дали има промяна тогава да съдим действията му .... злобен народ слаба държава ... разочарован съм за пореден път от плоското мислене на българина...
Повече не мисля, че има смисъл да вземам отношение по темата, а нямам и желание пишете и правете каквото сметнете за добре.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Вие ако си мислехте че споменатите отбори ще ги заключат значи изобщо не сте в час в играта !!!! Лъжете ,крадете , източвайте мулти отборите си после :извинявай батка повече аз така нема да крада и всичко си е както преди !!!!
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК! |
|
18972views
152comments
Зала на срама
И аз призовавам да му се върне стария отбор.Може понякога да е краен,но това го отдавам на спортна злоба.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Лил може да е всякакъв, но е прав. Админа да му върне и неговия отбор тогава. На времето ми казаха за бъг с който направих 15-20 милиона и отбора ми беше изтрит нали, и не ми го върнаха. Не ме интересува Шумен или който и да е друг отбор ... просто не трябва да има двоен стандарт и за това призовавам за връщането на отбора на Лил.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Ето я шуробаджанащината(puke) ?Админче играчите му взе но защо му остави сградите(puke) ?Защо му даваш последен пореден шанс?Страх те е че ще ти вземе книжката ли или ще те гръмне с държавния пищов...(chuckle) Защо на мене не ми отключи отбора?Щото се пиете ракията заедно.Мислех те за почтен и последователен субект но ти за поредно се огъна и подаде;( Боже Боже колко мъка има на този свят.Ето го различният аршин.За едни може за други не.И това ако е справедливост здраве му кажи.(chuckle) :P ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ НАРОДА СЕ ОТКАЗВА.Сам си си виновен защото си плюеш на метеното.(n)Колегите доказаха мултака а ти го остави да си развява парфюма отново.ОТНЕ МИ ОТБОРА БЕЗ ДА СЪМ БИЛ МУЛТИ.НЕЧЕСТИВЕЦ СИ АДМИНЕ!(puke)
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Отлична работа на "Страйкъра", поклон(bow) . Добра реакция и на админа, но последния шанс за мултитата прилича повече на реверанс от колкото на наказание. Щом са лъгали, да им се отнемат и играчите и кредита с които са злоупотребили. Към този момент, наложената санкция е като покана за нови злоупотреби!
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
:D :D Админе, аз съм за директно изтриване на такива отбори, но ти си си приел една точка 10 в правилата и винаги ама почти винаги с мултитата процедираш така - връщаш ги. Ама това си е твой проблем, играта си е твоя. Опитваме се няколко мениджъра да ти подскажем, че ще спечелиш повече ако ги триеш директно, но ти предпочиташ да ти се помолят или нещо "подобно" и да дадеш втори, че на някой и трети шанс. Ами поне като даваш шанс, ами дай им шанс да продължат с отбора касичка, на който държат стадиона на 5 ниво, пък да ги видим тогава колко добри мениджъри са.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Админ, какво по-тежко провинение може да има един потребител освен такъв тип измама? Какво връщане на кредити за какво става дума?Като има желание да играе генерирай му нови играчи и сградите на ниво 0 и да започва наравно с всеки нов потребител,откъде-накъде ще има привилегии след като е мамил.Так ли трябва да се поощрява измамата? И искам да имам млад отбор суперталанти със специални тренировки ама ще трябва да си го развивам сам както си му е реда. Какво трябва да стане та да му се заключи отбора, да убие някой ли?:D :D :D
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
При такова положение, мисля че е редно да изтриете ЛИАЗ МАДАРА, тъй като идеята на този отбор е ясна и определено не е за редовна игра.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
След разговор с отбора на Шумен и обещанията от негова страна смятам, че заслужава последен шанс да продължи играта си, но за да може това да стане ще трябва да плати цената а тя е изтриване на играчите, които е закупил от въпросните 3 отбора и възстановяване на 1/2 от сумата за тях.
За всички тези играчи е дал точно 9 540 999 кредит и сумата от 4 770 500, ще му бъде върната в акаунта.
Тъй като не съм взел решение дали да изтрия директно тези играчи или да ги оставя в мой отбор, ще дам по-късно информация относно този проблем.
ФК СТРУИНО също, ще получи шанс да продължи с последно предупреждение като сумата за получените трансфери от Шумен, ще му бъде отнета на 100% = 5 201 000 кредит.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Поздравления за админа!
Моля, да проверят и другата тема за 2 потенциални мулти отбора.
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6353
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК! |
|
18972views
152comments
Зала на срама
(bow) (bow) (bow) Браво админе, най-после. Че то точно това искахме. Само че ще ти е на 100% свършена работата ако такива ги заключваш завинаги. Повярвай ми, стойностните мениджъри бягат от играта ти, именно, заради мултитата.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Браво Марто (Striker City) (bow) (bow) (bow) Уникална работа, която заслужава само адмирации и похвали! Все още има хора на които им пука и които отделят от личното си време за нашето общо хоби! За наглите мултаци - изтриване на акаунтите! Всякакво друго решение ще е подигравка! Колкото сме останали-толкова, тук сме да си правим кефа! А дали играта ще отлепи ютията, зависи от Админа! Наздраве!
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Сега чета темата за първи път и искам да благодаря на StrikerCity за отделеното време и не мисля,че тези отбори трябва да бъдат отключвани повече някога. На админа това му е работата,но все пак добре свършена.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Че той Шумен по тази причина беше заключен и в другия сървър! Поздравления Админ за добрата работа! (clap)
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>След подадения от вас сигнал установих, че всички тези отбори ФК СТРУИНО,
ВАВИЛОН и MM66 са използвали един и същи компютър. Проверих и играчите на ФК
ШУМЕН и това което казвате е така. Ще заключа всички тези отбори и ще взема
решение какво да бъде наказанието им. Благодаря Ви за докладването на този
проблем и запомнете, че аз не защитавам никой и без вашата помощ не мога да
почистя играта сам.</blockquote>
(clap) (bow)
#104 Автор: StrikerCity, добавен на: 18 Яну 2015 17:25 (нд)
цитирай изтрий
Аз зная, Г-н Админ, че не можете сам и то не заради друго, а защото Вие сте
един, а ние сме много.., но разберете, че ако оставите тези, които искат да Ви
помогнат да се изчисти играта един път завинаги и работите задружно с тях, за
една по-добра и по-коректна игра, всичко ще е наред и малко по малко с общи
усилия ще изчистим всички, а ако наложите и хубави наказания, също няма да е
много лошо, защото явно е че приетото до сега заключване за една седмица и след
това пускане не дава резултат! Благодаря Ви още веднъж, че се отзовахте на
сигнала и се намесихте! По-добре късно, от колкото никога! Аз лично сега се
нахъсах да намеря още такива тарикатчета и да ги чистим наред! Ферари мисля, че
вече можеш да заключиш темата!(clap) (clap) (clap) (bow) Мисля да я оставя тази вечер :)Ако колегите не са я заключили утре докато се върна от работа ще я заключа.
|
|
Новости в играта
13509views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>violetsunset написа:</h3>Предложение за промяна:
Добавя се допълнителен параметър – „надареност“.
1.Той е с постоянна стойност за целия "живот" на играча
2.Неговите стойности са три:
„обикновена“ - стойност „1“ (нула)
„добра„ - стойност „2“ (две)
„отлична„ - стойност „3“ (три)
3. числовата стойност на „надареност“ се генерира на случаен принцип при самото
генериране на играча
4. генератора на стойности да е заложен със следните вероятности:
стойност 1 – 70%
стойност 2 – 20% (все едно е един играч от пет възможни)
стойност 3 – 10% (горе-долу един играч от десет възможни)
5.влияние на надареността
както знаем, 15 минути тренировка повишават коефициента с 0,1
при тренирането, надареността се умножава с цифровата стойност на надареността.
По такъв начин:
обикновена – 0,1 *1 = 0,1
добра надареност – 0,1*2=0,2
отлична – 0,1*3=0,3
Смисъл на промяната:
1. подобрява се реалистичността – и в реалния футбол някои хора имат вродена
дарба/способност/схватливост, която им позволява да усвояват футболните умения
по-бързо/по-добре от другите
2. премахва се досегашната досадна предсказуемост в подобряването на уменията
вследствие на тренировката за всички съществуващи играчи
3. въвежда се елемент на изненада – никога не си сигурен какъв младеж ще ти
дойде в отбора.
4. повишава се заинтересоваността в развитие на юношеския отбор</blockquote>
Това е много готина идея. Процентите трябва да се пипнат обаче - най-добре звучи като да са 1 - 90%, 2 - 8% и 3 - 2%.
|
|
18972views
152comments
Зала на срама
Аз зная, Г-н Админ, че не можете сам и то не заради друго, а защото Вие сте един, а ние сме много.., но разберете, че ако оставите тези, които искат да Ви помогнат да се изчисти играта един път завинаги и работите задружно с тях, за една по-добра и по-коректна игра, всичко ще е наред и малко по малко с общи усилия ще изчистим всички, а ако наложите и хубави наказания, също няма да е много лошо, защото явно е че приетото до сега заключване за една седмица и след това пускане не дава резултат! Благодаря Ви още веднъж, че се отзовахте на сигнала и се намесихте! По-добре късно, от колкото никога! Аз лично сега се нахъсах да намеря още такива тарикатчета и да ги чистим наред! Ферари мисля, че вече можеш да заключиш темата!
|
|