Предложение към дарителите във фонд ПНП

1312views 13comments Предложения
Предложението ми е следното.Виждам,че все още много хоря даряват редовно малки суми някои по големи,вместо във фонда по добре помогнете на някой нов който е пуснал играч за продан да му го купите и след един сезон да го уволните отколкото във фонда да се събират пари които вече наближават 10 милки.Нека някой мод ако може да оформи такава тема и да има някой нов потребител да пише,че има играч за продан и търси съответно до 30 000,ще бъде много по добре.Давайте и вие предложения.

А посмейте се и вие на един разменен спам:)

790views 2comments На лафче
a ти се уплаши,че ще те накажат и постна тема? :D иначе има такива,които се извиняват за спама,културна работа.други пък са много изобретатални в рекламата на играчите си :) сега сериозно,такива съобщениица се получават през ден,ако се застоиш в играта. аз имам един любимец дето си ме спамва редовно за едни и същи играчи,ама то не е виновно момчето,че не може да си продаде слабите играчи на новите цени или че отборите,които биха купили тези играчи нямат достатъчно кредит?

А посмейте се и вие на един разменен спам:)

790views 2comments На лафче
Съобщение от: Левски София 19 Окт 2012 19:26 Добър Вечер ZDRAVEI PRODAVAM VRATAR NA MINIMALNATA CENA П.Илиев. (30) IMA GOLQM KOEFICIENT I GOLQM OPIT, LINIQ 385 PISHI NA LS AKO IMASH INTERES :) Съобщение от: tonos 19 Окт 2012 19:31 Re: Добър Вечер Направо го уволнявай,за нищо не става, единственото което му е голямо са годините:))))) Съобщение от: Левски София 19 Окт 2012 19:32 Re: Re: Добър Вечер Mersi za mnenieto ti no ne me interesuva chestno kazano !\\\" Съобщение от: tonos 19 Окт 2012 19:40 Re: Re: Re: Добър Вечер Знам, но кажи ми мен какво ме интересува че продаваш!? И не се цупи, просто ти отвърнах на спама със спам. Приеми го като шега, не като заяждане:)))) Реших да поразведря момчето, а то даже ме докладвало :D :D :D

Red Bull Stratos

1674views 28comments На лафче
http://dnes.dir.bg/news/balgarin-skok-felix-baumgartner-12215674?nt=9

Колко кредита имате....

5459views 63comments На лафче
Много ги имам ... и моя отбор се продава !!!!

Колко кредита имате....

5459views 63comments На лафче
1 268 808... Отбора се продава!!!

Red Bull Stratos

http://vbox7.com/play:eb5b2254a0

Red Bull Stratos

Дайте клип в някой сайт да го вида и аз ...

Red Bull Stratos

аз го изтървах :(

Red Bull Stratos

Напълно луд...Имахме късмета да гледаме за първи път такова нещо Феликс е велик.(bow)

Red Bull Stratos

Аз бих напълнил скафандара на негово място. :D :D :D УНИКАЛЕН (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) 2 часа киснах пред компютъра за да го гледам но си заслужаваше.(beer) (beer) (beer)

Red Bull Stratos

Тоя не е човек:O :D (d) (d)

Red Bull Stratos

Уникален скок!(bow)(bow)(bow)(beer) (beer) (beer) Признавам си, че аз не бих скочил! :D

Red Bull Stratos

Като го видях в началото как се въртеше като пумпал си помислих, че ще изпадне в безсъзнание, но майсторско овладяване. Поздравления Феликс ти си истински герой!

Red Bull Stratos

Браоооо.....(beer)

Red Bull Stratos

Да !!!

Red Bull Stratos

Успя (beer)

Red Bull Stratos

http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ&feature=player_embedded#! аз го гледам тук.. Рекорда вече е налице.. Факт от който Серхио Рамос трябва да е най- щастлив..

Red Bull Stratos

Май ще скача от друга планета :D

Red Bull Stratos

Той се издигна доста над предвиденото.Наистина е луд