Предложение към дарителите във фонд ПНП
1312views
13comments
Предложения
Предложението ми е следното.Виждам,че все още много хоря даряват редовно малки суми някои по големи,вместо във фонда по добре помогнете на някой нов който е пуснал играч за продан да му го купите и след един сезон да го уволните отколкото във фонда да се събират пари които вече наближават 10 милки.Нека някой мод ако може да оформи такава тема и да има някой нов потребител да пише,че има играч за продан и търси съответно до 30 000,ще бъде много по добре.Давайте и вие предложения.
|
|
А посмейте се и вие на един разменен спам:)
790views
2comments
На лафче
a ти се уплаши,че ще те накажат и постна тема? :D иначе има такива,които се извиняват за спама,културна работа.други пък са много изобретатални в рекламата на играчите си :)
сега сериозно,такива съобщениица се получават през ден,ако се застоиш в играта.
аз имам един любимец дето си ме спамва редовно за едни и същи играчи,ама то не е виновно момчето,че не може да си продаде слабите играчи на новите цени или че отборите,които биха купили тези играчи нямат достатъчно кредит?
|
|
А посмейте се и вие на един разменен спам:)
790views
2comments
На лафче
Съобщение от: Левски София 19 Окт 2012 19:26
Добър Вечер
ZDRAVEI PRODAVAM VRATAR NA MINIMALNATA CENA П.Илиев. (30) IMA GOLQM KOEFICIENT I GOLQM OPIT, LINIQ 385 PISHI NA LS AKO IMASH INTERES :)
Съобщение от: tonos 19 Окт 2012 19:31
Re: Добър Вечер
Направо го уволнявай,за нищо не става, единственото което му е голямо са годините:)))))
Съобщение от: Левски София 19 Окт 2012 19:32
Re: Re: Добър Вечер
Mersi za mnenieto ti no ne me interesuva chestno kazano !\\\"
Съобщение от: tonos 19 Окт 2012 19:40
Re: Re: Re: Добър Вечер
Знам, но кажи ми мен какво ме интересува че продаваш!? И не се цупи, просто ти отвърнах на спама със спам. Приеми го като шега, не като заяждане:))))
Реших да поразведря момчето, а то даже ме докладвало :D :D :D
|
|
Red Bull Stratos |
|
Колко кредита имате.... |
|
Колко кредита имате.... |
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos
1674views
28comments
На лафче
Напълно луд...Имахме късмета да гледаме за първи път такова нещо Феликс е велик.(bow)
|
|
Red Bull Stratos
1674views
28comments
На лафче
Аз бих напълнил скафандара на негово място. :D :D :D УНИКАЛЕН (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) 2 часа киснах пред компютъра за да го гледам но си заслужаваше.(beer) (beer) (beer)
|
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos
1674views
28comments
На лафче
Уникален скок!(bow)(bow)(bow)(beer) (beer) (beer) Признавам си, че аз не бих скочил! :D
|
|
Red Bull Stratos
1674views
28comments
На лафче
Като го видях в началото как се въртеше като пумпал си помислих, че ще изпадне в безсъзнание, но майсторско овладяване. Поздравления Феликс ти си истински герой!
|
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos
1674views
28comments
На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ&feature=player_embedded#!
аз го гледам тук.. Рекорда вече е налице.. Факт от който Серхио Рамос трябва да е най- щастлив..
|
|
Red Bull Stratos |
|
Red Bull Stratos |