Админе обърни внимание!!!
7910views
85comments
Общи дискусии
така значи видях,че админа е пуснал анкета,което е добре,че не беше се случвало отдавна.само че не ми харесва това което се пита в нея.пак казвам не е честно да се размърдат отборите,особено тези,които са си правили стратегията няколко сезона и тъкмо ще жънат успехи в групата си(да визирам и себе си).така че ако попадна да речем в група при тонос или пирински орли какво правя?стоя си на сухо пак.това което наистина може да се направи е да се намалят броя на отборите в групите и да останат само сравнително силните отбори.това важи и за Б групите също и така няма да има мачове с ботове и ще са сравнително равностоини отборите.така или иначе има по 10 активни отбори някъде в група,затова примерно от 15 ги намалете на 10 отбора с по 3 мача помежду тях или 4.както и Б групите и така рязко ще се повиши качеството в тези групи.
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
значи всеки дава различни предложеня и аз има предложение
както аз така и много други играчи играят и в други мениджъри.
моето предложение е да се нарпави следното всички отбори завършили в топ 4 да се съберат и да образуват 4 елитни групи и вече на доло да се правят следващите групи. И както следва поселдните 2 (16 и 15 )отбора от всяка елитна група да изпадат директно а ( 14 да играе бараж с 3 от долна девизя) да играят баражи както следва с третя в подолната група.Това значи че всичко трябва да се промени и отборите да се раделят по рейтинг или коефициент за да може да има някакв прогрес и от малките отбори.
И да се вадете ежеседмично на всички отбори да се дават тиви права спорет това в гоя група са да има определени пари затова и както следва като се качваш в по горна група тв правата да растут.
Да се въведе в трансферите да се пускат за по 5 дни и да се надава да се въведе и помошник треньор които да помага на по малките отбори . И като спечелиш по долна група д се дава купа както е на всекяде дори да си спечелил примерно най долната група да имаш купа и да се дават пари за нея в музея това също ще е от помощ примерно за всекя купа от най нишак грипа да се дава по 500 кредит на седмица
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ChelseaFC написа:</h3>Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа
толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за
вашия отговор и не само аз .
Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои
или нямаме право на мнение!</blockquote>
Колега,коментара ти беше не по темата,затова беше изтрит...Иначе всеки е свободен да изказва мнение.
По темата:1.Учител за новите-незнам защо се бави въвеждането му...От толкова много време всички искаме такъв.
2.Преразглеждане на трансферните цени на някои възрастови групи играчи,които са меко казано глупави в сегашният вариант.
3.Както предложи колегата kokona седмичните турнири да се направят по Рейтинг.
4.Добавяне на турнири за първите три отбора от Б групите
Прилагам темата на Prison Break в която иска отговор от Админа:http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5615
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за вашия отговор и не само аз .
Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои или нямаме право на мнение!
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Нека и аз споделя своята глупост на всеослушание... Сигурен съм, че отборите с
по-малък потенциал ще бъдат "ЗА", а отборите захапали здраво мръвката ще са с
отрицателен вот... За това ето какво предлагам:
- Отбор спечелил първенството и купа на лигата (дубъл) да бъде прехвърлян в
група състояща се само от такива дублирали титлите си.
- Нека предположим, че 50% от отборите по А групите бъдат прехвърлени в новия
формат, то тогава (16 конф, 4 лиги / 2) остават 32 отбора или две нови групи по
16 отбора, ако цифрата е по-голяма то могат да бъдат разпределени по равно (или
горе долу) в 3 групи допълнение с ботове....
Като награда може отбора спечелил "VIP A group" да получава по 200 или повече
кредит за трофея над максимума от 10 000 кредит.
* Така ще се даде шанс на по-слабите отбори завършили на вторите места следващия
сезон да се борят за първото място и по-добро разпределение на кредита между
отборите, за да се запази стимула на "вечно втория"....
Може да ви се стори глупаво, но ако новия формат е под формата на първенството в
Шотландия, то тогава за един сезон ще има по 4 сблъсъка "Ралица - BG JUVENTUS",
"PFC BLUEROSSES - tonos" и други подобни дербита заслужаващи гледане.... Това ще
е много добър формат изпълнен с напрежение до последно!!!
Тогава в ЛШ ще навлязат нови имена със скромен потенциал, ще има равностойни
битки за СКК, СКШ и др.</blockquote>това беше най доброто предложение до сега (beer)
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Емо ви го каза :
"Не мога да
възприема че някой не иска да печели пари,защото реално тук ние искаме да си
даваме парите,но няма кой да ни ги вземе,освен ако не е вярно това което говорят
доста мениджъри,но няма да го споменавам."
Защо си мислите че им пука дали взимат 5000 или 10 000 на месец от играта...може да я ползват по друго предназначение, по умните може да се досетят...
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Докато има кой да налива пари, админът ще е доволен. Докато се дава парата него
няма да го интересува дали загива или не..
Точно така е....всеки недоволен но налива средства,това е парадокс:x
Предполагам че постъпленията са доста добри при положение че когато има промоция за повече левро тя се пуска само за няколко часа(o) който се вреди
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Докато има кой да налива пари, админът ще е доволен. Докато се дава парата него няма да го интересува дали загива или не.. Гадното е, че не обръща внимание на нищо от написаното,даже по-добре да напише една смееща се емотиконка, да разберем поне, че е прочел.
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Аз предлагам, той предлага, тя предлага.....Е И????
Че сте и играчи от 2007 г. !? И още си вярвате :D :D :D
Що не вземете предложенията да ги затваряте в бутилки и в морето (rofl) (rofl) (rofl)
Задавате ли си въпроса на кои предлагате???
Или само си мечтаете....писмено???
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>При едно съединение на конференции или друго нещо, то означава, че старите
трофей вече ще бъдат излишни!</blockquote>
Идеята е същата както настоящите групи.... Победителите продължават, изпадащите се връщат по групите си .... Няма да бъдат завинаги във VIP A Group ;)
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
При едно съединение на конференции или друго нещо, то означава, че старите трофей вече ще бъдат излишни!
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Аз пък предлагам да се разделят на три групи: Силни отбори - над еди колко си рейтинг. Средни отбори над еди колко си рейтинг. И слаби отбори пак така. И така например силните отбори ще се разпределят в няколко групи в една конференция, средните също ще са в една и по слабите и така и по-малки отбори ще се борят за купи и титли и интригата ще стане голяма както при големите така и при малките и всеки ще има стимул, че може да печели и ще се напъва. (beer)
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Аз съм За подобно предложение. С голямо удоволствие, ще меря силите с други силни отбори повече пъти в сезона. Само, че трябва да го помислите от друг аспект - при намаляване на групите обричате по слабичките отбори да не влизат в четворката, съответно да не играят турнири и да загубят въобще интерес към играта.
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Нека и аз споделя своята глупост на всеослушание... Сигурен съм, че отборите с по-малък потенциал ще бъдат "ЗА", а отборите захапали здраво мръвката ще са с отрицателен вот... За това ето какво предлагам:
- Отбор спечелил първенството и купа на лигата (дубъл) да бъде прехвърлян в група състояща се само от такива дублирали титлите си.
- Нека предположим, че 50% от отборите по А групите бъдат прехвърлени в новия формат, то тогава (16 конф, 4 лиги / 2) остават 32 отбора или две нови групи по 16 отбора, ако цифрата е по-голяма то могат да бъдат разпределени по равно (или горе долу) в 3 групи допълнение с ботове....
Като награда може отбора спечелил "VIP A group" да получава по 200 или повече кредит за трофея над максимума от 10 000 кредит.
* Така ще се даде шанс на по-слабите отбори завършили на вторите места следващия сезон да се борят за първото място и по-добро разпределение на кредита между отборите, за да се запази стимула на "вечно втория"....
Може да ви се стори глупаво, но ако новия формат е под формата на първенството в Шотландия, то тогава за един сезон ще има по 4 сблъсъка "Ралица - BG JUVENTUS", "PFC BLUEROSSES - tonos" и други подобни дербита заслужаващи гледане.... Това ще е много добър формат изпълнен с напрежение до последно!!!
Тогава в ЛШ ще навлязат нови имена със скромен потенциал, ще има равностойни битки за СКК, СКШ и др.
(beer)
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Аз все си мисля че трябва да се поработи по фонда ,да е се захвърлят така 10 млн. е немислимо
Намалете приходите от турнирите във фонда ПНП и друго нещо което е важно според мен,ОТБОРИТЕ ВЪВ ТУРНИРИТЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПО РЕЙТИНГА НА ОТБОРА.Ще поясня за тези които не са ме разбрали.
Най -равностойни отбори ще има във турнирите със по голяма интрига при силните и по слабите по рейтинг ще може да вкусят от победите във турнири.
Пример за разпределение.
голд къп -рейтинг над 50 000
силвър къп -15 000- 49 999
аматьор къп до 14 999
френдс къп-неограничен
нима няма да има повече участници а не едни и същи,и още по-важно нови победители
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
8) (sun) (d) Най-добре ще е да се направи един анализ от администратора на играта...
...колко отбора са останали от регистрацията 2007 - колко редовно влизат, колко левро зареждат... после 2008, 2009, и т.н. - последните набори - през 6 месеца... така ще се види къде са проблемите на всяка група отбори с различен стаж - и точно там да се направят промените, които да отговорят на техните нужди...
...едно добро въведение за новобранци има смисъл...
...но има и нужда от подпомагане на развитието на средната класа отбори...
...както и задържане интереса на "ветераните" в играта...
приливи и отливи ще има винаги... смущаващо е опустяването на групите... важно е колко кинти влизат... но и от колко места ;)
явно играта не е достатъчно лоша, за да я зарежат критичен брой потребители...
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Колеги, чета написаното и си мисля че е важно да има промени и също е важно повечко мениджъри да си дадат мнението.
Добре ще е да се отвори нова тема, в която да дадем своите предложения.
По коментарите и направените няколко предложения, мойто мнение е следното:
Предложението за въвеждането на формула при трансферите беше наше. Прие се и се въведе и какво стана ? Всички сега ревем, че няма трансфери. Така че и за обединяването на Лигите, ще стане същото.
По добре ще подействат промени като:
- от група А да изпада последният, а предпоследните два отбора да играят бараж с втория и третия от група В; /сега ще кажете няма отбори в В, ами няма защото им е безинтересно/
- да се създадат още турнири - например за отборите от 5 до 10 място; - турнир за отборите от В групите;
По добре, да си печелят кредити от срещи /турнири/ от колкото да чакат от фонд ПНП
Много подобни още предложения могат да се направят, които да раздвижат и да направят по интересна играта.
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Далеч по-добре ще е Админа да се предприеме мерки за запазване интереса към играта в новорегистрираните играчи, вместо да им се дава всичко наготово.
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
Една глупост ми хрумна.Ще я споделя пък какво като ме наплюете.Ако на всеки бъде раздаден по един бот от друга група произволно,без да има право на емайл,право на Рпс,ОПС и търговия с титулярния отбор.Ще напълним и Б и В групите.Развиваме ги що годе и след 1 година или 6 месеца на някой новорегистриран автоматично му се дава готов поне почнат отбор.А ти си получаваш ново ботче.Тва е само схема на идея де.Може да се доразвие
|
|
7910views
85comments
Общи дискусии
не мисля,че е правилно да се разместват отборите в други групи.много от тях ще са недоволни,защото са си правили стратегия няколко сезона спрямо групата си и изведнъж попадат примерно в групата на ралица.по-важно според мен е да се направят други въведения,които ще накарат играчите да не се отказват и да стават по-конкурентни,а и ново регистрираните да не се отказват също.например по-добри играчи за новите отбори,лека промяна при траснферите и съм убеден,че играта много ще се раздвижи.
|