Шампион на Англия
1984views
20comments
Футбол Европа
Манталитета го имат играчите - а такива в Лузърите просто няма ....... моя Арсенал спря да печели , щото продаде всички дето бяха печелили Премиершип - аз поне го осъзнавам и знам това ... САФ също , за тва държи 40годиншни играчи като Сколс и Гигс , шото знаят как се печели Титла в Англия ....... друг път не пиши тъпи коментари моля те и не ме цитирай напразно ...... кой кво имал през 60те или 70 те години - вече сме 2012 само да ти кажа има роботи на МАРС - капиш ? ФК КОДРАГ - ти нз къде живееш ......
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8398views
237comments
На лафче
Аз имам 30 точки за вчера и днес,но имам 7 играчи,които могат да ми донесат още точки (beer)
|
|
8398views
237comments
На лафче
В твоя случай, щом си играл с 5 халфа и единият от тях не е взел участие, автоматично получаваш точките на първата резерва, която е имала някакво участие.
В първия ден регистрирах едва 8 точки. Днес спечелих нови 30. Още седем мои играча ще имат възможност да ми донесат точки до приключването на този първи кръг. Доста доволно съм :) До сега 3-ма играчи изобщо не взеха участие, а очаквам да има и още. Предвид това, няма как да не съм доволен, че ще имам над 50 точки от първия кръг (beer)
|
|
8398views
237comments
На лафче
Мисля, че първо се гледаше поста на играча. Ако не ти играе защитник влиза защитник дори да ти е втора смяна. Ако обаче нямаш резерва на същатата позиция тогава влиза друг на друга позиция. Не съм много сигурен за тези смени, но след края на първия кръг ще разберем истината :)
p.s. Вероятно с трите си резерви, пак няма да събера 11 играча, които са играли :)
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>Зимаш точка от 1-вата резерва.</blockquote>
Значи ако първата резерва не е играла,не взимаш точки от втората и тратата резерва ... Демек те не играят роля или как? Би трябвало да взема 1 точка, въпреки,че е трета резерва чак ...
|
|
8398views
237comments
На лафче
пу пу пу агуеро го изкараха в началото на мача,а в него ми бе надеждата за 2-3 гола :)
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Да попитам като имам 5 халфа титуляри и единия не играе - ще взема ли точки отнападател,който ми е трета резерва и има 1 точка???</blockquote>
Зимаш точка от 1-вата резерва.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
8398views
237comments
На лафче
Да попитам като имам 5 халфа титуляри и единия не играе - ще взема ли точки от нападател,който ми е трета резерва и има 1 точка???
|
|
Шампион на Англия
1984views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ливърпул и тотнъм нз за кво ги слагате - тия отбори никога няма да станат
Шампиони ... такъв им е манталитета просто , не искам да убидя никой техен фен.
А къде са Сити и Юнайтед ?</blockquote>
Не съм фен на Тотнъм или Ливърпул, ама да кажеш, че Мърсисайдци нямат манталитет на победител, които имат повече титли от твоя Арсенал ( който също едва ли ще стане шампион ) си е направо смешно! :D
|
|
8398views
237comments
На лафче
Ето правилото за смените.
Prioritising Your Bench For Automatic Substitutions
Your substitutes provide cover for unforeseen events like injuries and postponements by automatically replacing starting players who don't play in a Gameweek.
Based on the priorities you assign, automatic substitutions are processed at the end of the Gameweek as follows:
If your Goalkeeper plays 0 minutes in the Gameweek, he will be substituted by your replacement Goalkeeper, if he played in the Gameweek.
If any of your outfield players play 0 minutes in the Gameweek, they will be substituted by the highest priority outfield substitute who played in the Gameweek and doesn't break the formation rules (eg. If your starting team has 3 defenders, a defender can only be replaced by another defender).
Даване на приоритет на Вашето Пейка за автоматично замествания
Вашите заместители осигурят покритие за непредвидени събития като наранявания и отлагания, като автоматично замяна на изходни играчи, които не играят в Gameweek.
Въз основа на приоритетите, които сте присвоили, автоматично се обработват замествания в края на Gameweek, както следва:
Ако вашият Вратарят играе 0 минути в Gameweek, той ще бъде заменен от вашия подмяна Вратарят, ако той играе в Gameweek.
Ако някоя от вашите полеви играчи играят на 0 минути в Gameweek, те ще бъдат заменени с най-висок приоритет заместник, който играе неизследвана област в Gameweek и не прекъсва образуването правила (напр. Ако вашият отбор има три изходни защитници и защитника да бъде заменен от друг защитник).
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>ZAQS написа:</h3>Всички промени - трансфери и смени - са за следващия кръг!...а аз да попитам - не ми стана ясно: като не играе някой се броят точките напървата резерва или на резервния играч от неговия пост??? и какво става ако неиграят 2ма, 3ма, дори 4ма???</blockquote>
Мисля,че точките се дават от 1-вата резерва.Ако не играят 4-ма пак ти дава точки,но само от играчите,които са играли(в случая от 10 играчи).
|
|
8398views
237comments
На лафче
8) (sun) (d) Всички промени - трансфери и смени - са за следващия кръг!
...а аз да попитам - не ми стана ясно: като не играе някой се броят точките на първата резерва или на резервния играч от неговия пост??? и какво става ако не играят 2ма, 3ма, дори 4ма???
|
|
8398views
237comments
На лафче
бързо въпросче,ако днес направя безплатния си трансфер то играча ми ще играе ли днес или промяната ще важи чак за следващия кръг?
|
|
Да не отпадаме от ЛШ в КШ! Как да стане? |
|
8398views
237comments
На лафче
Стартирах с 8 точки от двама играчи! От титулярите ми трима имаха мач,но Сонг не игра :) Всичките ми резерви не помирисаха терен днес - нещо не съм ги уцелил :( 5 титуляри ми играят днес - чакам точки :)
|
|
Шампион на Англия
1984views
20comments
Футбол Европа
Ливърпул и тотнъм нз за кво ги слагате - тия отбори никога няма да станат Шампиони ... такъв им е манталитета просто , не искам да убидя никой техен фен.
А къде са Сити и Юнайтед ?
|
|
Да не отпадаме от ЛШ в КШ! Как да стане?
1376views
14comments
Предложения
И да не забравяме че 1/8 финалистите в ЛШ много често взимат по-малко КК от 1/8 или 1/4 финалистите в КШ, което също е абсурдно.Примерно този сезон като 1/8 финалист в ЛШ ще взема 8 точки, които в КШ ще ги вземе отбор стигнал едва едва 3-4 ПРЕДВАРИТЕЛЕН кръг...
|
|
Шампион на Англия |