Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
5359views
48comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>edin otbor написа:</h3>Привет КИНО ФИЛМИ, бих желал да чуя твоите прогнози...
Забавлявайте се !</blockquote>
Много рядко залагам на мачове и не претендирам,че съм голям познавач,но следя най-силните първенства,както и българското.И като желаеш да знаеш ще ти кажа,колега.
Англия - Манчестър Сити
Германия - Байерн Мюнхен
Испания - Барселона
Италия - Милан
Забавлявайте се ! :) (beer)
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Привет КИНО ФИЛМИ, бих желал да чуя твоите прогнози...
Забавлявайте се !:) (beer)
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Англия - Манчестър Юнайтед
Германия - Байерн Мюнхен
Испания - Реал Мадрид
Италия - Милан
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Барселона нямат равни, още от началото на сезона запознаха да мачкат ... Няма съмнение за тях, най-добрия отбор в света ... Шампионите на Испания за сезон 2012/2013 ... ;) (beer) (bow)
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Англия - Шпорите (party) ( като изненада )
Германия - Дортмунд ( пак ще надвият Байерн )
Испания - Барселона
Италия - Наполи ( като изненада )
8) ;)
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Англия (*) SPURS(*)
Германия - Дортмунд
Испания - Rayo;)
Италия Наполи
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Споделете с всички,какво ви кара да мислите,че точно тези отбори,които прогнозирате ще станат Шампиони на своите страни?С какво те са по-добри от другите претенденти за титлата?Кои са отбори,които ще им бъдат най-голяма конкуренция за първото място?Прогнозирайте също кои отбори ще се класират за Шампионската лига,за Лига Европа?Как мислите, ще имали този сезон някакви супер изненади от страна на по посредствени отбори,които могат да влязат в ролята на скрити лимонки,които да избухнат в определен момент и да направят живота на фаворитите черен?
Забавлявайте се! :) (beer)
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия? |
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия? |
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Англия - Манчестър Юнайтед
Германия - Байерн Мюнхен
Испания - Барселона
Италия - Милан
Това са ... (beer) (beer) (beer)
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Англия - Ман Сити
Германия - Байерн Мюнхен
Испания - Барселона
Италия - Ювентус
|
|
5359views
48comments
Футбол Европа
Тази тема е за българските фенове,който следят мачовете от четирите най-силни първенства в Eвропа.Които разбират от футбол и обичaт да дискутират - да дават прогнози преди най-интересните дербита и да споделят своите впeчатления след техният край.Като за начало кои отбори според вас, ще станат Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
Забавлявайте се! :)(beer)
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
10706views
237comments
На лафче
Колеги не бързайте с уайлд карда. Сезона е цели 38 кръга и ще ви бъде нужен за по нататък. Аз съм с 5 играча от челси и рединг, но до третия кръг ще заменя, като правя по 2 трансфера на кръг. 1 безплатен и 1, който ще ми вземе -4 точки. Общо взето съм забелязал, че ако си направил точните промени, 1 или 2(по рядко) трансфера допълнително(-4 или -8 точки), не са голям проблем да бъдат наваксани. Това се отнася при положение, че направите точните промени, случвало ми се е да направя три трансфера -8 точки и да завърша с 21 точки, от които като се извадят -8 останах с 13 (sweat) Също така не бързайте с трансферите, обикновенно се правят в деня на първия мач от кръга, за да прочетете, кои играчи ще играят. Отборите в англия имат късен фитнес тест в деня преди мача и играчи с леки контузии, може да има яснота дали ще играят или не. Особенно това се отнася за следващите 10 дни и месец януари, когато трасферния прозорец е отворен и всеки момент, някой от вашите играчи да поеме към друга държава. (beer) (beer)
|
|
10706views
237comments
На лафче
Аз тотално сбърках състава половината дето съм ги взел са резерви и не играят някой са продадени извън Англия а другите са ми от Челси и Рединг , който в 3 кръг нямат мач(rofl) По тази причина се наложи да се възползвам от пълна промяна като използвам възможността да сменя състава без наказателни точки.Играта е страшна в (шампиони точка ком) влизам само за да прегледам този форум (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>На мен 3/4 от отбара са ми играчи на Евъртън и Ман Юн,но ще стискам палци за Ман
Юн.</blockquote>
И аз чаках 3ма за Юнайтед ама ни изложиха :(
|
|
10706views
237comments
На лафче
На мен 3/4 от отбара са ми играчи на Евъртън и Ман Юн,но ще стискам палци за Ман Юн.
|
|
10706views
237comments
На лафче
Аз ви казах, че играта е много приятна отнема малко време и повишава многократно интереса да наблюдаваш мачовето от Висшата лига, за да видиш, как се представят твоите играчи. Относно Модрич, според мен се уточняват последните детайли около трансфера му в Реал М http://www.gol.bg/realmadrid/2012-08-19/chakat-agenta-na-modrich-v-madrid-utre.137484. Така, че моя съвет е да изчакаш до последния възможен момент 3ч преди мачовете от следващия кръг и тогава да прецениш дали да го продаваш или не. (beer)
p.s. След малко трябва да стискам палци за Евертън, че много колеги имат играчи на Ман Ю, а аз нямам нито един :D :D :D
|
|
10706views
237comments
На лафче
8) (sun) (d) ...Някой да знае какво става с Модрич??? Ще играе ли... ще си ходи ли???
|
|
10706views
237comments
На лафче
Чакаме още нови попълнения :))) Давайте и не му мислете - игричката е супер интересна и неангажираща! Мен ме кефи супер много!
|
|
10706views
237comments
На лафче
Не съм се писал със името на отбора ми. CSKA Sofia съм във Fantasy Premier League.
|