Fantasy Premier League 2012/13

10290views 237comments На лафче
Колеги не бързайте с уайлд карда. Сезона е цели 38 кръга и ще ви бъде нужен за по нататък. Аз съм с 5 играча от челси и рединг, но до третия кръг ще заменя, като правя по 2 трансфера на кръг. 1 безплатен и 1, който ще ми вземе -4 точки. Общо взето съм забелязал, че ако си направил точните промени, 1 или 2(по рядко) трансфера допълнително(-4 или -8 точки), не са голям проблем да бъдат наваксани. Това се отнася при положение, че направите точните промени, случвало ми се е да направя три трансфера -8 точки и да завърша с 21 точки, от които като се извадят -8 останах с 13 (sweat) Също така не бързайте с трансферите, обикновенно се правят в деня на първия мач от кръга, за да прочетете, кои играчи ще играят. Отборите в англия имат късен фитнес тест в деня преди мача и играчи с леки контузии, може да има яснота дали ще играят или не. Особенно това се отнася за следващите 10 дни и месец януари, когато трасферния прозорец е отворен и всеки момент, някой от вашите играчи да поеме към друга държава. (beer) (beer)

Аз тотално сбърках състава половината дето съм ги взел са резерви и не играят някой са продадени извън Англия а другите са ми от Челси и Рединг , който в 3 кръг нямат мач(rofl) По тази причина се наложи да се възползвам от пълна промяна като използвам възможността да сменя състава без наказателни точки.Играта е страшна в (шампиони точка ком) влизам само за да прегледам този форум (rofl) (rofl) (rofl)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>На мен 3/4 от отбара са ми играчи на Евъртън и Ман Юн,но ще стискам палци за Ман Юн.</blockquote> И аз чаках 3ма за Юнайтед ама ни изложиха :(

На мен 3/4 от отбара са ми играчи на Евъртън и Ман Юн,но ще стискам палци за Ман Юн.

Аз ви казах, че играта е много приятна отнема малко време и повишава многократно интереса да наблюдаваш мачовето от Висшата лига, за да видиш, как се представят твоите играчи. Относно Модрич, според мен се уточняват последните детайли около трансфера му в Реал М http://www.gol.bg/realmadrid/2012-08-19/chakat-agenta-na-modrich-v-madrid-utre.137484. Така, че моя съвет е да изчакаш до последния възможен момент 3ч преди мачовете от следващия кръг и тогава да прецениш дали да го продаваш или не. (beer) p.s. След малко трябва да стискам палци за Евертън, че много колеги имат играчи на Ман Ю, а аз нямам нито един :D :D :D

8) (sun) (d) ...Някой да знае какво става с Модрич??? Ще играе ли... ще си ходи ли???

Чакаме още нови попълнения :))) Давайте и не му мислете - игричката е супер интересна и неангажираща! Мен ме кефи супер много!

Не съм се писал със името на отбора ми. CSKA Sofia съм във Fantasy Premier League.

Аз почнах с трансферите

Сити много издъниха от към точки :D

<blockquote><h3>Grand Milano написа:</h3>Дадоха някакви бонус точки ,някой знае ли за какво???</blockquote> Bonus Points The three best performing players in each match according to the EA SPORTS Player Performance Index will receive additional bonus points. 3 points will be awarded to the highest scoring player, 2 to the second best and 1 to the third. Bonus points will be awarded on the Monday morning after the weekend matches are played. Any matches played on a weekday night will be awarded on the following morning. Examples of how bonus point ties will be resolved are as follows: If there is a tie for first place, Players 1 & 2 will receive 3 points each and Player 3 will receive 1 point. If there is a tie for second place, Player 1 will receive 3 points and Players 2 and 3 will receive 2 points each. If there is a tie for third place, Player 1 will receive 3 points, Player 2 will receive 2 points and Players 3 & 4 will receive 1 point each.

Шампион на Англия

2440views 20comments Футбол Европа
Лузърите, ха-ха-ха-ха. Извинявай, фенчо на отбора дето само издига продажници и ги раздава :D. Уинъри им викайте...

Шампион на Англия

THE SAINTS е много краен и не спестява никуму нищо , но в случая е прав . Без пари и шампионски дух в играчите в реалния шампионат на Англия няма как да станеш шампион. Така ,че фаворитите са 3-и отбора , Челси и двата отбора от Манчестер.

Шампион на Англия

От много години Ливърпул просто нямат парички за силна селекция и фрашканите с мангизи Сити,Манчо и Челси пак ще спорят за титлата,но Ливърпул си е Ливърпул и рано или късно пак ще стане шампион на Англия и ще спечели Шампионската Лига.

Дадоха някакви бонус точки ,някой знае ли за какво???

Шампион на Англия

Манталитета го имат играчите - а такива в Лузърите просто няма ....... моя Арсенал спря да печели , щото продаде всички дето бяха печелили Премиершип - аз поне го осъзнавам и знам това ... САФ също , за тва държи 40годиншни играчи като Сколс и Гигс , шото знаят как се печели Титла в Англия ....... друг път не пиши тъпи коментари моля те и не ме цитирай напразно ...... кой кво имал през 60те или 70 те години - вече сме 2012 само да ти кажа има роботи на МАРС - капиш ? ФК КОДРАГ - ти нз къде живееш ......

Аз имам 30 точки за вчера и днес,но имам 7 играчи,които могат да ми донесат още точки (beer)

В твоя случай, щом си играл с 5 халфа и единият от тях не е взел участие, автоматично получаваш точките на първата резерва, която е имала някакво участие. В първия ден регистрирах едва 8 точки. Днес спечелих нови 30. Още седем мои играча ще имат възможност да ми донесат точки до приключването на този първи кръг. Доста доволно съм :) До сега 3-ма играчи изобщо не взеха участие, а очаквам да има и още. Предвид това, няма как да не съм доволен, че ще имам над 50 точки от първия кръг (beer)

Мисля, че първо се гледаше поста на играча. Ако не ти играе защитник влиза защитник дори да ти е втора смяна. Ако обаче нямаш резерва на същатата позиция тогава влиза друг на друга позиция. Не съм много сигурен за тези смени, но след края на първия кръг ще разберем истината :) p.s. Вероятно с трите си резерви, пак няма да събера 11 играча, които са играли :)

<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>Зимаш точка от 1-вата резерва.</blockquote> Значи ако първата резерва не е играла,не взимаш точки от втората и тратата резерва ... Демек те не играят роля или как? Би трябвало да взема 1 точка, въпреки,че е трета резерва чак ...