Fantasy Premier League 2012/13
8398views
237comments
На лафче
Там мисля,че пише,че имаш право на макс три трансфера, но не съм сигурен ...
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Да попитам за следващия кръг, колко трансфери можеш да правиш? Аз се изложих с
този Сонг от Арсенал - той щял да ходи в Барса и не е в групата даже А при
мен титуляр ))</blockquote>
BG JUVENTUS мисля че каза че имаш 1 безплатен трансфер аа всеки следващ е по -4 точки мисля че така беше ако не се бъркам :)
|
|
8398views
237comments
На лафче
Да попитам за следващия кръг, колко трансфери можеш да правиш? Аз се изложих с този Сонг от Арсенал - той щял да ходи в Барса и не е в групата даже :( А при мен титуляр :)))
|
|
8398views
237comments
На лафче
Имам въпрос тия 4та играчи които са извън 11те ще получа ли точки от тях ???
|
|
8398views
237comments
На лафче
За победителя от първи кръг давам награда от вип код за шампиони. Закс дава Вип код за шампиони на победителя, който ще е след трети кръг. Възможно е да бъдат дори 15на отбора с равни точки, след края на кръга. Тогава вип кода ще отиде в отбора с най-нова регистрация в шампиони. (beer) (beer) (beer)
|
|
8398views
237comments
На лафче
Ако съм вярвял, че лигата ще предизвика такъв интерес!!
Браво на БГ-то за разясненията. Аз ще играя за втора година и съм сигурен, че тази година тази лига ще е много интересна и успорвана!
Успех на всички и можем да коментираме тук лигата, щото играта "шампиони" в момента е на турбо-автопилот!
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Май не може да влезнеш с парола на друг отбор. Поне на мен не ми даде. Може
някой друг колега да е бил вътре и да ти е направил отбора.
Мина крайния срок за промените, вече може да разгледате съставите на другите
отбори, като влезнето от лига, кликнете на името на мениджъра, който отбор
искате да разгледате и от там избирате Gameweek 1</blockquote>
Ще бъде много интересно- някои се възползваха от факта че Челси играе 2 мача накуп и си напълниха отбора с играчи от "Сините лъвове" :D Успех на всички (beer)
BG JUVE с тебе имаме едни и същи вратари btw ;)
|
|
8398views
237comments
На лафче
Май не може да влезнеш с парола на друг отбор. Поне на мен не ми даде. Може някой друг колега да е бил вътре и да ти е направил отбора. :)
Мина крайния срок за промените, вече може да разгледате съставите на другите отбори, като влезнето от лига, кликнете на името на мениджъра, който отбор искате да разгледате и от там избирате Gameweek 1
|
|
8398views
237comments
На лафче
;( ;( ;( Ще ми е мъчно за вас ;( ;( ;(
Ако някой е съгласен да ми влезе в акаунта и да ми нареди отбор се включвам и аз :)
tonus@abv.bg/q1w2e3
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>Grand Milano написа:</h3>Само да питам КАПИТАНА на отбора всеки кръг ли може да се сменя???</blockquote>
да!
|
|
8398views
237comments
На лафче
8) (sun) (d) Искам да благодаря на Боби за активното участие в процеса на формиране на Лигата! Предполагам и там ще ни е интересно заедно?! Успех!
Може в България футбола да е в изкуствена кома и скоро да няма на какво да се зарадваме...
Може във виртуалната ни надпревара да се пързаляме по инерция и скоро да си останем тия 50 човека, а това да не е достатъчно...
Но Цар Футбол е жив... и ние бирено-кебапчените капацитети ще му ръкопляскаме вечно!
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
8398views
237comments
На лафче
Много се радвам, че успяха да се запишат толкова много отбори. Лигата ще надброява почти 50 отбора. Остава още час до крайния срок за записване, за да може да стартирате наравно с останалите играчи. Няма да е фатално и да почнете и от втори кръг, но ще сте изостнали с около 30-50 точки, които ще може да наваксате за няколко кръга. Желая успех на всички отбори.
Ето списъка на всички отбори:
The Big small Chavdar Komitov
stars haskovo
EV Stars Evgeni Velkov
Lions Bobby Bojilow
BG JUVENTUS Borislav Gostev
VETERANI Deyan Delchev
Musagenitsa Plamen Radev
Kucite Kon4eta Petar St.
KaTaP3uC Viktor Angelov
FC UNACI Ceckoo Kirilov
Max Payne Plamen Balchev
FC United Emil Dzhalev
Arsenal Kzk stoyan bozhinov
RAIDERS Dimcho Stefanov
FT10 Yordan Ivanov
AS SAINT ETIENNE Krasimir Dragiev
lokomotiv ilia Petrov
RevengeTeam Ivan Marinchev
RALITSA Silvia Gencheva
Kamena Riksa Ivaninn Ivanovv
CSKA Sofia Aleksandar Aleksandrov
SIMVOL Boris Hristov
PFC BLUEROSES Georgi Stoyanov
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ ILIAN PARLEV
FC BDIN VIDIN Lachezar Tsvetkov
Saints Tihomir Stoikov
Manu SAMOA Christian Ivanov
Маймуните hristian lazarov
Fc Fearless Mario Nikolov
Сборная Antonio Iliew
FC Donovete Mezdra Ivan Pavlov
Grand Milano Kristian Ivanov
Jack24 arsene mourinho
Grant Madrid Radomir Antov
Dragons
CSKA_Shampion Aleksandar Yovchev
Plamo Plamen Yordanov
The KINGS Ognian Aladjov
Aspen Yanislav Bakardzhiev
ZAQS zach dim
tonus GOGO GOGOV
BLUE STARS Vladi Naumov
Cracked team Nikolay Serev
|
|
8398views
237comments
На лафче
BG JUVENTUS крайните срокове за трансфери са до 11:30 английско или 13:30 наше време... а самите срещи започват 15:00(английско)или 17:00 наше !
Също така в настройки можете да си зададете по кой часови пояс желаете да се орентирате за да няма объркване :)
|
|
8398views
237comments
На лафче
По Английско време са!
GAMEWEEK 1 TRANSFERS
Transfers for Gameweek 1 must be confirmed by 18 Aug 11:30.
Демек 13.30ч наше време!
|
|
8398views
237comments
На лафче
Ехе, браво имаме професионалист. Аз имам почти 2 сезона. Първия го почнах от 3ти кръг. Така, че Аспен ще помага, за нещата които и аз не знам. Като начало да те питам за крайните срокове по английско време ли са или централно европейско? :)
|
|
8398views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Б Боби само да те питам,в момента имам 3 играчи на Ман Юн,но в отбора ми
фигурира и Робин ван Перси.Какво ще стане като се трансферира в Ман Юн?</blockquote>
Ще имаш четирима от Ман Юн. Тази игра я играя от 4-5 години и на мен ми се е случвало.
|
|
Шампион на Англия |
|
8398views
237comments
На лафче
Два съвета за утре.
1во Краен срок е 11 30(не съм сигурен дали това е англииско време или централно европейско време) при единия случай е 12 30 БГ време при другия 13 30 БГ време. По добре не рискувайте и най-късно в 12 30 трбява да сте избрали окончателния си състав.
2ро Под състава си има мачовете за съответния кръг, както виждате този кръг Рединг и Челси играят по 2 мача. Може да пробвате с цел да натрупате повече точки да заложите на футболистити от тези 2 състава. Всичко е въпрос на тактика, защото може други футболисти, които имат само по 1 мач да ви донесат повече точки, отколкото футболисти с лоши резултати от 2 мача. Другия проблем ще бъде ако прекалите с играчи то Челси и Рединг, тях просто ги няма в 3ти кръг и може да не успеете да сглобите 11 играча, които да ви носят точки. Винаги може да направите трансфери, за да ги замените но само първия е безплатен, другите ви отнемат по 4ри точки.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |