Шампион на Англия

2440views 20comments Футбол Европа
<blockquote><h3>Tottenham Hotspur написа:</h3>бях ги добавил ама не знам защо не са се появили...</blockquote> Явно е знак от съдбата...кой знае :D

Шампион на Англия

бях ги добавил ама не знам защо не са се появили...

Fantasy Premier League 2012/13

10290views 237comments На лафче
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Добре а примерно ако по лоша преценка съм сложил играч в състава и съм го записал как мога да го продам и да сложа друг на негово място ?</blockquote> Точно над отбора ти, има лента с бутони. Избираш трасфери. След това с едно кликване с мишката в/у жълтото квадратче със знак "х", което всеки играч има, играчът е продаден, а парите постъпват в сметката ти. В дясно на екрана е списъкът с играчите, от който отново може да си избереш играч, който смяташ, че ще подсили тима ти. След като завършиш всички процедури по покупки и продажби на играчи, има допълнителен бутон за потвърждение или отказ от извършените действия

Добре а примерно ако по лоша преценка съм сложил играч в състава и съм го записал как мога да го продам и да сложа друг на негово място ?

Шампион на Англия

<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Хубава анкета то от тия никой няма да стане ама нищо</blockquote> Преди да е свършил последния кръг, нищо не е сигурно! ;)

(beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И аз се записах ... Какъвто съм мързел това си е постижение Изглеждаинтересно! Много, много не съм наясно, какви са правилата и как се смятататочките, но ще обясните И каква точно е целта - състезаваме се между нас илизаедно се състезаваме с други лиги ...</blockquote> Съзтезаваме се помежду си, все едно сме в една група на шампиони. Целта е играчите които сте събрали да ви носят повече точки примерно Имате 6 играча(аналогичен е примера с 11) Чех, Рио Фердинанд, Тери, Силва, Джерард, Торес и Ван Перси. Ако всичките играят, а 5 играят повече от 60 минути за всеки от тях получавате по 2 точки, а този който е играл по малко получава 1 т. Чех има и чиста мрежа +3 точки, Рио Фердинанд е допуснал да му отбеляжат гол и остава си остава с 2те точки за това че е играл 60+ минути. Тери не е допуснал гол на челси +4 точки и отбелязал гол плюс 6 точки и завършва с общо 12 точки. Силва има голов пас и сити не са допуснали да им отбележат гол, получава 2 точки за това че е играл, 1 точка за чиста мрежа и 3т за асистенция. Джерард не успял да помогне на Ливерпул да си запезят чиста мрежатата, но е отбелязал гол. Получава 2 точки за участие 60+ и 5 точки за отбелязан гол, общо 7 точки. Торес продължава лошата си форма и играе 45 минути и не отбелязва нито един гол остава с 1 точка. Ван Перси се разиграва и има 2 гола по 4 точки плюс 1 асистенция 3т, плюс 2 точки за 60+ минути. Общо 13 точки, но тъй като сте го сложили капитан, точките му се умножават х2 и ви носи 26 точки. Има и бонус точки за 3те най-добри играчи на мача от 1 до 3 точки. Общо взето това е принципа на точкуване като мине първия кръг ще ви стане малко по ясно (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И аз се записах ... Какъвто съм мързел това си е постижение Изглежда интересно! Много, много не съм наясно, какви са правилата и как се смятата точките, но ще обясните И каква точно е целта - състезаваме се между нас или заедно се състезаваме с други лиги ...</blockquote> Състезаваме се между нас в лигата, ако не се лъжа автоматично сме вкарани и в Българската лига.За точките по-добре да ти обясни Ювентус :)

Вътре съм!!! Успех на всички... :)

И аз се записах ... Какъвто съм мързел това си е постижение :D Изглежда интересно! Много, много не съм наясно, какви са правилата и как се смятата точките, но ще обясните ;) И каква точно е целта - състезаваме се между нас или заедно се състезаваме с други лиги ...

Така както го обясни БГ Ювентус ми се струва че ще е по-добре да играем първенство.

Шампион на Англия

Хубава анкета то от тия никой няма да стане ама нищо (rofl) (rofl) (rofl)

Шампион на Англия

Забравил си два от най-силните отбори, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити ... :D

Шампион на Англия

(*) ШПОРИТЕ (*)

Шампион на Англия

Изцяло ги няма отборите от Манчестър! :D

Шампион на Англия

Защо ги няма Сити :O

Шампион на Англия

Шампион на Англия

I'm in!

Шампиони и Fantasy Premier League са коренно различни игри. При Фентъзито, е хубаво, но не е задълтелно да наблюдаваш мачовете и реално имаш ангажимент от 10 минути преди всеки кръг за промени по състава си, в шампиони за да си добър трябва да обръщаш внимани всеки ден по 30на минути на играта. Във Фентъзито няма трансфери и пазарлъци между отборите, което лично за мен е най-интересното в един мениджър. Ако желаете може да направим и хед то хед лига. Компютъра разбърква отборите и всеки кръг играеш срещу някой от реален противник и точките са на база, кой е по-добрия от двама ви. Често се случва спечелилия хед то хеда да е отбор, който дори не влиза в тройката на лигата. Защото там идеята е да влезнеш в осмицата(не съм много сигурен, може да има възможност и за топ 16 трябва да се провери) три кръга преди края на първенството, защото след това отборите класирали се от 1до 8 място играят четвъртфинали, полуфинали и финал. Тоест цял сезон може да си осми в хед то хеда и с 3 силни последни кръга да го спечелиш. Но ви предлагама тя да стартира след 3-4 кръг, за да може и в нея да участват отбори от шампиони, които по-късно са се регистрирали за Фентъзито. Защото при първенството може да ги вкараме по всяко време но при хед от хед-а мисля, че няма да може да ги добавим.

<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>FC Fearless тази игра е свързана с реалния футбол, не е симулатор както тук, реални мачове, реални резултати, реални играчи и най-вече БЕЗ БЪГОВЕ и ангажименти за тренировки и СМС-и.</blockquote> Аз го пиша защото има 2 лиги една двубой по-между ни и една само класиране (както е). ПС:Горе не се изразих правилно не мачове по-между ни а двубой :)