Fantasy Premier League 2012/13
10706views
237comments
На лафче
BG JUVENTUS крайните срокове за трансфери са до 11:30 английско или 13:30 наше време... а самите срещи започват 15:00(английско)или 17:00 наше !
Също така в настройки можете да си зададете по кой часови пояс желаете да се орентирате за да няма объркване :)
|
|
10706views
237comments
На лафче
По Английско време са!
GAMEWEEK 1 TRANSFERS
Transfers for Gameweek 1 must be confirmed by 18 Aug 11:30.
Демек 13.30ч наше време!
|
|
10706views
237comments
На лафче
Ехе, браво имаме професионалист. Аз имам почти 2 сезона. Първия го почнах от 3ти кръг. Така, че Аспен ще помага, за нещата които и аз не знам. Като начало да те питам за крайните срокове по английско време ли са или централно европейско? :)
|
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Б Боби само да те питам,в момента имам 3 играчи на Ман Юн,но в отбора ми
фигурира и Робин ван Перси.Какво ще стане като се трансферира в Ман Юн?</blockquote>
Ще имаш четирима от Ман Юн. Тази игра я играя от 4-5 години и на мен ми се е случвало.
|
|
Шампион на Англия |
|
10706views
237comments
На лафче
Два съвета за утре.
1во Краен срок е 11 30(не съм сигурен дали това е англииско време или централно европейско време) при единия случай е 12 30 БГ време при другия 13 30 БГ време. По добре не рискувайте и най-късно в 12 30 трбява да сте избрали окончателния си състав.
2ро Под състава си има мачовете за съответния кръг, както виждате този кръг Рединг и Челси играят по 2 мача. Може да пробвате с цел да натрупате повече точки да заложите на футболистити от тези 2 състава. Всичко е въпрос на тактика, защото може други футболисти, които имат само по 1 мач да ви донесат повече точки, отколкото футболисти с лоши резултати от 2 мача. Другия проблем ще бъде ако прекалите с играчи то Челси и Рединг, тях просто ги няма в 3ти кръг и може да не успеете да сглобите 11 играча, които да ви носят точки. Винаги може да направите трансфери, за да ги замените но само първия е безплатен, другите ви отнемат по 4ри точки.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
10706views
237comments
На лафче
Прочети малко другите мнения по темата има го обяснено. От 2рия кръг може да ги виждаш, но без последните трансфери за следващия кръг, тях ще ги виждаш, като започне кръга, когато няма да може вече да правиш промени по своя отбор. Идеята е да не преписваш от други играчи, а да изградиш собственна тактика.
|
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>И аз съм въртре, но не можах да намеря как мога да разгледам на друг участник
играчите</blockquote>
Не можеш да гледаш на другите отборите за да не копираш ... мисля че като мине 1 кръг чак тогава ще се виждат :)
|
|
10706views
237comments
На лафче
И аз съм въртре, но не можах да намеря как мога да разгледам на друг участник играчите :(
|
|
Шампион на Англия
2557views
20comments
Футбол Европа
Много ми се иска Ливърпул,който е най-великият английски отбор за всички времена в евро турнирите отново да стане шампион на Англия!
|
|
Шампион на Англия |
|
Шампион на Англия
2557views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Tottenham Hotspur написа:</h3>бях ги добавил ама не знам защо не са се появили...</blockquote>
Явно е знак от съдбата...кой знае :D
|
|
Шампион на Англия |
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Добре а примерно ако по лоша преценка съм сложил играч в състава и съм го
записал как мога да го продам и да сложа друг на негово място ?</blockquote>
Точно над отбора ти, има лента с бутони. Избираш трасфери.
След това с едно кликване с мишката в/у жълтото квадратче със знак "х", което всеки играч има, играчът е продаден, а парите постъпват в сметката ти. В дясно на екрана е списъкът с играчите, от който отново може да си избереш играч, който смяташ, че ще подсили тима ти. След като завършиш всички процедури по покупки и продажби на играчи, има допълнителен бутон за потвърждение или отказ от извършените действия
|
|
10706views
237comments
На лафче
Добре а примерно ако по лоша преценка съм сложил играч в състава и съм го записал как мога да го продам и да сложа друг на негово място ?
|
|
Шампион на Англия
2557views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Хубава анкета то от тия никой няма да стане ама нищо</blockquote>
Преди да е свършил последния кръг, нищо не е сигурно! ;)
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И аз се записах ... Какъвто съм мързел това си е постижение Изглеждаинтересно! Много, много не съм наясно, какви са правилата и как се смятататочките, но ще обясните И каква точно е целта - състезаваме се между нас илизаедно се състезаваме с други лиги ...</blockquote>
Съзтезаваме се помежду си, все едно сме в една група на шампиони. Целта е играчите които сте събрали да ви носят повече точки примерно Имате 6 играча(аналогичен е примера с 11) Чех, Рио Фердинанд, Тери, Силва, Джерард, Торес и Ван Перси. Ако всичките играят, а 5 играят повече от 60 минути за всеки от тях получавате по 2 точки, а този който е играл по малко получава 1 т. Чех има и чиста мрежа +3 точки, Рио Фердинанд е допуснал да му отбеляжат гол и остава си остава с 2те точки за това че е играл 60+ минути. Тери не е допуснал гол на челси +4 точки и отбелязал гол плюс 6 точки и завършва с общо 12 точки. Силва има голов пас и сити не са допуснали да им отбележат гол, получава 2 точки за това че е играл, 1 точка за чиста мрежа и 3т за асистенция. Джерард не успял да помогне на Ливерпул да си запезят чиста мрежатата, но е отбелязал гол. Получава 2 точки за участие 60+ и 5 точки за отбелязан гол, общо 7 точки. Торес продължава лошата си форма и играе 45 минути и не отбелязва нито един гол остава с 1 точка. Ван Перси се разиграва и има 2 гола по 4 точки плюс 1 асистенция 3т, плюс 2 точки за 60+ минути. Общо 13 точки, но тъй като сте го сложили капитан, точките му се умножават х2 и ви носи 26 точки. Има и бонус точки за 3те най-добри играчи на мача от 1 до 3 точки. Общо взето това е принципа на точкуване като мине първия кръг ще ви стане малко по ясно (beer) (beer) (beer)
|
|
10706views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И аз се записах ... Какъвто съм мързел това си е постижение Изглежда
интересно! Много, много не съм наясно, какви са правилата и как се смятата
точките, но ще обясните И каква точно е целта - състезаваме се между нас или
заедно се състезаваме с други лиги ...</blockquote>
Състезаваме се между нас в лигата, ако не се лъжа автоматично сме вкарани и в Българската лига.За точките по-добре да ти обясни Ювентус :)
|