Fantasy Premier League 2012/13 |
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
Fantasy Premier League 2012/13
11195views
237comments
На лафче
Вече съм вътре BG JUVENTUS,мерси за упътването,това не го бях разбрал (beer)
|
|
11195views
237comments
На лафче
Всички стартираме от 0-та в събота. След като си сглобите отбора давата на 1.Leagues след това
2.Join a league след това
3. избирате Private league
4. Копирате кода на лигата 745588-187159
След това ще видите всичките регистрирани отбора в лига shapmpioni.com
Ако имате въпроси питайте (beer)
Ветерани, не те виждам да се се присъидинил, може би не си влезнал в лигата шампиони. ;)
|
|
11195views
237comments
На лафче
Здравейте,аз вече се регистрирах и си направих отбор пак с име VETERANI,надявам се да мога да я играя редовно,защото ми харесват подобен тип игри и благодаря на Чаворселона,че ме светна за нея (beer) (beer) (beer)
|
|
11195views
237comments
На лафче
Здравейте, колеги записвайте се! Играта е изключително интереснна и напълно безплатна. Имаш 100млн. за транфери, купуваш реални играчи от висшата лига, които в зависимост от различните показатели, като чисти мрежи, пасове, голове и др. ви носят точки. Ангажимента на играча е 20на минути при правенето на отбор и по 10на минути преди всеки кръг на висшата лига. Заради тази игра почнах да гледам английското първенство. :D Който има въпроси относно играта да ми пише, ще се радвам да ви отговоря (beer) (beer) (beer)
|
|
Сапунен сериал по телефона
954views
7comments
На лафче
А ето какво се случи с предният му телевизор.Отишъл някъде си да пита за работа.Срещнал един непознат циганин.Той му обещал някаква работа.И Ивайло го поканил вкъщи.Оня хем го оправил хем го накрал да си заложи телевизора за да имат пари за път уж във Варна да ходят.После цял месец го кълна.
|
|
Сапунен сериал по телефона |
|
|
|
|
Сапунен сериал по телефона
954views
7comments
На лафче
"Ето и тока си платих..заплата си взимам, направо ти казвам, Светле родих са, родих са.."
Хаахахахахааххахаах :D :D :D
|
|
|
Купа на Шампиони !?!
2463views
15comments
На лафче
Гледам пича се подсилва за мача да замести наказания,ще е интересно,нека по-добрия победи.
|
|
Кой според вас ще стане шампион на България |
|
Лига на Шампиони !?!
972views
8comments
На лафче
Едно е ясно в момента на четвърт финалите и то е,че има един силно изразен аутсайдер измежду осемте претендента в турнира и това е моят отбор (chuckle)
Този сезон мисля,че има доста равностойни отбори в лицето на tonos,БОТЕВЪ ПЛОВДИВ,PFC BLUEROSES,BG VICEROY и Ралица и срещите между тези отбори ще бъдат доста интригуващи и интересни (nod)
Пожелавам успех на всички колеги в тези финални битки и както се казва -нека най добрият спечели. ;)
|
|
Лига на Шампиони !?!
972views
8comments
На лафче
Фаворитите са ясни tonos,PFC BLUEROSES и Ралица , но може да има изненади и от FC Donovete Mezdra ,а да не забравяме и ветерана в играта ajax ,който има злата участ да се срещтне с Ралица този кръг .Нека победи по-добрия и по-хитър мениджър без да ставаме свидетели на "съдийски" аванти . Успех на всички участници.
|
|
Лига на Шампиони !?! |
|
Лига на Шампиони !?! |
|
Лига на Шампиони !?! |
|