Да не отпадаме от ЛШ в КШ! Как да стане?

1371views 14comments Предложения
Ситуацията е смехотворна. Да имаш възможност да участваш в групите на най-престижния турнир, а в същото време прагматизма кара отборите зорлем да се местят в по-малкия. Стимула може да бъде единствено материален. Нищо друго не може да накара някой да си върви против интересите. Самия аз съм се местил не един път в по-малкия турнир, защото минимално по-високия доход от билети не може да компенсира по никакъв начин вечния доход от притежанието на купа па макар и далеч по-мижава. Пледирал съм за промяна на това статукво, но така си остана за съжаление...

Купа на Шампиони !?!

1706views 15comments На лафче
Как може да говорим ,че турнира е слаб...

Като прочетох последните 5 реда с това "Нека" имах чувството, че чета предизборна кампания на някоя политическа партия. :D Иначе предложението е добро, но трябва първо да се помисли и за картотекирането на футболисти в първенството и турнирите, защото се получава така, че някой купи 4-5 силни играча по средата на сезона и започва да побеждава наред. Не мисля, че ще е трудно, но трябва да има и желание.

Напълно съгласен съм,може да се въведе и бонъс при самото влизане в групите както е в реалния футбол.

Също съм ЗА, но тук скептиците ще кажат "пак по-големите отбори ще станат по-богати" ...

Задължително е увеличаването на прихода от горе посочените турнири!!!

Юнак, тези бонуси (парични награди) изобщо не ги коментирам - също куцат. Дори и при същото положение на бонусите в КШ, тези от ЛШ би трябвало да са малко по-различни. Наблегнах по-горе в/у цените на билета, за да се знае, че всеки в ЛШ ще има гарантирани 100 000 кредит от публика, а в КШ, ако се случи някакъв гаф още на 1/8 или на 1/4 финал, оставаш с пръст в уста - е, ще си докарал 40 000, барабар с паричния бонус за постижението, но не е същото като онези гарантирани 100х., които на всичкото отгоре получаваш по време на сезона, а не в края му. Да, нужна е и промяна в горепосочените бонуси, но те са за крайни постижения, а моята идея е да привлечем вниманието на всички отбори за участие в групите и да не съжаляват за взетото решение, защото каквото и да се случи, те са напълнили джобчетата си и са направили турнира по-атрактивен.

Напълно съм съгласен с теб колега че трябва да се вдигне прихода от ЛШ и КШ !!! Приходи Лига на Шампионите(ЛШ) Победител - 150 000к Финалист – 80 000к Полуфиналисти – 40 000к Четвъртфиналисти – 20 000к Осминафиналисти – 10 000к Групи - 3-то място – 7500к -------------------------------- Приходи Купа на Шампиони (КШ) Победител - 90 000к Финалист – 50 000к Полуфиналисти – 25 000к Четвъртфиналисти – 10 000к Осминафиналисти – 5 000к Според мен трябва сериозно да се вдигнат и приходите за постигане на някакви цели ... не може в ЛШ да си 3ти в групите и да ти дава 7500 кредит които с нищо няма да ти помогнат или пък в КШ да си на 1/8 финал и да вземеш някакви 5000 кредит които са си смешна сума !!!! Дано се завишат малко :)

Всички знаем, че тенденцията за отпадане от ЛШ в КШ остава постоянна величина всеки сезон. Погледнато реално, не е нормално това да се случва при подходящо определени условия, но напрактика това носи изгоди: дава възможност да се бориш за купа и да събереш относително еднаква парична награда за сезонното турнирно участие, в някои случаи дори повече от участие в ЛШ. Нормално ли е това? Участието в най-силният турнир да носи по-малко привилегии за тимове с отборен рейтинг над 4000!!! Как могат нещата да си дойдат на мястото!!! Цените на билетите в ЛШ трябва да придобият друго измерение. Стойност от 0,40 кредит за един зрител напрактика означава приход от около 100 000 спечелен кредит само в груповата фаза, при около 80 000 посещаемост в мач. Тук вече замисляме всеки мениджър дали да влезе в \"турнира на богатите\", или ще се надява да спечели КШ при отпадане от ЛШ, защото нищо друго освен купа във вторият по-сила турнир, не би го устройвало. Със сигурност тенденцията за умишлено отпадане от ЛШ в КШ няма напълно да изчезне, но съгласете се, че максимално ще се ограничи. Търсих, но не открих, каква е цената на билета за различните турнири. Доколкото знам: КЛ - 0,10 кредит Първенство - 0,15 кредит КШ - 0,15 кредит ЛШ - забравил съм, но най-вероятно е 0,20 кредит --- ако някой знае точно, нека го вметне по-долу! КШ и ЛШ са турнирите, към които всеки един мениджър би трябвало да се стреми, но те трябва да носят и приходи, малко по-високи от тези в собственото първенство. За това препоръчвам да се позамислим над следните цени на билета: КШ - 0,20 кредит ЛШ квалификации - 0,20 кредит ЛШ от груповата фаза - 0,40 кредит В крайна сметка това са \"евро мачове\", които би трябвало да повишат финансите на клубовете. Нужно е да се направи разграничение в приходите от мач в зависимост от класата на турнира - бил той първенство, КШ или ЛШ!!! Нека се опитаме да преборим аномалията! Нека разрешим на стадиона най-сетне да изпълни предназначението си! Нека съберем силните на едно място! Нека наблюдаваме по-малко \"полягвания\" и повече битки - не само в квалификациите, но и в групите!!!

Купа на Шампиони !?!

лъжеш се :)

Купа на Шампиони !?!

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>този турнир дори не заслужава тема,особено когато там играят отбори отпаднали нарочно от силния турнир,излагация</blockquote> Преди няколко сезона и ти направи същото ако не се лъжа,иначе турнира в никъкъв случей не е слаб,всички отбори които достигнахме до тук щяхме да излезнем от групите на ЛШ,всеки сам си решава къде да играе.

Купа на Шампиони !?!

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>този турнир дори не заслужава тема,особено когато там играят отбори отпаднали нарочно от силния турнир,излагация</blockquote> За конкретен потребител ли имаш предвид? :)

Купа на Шампиони !?!

този турнир дори не заслужава тема,особено когато там играят отбори отпаднали нарочно от силния турнир,излагация(n) (n) (n) (n)

Купа на Шампиони !?!

FC United е най-добрия, много ясно, че той е шампиона !!! (*) (beer) ;)

Купа на Шампиони !?!

Да се надяваме да съм аз :D иначе всички имаме реални шансове,успех на всички.

Купа на Шампиони !?!

От скука реших да направя една анкета да видим кой отбор мислите че ще спечели КШ този сезон !!! :)(y)

Промяна в опцията за уволнение на играч

2343views 27comments Предложения
<blockquote><h3>Inferno написа:</h3>Не знам дали това , което ще напиша е предлагано преди но може да се направи следното. Всеки уволнен играч да не се изтрива като такъв , а да отива автоматично под акаунта на админа или в трансферен списък и да се продава на търг от него , Така ще влиза кредит в играта. Все пак боклука за едни може да е съкровище за други</blockquote> аз съм съгласен с идвята

Eurofootball - залози

820views 9comments На лафче
Канада (ж) - Франция (ж) 2 Франция за малко да бия Япония ,които са във много добра форма.За това залагам за победа на Французойките при коефициент над 2,00.

Fantasy Premier League 2012/13

8374views 237comments На лафче
Започва новия сезон на Fantasy Premier League 2012/13! Миналия имаше лига на shampioni.com и беше интересно. Затова реших да направя такава лига и за този сезон. Лигата се казва \"shampioni.com\" а кода е \"745588-187159\"! Който желае да се включи да заповяда! Успех!

Промяна в опцията за уволнение на играч

2343views 27comments Предложения
Ти го предлагай .. ама ще чакаш админа да се почеша.. главата да му въртим на тоо към раздел "Предложения" пак нема да ги види..