Бисери от играта
1684views
20comments
На лафче
Нека тука публикуваме бисери сътворени от нас. Започвам и с първия...
Няна такъв измамник:D (rofl) (rofl)
От: ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАT
До: ПФК Левски СФ
ТИТУЛЯРИ С МНОГО ОПИТ
Колега,продавам всеки от титулярните си играчи,които са постоянно тренирани по
270 минути.Всичките са имали страшно много сезони като титуляри в лигата и
турнирните битки, и са събрали много опит.Ако си харесате някой играч само ми
напишете номера му и аз ще го сложа в трасферния списък.Ще го активирам на режим
купи сега на минималната му цена и след 24 часа ще можете да го привлечeте в
отбора си.Само вижте днешния ми рейтингов мaч срещу доста по силен от мен
съперник, който играл с играчи,на които всяка една линия защита,халфова и атака
е над 120,а мойте бяха 100 -98 -98 и мойте играчи са го разбили с 3:0.Сами си
направете закючeние за какви играчи биткаджии става на въпрост и най-вечe как
правилно са тренирани всички техни умения по отделно.
|
|
Колко кредита имате.... |
|
|
Колко кредита имате....
5394views
63comments
На лафче
Доста се охарчих за 2 седмици- от близо 10 милиона сега са само 1 271 095 ;(
|
|
|
|
Динамо Загреб пристигнаха в Шумен |
|
Колко кредита имате....
5394views
63comments
На лафче
Мениджър: Питбула
Потребител:
Рейтинг: 14 606
Кредит: 334 457
Левро: 4 Левро
|
|
|
Динамо Загреб пристигнаха в Шумен
780views
4comments
На лафче
http://tv7.bg/sport-news/football/9375822.html
В Динамо (Загреб) респектирани от Лудогорец
17.07.2012 13:25
Динамо (Загреб) пристигна във Варна за първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига с Лудогорец. Срещата е в Разград утре вечер (18 юли), а гостите ще отседнат в Шумен. Треньорът на Динамо Анте Чачич подхожда с респект към съперника.
|
|
|
|
Рейтинга, как се отразява на участието в ЛШ
1317views
13comments
Въпроси
Да сигурно си прав, че откакто се е определяло по рейтинг е съществувало, това правило само за шампиона. Но защо го няма в раздела помощ, написано ? В раздела, пише едно, после се приемат други правила и не се актуализира радела и постоянно нещо изкача от някъде, което те изненадва.
Все пак, не всички регистрирани отбори всеки сезон участват в турнирите и не би трябвало да се очаква, да го знаят това нещо.
Относно промяна на принципа, аз мисля, че има сериозна причина за промяна. Не искам да изпадам в подробности, но факт е, че облагодетелства само изявените и най-силни менижъри. А всички говорим, за увеличаване на потребителите. Вече трябва да говорим за задържане в играта на потребителите.
|
|
1317views
13comments
Въпроси
8) (sun) (d) Мдааа... За съжаление актуализирането на коефициента не се е случило (sweat) а жребият е изтеглен... так че очаквайте тото 2 - второ теглене...
Принципът само шампиона да е поставен/евентуално/ в Лигата е в сила още откакто рейтинга играеше роля на разпределител... има си и плюсове и минуси, но не виждам сериозна причина да се променя...
|
|
1317views
13comments
Въпроси
Ясно става единствено от личния опит - за съжаление.
Иначе и аз съм на мнение, че разпределението на отборите в ЛШ трябва да е не според класиране в първенството (първи, втори), а според КК на всички първи и втори, понеже има силни и слаби първенства, а турнира ЛШ трябва да събира най-силните. Друг е въпросът, че в ЛШ приходите трябва да са по-привлекателни, за да са по-голям дразнител за всеки от нас да ги завоюва, а не да се търси отпадане и реализация в КШ.
|
|
1317views
13comments
Въпроси
И кога и как така стана, че само за първите отбори КК влияе в кой кръг да играят. Нали право на участие в ЛШ имат първият и вторият, тогава не би следвало да се делят. Че тогава за какво ни е КК, като сега във втори кръг е ясно, участват всички първи, а КК влияе само за 4 кръг и груповата фаза. Хаха голям смях!!
|
|
1317views
13comments
Въпроси
Мда, имам чувството че след ден-два ще има нов жребии за КШ и ЛШ по простата причина, че не е преизчислен КК :D Честито на печелившите...старата песен на нов глас нямам думи просто...
|
|
Рейтинга, как се отразява на участието в ЛШ |
|
1317views
13comments
Въпроси
simvol Много благодаря за отговора. Това е вече нещо друго! Твоето обяснение мисля че е наложително да присъства в раздела "помощ".
|
|
1317views
13comments
Въпроси
Няма да е лошо да се преизчисли КК :) Явно някои хора са още на почивка и не се сещат на направят тази корекция (beer)
|