вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
Страхотна идея, нямаш идея колко ми допада.. Много ще е добре всеки да знае и да следи само с 1 кликване, какво става в играта.. Аз съм твърдо ЗА :)
|
|
вестник шампиони,,,, |
|
Web Chat (beta) |
|
вестник шампиони,,,, |
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
По-добре ще е,ако всяка нация си има редактор на този вестник,при положение,че бъде въведен;)
|
|
вестник шампиони,,,, |
|
Web Chat (beta)
761views
4comments
На лафче
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Добра идея, аз дори бях забравил за този чат.</blockquote>
:D
-----------------------------------------------------------------------------
Хайде след час и 20 е финала.Успех и на двамата финалиста ;)
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4583 - Ето и линк към темата....
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
Помня, че Кингса предложи тази тема и имаше много потребители, които бяха съгласни с предложението, но админа не предприе нищо по въпроса.
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
Ами да идеята е страхотна но както и отпреди така и сега няма да се реализира сигурно..8)
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
Идеята е супер и преди беше предлагана и много хора са ЗА но тогава никои не си мръдна пръста да я реализира и ми се струва че и сега ще е така !!!
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
Тази идея беше разработена много добре преди време във форума, каза се че ще бъде въведена, но отдавна се забрави. Имаше идея всяка, конференция, всяка лига, всяка група да издава такъв вестник, за да бъдат ангажирани повече хора и да стана по-лесно и по-бързо. Доста от потребителите се съгласиха и казаха, че ще помогнат. Сигурно и сега има много желаещи. Много е добра идеята посред мен.
|
|
вестник шампиони,,,,
1355views
13comments
На лафче
предлагам да излиза във играта ни вестник шампиони със главен редактор ,който да е сериозен ,да отразява интересни факти и събития ,дербита ,турнири,предстоящи интересни мачове,трансферни бомби и др.мисля че на едно място е хубаво да се информираш за всичките тез неща.а за гл.редактор да е човек безприсрастен и обичащ играта,примерно РАЛИЦА..ето днес примерно водачът във моята група има 11 контузени титуляри,което мисла че е интересно да се види някъде..
|
|
Web Chat (beta) |
|
Web Chat (beta)
761views
4comments
На лафче
Защо не се съберем утре към 21:00,21:30 часа заедно да гледаме и дискутираме финала на ЛШ (think) Би било хубаво отново да възродим разговорите там ;)
|
|
Турнир по карате ''Мадарски конник'' |
|
|
|
|