Предложение за корекция във формулата

4166views 43comments Предложения
Ами направих си труда да сметна по така предложения начин три 14-ки, които в момента са на пазара и честно казано не намирам съществена разлика в получената и наличната цена!?

Аз съм за. Цените на 14-ките са изключително странни, а това ги доближава до реалността.

Е не, защо ли изобщо си губя времето. Как може на такова предложение за по-малко от две минути да има 5 отговора. Надявах се някои да посмята, да помисли, да се обсъди. Взе да ми писва от тоя форум:(

а може и да не се променя ... кажи кво ти пречи ?

Става въпрос само в часта за 14-годишните играчи. Коефициента на играча умножен с най-високата му линия умножени по 100. Със ЗАКС сме го умували и достигнахме до извода, че така получените цени са по-реални от сегашните. А и се смятат далеч по-лесно. Идеята е да хванем играчите възраст по възраст да правим корекции, защото ако се мъчим всичко наведнъж да променим просто няма да стане.

5 години shampioni.com след рестарта.

2621views 24comments Общи дискусии
Честито. Имах рег преди рестарта, но не разбрах нишо и се отказах. Сега се радвам че мога да играя играта. Успех на всички.(beer) (beer) (beer) (beer) (cake)

Ами честито...аз не съм имал тази възможност да съм тук от самото начало,но какво да се прави.(cake) (cake) (cake) (party) (clap)

(cake) Честит рожден ден и още много време да продължи да ни ядосва ... :D

Днес стават точно 5 години, след рестарта... много от са тук от самото начало. Как бързо минава времето. Поздрави на всички и честит рожден ден.(cake) (sun) (party)

Международно ретро рали

789views 3comments На лафче
Днеска видях,две от колите,много ми харесаха.

Международно ретро рали

789views 3comments На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=xVSWQByTUSM http://www.youtube.com/watch?v=uMcsoUKCJWs&feature=watch_response http://www.youtube.com/watch?v=XTjN86rNIFg

Приход от титлата при децата от музея

3667views 40comments Предложения
Децата са бъдещето.А в облас Монтана има първенсво до 10г. до12г. до14г юноши младша,старша и т.н.А юношите младша на ФК Монтана играят в регионално първенство от 4 области Видин,Враца,Плевен и Монтана.И плюс това играят за купата на България.А като зрители е имало между 50 и 500 зрители.В детските и юношески мачове си нямате на идея какви мачове стават по-са интересни от "А"РФГ.

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Опитвате се под предтекста , че го правите за новите да си скалъпите някой друг кредит за закъсалите отборчета ....... не гледам деца , до 14г. - нз вие къде ги гледате - но явно сте капацитети и много разбирате ....... ма съм сигурен - че хоите си гледате роднините ...... по ТВ под 14г. деца не съм гледал да дават , нито съм чувал , нито в вестници съм чел - ПРОФЕСОРИИИИ ... с ударение на И-то Идеята е глупава , без никви аргументи в подкрепа и 100 пъти предлагана и отхвърляна .... кво се пънете .... чак не сте актуални а , смешни вече ......</blockquote> аз съм гледал деца бе капацитет:@ ти на какъв се направи доценте???музея си е музей и купата си е купа и трябва да има приходи бе смехурко.писна ми от такива,като теб(puke) каква е темата тук???май не можеш да четеш]:) "приход от титлата при децата от музея" това е темата.кой те пита дали дават детски мачове по ТВ-то???моля придържай се към темата доценте.

Опитвате се под предтекста , че го правите за новите да си скалъпите някой друг кредит за закъсалите отборчета ....... не гледам деца , до 14г. - нз вие къде ги гледате - но явно сте капацитети и много разбирате ....... ма съм сигурен - че хоите си гледате роднините ...... по ТВ под 14г. деца не съм гледал да дават , нито съм чувал , нито в вестници съм чел - ПРОФЕСОРИИИИ ... с ударение на И-то Идеята е глупава , без никви аргументи в подкрепа и 100 пъти предлагана и отхвърляна .... кво се пънете .... чак не сте актуални а , смешни вече ......

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........</blockquote> Тука май ти се изложи... Кой гледа деца... Мисля, че всеки, който се интересува от футбол гледа дори и децата + това не си прав за това ,че не се изкарват пари от там , както и че няма парична награда, но както и да е ... всеки си има право на мнение, а и ние тука се опитваме да направим играта по-добра и по-интересна и да задържим новите потребители, както и да има още и още нови ;)

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........</blockquote> ХАХА излагаш се... Кой гледал деца? :x :x :x Ами много хора ги гледат: Световни Европейски гледаш ли ги или от футбол не се интересуваш... Това ,че ти не ги гледаш не означава ,че и другите не ги гледат!!!

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........</blockquote> на мен ми пука за детския отбор(wait) май ти имаш нужда от хапчета...избивай си комплексите някаде на плажа сам със себе си.много хора гледат детски отбори.ай гледай си незакъсалото отборче(puke)

на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........

(y) :)

ЗА - 59 гласа ПРОТИВ - 4 гласа Дали изобщо някои ще го погледне ???