Отлагане въвеждането на новата версия |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
11018views
126comments
Общи дискусии
Какви са тези разходи за заплата 100000 махнете нулите админе направи нещо
|
|
Нова Версия Тест период
10503views
110comments
Общи дискусии
1.днес тренирах играчите в новата версия и не ми показа на никой играч да вдига линия ,добре че е тази версия за да видя развитието.
2.на старите играчи коеф. не спада .
|
|
|
Сървър 2
1779views
11comments
Общи дискусии
Zwan много си прав!Проблема е че админа си прави каквото си реши без да взема под внимание нас потребителитк тука!
|
|
Сървър 2
1779views
11comments
Общи дискусии
Аз друго се чудя. Какъв е смисълът от същата игра с друг дизайн. Може би всички усилия трябваше да се вложат в ъпдейт - нови функции, повече статистики и т.н. А и така както са подредени нещата в новата версия ми се струват по-скоро неудобни в сравнение с наличната версия. Новият дизайн дали ще привлече нови потребители? Съмнявам се. Но една една сериозно доработена игра с леки козметични корекции - по-скоро да.
|
|
Рейтингова приятелска среща
758views
2comments
Общи дискусии
Първо-рейтинга се начислява еднократно след края на сезона и второ РПС-то ти помага за трупане на опит, не на рейтинг
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия
5984views
41comments
Предложения
Нека се направи нещо ново и малко повче реклама и трябва на тази игра... преди 5 години беше пълно тук сега за турнирите има по 5 човека ... .. .
|
|
Рейтингова приятелска среща |
|
|
|
|
|
|
5984views
41comments
Предложения
Аз съм сигурен, че ще доведе до различен резултат, ако се отложи и се поработи още. В противен случай форума ще се запали от докладване на бъгове, а нововъведенията ще започнат по "две за лев"!
|
|
5984views
41comments
Предложения
Новата версия се подготвя около 2-3 месеца вече ,има още близо месец до въвеждането й,не мисля че отлагането ще доведе до различен резултат от сега.
|
|
5984views
41comments
Предложения
Малко е подвеждащо заглавието с темата :) Добре че прочетох инъче щях да гласувам с да :)
|
|
5984views
41comments
Предложения
Тъй като коментарите относно новата версия са предимно отрицателни, а админа е решил въвеждането й да стане още от следващия сезон, предлагам да се направи една анкета сред потребителите.
Та въпроса е:
Считате ли, че новата версия е готова за въвеждане от следващия сезон?
|
|
Нова Версия Тест период
10503views
110comments
Общи дискусии
1. Не мога да следя кой играч колко картона има получени през сезона за съответния турнир.
2. Не мога да следя кои потребители са онлайн следователно изиграването на РПС става трудно, което е проблем.
3. Много некоректно е лекуването на контузените - 10 левро и 1 ниво".
4. Къде се виждат показателите на отборите говоря за среден коефициент и следователно по линии.
|
|
Нова Версия Тест период |
|