Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
След вдигането на заплатите Десетки отбора фалираха,след като разгледах какви кредити трябва да плащаме на новата версия на играта,въпроса ми е колко отбора ще останат да играят?
Г-н администратор дано да имате някаква ясна идея как да привлечете нови и да задържите потребители,защото ще остават все по-малко и по-малко отбора и другата година може да се наложи конференциите да се намалят още на половина.
|
|
До кога, ще полягваме? - отново!
4994views
46comments
Зала на срама
Нека живне малко темата.
Поредните полегнали:
АФК ИЗТРЕБИТЕЛ
ПРИШЪЛЕЦ FC
Manchester United FC
Естественно 3мата играят полуфинали.
|
|
Сървър 2
1429views
11comments
Общи дискусии
Оттатък нищо не работи. КШ я няма изобщо, ЛШ е пред разпад, записани състави не работят, съобщенията между всички са само цитирам: "0", няма провеждане на уикенд турнири и куп други неразбории (puke)
|
|
Сървър 2
1429views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Тест</blockquote>
И shampioni.org е обозено не може да се влиза, няма раздадени месечни награди!!!
|
|
Сървър 2
1429views
11comments
Общи дискусии
До кога е. Какъв е. Пратих смс преди 3 дни няма го. Не съм тренирал играчите. Повече инфо трябва
|
|
Сървър 2 |
|
Сървър 2 |
|
Сървър 2
1429views
11comments
Общи дискусии
Какъв СМС....Писах на опратна връзка,писах в форума,даже не ми излизат и темите, някой потребители ми ги дава само с въпросителен знак,като пиша нещо излиза пак с въпросителен знак....
|
|
Сървър 2 |
|
Сървър 2
1429views
11comments
Общи дискусии
Колеги,които от вас играят също и там,никой ли не успя да се свърже с АДМИНА да влезе да оправи играта......Вече 2-дена си стои с Бъговете и никакво развитие..:x :x :x
|
|
Kонтузени |
|
Kонтузени
1494views
14comments
Въпроси
1 контузен играч... Администратор 29 Септ 2018 00:11
Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 28 Септ 2018 00:11
Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 27 Септ 2018 00:11
Прочетено съобщение 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 26 Септ 2018 00:11
Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 25 Септ 2018 00:11
Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 24 Септ 2018 00:11
какво да кажа-всеки ден,няма пропуск...
|
|
Нова Версия Тест период |
|
Нова Версия Тест период |
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Дори и да не са тренирани нищо не виждам моля обяснете защото другия сезон е важен за мен и ще е неприятно да пропилея две годишен труд .
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
По първи изчисления за да уволниш един 34,35,36 и т.н годишен СТ ще трябва да платиш 16 седмици х 20000 кр = 320 000 кр.:D
Отделно от няколко дни се опитвам да разбера как да пусна футболист за продаване ...
Г-н администратор в момента сме 200 активни след въвеждането да не станем на половина ?..
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Новото, което разбрах е че ако искаш да уволниш играч трябва да му платиш
заплатите за 2 сезона напред, така че имайте го в предвид иначе дано това е
демото, защото е мъка местенето на играчи. Изгледа на играчите също не е удобен,
в играча виждаш само линията му, трябва да влизаш в детайлите му, за да се види
коефициент и т.н</blockquote>
Как така 2 сезона за напред ми как ще се отърваме от пенсиите то нито да го даржиш нито да го уволниш не забравяйте не всички имат 100 000 стадион и на другите згради по 100-тното ниво. Трябва да има начин да се развиваме.
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>......... иначе дано това е
демото, защото е мъка местенето на играчи. Изгледа на играчите също не е удобен,
в играча виждаш само линията му, трябва да влизаш в детайлите му, за да се види
коефициент и т.н</blockquote>
А на тези неща обърнато ли е внимание? Голяма гоненица пада с играчите, които "отказват" да влязат в игра. Изгледа на играчите съвсем не е удобен за експлоатация.
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Трябва да не са тренирани в старата версия, за да виждате тренировката в новата
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Състава го оправих но не мога да намеря в тоя раздел тренировки как се тренира играч.
|