Какво ново ни очаква
1031views
14comments
Общи дискусии
Каквото и да си говорим отново всичко беше замазване на очите в началото, лек напън и след това нещата вървят от зле към по-зле... мислех, че играта е на дъното, но явно има още на къде да се затъва :D
|
|
Какво ново ни очаква
1031views
14comments
Общи дискусии
Следва премахване на коментарите под класирането(отново),закриването на форума и ще сме в пълен мрак.Супер.Няма оплаквания,няма проблем....!
|
|
Какво ново да очаквам |
|
Какво ново ни очаква |
|
Какво ново да очаквам
687views
2comments
На лафче
Отбор FC RAPID лига 9 - Всеки които желае може да погледне мачът ми с DOROSTOL 13 кръг от първенството. Краен резултат 0-0.Нищо странно като изключение прави това че разликата между мене и отбора на DOROSTOL е около 120 коефициент в моя полза и получавам червен картон в 75 минута.Счупихме рекорд просто да се похваля иначе браво на админа за новият дизайн.Какво ново да очаквам изпадане в Б група с 360 коефициент дайте предложения моля объркан съм.
|
|
Какво ново ни очаква |
|
Какво ново ни очаква
1031views
14comments
Общи дискусии
или аз съм тъп или админа нещо не обяснява както трябва,т.е. обяснява но като от трибуната на Народното събрание-така че никой да не можеда го разбере и после да може да извърта нещата ,така че да излезе винаги от ситуация(положение). би ли обяснил г-н Админ,какво означава(ама на чист български,прост,разбираем за всички език)следното:
3. Премахване на всички видове приятелски срещи /поне за сега/
и следното:
7. Премахване на съобщенията между отборите /поне за сега/, но получаване на
системни известия
както и това:
Не са премахнати, а вероятно ще се интегрират на по-късен етап.(това ми е още по-мътно и не разбираемо,обяснено от човека,който се занимава с тези неща).как така вероятно и как така поне за сега?????явно и вие г-н Админ ,не сте сигурен в това ,какво ще се случва с играта,която Вие администрирате.?!
|
|
Какво ново ни очаква |
|
Какво ново ни очаква |
|
Сгради
1006views
9comments
Предложения
Да. И така може. Ако ще има и с левро да се добавят два варианта за по-бърз строеж: с левро или кредит.
|
|
Какво ново ни очаква
1031views
14comments
Общи дискусии
Защо премахвате РПС дори и временно ще стане още по голяма скука..а за данъците..25% с трансферен агент ?
|
|
Какво ново ни очаква
1031views
14comments
Общи дискусии
Наближава времето, когато официално, ще бъде обявена дата за стартиране на новата версия на играта, но какво ново ни очаква ?
1. Нов дизайн ориентиран изцяло мобилно
2. Удобно запаметяване на състава за даден турнир
3. Премахване на всички видове приятелски срещи /поне за сега/
4. Излизане на наказанията веднага след срещите
5. Генериране на дузпите след завършване на срещите
6. Данък върху трансфери 10% без трансферен агент и 25% с трансферен агент
7. Премахване на съобщенията между отборите /поне за сега/, но получаване на системни известия
..... и още !
|
|
Сгради
1006views
9comments
Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Тогава може да се измисли вариант: до ниво 20 на всяка сграда да се строи за 2
дни; от 21 до 40:3 дни; от 41 до 60 ниво: 4 ниво 61 до 80: 5 дни и от 81 до 100:
6 дни.</blockquote>
или пък да се удвоява кредита необходим за построяването. Примерно- искаш да се построи нещо 2 пъти по-бързо--> плащаш двойно. За левро опции не ми се говори даже, че и без това е пълно с такива
|
|
Сгради
1006views
9comments
Предложения
Тогава може да се измисли вариант: до ниво 20 на всяка сграда да се строи за 2 дни; от 21 до 40:3 дни; от 41 до 60 ниво: 4 ниво 61 до 80: 5 дни и от 81 до 100: 6 дни.
|
|
СМС за чужбина
568views
9comments
При проблем с играта
Мобилен оператор “3” във UK
Каквато и сума да опитам е все същото.В настройките на играта съм си сложил номера.Преди нямаше проблем.
|
|
СМС за чужбина |
|
СМС за чужбина
568views
9comments
При проблем с играта
След избиране на сумата и като натиснеш за покупка те пренасочва към плащането и изписва Sorry,this service is not active
|
|
СМС за чужбина
568views
9comments
При проблем с играта
Какво значи не работи... моля да обясните подробно стъпка по стъпка какво не работи.
|
|
СМС за чужбина
568views
9comments
При проблем с играта
Аз също имам същият проблем и вече 2 пъти писах на обратна връзка, но без особен :) успех
|
|
Не мога да взема играч в националния
2032views
12comments
Национални отбори
да,но този играч е купен преди няколко сезона.играта не принуждава по никакъв начин новите нац.мениджъри да ги сменят...това е вратичка ,чрез която може да се заобиколи това правило...
|