проблем с играта » Бъг с националните отбори |
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>WMBLEDON написа:</h3>Не можах да разбера как да тренирам играчите си и как да правя промени във вече
записан състав ако някой знае моля да ми каже .</blockquote>
1. Има раздел тренировка за трениране на играчите
2. Зареждаш записяния състав
3. Правиш нужните промени
4. Записваш промените за турнира за който желаете
|
|
проблем с играта » Бъг с националните отбори |
|
проблем с играта » Бъг с националните отбори
663views
4comments
При проблем с играта
Моля някой, който има същия проблем или знае как да се оправи да отговори. Благодаря предварително. (beer)
|
|
Kонтузени
1494views
14comments
Въпроси
При повечето от вас незнам как е,но при мене от дълго време насам взеха да ми зачестяват контузени играчи:^) :S
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Новото, което разбрах е че ако искаш да уволниш играч трябва да му платиш заплатите за 2 сезона напред, така че имайте го в предвид ;) иначе дано това е демото, защото е мъка местенето на играчи. Изгледа на играчите също не е удобен, в играча виждаш само линията му, трябва да влизаш в детайлите му, за да се види коефициент и т.н
|
|
Нова Версия Тест период |
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Опитвам се да поцъкам там ,но съм като небрано лозе ,чудя се кое къде е и много удобства от тук ги няма ,споделих ги вече в друг пост.Общо взето играчите трудно се местят ,хващаш го да се премести в титулярния състав ама той се дърпа и се връща обратно (rofl)
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Не можах да разбера как да тренирам играчите си и как да правя промени във вече записан състав ако някой знае моля да ми каже :).
|
|
проблем с играта » Бъг с националните отбори
663views
4comments
При проблем с играта
колеги,искам да се обърна към всички нац.мениджъри,защото досега никой не е споделил за проблем от днес.и моля,ако някой установи същото като мен,нека да сподели.
да ви опиша проблема при мен. с две думи,в момента имаме нац. отбор от 22 играчи,всичките с номер 5.днес м/у срещите се опитах да направя промени на играчи и на схема .и какво се случи,вкарвам играч от резервите на номер 5 на мястото и вече имах 2-ма с номер 5.и така та досега,всичко опитах,с други номера няма проблем,сменита са наред.но реша ли да сменя номер 5,получаван нов играч със същият номер 5.и така докато не станаха 22-ма. моля и админа да обърне внимание,защото не знам какво се случва.мислех,че само аз виждам това в страницата на националите и се опасявах от вирус.но уви,помолих друг от нашата група да погледне и той вижда същото,което и аз.ако има желаещ да погледне и той нация 10,състава и да каже какво вижда...
|
|
Трансфери на търг
626views
3comments
Въпроси
Благодаря за отговора. Попитах, защото мисля, че имах случай при търг да не получа нищо от даденото левро и исках да проверя как стои въпросът.
|
|
Трансфери на търг
626views
3comments
Въпроси
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро
продаващият отбор получава ли левро?</blockquote>
Разбира се че получава
|
|
Трансфери на търг
626views
3comments
Въпроси
Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро продаващият отбор получава ли левро?
|
|
Жребия за КШ
1288views
12comments
При проблем с играта
Няма да е необходимо да се изненадваш. (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Жребия за КШ
1288views
12comments
При проблем с играта
Аз лично ще се изненадам ако някой сезон мине без *надупване*.
|
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ
1288views
12comments
При проблем с играта
Но някъде мисля,че прочетох за това, че преминаването от ЛШ в КШ отпада. А и аз участвах преди няколко сезона, отдавна беше. Вие сте по-наясно с тези неща. Аз там не съм се класирал скоро.
|
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ
1288views
12comments
При проблем с играта
еее мишо,защо разваляш удоволствието да се позабавляваме малко(beer)
|