проблем с играта » Бъг с националните отбори

663views 4comments При проблем с играта
много благодаря за което!

Нова Версия Тест период

8915views 110comments Общи дискусии
<blockquote><h3>WMBLEDON написа:</h3>Не можах да разбера как да тренирам играчите си и как да правя промени във вече записан състав ако някой знае моля да ми каже .</blockquote> 1. Има раздел тренировка за трениране на играчите 2. Зареждаш записяния състав 3. Правиш нужните промени 4. Записваш промените за турнира за който желаете

Админа подреди играчите.

Моля някой, който има същия проблем или знае как да се оправи да отговори. Благодаря предварително. (beer)

Kонтузени

1494views 14comments Въпроси
При повечето от вас незнам как е,но при мене от дълго време насам взеха да ми зачестяват контузени играчи:^) :S

Нова Версия Тест период

Новото, което разбрах е че ако искаш да уволниш играч трябва да му платиш заплатите за 2 сезона напред, така че имайте го в предвид ;) иначе дано това е демото, защото е мъка местенето на играчи. Изгледа на играчите също не е удобен, в играча виждаш само линията му, трябва да влизаш в детайлите му, за да се види коефициент и т.н

Нова Версия Тест период

(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Нова Версия Тест период

Опитвам се да поцъкам там ,но съм като небрано лозе ,чудя се кое къде е и много удобства от тук ги няма ,споделих ги вече в друг пост.Общо взето играчите трудно се местят ,хващаш го да се премести в титулярния състав ама той се дърпа и се връща обратно (rofl)

Нова Версия Тест период

Не можах да разбера как да тренирам играчите си и как да правя промени във вече записан състав ако някой знае моля да ми каже :).

колеги,искам да се обърна към всички нац.мениджъри,защото досега никой не е споделил за проблем от днес.и моля,ако някой установи същото като мен,нека да сподели. да ви опиша проблема при мен. с две думи,в момента имаме нац. отбор от 22 играчи,всичките с номер 5.днес м/у срещите се опитах да направя промени на играчи и на схема .и какво се случи,вкарвам играч от резервите на номер 5 на мястото и вече имах 2-ма с номер 5.и така та досега,всичко опитах,с други номера няма проблем,сменита са наред.но реша ли да сменя номер 5,получаван нов играч със същият номер 5.и така докато не станаха 22-ма. моля и админа да обърне внимание,защото не знам какво се случва.мислех,че само аз виждам това в страницата на националите и се опасявах от вирус.но уви,помолих друг от нашата група да погледне и той вижда същото,което и аз.ако има желаещ да погледне и той нация 10,състава и да каже какво вижда...

Трансфери на търг

626views 3comments Въпроси
Благодаря за отговора. Попитах, защото мисля, че имах случай при търг да не получа нищо от даденото левро и исках да проверя как стои въпросът.

Трансфери на търг

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро продаващият отбор получава ли левро?</blockquote> Разбира се че получава

Трансфери на търг

Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро продаващият отбор получава ли левро?

Жребия за КШ

1288views 12comments При проблем с играта
Няма да е необходимо да се изненадваш. (rofl) (rofl) (rofl)

Жребия за КШ

Аз лично ще се изненадам ако някой сезон мине без *надупване*.

Жребия за КШ

dedadra много си забавен!

Жребия за КШ

Но някъде мисля,че прочетох за това, че преминаването от ЛШ в КШ отпада. А и аз участвах преди няколко сезона, отдавна беше. Вие сте по-наясно с тези неща. Аз там не съм се класирал скоро.

Жребия за КШ

(rofl) (rofl) (rofl)

Жребия за КШ

Съжалявам! (beer) Все загрявам бавно. :D

Жребия за КШ

еее мишо,защо разваляш удоволствието да се позабавляваме малко(beer)