Нова Версия Тест период
9388views
110comments
Общи дискусии
Не можах да разбера как да тренирам играчите си и как да правя промени във вече записан състав ако някой знае моля да ми каже :).
|
|
проблем с играта » Бъг с националните отбори
701views
4comments
При проблем с играта
колеги,искам да се обърна към всички нац.мениджъри,защото досега никой не е споделил за проблем от днес.и моля,ако някой установи същото като мен,нека да сподели.
да ви опиша проблема при мен. с две думи,в момента имаме нац. отбор от 22 играчи,всичките с номер 5.днес м/у срещите се опитах да направя промени на играчи и на схема .и какво се случи,вкарвам играч от резервите на номер 5 на мястото и вече имах 2-ма с номер 5.и така та досега,всичко опитах,с други номера няма проблем,сменита са наред.но реша ли да сменя номер 5,получаван нов играч със същият номер 5.и така докато не станаха 22-ма. моля и админа да обърне внимание,защото не знам какво се случва.мислех,че само аз виждам това в страницата на националите и се опасявах от вирус.но уви,помолих друг от нашата група да погледне и той вижда същото,което и аз.ако има желаещ да погледне и той нация 10,състава и да каже какво вижда...
|
|
Трансфери на търг
665views
3comments
Въпроси
Благодаря за отговора. Попитах, защото мисля, че имах случай при търг да не получа нищо от даденото левро и исках да проверя как стои въпросът.
|
|
Трансфери на търг
665views
3comments
Въпроси
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро
продаващият отбор получава ли левро?</blockquote>
Разбира се че получава
|
|
Трансфери на търг
665views
3comments
Въпроси
Здравейте. При продаден играч на търг, ако печелившата оферта е с включено левро продаващият отбор получава ли левро?
|
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
Няма да е необходимо да се изненадваш. (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
Аз лично ще се изненадам ако някой сезон мине без *надупване*.
|
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
Но някъде мисля,че прочетох за това, че преминаването от ЛШ в КШ отпада. А и аз участвах преди няколко сезона, отдавна беше. Вие сте по-наясно с тези неща. Аз там не съм се класирал скоро.
|
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
еее мишо,защо разваляш удоволствието да се позабавляваме малко(beer)
|
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
Отпадналите в ЛШ влизат след 3ти кръг, ако е както бяха ми отговорили на мен преди няколко сезона. Следователно ще имаш мач за 4ти кръг на КШ.
|
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
така де...(rofl) сега сико ще играе 6 мача в ЛШ,а тодорка на година ще влезе там кат шампион(ако отново не загуби титлата,нарочно или не)(beer)
|
|
Жребия за КШ |
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
ауууу,каква стана тя,вече не важи правилото "полегнала тодорка и се класирала за КШ"...крайно време беше,да се вземат мерки...
|
|
Жребия за КШ
1386views
12comments
При проблем с играта
Здравейте! Снощи след отпадането ми във 2-ри кръг на ЛШ , днес не участвам в жребия за КШ.Моля да се провери за грешка и да се поправи!
|
|
Тенденцията да полегнем продължава
2653views
23comments
Предложения
честито отново на полегналите в ЛШ! отново има такива ,за съжаление!няма да ги казвам поименно,те си знаят кои са.а и всеки може сам да ги види,ако погледне срещите .каквото и да си говорим,честа и достоинството,не са сред днешните ценности...(beer)
|
|
Трансфери
3021views
28comments
Предложения
Може ли да добавите в опциите за търсене на трансферния пазар минимална цена - в смисъл да ги сортира от най-ниска към Най-висока.
|
|
Трансфери
3021views
28comments
Предложения
От доста сезони едно и също ...Предлагам да се назначат 1 или 2 потребителя ,които да следят и да могат да анулират не позволени трансфери ,защото се вижда че админа няма време да ги анулира и след месец ги пуска като редовни ,когато вече цените са други.
Трябва да се анулират както трансферите дори и с 1 кредит над максимума така и всички футболисти ,които са над допустимото от 5 Ст. Като ПОДЧЕРТАВАМ кредита да не бъде връщан за да служи като наказание.
|