Краля слънце !!!!
3050views
14comments
Зала на срама
Поставил съм темата във зала на срама защото са мене е меко казано срамно направо двулично !!!! Значи от 16 ноември няма прогнози във shampioni.org от колко време говорим че дизайна не се променял от години , контузиите са ненормални , симулацията също , от два месеца се въртят теми зя няколко отбори обичайно заподозрени във далавери обаче изведнъж Краля слънце намери време да заключи 9 отбора !!! И то прави впечатление че два от отборите са FCBARCELONA1 ,STUBEL SITI .Особено за FCBARCELONA1 не знам за останалите но аз съм правил трансфери със него входящи и изходящи и съм се борил със него за някой талант но досега аз лично не съм видял нередовен трансфер .Е как толкова години никой играч не написа за негов нередовен трансфер и изведнъж 7 трансфера анулирани ? Дали причината не друга ?? Например че FCBARCELONA1 откровенно дава съвети на всички че играта е се е превърнала в пълен т.шак ?? Да попитам краля слънце ще продължаваме ли да се залъгваме направо си кажи каквото ти е на сърцето и душата че изобщо те боли .... за играта важното е смс-сите да продължават да текат !!! Това ние го знаем ама поне да спрем с лицемерието от типа играта е мое дете и нямам свободно време защото ако ако веднъж го видя написано сигурно ще повърна в кенефа (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)
|
|
Пореден бъг със записаните състави
1010views
5comments
При проблем с играта
Незнам дали проблема със записаните състави е решен,но не виждам заинтересованост от страна на администратора на играта!!!Редно е да вземе отношение по проблема,ако иска да запази клиентите си.Аз сигурно съм един от малкото завърнали се отново,но ако това отношение продължава ще е и за последно(rain)
|
|
1010views
5comments
При проблем с играта
Всичко "записано" се е изтрило. На мен не ми костваше класиране, а шестима контузени.
|
|
1010views
5comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>GALATASARAY KJ написа:</h3>и при мене се получи същото би трябвало реваншите да се преиграят</blockquote>
Това на кой го казваш?
|
|
Запиши своя състав
823views
5comments
Общи дискусии
Явно заради темата ме наказаха:
Съобщение от: Администратор 06 Яну 2017 00:11
3 контузени играчи
Контузени играчи: Т. Мюлер, Б. Швaйнщайгер, Ръсел Кроу
|
|
1010views
5comments
При проблем с играта
и при мене се получи същото би трябвало реваншите да се преиграят
|
|
1010views
5comments
При проблем с играта
днес се изненадах ,като влязох към 21:оо часа и видях ,че неиграя със записания състав вреванша за Лигата на шампионите ,което ми коства отпадането. Направеъе нещо
|
|
Запиши своя състав
823views
5comments
Общи дискусии
и при мен е същия проблем ,но много късно го видях , реванша за Лига на Шампионите замина
|
|
Запиши своя състав
823views
5comments
Общи дискусии
И при мене беше се изтрил, но
1) навреме реагирах и си пренаредих играчите
2) така или иначе в моя случай нямаше да е фатално за срещите ми, в който и вариант да бях излязъл.
Но като цяло, това е поредния бисер в "огърлицата" както се казва- дано Админа се сети да влезе и направи нещо.
|
|
Запиши своя състав
823views
5comments
Общи дискусии
Току що констатирах същия проблем и сега мача за ЛШ го пращам на вятъра. Дето се вика на печелившите, честито
|
|
Запиши своя състав
823views
5comments
Общи дискусии
Здравейте, сутринта си бях записал състави за първенство и за РПС, които сега липсват. Има ли и друг с подобен проблем? :x
|
|
Предстоящ мач в ЛШ !??
811views
2comments
При проблем с играта
футболистите ,които пише че са изтрити са върнати играчи,но междувременно получават умора в другите отбори :D
|
|
Предстоящ мач в ЛШ !??
811views
2comments
При проблем с играта
http://shampioni.com/index.php?act=tvclq&round=10171
Дали няма да спечеля служебно (chuckle)
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Правилата трябва да се спазват от всички |
|
Трансфер
883views
1comments
При проблем с играта
ЗАЩО ЩЕ ВРЪЩАТ ПРОДАДЕНИ ИГРАЧИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СА ПРОДАДЕНИ НА РЕАЛНАТА ИМ ЦЕНА
|
|
Да ви е честита новата 2017 година
1443views
10comments
На лафче
ЧНГ През Новата година Ви пожелавам : 1 нов админ,12 месеца късмет, 52 седмици успех, 365 дни секс, 8760 часа любов, 525600 минути щастие, 31536000 секунди здраве!
|
|
1443views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Нова година, нов късмет, нов админ.... Живи и здрави бъдете!</blockquote>
(y) (y) (y) (y) (y) (y)
|
|
Да ви е честита новата 2017 година |
|
1443views
10comments
На лафче
Честита Нова Година и от мен. :) Живи и здрави и всичко най-хубаво(d) (d) (d) (d) (d)
|