Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
Чета и нямаше да се меся:x но ме подразни че някой поставя репутацията ми на масата:x нямам думи:^) стига злоба и завист бе хора осъзнайте се и особено автора на темата(puke) дори и сега съм готов да тренирам играчна някой8) купувам го и продавам не средната8) 1специална-1вип код8) или тази опция е разрешена за големите и забранена или срамна за малките:@ нямам думи просто
|
|
Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
Бордо,на колегата развиващ играчите ми давам вип кодове-по един на всеки спец и като е готов естествено ще е запазен и ти ще искаш да ти го пазят.Нека Емо ФК ЮНАЙТЕД да потвърди ,че преди да почна отбора го попитах--може ли и наказуемо ли е друг отбор да ми развива играчи и нека самия той да даде отговор:^) зависта на някой е безгранична
|
|
Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
От няколко сезона следя този отбор,защото исках да купя футоблисите от който е изграден преди да ги вземе той.Най -интересното е че тези футболисти той ги преотсъпва на даден отбор (например Интернационале) който ги развива до ента-степен и разбирасе -играча е запазен за ...познайте кой...колкото до това че е изграден с много левро....колега следях офертите и никъде не видях такова левро...още повече че имаше доста по-добри оферти от твоите.Включително и аз имах готовност да дам минимум 150 левро на играч ,но истината е че всичко се решава под масата...Много ми е чудно и отбора който ти разви футболисите как така дава 250 левро за спец.тренировки на един футболист и после да ти ги даде на загуба ??...и тем подобни въпроси...но това е работа на друг човек.Правилата са за всички ,ясно е че ще спечелиш ЛС жалко е че си избрал този път.Успех
|
|
Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
Здравей,на мен единствено ми направи впечатление,че има подготвени 3 състава за схема 4-3-3,какво имаш в предвид колега?
|
|
Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
Отбора е изграден с много левро и мисля,че мога да дам играч на колега да му прави специални или греша
|
|
Вашето мнение
3165views
39comments
Зала на срама
Колеги погледнете безпристрастно този отборhttp://shampioni.com/?act=teaminfo&tid=2671 и си кажете мнението как е изграден...
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
Нередовни предложения за трансфер. |
|
|
Една тема за...Llanfairpwllgwyngyllgogerych....... |
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Огромен проблем при трансфер
2186views
25comments
При проблем с играта
Купих играч от отбор Осъм на "Купи сега", кредита ми го няма играча също...
ето и играча
http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=124120&tid=2908
в последни отбори трансфера от осъм е сметнат 2 пъти
|
|
Админ или модератори
5576views
50comments
Правила на играта
Моля някой измежду Админа или модераторите да излезе и да каже: или всички ще спазваме правилата или всеки ще си прави каквото иска. Писна ми!
|
|
старата песен на нов глас
1326views
1comments
Правила на играта
Трансферния прозорец започна, и веднага започнаха с нередовните оферти. Не разбрахте ли че правилата са за да се спазват(punch)
|
|
Нередовни предложения за трансфер.
2183views
27comments
Предложения
Само искам да кажа....Ако се беше въвело правилото всички трансфери да са на търг:нали се сещате че при това положение, всичките качествени играчи ще ги обират отборите с най голям бюджет, а за останалите нищо няма да остане. Надявам се ме разбирате. както Казвате: Няма угодия. Поне за това сте прави:)
|
|
2183views
27comments
Предложения
Тази идея е добра. По принцип собственика на играта трябва да избере кой ще е този или примерно двама. Естествено те наистина трябва да бъдат безпристрастни
|
|
2183views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама.
Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него.
Съгласен ли си?</blockquote>
Провъзгласил съм се???Аз направих предложение и казах,че ако се приеме случайно и ако аз гледам за нередности всеки,който пракрачи границата ще изгори(wait) Да бъда буфер ;) ами добре ;)
|
|
Нередовни предложения за трансфер. |