Вашето мнение

3165views 39comments Зала на срама
Чета и нямаше да се меся:x но ме подразни че някой поставя репутацията ми на масата:x нямам думи:^) стига злоба и завист бе хора осъзнайте се и особено автора на темата(puke) дори и сега съм готов да тренирам играчна някой8) купувам го и продавам не средната8) 1специална-1вип код8) или тази опция е разрешена за големите и забранена или срамна за малките:@ нямам думи просто

Вашето мнение

Бордо,на колегата развиващ играчите ми давам вип кодове-по един на всеки спец и като е готов естествено ще е запазен и ти ще искаш да ти го пазят.Нека Емо ФК ЮНАЙТЕД да потвърди ,че преди да почна отбора го попитах--може ли и наказуемо ли е друг отбор да ми развива играчи и нека самия той да даде отговор:^) зависта на някой е безгранична

Вашето мнение

От няколко сезона следя този отбор,защото исках да купя футоблисите от който е изграден преди да ги вземе той.Най -интересното е че тези футболисти той ги преотсъпва на даден отбор (например Интернационале) който ги развива до ента-степен и разбирасе -играча е запазен за ...познайте кой...колкото до това че е изграден с много левро....колега следях офертите и никъде не видях такова левро...още повече че имаше доста по-добри оферти от твоите.Включително и аз имах готовност да дам минимум 150 левро на играч ,но истината е че всичко се решава под масата...Много ми е чудно и отбора който ти разви футболисите как така дава 250 левро за спец.тренировки на един футболист и после да ти ги даде на загуба ??...и тем подобни въпроси...но това е работа на друг човек.Правилата са за всички ,ясно е че ще спечелиш ЛС жалко е че си избрал този път.Успех

Вашето мнение

Здравей,на мен единствено ми направи впечатление,че има подготвени 3 състава за схема 4-3-3,какво имаш в предвид колега?

Вашето мнение

Отбора е изграден с много левро и мисля,че мога да дам играч на колега да му прави специални или греша

Вашето мнение

Колеги погледнете безпристрастно този отборhttp://shampioni.com/?act=teaminfo&tid=2671 и си кажете мнението как е изграден...

Огромен проблем при трансфер

2186views 25comments При проблем с играта
Админа оправи проблема.

Най-заслужилия футболист за всички времена

4672views 45comments Футбол Свят
А къде забравяте Джордж Бест

Нередовни предложения за трансфер.

2183views 27comments Предложения
И цената отива до небесата (beer)

Дейвид Бекъм

Една тема за...Llanfairpwllgwyngyllgogerych.......

1917views 10comments Футбол Свят
Взимам си го за парола, това е истината :D

За мен на първо място е Пеле.

:O

Купих играч от отбор Осъм на "Купи сега", кредита ми го няма играча също... ето и играча http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=124120&tid=2908 в последни отбори трансфера от осъм е сметнат 2 пъти

Админ или модератори

5576views 50comments Правила на играта
Моля някой измежду Админа или модераторите да излезе и да каже: или всички ще спазваме правилата или всеки ще си прави каквото иска. Писна ми!

старата песен на нов глас

1326views 1comments Правила на играта
Трансферния прозорец започна, и веднага започнаха с нередовните оферти. Не разбрахте ли че правилата са за да се спазват(punch)

Само искам да кажа....Ако се беше въвело правилото всички трансфери да са на търг:нали се сещате че при това положение, всичките качествени играчи ще ги обират отборите с най голям бюджет, а за останалите нищо няма да остане. Надявам се ме разбирате. както Казвате: Няма угодия. Поне за това сте прави:)

Тази идея е добра. По принцип собственика на играта трябва да избере кой ще е този или примерно двама. Естествено те наистина трябва да бъдат безпристрастни

<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама. Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него. Съгласен ли си?</blockquote> Провъзгласил съм се???Аз направих предложение и казах,че ако се приеме случайно и ако аз гледам за нередности всеки,който пракрачи границата ще изгори(wait) Да бъда буфер ;) ами добре ;)

а,бе къде е админа:D :D