Предстоящ мач в ЛШ !??
773views
2comments
При проблем с играта
http://shampioni.com/index.php?act=tvclq&round=10171
Дали няма да спечеля служебно (chuckle)
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Правилата трябва да се спазват от всички |
|
Трансфер
842views
1comments
При проблем с играта
ЗАЩО ЩЕ ВРЪЩАТ ПРОДАДЕНИ ИГРАЧИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СА ПРОДАДЕНИ НА РЕАЛНАТА ИМ ЦЕНА
|
|
Да ви е честита новата 2017 година
1378views
10comments
На лафче
ЧНГ През Новата година Ви пожелавам : 1 нов админ,12 месеца късмет, 52 седмици успех, 365 дни секс, 8760 часа любов, 525600 минути щастие, 31536000 секунди здраве!
|
|
1378views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Нова година, нов късмет, нов админ.... Живи и здрави бъдете!</blockquote>
(y) (y) (y) (y) (y) (y)
|
|
Да ви е честита новата 2017 година |
|
1378views
10comments
На лафче
Честита Нова Година и от мен. :) Живи и здрави и всичко най-хубаво(d) (d) (d) (d) (d)
|
|
1378views
10comments
На лафче
През новата година бъдете здрави, щастливи и успехите да ви съпътстват навсякъде и във всяко начинание! (party) (party) (d) (d)
|
|
Пробита парола
805views
2comments
При проблем с играта
пишеш във скайпа Shampioni ще ти излезе москва България там му пиши
|
|
Пробита парола
805views
2comments
При проблем с играта
Снощи някой ми е пробил паролата и е продал 34 годишен играч за много голяма сума.Кажете ми моля ви как да се свържа с админа за да си върна играча,а пък и да не бъда наказан
|
|
какво е това
1082views
3comments
Зала на срама
тя и наглостта ти е като всичко друго ГОЛЯМА И КИРЛИВА(rofl) и какво като се обади Страйкъра:D няма ли право или може да ни обвиниш че сме мултаци(puke) (puke) вониш и продължаваш да се обливаш с воня(punch) що не пише и мултака ти ма а(rofl) (rofl) и като си толкоз открехната -кажи за какво ти е тази 19-ка че я взе,а мен ши ма караш 100 левро да слагам(puke) (puke) нека Ботев да ми каже условията си,каква си ти да ни се месиш..упс чакай забравих че ти е мулти отбор(puke) (puke) воня сте двамата страшна воня(puke) и лошото е че има още но за тях по нататък
|
|
какво е това |
|
какво е това
1082views
3comments
Зала на срама
колеги искам да се допитам до вас...какво е това ,мултащина или тарикатлъци8)8) 8) 8) 8) харесах си много добра 19-ка предложена от Ботев ГЛ на трансфера8) имаше оферта за играча от Girondins Bordeaux макс в кредит и някакво левро "мисля че беше 11"....пратих оферта макс и 45 левро и получих най смешното и странно съобщение:http://www.shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=19255755 и на другия ден Ботев продава 19-ката на Бордо за макса и 11 левро"може и без левро да го е дал":x :x :x това според вас какво е :мултащина или нарочно надуване на цената.Според мен тези два отбора са на един и същи собственик:странно прехвърляне на играчи,прехвърляне на кредит и какво ли не.Още повече че Бордото е с доста тъмно минало и е наказван за това.На въпросите ми отговаря само Бордото,а Ботев и глухоням да е --не вярвам да е сляп:x 8-| 8-|
|
|
Въпрос за ЛШ |
|
Въпрос за ЛШ |
|
Въпрос за ЛШ
802views
3comments
Въпроси
Здравейте,отборът ми има 50.5 кк и този сезон ще играя в 1-ви кръг на ЛШ. Въпросът ми е не трябва ли да започна в 4-ти кръг?
|
|
внимавайте при трансферите |
|
И аз бях до тук
828views
1comments
Общи дискусии
Колеги отказвам се и продавам целия отбор. Това беше от мен, повече не ми се занимава (нито имам вече нерви нито ентусиазъм нито каквато и да е тръпка. И затова не мисля че има смисъл да продължавам. Който и каквото да ми говори, тази игра започна да запада с въвеждането на новите средни цени, а въвеждането на ограничението на суперталантите направо е прати в трета глуха (а за симулатора изобщо на не говорим!!!) Това е ...продавам си отбора и пожелавам успех на всички който смятат да продължават.
|
|
Честито с коледния турнир!!! |