Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Има много неща които трябва да се направят за да тръгне подобна идея.Само админа трябва да драсне два три реда ;) да сподели мнение
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Изобщо не трябва да намесваме рпс-та, всичко останало по идеята е супер.
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
11758views
152comments
Зала на срама
И ЗА ДА НЕ ОСТАНЕТЕ В НЕВИДЕНИЕ,ДЪРЖА СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО ДА ЗАЯВЯ ,ЧЕ АЗ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЖЕЛАЯ ИГРАТА ДА ЗАГУБИ ИГРАЧ КАТО ЗАХАРИ С КОГОТО СИ ПИЕМ ПИЕНЕТО ВИНАГИ КОГАТО СЪМ В БЪЛГАРИЯ.Захо е интелигентен ,начетен зрял човек за разлика от ашлака който ми затри отбора с перфектно изградената база с цел да обогатява себе си и паразитната си челяд...За това приканвам още веднъж бившето футболно недоразумение СЕГА АДМИН ДА МИ ВЪРНЕ В НОВИЯ ОТБОР В ЛИГА 13-1 базата и 5 те супер таланта които ми открадна заради ченгето ШУМЕН,а на него и кредита му върна и базите му остави.Админчо ти като бивш футболен съдия си свикнал да бъдеш непочтен и корумпиран,сега имаш шанса веднъж за винаги да покажеш че си се разкаял поне веднъж в живота си.Не се спотайвай сега топката е в твоята буренясала градина.
|
|
Касички ли са.....
1201views
5comments
Зала на срама
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Може да са някои от многобройните приятели на FC United....Регистрирват
се,играят известно време,решават да се отказват ииииии идва момента за
приятелска солидарност към Емо на когото се завещава всичко.</blockquote>
Смешен си,даже си жалък.Ама нормално,водише ме в общия,а сега вече изоставаш,бая бой те чака.
|
|
11758views
152comments
Зала на срама
Захари,ще му се намери отбор на Лил както се намери за Бързи и Яростни,няма смисъл играч като теб да напуска.
|
|
11758views
152comments
Зала на срама
Силно се надявам че това не означава Захари да се откажеш. Играта ще загуби много от това.Моето мнение напълно се покрива с твоето (Лил е бъркал многократно но и почти винаги е бил провокиран за това - лошо за него че не може да си сдържа нервите)
|
|
11758views
152comments
Зала на срама
8) И отново да си кажа аз... че възнамерявам най-сериозно да направя моите американци на французи в края на настоящия сезон!
С други думи ще предоставя правомощията над моя отбор на миниджъра на затрития ОСК ЛИЛ - Стелиян Ачков.
Човекът е сериозен и се надявам да се грижи добре за отбора, а аз с кеф ще се оттегля в пенсия.
Човекът е грешил, но е достатъчно зрял, за да си формулира изводите, а както бе посочено тук - всеки трябва да има право на втори шанс.
На него му се е разминал шанса, но пък аз искам да му го дам. Защото когато правата на някого не са спазени аз също се чувствам засегнат - така съм възпитан.
Мълчанието на Админа считам за знак на съгласие :)
|
|
Касички ли са.....
1201views
5comments
Зала на срама
(~) Може да са някои от многобройните приятели на FC United....Регистрирват се,играят известно време,решават да се отказват ииииии идва момента за приятелска солидарност към Емо на когото се завещава всичко.:D :D :D (beer)
|
|
Касички ли са.....
1201views
5comments
Зала на срама
Въпрос към Админа :) Смятате ли,че тези три отора от моята гупа са касички?reddevil,GRONEL и TAXTABA.Обърнете внимание кога са регистрирани (айде червения дявол е от скоро) на какви нива са им сградите,колко внимание обръщат на отборите си.Само се логват и трупат кредити.Странно ми се струва:)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате
и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на
шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много
отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да
помислят.</blockquote>
И аз съм съгласен с теб :)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Това с РПС не го разбрах :^) РПС ще се води мача на "Б" отбора, но там ще съм записал предварително записани играчи, някак си не се връзва. Ако имаме "Б" отбор, т.е. втори отбор, е редно да се играе отделно РПС, защото по този начин ще си натоварваме играчите 8) Така няма да можем да натоварваме играчите. Ако може повече пояснения за РПС (handshake) (beer) не са уточнени нещата
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>отсега мога да позная, че 90% от Б отборите ще са от играчи до 22-23г
иначе съм за, просто ми се струва, че админа ще трябва доста работа да свърши за
да се получи.</blockquote>
Хубава е идеята хем така може и РПСта ще се премахнат, но за съжаление няма да се реализира :)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
отсега мога да позная, че 90% от Б отборите ще са от играчи до 22-23г :)
иначе съм за, просто ми се струва, че админа ще трябва доста работа да свърши за да се получи.
|
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Станаха много темите за новости в играта,затова реших да пусна конкретна тема с анкета.Лично мое мнение,е че това най-много ще допренесе за развиването на играта.Така няма да има сливане на групите и ще бъде по-лесно за запълване на групите.
Във всяка група има около 10-16 играча.Ако се добавят Б отбори които да играят една група по-ниско ще се запълнят още 10-16 отбора.Което означава,че почти А и Б групите ще се запълнят.Понеже за един нов потребител е трудно в началото да вникне в играта и развитието на Б отбор ще го затрудни максимално,той ще има право на такъв след примерно 3 сезона.В това време той ще си играе за да разбере играта.В Б отборите ще могат да играят вскички играчи.Както сега си записваш състав за деня,с играчи които НЯМА да играят в първия отбор.За да можеш да имаш Б отбор ще трябва да имаш минимум 32 играчи.За да имаш 16 играча за единия отбор и 16 за другия.Ако ги нямаш ще си падаш служебно.Целта на тези отбори няма да е за влизане а за запълване на групите и трупане на опит на играчите.
Новите играчи няма да почват директно от А група а ще почват в първото свободно място в Б или В група.Така ще им е по-равностойно,защото играчите ще са по-слаби от титулярите за А отбора.Така нов играч ще играе с повече Б отбори и ще има интерес.Б отборите няма да влизат в горната група ако там е главния отбор(ако главния е в А то другия няма да влиза,но ще може да изпада).
Ако главен отбор изпадне то и другия изпада в по-долна група.За да има една група разлика.Така малко РПС ще намалеят или ще са само събота неделя и след сезона.
Ще трябват един два сезона да се доизпипа и да се набавят необходимия брой играчи.Може тези Б отбори да са пожелание.Като се заплаща определен кредит.
Що се отнася до мачовете на ДЮШ за продажба ще важът само в А отбора.
Това е от мен ако имате идеи пишете.Не е лошо и админа да вземе отношение дали е възможно и дали би било полезно за играта
|
|
да има какво да се дискутира
914views
5comments
Общи дискусии
Не си хабете клавиатурите да предлагате новости, нищо няма да стане :) Инъче и аз съм съгласен за РПСто, писнало ми е вече особено в почивката между сезоните да не си намирам никого за РПС :x
П.С. Отивам да си взема едно кафе, че и с тази скука в играта ще заспя (coffee) :D
|
|
да има какво да се дискутира
914views
5comments
Общи дискусии
За автоматичните РПС съм съгласен това е много добро предложение.За смените съм против.Картоните да не се бутат.За дузпите нека си е така това е лотария.Така е шанс на по-слаби отбори да победят.То и без това изненади не стават или ако стават са много рядко.Нека поне дузпите да са равностойни.
|