стил на игра при схема 3-4-3

1365views 8comments Предложения
Това което simvol предлага с бонусите, мисля че се въведе преди доста време, но дали работи и изобщо дали е въведено никой не знае :) Нямаше и 5 мин и намерих темата :D Доста е старо :) http://www.shampioni.com//?act=forum&case=viewtopic&id=2718

Предлагал съм го навремето и.......нищо:D И аз мисл,че 3-4-3 е по-атакуващ стил например от 4-3-3

Не мисля, че има особено значение какъв е стила на схемата, дори да беше защитен. Мисля, че по-интересен би бил въпроса: "Не мислите ли, че стиловете на игра, трябва да дават различни бонуси към линиите, независимо от схемата?" /т.е. да няма съвпадение схема - стил/ Смятам, че би било по-интересно, ако симулаторът можеше да предлага на мениджърите възможност за креативност със стиловете по време на мач, в зависимост от резултата. Сега наместваме едни схема и стил и каквото сабя покаже - само зяпаме монитора. А какво би било, ако към сегашните бонуси и санкции за схема добавим: - стил атака /защита -30, полузащита +20, атака +40/ - стил нормален /защита +0, полузащита +30, атака +0 - стил защита /защита +40, полузащита +20, атака -30 Дали пък няма да видим тогва схеми с 5-6 защитника на по-слаб отбор и в същото време 4-ма нападатели за отбора, който отчаяно търси гола? Тези няколко цифрички, могат да направят така, че мениджърите да проявят креативност както преди мач, така и по време на мача. Вероятно ще се използват повече и схемите, които по-радко срещаме в момента. И всъщност леко се снижава важността на фактора РЕЙТИНГ за мача, като леко се увеличава способността на мениджъра да влияе на мача стратегически. Естествено, не очаквам да се обърне особено внимание на всичко това. Първо, няма кой да го прочете. И второ - ако се прочете, от който трябва, не вярвам да се замисли по въпроса, а може би, би трябвало... замисълът е интересен.

Не мислите ли че схема на игра 3-4-3 трябва да е стил да игра "атака"? Предлагам да се промени.

Fantasy Premier League 2014/15

4814views 25comments Неофициални турнири
Тази година има доста материал за закупуване. Иска ми се да имах 200 млн. :D И аз съм в кюпа. Пожелавам успех на всички! Последната година фентъзито надхвърли 3 млн. души, което бе с 500 хиляди повече от друга година. Групата на шампиони обаче, малко понамаля :( . Ако все още имаме сървър две - отбора - и някой от тукашните има регистрация и там, нека пусне едно съобщение в техния форум, да се поразмажем качествено :P

Изчезване на левро при неизпълнена тренировка!

1238views 6comments При проблем с играта
Ами точно той е Админа(chuckle)

Kлубен коефициент

1084views 2comments При проблем с играта
Клубният коефициент, ще се изчислява на база от сбора от точките спечелени от отборите само в турнирите "Лига на шампионите" и "Купа на Шампиони" през последните 5 сезона.

то може да се включиш и сега, а трансфера да си го направиш когато искаш. докато не почне първенството може даправиш колкото си искаш трансфери :) п.с хайде регвайте се, че после ще е трудно да се наваксва.

Чакам до утре за някой закъснял трансфер и се включвам :)

Вече сме 14 отбора. Имате още 2 дни да се записвате, ако искате да стартирате от първия кръг. Айде по-смело колеги, голям купон е :D

Как така Гейм Оувър- АРМЕЕН И СЛЕД СМЪРТТА!

1289views 7comments Въпроси
А аз ще кажа, че не мисля, че тая тема трябва да съществува... Мисълта ми е, че темата е за едно, а започва да се пише абсолютно друго... ;)(beer) (beer)

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!!</blockquote> Аз пък колега ще ти кажа, че явно си им доста голям фен! :D (beer) (beer) (beer)

Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!!

И аз съм вътре :) Късмет на всички!

Играта е лудница и не отнема много време по 5 минути на всеки кръг, така че най-много по 10 минути на седмица. Хед то хеда го пускам обикновенно към 3-4 кръг, за да може да се съберем повече хора за него (beer)

:)

8) и аз съм вътре... този път от първия кръг... и заедно със сина... той малко победи във фентъзито на световното преди месец... може и тука с неговия късмет да помогне... дано се запишат повече хора в лигата... и хед-ту-хед ще има надявам се?!

Попринцип нямах намерения да ти пиша на глупавата тема, а и не виждам какво има да ти обеснявам точно на теб, защото нито ми е до теб сега, нито ми е до тъпите ти теми, нито нищо... жив и здрав да си, че това е най-важното(d)

хаххаха моето жалко отборче ще си остане такова заради хора като теб ;) като гледам не ги мачкаш из играта ама пееш като типичното прасенце ;) ама само като биете иначе сектор Г защо мълчи ? къде ви бяха феновете!??? а да стачкувахте ;д 1во мура после зимбрю а сега кой щее ее ? колкото до това защо не играхме ние в европа , това е защото не си зслужихме ама и не се резилихме ;) добре играхте вие ;) добре защитихте бг ;д и да транферата ти последният ако не се анулира ще е нередовен ;) ама мене ме не ме инт тая игра докато за теб тук ти е живота и може само тук да успееш в живота си може би ;д ;) колкото то моите трансфери в играта 1 нереден е имало ... така ти се е сторило ок ама съм отнесал наказанието си и т,н ;) сградите кога ще ми се върнат и леврата питам. аз ;) хахаха ако играта не беше на това дередже да се подобри а все надолу както върви мн добре мога да ти покажа как се играе играта колега ;) 8)

Трансферен прозорец

3714views 21comments Предложения
<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>ами ако бяхте лимитирали времето за гласуване , ползата щеше да бъде такава , че тия които гласувахме да няма изменение в трансф. прозорец щяхме да спечелим... и понеже админа е бил днес тук нека види по горе в другият раздел за в-са ми за трансф. проз. 21 дни минаха а прозозореца продължава .. или аз пак не мога да смятам или виждам като колегата ????? :</blockquote> Прозореца е затворен :)