До кога така?Все към дъното и все по-малко нагоре?

2154views 17comments На лафче
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Не знам, но от снощи играта зарежда супер бавно как се тренират така играчите? Админа пак нещо ръчка по играта без да ни уведоми!!!</blockquote> Нововъведението му е че изпращаш SMS и не получаваш код. Това вече ми идва в повече и мисля, че е време да спра да си губя времето и парите с тази игра!

Мен вече няма какво да ме привлече в играта. Първите 2-3 години си тренирах редовно отбора, последната когато мога, а от един месец въобще не влизам в играта, на 15-20 дни само колкото да не го изтрият. Вижда и се края. Активни отбори 875 Активни потребители 514 Заключени отбори 1

Вече си имаме шампион бот,да ни е честито.

В моята група сме петима редовно потребители, другото е ботове или хора, които им стоят само регистрациите, а не влизат.... Жалко.

Трансферен прозорец

3010views 21comments Предложения
помогнете ми моля Ви да проумея следното: Трансферен прозорец 11 Април 2014 | 10:00 Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни. Резултати от анкетата към момента: От 1-ви ден до 14-ти 88 .... От 1-ви до 28-ми 31 ....... Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111 Общо гласували: 230 т.е. 111 мениджъри гласуват: "Твърдо НЕ! Да си остане както е сега - 111" да остане както досега т.е. тогава нямаше трансферен прозорец и въпреки това се избра да има???

Трансферен прозорец

Прьв си колега.Аз съм против трансферния прозорец

Трансферен прозорец

И според мен нямаше нужда от трансферен прозорец,ако може някой да ми каже кога се отваря?

Трансферен прозорец

<blockquote><h3>Mexico написа:</h3>Трансферният прозорец е затворен! ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЯМА ОТ ТОВА!!! ВМЕСТО ДА СЕ РАЗВИВАМЕ НИЕ ВСЕ НА ДОЛУ,ВМЕСТО ДА ПРАЩАМЕ СМС-И ЗА ВИПОВЕ ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ПФФ!!!</blockquote>(wait) (wait) (wait) Пиши с малки букви........2. Теми и съобщения, написани с голям брой emoticons, голям брой пунктуации (!!!, ????? и .....), главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), и др. се изтриват без предупреждение.

Трансферен прзорец???

1111views 7comments Въпроси
<blockquote><h3>FC Ivcheto написа:</h3>do koga e toq prozorec</blockquote> Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни.

FIFA World Cup™ Fantasy new

2001views 14comments Общи дискусии
Аз трансферите за четвъртфиналите много грозно ги изтървах с 1 минута, хахахах, сега един ден по-рано (o)

Класиране след осминафиналите. # Members Points 1   cskarchetoVE 363 2   555MITAKA555 351 3   parkers83 340 4   ZAQSuperstar 337 5   BG_JUVENTUS 321 6   kuzo72 315 7   bakotiu 297 8   MAGNETRONi 289 9   ThunderBG 277 10   Chavorselona 273 11   DeyanS 264 12   provencano 250 Може да правите неограничен брой трансфери до Петък в 19.00 часа (beer) (beer) (beer)

Не знам, но от снощи играта зарежда супер бавно как се тренират така играчите? Админа пак нещо ръчка по играта без да ни уведоми!!!

Извинявай, че ми доставя удоволствие!!!! На мен ми е интересно, на теб не. Какво ти е толкова чудно? Хора разни! А дали ще играя срещу ботове или отбори "еднодневки" е все тая. Има ли по 6-7 сериозни отбора в групата си е интрига. Но това си е мое лично мнение и го изказвам без да задължавам някой да се съобразява с него!(beer)

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Момчета, аз играя вече повече от 4 години и честно да ви кажа, удоволствиетокоето ми доставя играта не е намаляло. Дали ще играят 1000 потребители или 500мисля си не е толкова важно, ако качеството на играещите е достатъчно високо. Ведин друг мениджър екипа личи си е не малък, постоянно я развиват и иманововъдения всеки месец (минимум), но това по никакъв начин не ме кара да стоятам повече от 10-15 минути. Все повече се убеждавам, че постояннитенововъведения и големия брой потребители не гарантират успеха на еднаигра.</blockquote> И кое ти е интересното сега липсата на пазар скоро ще си играем само сас ботове във групата да сме 3-4 отбора тогава пак ли ще ти е интересно ?

Момчета, аз играя вече повече от 4 години и честно да ви кажа, удоволствието което ми доставя играта не е намаляло. Дали ще играят 1000 потребители или 500 мисля си не е толкова важно, ако качеството на играещите е достатъчно високо. В един друг мениджър екипа личи си е не малък, постоянно я развиват и има нововъдения всеки месец (минимум), но това по никакъв начин не ме кара да стоя там повече от 10-15 минути. Все повече се убеждавам, че постоянните нововъведения и големия брой потребители не гарантират успеха на една игра.(beer)

Имам чудтвото че админа нарочно вкарва някой нововъведения за да прави играта по тъпа.Ограничението на СТ. Е пълна глупост,трябваше или да ги махне напълно,или да ди ги остави.Сега аз имам известна сума и няма къде да я изхарча.

аз веднъж на месец проверявам бройката активни отбори и днес гледам е 581. последно си спомням беше 700. прекалено малко сме станали за да е интересна играта в този си вид. преди време стоях в играта по 2 часа дневно, а сега по 5 минути или по 10, ако сме в трансферния прозорец.

Гледам, че водя в класирането :D

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА

2244views 19comments Зала на срама
Съгласен съм с теб колега, даже мисля, че 1 месец му е малко на този индивид...:)

Световно първенство има, нормално е да релаксира админа - той и мачовете си в групата ни си ги е зарязал .... Посл. логване 17 Юни 2014 09:15 ч ... :D :D :D а тъй бичи айляк май френд :D има няма на 10 дена веднъж влиза ..3 пъти в месеца демек ;) ... много е даже