Проблем при купуването на СТ |
|
Проблем при купуването на СТ
1435views
14comments
При проблем с играта
Проблема е оправен. Тази грешка се дължеше на въвеждането на трансферния прозорец.
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
няма да се оправдае а ще ни нарече "хейтъри", за това че го коментираме тук, а не сме му съобщили за проблема. все пак няма нужда да влиза в играта всеки ден.
|
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
Пиите една студена вода :) То по добре да ги маха тия СТ, аз лично не виждам смисъл от тях :) Но да видим пак как ще се оправдае нашият Управник след няколко дни :)
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
Докога, ще продължава така. Това е пълно безотговорие от страна на админ и помощници. Моля се най-накрая някои да обърне внимание и проблема да бъде разрешен.
|
|
|
Мачове на юношите
989views
9comments
Предложения
То може би е по-добре да се вадят наши юноши, щото ибез това неможеш да си купиш СТ. Без да налееш стотина лева. Но съм съглсен с идеята.(y) (beer) (hug)
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
Писна ми да се подтискат малките отбори, като моя. Най-накрая събрах пари да си купя първия супер талант. Но уви, може би не в тоя живот. Моля там модератори, съветници или админи да направят така, че да стане възможно закупуването на гореспоменатите (СТ), и за по- скромни потребители. А не само за потребители хвърлящи огромни суми за благосъстоянието на играта. Благодаря предварително.
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
Какво стана със супер талантите? Все още не може да се пазаруват :^) някой знаели подробности?(handshake)
|
|
Чакащи турнири |
|
1435views
14comments
При проблем с играта
ами ако не ви прави впечатление СТ-тата са 300 на брой и не мърдат. просто админа не ги е "отключил" да се купуват. Защо обаче не знам :) по принцип тук рядко ти се казва.
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
и при мен изписва същото. Само че аз пробвах да купя 10 от 15 те и не ми даде
|
|
1435views
14comments
При проблем с играта
И аз реших да опитам на този играч L. MARK 76.9 14г 77-79-80-80 цена 639 785к и ми изписа същото.Няма да се пробвам на друг играч защото всички останали са 15 год. това е единствената 14-ка.Може и да се пази за някой,знае ли човек:x ....днес видях че има свободни и други 14-ки и реших пак да опитам но ми изписва че играча е собственост на друг отбор
|
|
Продаване на играч |
|
1435views
14comments
При проблем с играта
Не мога да купя СТ пише,че играчът е собственост на друг отбор.Проблемът само при мен ли е,или има и други мениждъри със същия бъг?
|
|
Продаване на играч
780views
6comments
При проблем с играта
уведоми го, че е много трудно да пуснеш новия сезон. все пак е през 2 месеца.
|
|
Продаване на играч
780views
6comments
При проблем с играта
Вече сме 47-ми сезон :) Нищо,че все още играчите не са остарели,няма програма на мачовете.....няма приходи,купи...ще уведомя Админа.
|
|
Мачове на юношите
989views
9comments
Предложения
Не знах че е предлагано и ми се видя добра идея.Но щом админа е казал Не тои си решава.(handshake)
|
|
Продаване на играч
780views
6comments
При проблем с играта
от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден
Защо така бе админ, защо още от сезон 46 го въвеждаш !!?????
|