До кога така?Все към дъното и все по-малко нагоре?
2154views
17comments
На лафче
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Не знам, но от снощи играта зарежда супер бавно как се тренират така играчите?
Админа пак нещо ръчка по играта без да ни уведоми!!!</blockquote>
Нововъведението му е че изпращаш SMS и не получаваш код. Това вече ми идва в повече и мисля, че е време да спра да си губя времето и парите с тази игра!
|
|
2154views
17comments
На лафче
Мен вече няма какво да ме привлече в играта. Първите 2-3 години си тренирах редовно отбора, последната когато мога, а от един месец въобще не влизам в играта, на 15-20 дни само колкото да не го изтрият. Вижда и се края.
Активни отбори 875
Активни потребители 514
Заключени отбори 1
|
|
До кога така?Все към дъното и все по-малко нагоре? |
|
2154views
17comments
На лафче
В моята група сме петима редовно потребители, другото е ботове или хора, които им стоят само регистрациите, а не влизат.... Жалко.
|
|
Трансферен прозорец
3010views
21comments
Предложения
помогнете ми моля Ви да проумея следното:
Трансферен прозорец
11 Април 2014 | 10:00
Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни.
Резултати от анкетата към момента:
От 1-ви ден до 14-ти 88 ....
От 1-ви до 28-ми 31 .......
Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111
Общо гласували: 230
т.е. 111 мениджъри гласуват: "Твърдо НЕ! Да си остане както е сега - 111" да остане както досега т.е. тогава нямаше трансферен прозорец и въпреки това се избра да има???
|
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец
3010views
21comments
Предложения
И според мен нямаше нужда от трансферен прозорец,ако може някой да ми каже кога се отваря?
|
|
Трансферен прозорец
3010views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Mexico написа:</h3>Трансферният прозорец е затворен! ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЯМА ОТ ТОВА!!! ВМЕСТО ДА
СЕ РАЗВИВАМЕ НИЕ ВСЕ НА ДОЛУ,ВМЕСТО ДА ПРАЩАМЕ СМС-И ЗА ВИПОВЕ ПО-ДОБРЕ ДА СЕ
ОТКАЖЕМ ПФФ!!!</blockquote>(wait) (wait) (wait) Пиши с малки букви........2. Теми и съобщения, написани с голям брой emoticons, голям брой пунктуации
(!!!, ????? и .....), главни букви (постването с главни букви се приема като
ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), и др. се изтриват без предупреждение.
|
|
Трансферен прзорец???
1111views
7comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC Ivcheto написа:</h3>do koga e toq prozorec</blockquote>
Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни.
|
|
FIFA World Cup™ Fantasy new
2001views
14comments
Общи дискусии
Аз трансферите за четвъртфиналите много грозно ги изтървах с 1 минута, хахахах, сега един ден по-рано (o)
|
|
FIFA World Cup™ Fantasy new
2001views
14comments
Общи дискусии
Класиране след осминафиналите.
# Members Points
1 cskarchetoVE 363
2 555MITAKA555 351
3 parkers83 340
4 ZAQSuperstar 337
5 BG_JUVENTUS 321
6 kuzo72 315
7 bakotiu 297
8 MAGNETRONi 289
9 ThunderBG 277
10 Chavorselona 273
11 DeyanS 264
12 provencano 250
Може да правите неограничен брой трансфери до Петък в 19.00 часа (beer) (beer) (beer)
|
|
2154views
17comments
На лафче
Не знам, но от снощи играта зарежда супер бавно как се тренират така играчите? Админа пак нещо ръчка по играта без да ни уведоми!!!
|
|
2154views
17comments
На лафче
Извинявай, че ми доставя удоволствие!!!! На мен ми е интересно, на теб не. Какво ти е толкова чудно? Хора разни! А дали ще играя срещу ботове или отбори "еднодневки" е все тая. Има ли по 6-7 сериозни отбора в групата си е интрига. Но това си е мое лично мнение и го изказвам без да задължавам някой да се съобразява с него!(beer)
|
|
2154views
17comments
На лафче
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Момчета, аз играя вече повече от 4 години и честно да ви кажа, удоволствиетокоето ми доставя играта не е намаляло. Дали ще играят 1000 потребители или 500мисля си не е толкова важно, ако качеството на играещите е достатъчно високо. Ведин друг мениджър екипа личи си е не малък, постоянно я развиват и иманововъдения всеки месец (минимум), но това по никакъв начин не ме кара да стоятам повече от 10-15 минути. Все повече се убеждавам, че постояннитенововъведения и големия брой потребители не гарантират успеха на еднаигра.</blockquote>
И кое ти е интересното сега липсата на пазар скоро ще си играем само сас ботове във групата да сме 3-4 отбора тогава пак ли ще ти е интересно ?
|
|
2154views
17comments
На лафче
Момчета, аз играя вече повече от 4 години и честно да ви кажа, удоволствието което ми доставя играта не е намаляло. Дали ще играят 1000 потребители или 500 мисля си не е толкова важно, ако качеството на играещите е достатъчно високо. В един друг мениджър екипа личи си е не малък, постоянно я развиват и има нововъдения всеки месец (минимум), но това по никакъв начин не ме кара да стоя там повече от 10-15 минути. Все повече се убеждавам, че постоянните нововъведения и големия брой потребители не гарантират успеха на една игра.(beer)
|
|
2154views
17comments
На лафче
Имам чудтвото че админа нарочно вкарва някой нововъведения за да прави играта по тъпа.Ограничението на СТ. Е пълна глупост,трябваше или да ги махне напълно,или да ди ги остави.Сега аз имам известна сума и няма къде да я изхарча.
|
|
2154views
17comments
На лафче
аз веднъж на месец проверявам бройката активни отбори и днес гледам е 581. последно си спомням беше 700. прекалено малко сме станали за да е интересна играта в този си вид. преди време стоях в играта по 2 часа дневно, а сега по 5 минути или по 10, ако сме в трансферния прозорец.
|
|
FIFA World Cup™ Fantasy new |
|
ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА
2244views
19comments
Зала на срама
Съгласен съм с теб колега, даже мисля, че 1 месец му е малко на този индивид...:)
|
|
2154views
17comments
На лафче
Световно първенство има, нормално е да релаксира админа - той и мачовете си в групата ни си ги е зарязал .... Посл. логване 17 Юни 2014 09:15 ч ... :D :D :D а тъй бичи айляк май френд :D има няма на 10 дена веднъж влиза ..3 пъти в месеца демек ;) ... много е даже
|