стил на игра при схема 3-4-3
1167views
8comments
Предложения
<blockquote><h3>simvol написа:</h3>Не сте ме резбрали значи, защото линкът е за схемите, а не за стиловете.
Цитирам отново:
"А какво би било, ако към сегашните бонуси и санкции за СХЕМА добавим:
- СТИЛ атака /защита -30, полузащита +20, атака +40/
- СТИЛ нормален /защита +0, полузащита +30, атака +0
- СТИЛ защита /защита +40, полузащита +20, атака -30"
В момента стилът е единствено съвпадащ или несъвпадащ.
Това, което предлагам, досега никога не се е предлагало или обсъждало.</blockquote>
Да, да по късно се усетих, че не те разбрах :) Но ме мързеше да си трия коментара :D (beer)
|
|
1167views
8comments
Предложения
Символ е прав ! И би станало доста по-интересно и ще ти трябва по-дълга скамейка за да може да имаш способни смени за различни развои на мача , а не само да зяпаме мониторите и 91 мин да правим 3 смени за да трупат малко опит по-младите ни играчи (handshake) (bow)
|
|
Fantasy Premier League 2014/15
4140views
25comments
Неофициални турнири
И аз съм там, други години само се регвах и почти не влизах, ще видим този как ще се развие :D Айде успех на всички (beer)
|
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
Вече отборите са 22. Явно повечето колеги са чакали последния момент, да си направят отбор, въпреки, че не е било нужно, тъй като можеше спокойно да си регистрирате отбора преди 15на дни, като правите колкото си искате трансфери до днес, без да ви бъдат отнети точки. Този сезон сме по-малко, но това е нормално с оглед на намаляващия брой играчи в шампиони, но забелязвам, че най-редовните и от Шампиони и от Фентъзито сме вътре. Ще е интересно и админа да се включи там, като ще може да си играе и съзтезава с другите :D Имате още малко време, за записване, ако искате да стартирате от първия кръг, като крайния срок е днес в 14 45 часа БГ време.
|
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
този сезон едвам се събрахме 20 отбора. предните сезони бяхме над 50. играта става все по-интересна и броя играчи се увеличава. къде ли е причината за този спад обаче тук?
|
|
1167views
8comments
Предложения
Не сте ме резбрали значи, защото линкът е за схемите, а не за стиловете.
Цитирам отново:
"А какво би било, ако към сегашните бонуси и санкции за СХЕМА добавим:
- СТИЛ атака /защита -30, полузащита +20, атака +40/
- СТИЛ нормален /защита +0, полузащита +30, атака +0
- СТИЛ защита /защита +40, полузащита +20, атака -30"
В момента стилът е единствено съвпадащ или несъвпадащ.
Това, което предлагам, досега никога не се е предлагало или обсъждало.
|
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
Самият факт, ме 3 000 000 души играят играта, може да ви поредното доказателство, колко е интересна :D
....и Ралица е вътре. В Шампиони не е възможно да и търсите реванш, но във Фентъзито можете :D :D :D
|
|
1167views
8comments
Предложения
Въведено е и работи нормално ,само тази схема мисля че трябва да се промени
|
|
1167views
8comments
Предложения
Това което simvol предлага с бонусите, мисля че се въведе преди доста време, но дали работи и изобщо дали е въведено никой не знае :)
Нямаше и 5 мин и намерих темата :D Доста е старо :)
http://www.shampioni.com//?act=forum&case=viewtopic&id=2718
|
|
1167views
8comments
Предложения
Предлагал съм го навремето и.......нищо:D И аз мисл,че 3-4-3 е по-атакуващ стил например от 4-3-3
|
|
1167views
8comments
Предложения
Не мисля, че има особено значение какъв е стила на схемата, дори да беше защитен.
Мисля, че по-интересен би бил въпроса:
"Не мислите ли, че стиловете на игра, трябва да дават различни бонуси към линиите, независимо от схемата?" /т.е. да няма съвпадение схема - стил/
Смятам, че би било по-интересно, ако симулаторът можеше да предлага на мениджърите възможност за креативност със стиловете по време на мач, в зависимост от резултата.
Сега наместваме едни схема и стил и каквото сабя покаже - само зяпаме монитора.
А какво би било, ако към сегашните бонуси и санкции за схема добавим:
- стил атака /защита -30, полузащита +20, атака +40/
- стил нормален /защита +0, полузащита +30, атака +0
- стил защита /защита +40, полузащита +20, атака -30
Дали пък няма да видим тогва схеми с 5-6 защитника на по-слаб отбор и в същото време 4-ма нападатели за отбора, който отчаяно търси гола?
Тези няколко цифрички, могат да направят така, че мениджърите да проявят креативност както преди мач, така и по време на мача.
Вероятно ще се използват повече и схемите, които по-радко срещаме в момента.
И всъщност леко се снижава важността на фактора РЕЙТИНГ за мача, като леко се увеличава способността на мениджъра да влияе на мача стратегически.
Естествено, не очаквам да се обърне особено внимание на всичко това.
Първо, няма кой да го прочете.
И второ - ако се прочете, от който трябва, не вярвам да се замисли по въпроса, а може би, би трябвало... замисълът е интересен.
|
|
1167views
8comments
Предложения
Не мислите ли че схема на игра 3-4-3 трябва да е стил да игра "атака"? Предлагам да се промени.
|
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
Тази година има доста материал за закупуване. Иска ми се да имах 200 млн. :D
И аз съм в кюпа.
Пожелавам успех на всички!
Последната година фентъзито надхвърли 3 млн. души, което бе с 500 хиляди повече от друга година. Групата на шампиони обаче, малко понамаля :( .
Ако все още имаме сървър две - отбора - и някой от тукашните има регистрация и там, нека пусне едно съобщение в техния форум, да се поразмажем качествено :P
|
|
Изчезване на левро при неизпълнена тренировка! |
|
Kлубен коефициент
882views
2comments
При проблем с играта
Клубният коефициент, ще се изчислява на база от сбора от точките спечелени от отборите само в турнирите "Лига на шампионите" и "Купа на Шампиони" през последните 5 сезона.
|
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
то може да се включиш и сега, а трансфера да си го направиш когато искаш. докато не почне първенството може даправиш колкото си искаш трансфери :)
п.с хайде регвайте се, че после ще е трудно да се наваксва.
|
|
Fantasy Premier League 2014/15 |
|
4140views
25comments
Неофициални турнири
Вече сме 14 отбора. Имате още 2 дни да се записвате, ако искате да стартирате от първия кръг. Айде по-смело колеги, голям купон е :D
|
|
Как така Гейм Оувър- АРМЕЕН И СЛЕД СМЪРТТА!
1098views
7comments
Въпроси
А аз ще кажа, че не мисля, че тая тема трябва да съществува... Мисълта ми е, че темата е за едно, а започва да се пише абсолютно друго... ;)(beer) (beer)
|
|
Как така Гейм Оувър- АРМЕЕН И СЛЕД СМЪРТТА!
1098views
7comments
Въпроси
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички
шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак
търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!!</blockquote>
Аз пък колега ще ти кажа, че явно си им доста голям фен! :D (beer) (beer) (beer)
|