ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА

1712views 19comments Зала на срама
най неприятното колеги е това,че админа е видял поста и го е изтрил--визирам поста с който отворих темата:x :x :x ОСТАВАМ БЕЗ ДУМИ ПИЧОВЕ...Г-Н АДМИН ДО ТАМ ЛИ СТИГНА И ЗАЩО8) 8) 8) значи видял си и си махнал псувните,а тоя е ненаказан и продължава да ръси помия...не искам да те засягам и още вярвам,че ще решиш проблема,но това ми мирише на корупция тука

Типично по български - 7 години сериозен, а не вижда, че вместо да гради, копа дъното все по-надолу.

Айде най-накрая някой да го банне тоя урод щото е адски нелицеприятно вече....Преди време получих един месец бан за само една дума.На колегата му се полагат поне 5-6 години.Аршина равен ли е или не ?!

<blockquote><h3>МонСралски Импакт написа:</h3>аз няма да взема отношение и да защитавам админа или да виня другите, а само ще ви кажа факти ... 1. админа е в мойта група и оставаме настрана факта, че играе наравно с другите потребители и клиенти и разпраделя наравно с тях наградите /макар друго такова явно нещо да се прави в други игри аз поне не знам/ - ок играе му се 2. оставаме настрана факта и че влиза тук там веднъж на 7-8 дни - ок, зает 3. оставаме настрана факта, че в нашата група под неговия взор поглед откраднаха отбора на Илианко и той не взе адекватното решение - ок, не е знаел кой прав кой крив 4. оставаме настрана факта, че чак след 15-20 дена реши да заключи въпросния отбор - ок, решил е да направи разследване, браво за което 5. оставаме настрана факта, че след това "разследване" отключи отбора и разреши на човека, който го открадна да играе - ок, трябват му смси 6. оставаме настрана факта, че 2та най-титулувани отбори в моята група /Пацо и Ботевъ, въпросния трети най-титулуван Илианко беше откраднат/ дали поради това дали поради друга причина вече не са част от играта и се отказаха - ок, писнало им е 7. оставаме настрана факта, че преди да изтрият отбора на Пацо /заради 30 дена не влизане в играта/ за 56 дена човека така и не получи червен картон и наказание и отбора му спечели титлата и купата в нашата дивизия - ок, играта има "леки бъгчета", а и е много силен отбора му, а и е имал късмет в мачовете не получавайки картони 8. оставаме настрана факта, че тук се правят забележки на всеки пишейки на маймуница, докато в нашата група това се толерира от човека откраднал въпросния отбор - ок, админа адмирира това явно ... 9. оставаме настрана факта, че в нашата група има точно два ВИПа - админа и въпросния откраднат отбор - ок, те са най заможни 10. оставаме настрана факта, че в нашата група имаше доскоро 4 бота 11. и след всичко това, да пиша на админа и да го питам сериозно ли е всичко това, а той да ми отговори "правим този продукт вече 7ма година - как мислите сериозни ли сме????" .... ей това вече не го разбирам така, че извинете ме мен, как точно ме нарече админа ..ааа хейтър ... та извинете ме мен хейтъра и Ви питам защо притеснявате излишно админа след като той достатътчно сериозно "развива този продукт вече 7 години" .. със здраве</blockquote> А моля ти се, ще ти се обидя. Не си преписвай прозвището "ХЕЙТЪР" то си е единствено и само мое ;) Доста пъти Админа ме е наричал така, никъде другаде го няма такова нещо, Администратор да нарича потребител/и ХЕЙТЪР във форум или игра :) Все едно аз на работа да нарека някой мой клиент примерно некадърник (работя в сферата на търговията) :) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТОВА!!! Винаги клиента т.е. тука както сме ние потребители сме с правото си ;) Но нашият Администратор не мисли така :) (beer)

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>FC Barcelona 1899, Botev Forever, Сините Акули, FC BECKS....вие сте генералите,ако мога да се изразя по военно му...вие решавате и предлагате</blockquote>Вече съм казал на Админа за ситуацията....и ако си забелязал втория коментар е мой :D Виж какво съм писал.

МонСралски Импакт,братле ти ме опули,шашна ме бре,но все пак (bow) (bow) (bow)

аз няма да взема отношение и да защитавам админа или да виня другите, а само ще ви кажа факти ... 1. админа е в мойта група и оставаме настрана факта, че играе наравно с другите потребители и клиенти и разпраделя наравно с тях наградите /макар друго такова явно нещо да се прави в други игри аз поне не знам/ - ок играе му се 2. оставаме настрана факта и че влиза тук там веднъж на 7-8 дни - ок, зает 3. оставаме настрана факта, че в нашата група под неговия взор поглед откраднаха отбора на Илианко и той не взе адекватното решение - ок, не е знаел кой прав кой крив 4. оставаме настрана факта, че чак след 15-20 дена реши да заключи въпросния отбор - ок, решил е да направи разследване, браво за което 5. оставаме настрана факта, че след това "разследване" отключи отбора и разреши на човека, който го открадна да играе - ок, трябват му смси 6. оставаме настрана факта, че 2та най-титулувани отбори в моята група /Пацо и Ботевъ, въпросния трети най-титулуван Илианко беше откраднат/ дали поради това дали поради друга причина вече не са част от играта и се отказаха - ок, писнало им е 7. оставаме настрана факта, че преди да изтрият отбора на Пацо /заради 30 дена не влизане в играта/ за 56 дена човека така и не получи червен картон и наказание и отбора му спечели титлата и купата в нашата дивизия - ок, играта има "леки бъгчета", а и е много силен отбора му, а и е имал късмет в мачовете не получавайки картони 8. оставаме настрана факта, че тук се правят забележки на всеки пишейки на маймуница, докато в нашата група това се толерира от човека откраднал въпросния отбор - ок, админа адмирира това явно ... 9. оставаме настрана факта, че в нашата група има точно два ВИПа - админа и въпросния откраднат отбор - ок, те са най заможни 10. оставаме настрана факта, че в нашата група имаше доскоро 4 бота 11. и след всичко това, да пиша на админа и да го питам сериозно ли е всичко това, а той да ми отговори "правим този продукт вече 7ма година - как мислите сериозни ли сме????" .... ей това вече не го разбирам така, че извинете ме мен, как точно ме нарече админа ..ааа хейтър ... та извинете ме мен хейтъра и Ви питам защо притеснявате излишно админа след като той достатътчно сериозно "развива този продукт вече 7 години" .. със здраве ;)

Админ няма от известно време ... мисля че е на почивка и играта е на автопилот ... така ми каза сигурен източник на който няма да издавам името !!!!

FC Barcelona 1899, Botev Forever, Сините Акули, FC BECKS....вие сте генералите,ако мога да се изразя по военно му...вие решавате и предлагате

Поне година БАН мисля, че е нужно (wait)

Тоя човек е еманация на всичко гнило в българина - вината винаги е извън него, лъже като разпран и си сменя мнението заедно с чорапите....

пак ще ни даде по 1 месец и толкова...то е ясно...но ако това стане"не заплашвам само споменавам"то тогава и аз ще отвръщам и аз мога да мамча:^) затова отворих темата и молбата ми към админа е да прецени и да вземе правилно решение,сега е момента (bow) играя още 3-4 други подобни игри и там до сега този човек щеше да история

Много отдавна питах и аз админа защо търпи идиот, заради когото други мениджъри се отказаха.Нека си играе, но 1-2 години бан във всички възможни форуми и л.с. би ни дал спокойствие...

помощ

694views 3comments На лафче
http://www.dobrich.utre.bg/gallery/2014/06/22/3745-porazheniata_po_ulitsa_gotse_delchev_v_dobrich_snimki/66892

тоя лил е един адски смешен комплексар определено за простотията му няма граници поредния интернет куражлия избиващ комплексите си за провалите си в живота в някаква игра -''малко ти е нивото'' о боже ей заради такива дипломирани кравари тая държава е в това положение ходи си тегли патрона стига хаби въздуха ама лошото е че и чевеите няма да те ядът |-( надявам се лилчо да прочете този коментар преди да бъде премахнат :D

уважаемия Админ,просто не може или не иска да разграничи черното от бялото8) одеве ти писах,че и аз съм за наказание ,защото се дразня с него и съм готов да го понеса ,но за мен е ПРЕКАЛЕНО това--1 мес бан за дразнене = 1 месец бен за цветни псувни:^) извинявам се че пиша с главни букви,но г-н Администратор ,мисля ,че ВИЕ котирате менижъра на ЛИЛ...използвах 2 обидни думи-по точно 1 "мърша" и тя равнява ли се на гореспоменатото(bow) (bow) (bow) това ,че желая да го набия ,мисля не е обида

Ако зависеше от мен щях да го сапунисам за максмалния срок(wait)

Автор: OSC*LILLE* Днес | 00:44 Ей шуменски педерунгел... къде се слагаш we копелдак?...аре бегай и се заври на майкя си у пичката.Смотаняк шибан.Зор че ме минеш...приебъко.Малко ти е нивотосрещу теб да бегам не мош ме стигна 8) 8) 8)..................... колеги отварям тази тема ,защото ми писна...г-н АДМИНИСТРАТОР пак ли прекаляваме двамата,ВИЕ сте точен човек,но отговорете ми каква е разликата между дразненето и псувнята...ей хора вземете мерки срещу този,2 пъти го изтърпявам...3-ти няма да има

помощ

Аз изпратих ... нека и другите колеги ад пратят по 1 смс ... ще е по добре да помогнете на хората които се нуждаят вместо да пратите този смс тука за джоба на админа на който не му пука за нас !!!!

помощ

Ако искате да помогнете, може да изпратите есемес с текст: DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената е 1 лев. Помощ за ВарнаПотвърждението, че сте дарили средства в кампанията, може да получите със закъснение, тъй като линията в момента е претоварена. Дарението със сигурност е направено.... http://dobrich24.com/novina/video-obzor-na-navodnenieto-v-dobrich-20-06-2014-/4851.......... Събраните средства от изпратените есемеси ще бъдат разпределени и между останалите бедстващи общини - Добрич и Велико Търново......