Продаване на играч

780views 6comments При проблем с играта
поредното гениално решение (puke)

Мачове на юношите

989views 9comments Предложения
това нещо е предлагано преди много време, както беше предлагано да има и купа за ДЮШ, но адмиа е категоричен да няма, тъй като опита на тези играчи ще се вдигне много и те излизайки от ДЮШ ще са по-силни от СТ.

Продаване на играч

780views 6comments При проблем с играта
Опитвам да си продам играча и ми изписва,че трансферният прозорец е затворен.Админе що така бе,нали от другия сезон ще се въведе този прозорец :@

Мачове на юношите

(beer) (h) (y)

Мачове на юношите

За да се изкаже админа по това предположение което аз напълно подкрепям , трябва първо да е на линия !!!! От 12 май е офлайн !!!!

Мачове на юношите

Радвам се че ви харесва идеята но админа не се е изказал.

Мачове на юношите

(y)

Мачове на юношите

Да се направи (y)

Мачове на юношите

Колеги моето предложение е като играе първия отбор в приятелски мач да играят и юношите приятелски мач с юношете на другия отбор.Това го предлагам тъй като след като завърши сезона юношите не играят мачове две седмици.Ако ви харесва идеята нека админа да реши и ако изка да направи тази опция в играта.

Купа на България - Финал

1830views 13comments Футбол България
Ауууу, да :D Бях забравил за калъфките:x :D

Турнир по шинкиокушин карате Шумен 2014

654views 1comments На лафче
https://www.youtube.com/watch?v=ePj8mwBgdsE https://www.youtube.com/watch?v=bmMS-p18dpE

Купа на България - Финал

:) (wait) (*) - дузпи и 9:8 за Ботев !(~) (blush) (whew)

Купа на България - Финал

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Не вярвам за трета поредна година, Разград да обере всичко. Прогнозата ми е 1:0 за Ботев</blockquote> Миналия сезон Берое взеха купата, а не Лудогорец. Моята прогноза е, че ще се играят дузпи, а там нищо не се знае ;)

Купа на България - Финал

1:0 зa Луноходец;)

Купа на България - Финал

2-0 за Лудогорец Разград

Купа на България - Финал

2-0 за Лудогорец(beer)

Купа на България - Финал

Не вярвам за трета поредна година, Разград да обере всичко. Прогнозата ми е 1:0 за Ботев:)

Купа на България - Финал

според мен ще има продължения и дузпи, а там нищо не се знае.Преди малко четох в един сайт,че датата може да беде сменена и мача да се играе събота или неделя,за да дойдат повече хора на стадиона.Пожелавам успех на двата отбора и да ни зарадват с качествена игра.

Купа на България - Финал

Мачовете между тези два отбора са интересни и играчите се опитват да играят футбол. Почти не се срещат безцелното ритане на топката и супер грубите влизания. Според мен ще падне голямо дебнене за грешка и това ще реши кой ще вземе купата!

Купа на България - Финал

Няма какво да се говори за класите на двата отбора, но в последните мачове се вижда, че отбора на Разград играе слабо и не се знае какво може да се случи, защото това все пак е финал в един мач. Реално Ботев си постигна целта и вече си подсигури квота за Европа. моята прогноза е победа за Разград с 2 гола разлика(0:2, 1:3).