Fantasy Premier League 2014/15

3691views 25comments Неофициални турнири
веднага влизам и се стягайте :)

Fantasy Premier League 2014/15

3691views 25comments Неофициални турнири
Там съм :)

Бъг или Нещо друго...

798views 5comments Общи дискусии
Този път ще защитя играта, като никога :D Но този път не е бъг, просто не е правил промени в състава си от миналия сезон и рейтинга си стои толкова висок, вижте, че има куп служебни загуби :) Явно само влиза за да не му се изтрие отбора или само да строи сгради, не вярвам дори да тренира играчите. Вече друг е въпроса защо не е направен някакъв модул за автоматично рефрешване на рейтинга :) Не вярвам да има влияние този "фалшив" рейтинг, но знае ли човек в тази игра (chuckle)

Бъг или Нещо друго...

И аз така смятам,че е бъг,ама такива работи не трябва да се получават,понеже незнам по тази причина,дали и самият му рейтинг за мач,не се запазва с лъжливия коефицент.

Бъг или Нещо друго...

Сигурно след като не е влизал да му се пазят коефицентите на играчите преди да остареят. Със сигурност е бъг.

Проблем с сграда

695views 2comments При проблем с играта
Заради тренировъчния център е така. Трябва да вдигнеш нивото и ще се нормализира училището за таланти. ;)

Проблем с сграда

695views 2comments При проблем с играта
Не ми дава да построя училище за таланти пише ми тази сграда не е построена а до вчера ми беше на 89 ниво ????

Бъг или Нещо друго...

Не си е размествал играчите от както са остарели ,не е влизал от 30 юли...

Бъг или Нещо друго...

Сегащтния ми противник в турнира OFC Mladoci пише,че коефицента му е 303,при положение,че няма как да е толкова,защото играчите му не са толкова силни и като му сметнах коефицента е 252,та се зачудих от къде идва това объркване..... а и не е влизал от 30-юни:^)

Трансферен прозорец

2298views 21comments Предложения
Последни дни от трансферния прозорец продавам цял отбор доказани играчи с много опит и силни линии. Разгледаите на "Купи сега" са всичките така че бързо можете да си ги вземете във вашите отбори. УСПЕХ :)

Благотворителен концерт на Огледално,Епизод

668views 1comments На лафче
https://www.youtube.com/watch?v=hwGD86ySckI https://www.youtube.com/watch?v=NyIfFt2doHQ https://www.youtube.com/watch?v=6GTWm9bu-UY https://www.youtube.com/watch?v=otUfCbcZ9jo

Проблем със състава.

738views 2comments При проблем с играта
По древни спомени мисля че 30 по - ранно е ориентировачо време +- 10, 15 мин.

Проблем със състава.

738views 2comments При проблем с играта
Бг Ювентус спомена че миналата седмица в турнирите играта му е взела настройките за мача 40 по-рано вместо 30.Днес се случи същото и на мен и резултата е 4 контузени.

До кога така?Все към дъното и все по-малко нагоре?

1625views 17comments На лафче
Писах и то два пъти. Досега отговор не съм получил. Не съм объркал нищо, запазил съм си изпратения SMS с текст S на 1922. Получих delivery report и до там - код няма.

Bg Cska и като не получи код писа ли в раздел смс проблеми, защото вероятно може да си объркал нещо или грешка в системата да се е получила.

<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Не знам, но от снощи играта зарежда супер бавно как се тренират така играчите? Админа пак нещо ръчка по играта без да ни уведоми!!!</blockquote> Нововъведението му е че изпращаш SMS и не получаваш код. Това вече ми идва в повече и мисля, че е време да спра да си губя времето и парите с тази игра!

Мен вече няма какво да ме привлече в играта. Първите 2-3 години си тренирах редовно отбора, последната когато мога, а от един месец въобще не влизам в играта, на 15-20 дни само колкото да не го изтрият. Вижда и се края. Активни отбори 875 Активни потребители 514 Заключени отбори 1

Вече си имаме шампион бот,да ни е честито.

В моята група сме петима редовно потребители, другото е ботове или хора, които им стоят само регистрациите, а не влизат.... Жалко.

Трансферен прозорец

2298views 21comments Предложения
помогнете ми моля Ви да проумея следното: Трансферен прозорец 11 Април 2014 | 10:00 Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни. Резултати от анкетата към момента: От 1-ви ден до 14-ти 88 .... От 1-ви до 28-ми 31 ....... Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111 Общо гласували: 230 т.е. 111 мениджъри гласуват: "Твърдо НЕ! Да си остане както е сега - 111" да остане както досега т.е. тогава нямаше трансферен прозорец и въпреки това се избра да има???