Купа на България - Финал |
|
Купа на България - Финал
1830views
13comments
Футбол България
1:0 за съдията (rofl) , в БГ това е най-важно напоследък като гледам (puke)
|
|
Купа на България - Финал
1830views
13comments
Футбол България
Ботев и Лудогорец достигнаха до финала, който ще се играе на 15ти май в Бургас. Какви са очакванията ви за финала?
Моята прогноза е 2:0 за жълто-черните.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Трансферния прозорец няма да дтимулира пазара.Трябва да се направи нещо да се
привлекат нови играчи и да се задържи интереса.Видя се и в сървър две че така не
може да се продължава,в началото имаше интерес докато някой не станаха шампиони
по два пъти и другите се отказаха,трянсферите там са по зле от тук.</blockquote>
Трябва учител на новите и промяна на дизайна като за начало! След това малко повече реклами.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Трансферния прозорец няма да дтимулира пазара.Трябва да се направи нещо да се привлекат нови играчи и да се задържи интереса.Видя се и в сървър две че така не може да се продължава,в началото имаше интерес докато някой не станаха шампиони по два пъти и другите се отказаха,трянсферите там са по зле от тук.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Аз съм съгласен да има трансферен прозорец,но според мене,това,ще повлияе съвсем леко на играта и няма да е кой знае каква промяна.Все пак,откакто беше сменена формулата за изчисление на цените на играчите,тогава трансферната политика съвсем се срина с тези цени....Липса на купувачи,прекалено високи цени на на играчи,макар и застаряващи. По тази формула е просто абсурдна за новите потребители,даже и за по стари не толкова развити отбори да правят добри трансфери... Съща така и откакто Има ДЮШ-а, той също повлия негативно на трансферите,понеже повечето гледат да си вадят предимно играчи от школата и да не купуват,каквито и да било играчи,само в краен случай. Факторите са много и няма смисъл да изброявам. Иначе пак да кажа,аз съм ЗА,трансферен прозорец. На бързо нахвърлях няколко реда и се надявам,някой да ме е разбрал:)
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец ?
От 1-ви ден до 14-ти 112
От 1-ви до 28-ми 35
Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 138
Общо гласували: 285
BG JUVENTUS, ти си човек банкер, интелигентен и умен, а се излагаш с проста математика ;( , бива ли така да пишеш без да мислиш. :x
Анкетата показва, че ЗА трансфери са 147, а ПРОТИВ 138 от 285 гласували, всеки първокласник може да сметне кое е повече 8) А това,че отговорите за трансфери са разделени на 2 варианта, админа е взел средно положение от двата за въвеждането,в което няма лошо. (y) (clap)
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Имайки предвид проведената анкета на тема "Какво е мнението Ви за въвеждане натрансферен прозорец" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в силавъвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден отпродължителността на 1 сезон - 56 дни. Резултати от анкетата към момента:От 1-ви ден до 14-ти 88От 1-ви до 28-ми 31Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111Общо гласували: 230</blockquote>
Анкетата показва, че има повече отговори за твърдо против отколкото за първите 2 отговора и въпреки това се приема решение!? Не зная защо си мислите, че с поредните рестрикции спрямо транферите ще се реши нещо!? В момента по 3-4 сезона не може да продадем играчи и то на минимални цени. Сега още повече ограничение наложете, та съвсем да умре играта! Ако се притеснявете за транферите в последния момент при турнирете, сложете картотеки от момента в който започват елиминациите в ШЛ и след 5 кръг на Лига Европа. Уважавам много колегата Монстърс, но преди с картотеки е било интересно, заради че потребителите бяха 3-4 пъти повече и нямаше минимални и средни цени, които стегнираха пазара. Така, че ако ще се правят нововъведения, нека да бъдат в посока на стимулиране на търговията на играчи, все пак повечето които останахме да играем са нормалните играчи, а тарикатите с измамите са пренебрежимо малко.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Според мен колеги нека се направи трансферен прозорец само за отборите които играят в турнирите за да не се печелят титли в последния момент с купуване на играчи от отпаднали отбори, а останалите отбори да можем да правим трансфери по всяко време.Защото много отбори като моя сега градят састави за в бадеще и ще бъдат ощетени като имат ограничение при положение че в момента даже не се борят за нищо.Друга причина е че с трансферния прозорец играчите ще се продават на по скапи цени и само богатите отбори ще купуват и така трансферния пазар ще замре още повече.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>По скоро съм за картотеки отколкото за трансферен прозорец</blockquote>
С трансферния прозорец според мен в най-скоро време трябва да се въведът и картотеките
|
|
Трансферен прозорец |
|
Чакащи турнири |
|
Чакащи турнири |
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
С какво и как трансферния прозорец ще привлече нови потребители и как ще накара съществуващите да не се отказват от играта?По-важното в момента е да се измисли как да се напълнят групите и да има повече редовни потребители.Незнам за вас но на мен ми омръзна да играя с ботове(отнася се и за двата сървъра).
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
колеги не виждате ли колко трудно се правят трансфери след промяната със минимални средни и максимални цени незнам за вас но аз и сега едвам успявам да продавам играчи а ако се въведе трансферния прозорец това означава че от 21 до 56 ден дори ида искам няма да мога да продам никой как смятате тава добре ли е? Твърдо съм против оборете ме ако можете-давам ви и пример играч от ДЮШ който е направил мачовете и аз искам да го продам но не мога защото трансферния пазар е затворен и трябва да го продам другия сезон но тогава му се качват годините и цената му пада какмислите добре ли е???
|
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Monsters написа:</h3>Трансферен прозорец ТРЯБВА да има, както беше едно време и беше супер интересно
тогава. Тези, които искат да си остане сегашното положение, в голямата си част
са далавераджиите и измамниците в играта, на които се нагледахме напоследък с
дузини. Или са хора, които не могат да си правят стратегия за каквото и да е и в
играта и в живота и да сметнат 2 и 2, те живеят ден за ден без да мислят много.
Но както показва анкетата засега(а аз не вярвам да се промени посоката на
отговорите) болшинството гласува както му е угодно на него, а не както би било
полезно за развитието на играта и за спиране на измамите, както при всяко
горе-долу смислено предложение(не че те са много напоследък).</blockquote>
точно казано--браво
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
трансферният прозорец няма да направи играта по-интересна и интригуваща за новите мениджъри и едва ли ще се избиват да се регистрират.До колкото съдя от анкетата по-скоро може да стане обратното(все пак повечето са гласували против) и да има отлив на потребители.Според мен за да стане играта интересна,равностойна ,да има интрига и повече нови участници трябва да се премахне разликата в тренировките на ВИП и останалите мениджъри.Това е главната причина да има толкова малко нови колеги.Админе,направи си една справка,колко нови потребители има за месец и колко от тях,влизат редовно и продължават да играят повече от 6 месеца.Направи тренировките равностойни за всички и скоро ще се напълнят групите.
|