ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА
2244views
19comments
Зала на срама
уважаемия Админ,просто не може или не иска да разграничи черното от бялото8) одеве ти писах,че и аз съм за наказание ,защото се дразня с него и съм готов да го понеса ,но за мен е ПРЕКАЛЕНО това--1 мес бан за дразнене = 1 месец бен за цветни псувни:^) извинявам се че пиша с главни букви,но г-н Администратор ,мисля ,че ВИЕ котирате менижъра на ЛИЛ...използвах 2 обидни думи-по точно 1 "мърша" и тя равнява ли се на гореспоменатото(bow) (bow) (bow) това ,че желая да го набия ,мисля не е обида
|
|
ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА |
|
ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА
2244views
19comments
Зала на срама
Автор: OSC*LILLE* Днес | 00:44
Ей шуменски педерунгел... къде се слагаш we копелдак?...аре бегай и се заври на майкя си у пичката.Смотаняк шибан.Зор че ме минеш...приебъко.Малко ти е нивотосрещу теб да бегам не мош ме стигна 8) 8) 8)..................... колеги отварям тази тема ,защото ми писна...г-н АДМИНИСТРАТОР пак ли прекаляваме двамата,ВИЕ сте точен човек,но отговорете ми каква е разликата между дразненето и псувнята...ей хора вземете мерки срещу този,2 пъти го изтърпявам...3-ти няма да има
|
|
помощ
878views
3comments
На лафче
Аз изпратих ... нека и другите колеги ад пратят по 1 смс ... ще е по добре да помогнете на хората които се нуждаят вместо да пратите този смс тука за джоба на админа на който не му пука за нас !!!!
|
|
помощ
878views
3comments
На лафче
Ако искате да помогнете, може да изпратите есемес с текст: DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената е 1 лев.
Помощ за ВарнаПотвърждението, че сте дарили средства в кампанията, може да получите със закъснение, тъй като линията в момента е претоварена. Дарението със сигурност е направено.... http://dobrich24.com/novina/video-obzor-na-navodnenieto-v-dobrich-20-06-2014-/4851..........
Събраните средства от изпратените есемеси ще бъдат разпределени и между останалите бедстващи общини - Добрич и Велико Търново......
|
|
Отбор с 8 играчи |
|
FIFA World Cup™ Fantasy new
2001views
14comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>Да ви попитам, как може (ако може), да се изтрие създадена лига, или поне да йпроменя името, защото когато исках да се добавя в лигата на шампиони, без даобърна внимание въведох данни за създаване на нова лига и сега има две лиги нашампиони с еднакви имена и еднакви пароли и някой може да се обърка.</blockquote>
Не може да се изтрие. Просто всички, които желаят да се записват в тази с доста повечето хора.
Само да споделя на колегите, че все още могът да се запишат и дори ще са наравно с другите, ако не са избрали сред титулярите си играчи от Бразилия и Хърватска. Ако все пак смятат да сложат от тези отбори, ще им се начисляват точки от вторите мачове в групите нататък. Така, че първенството е дълго може спокойно да се включите (beer) (beer) (beer)
|
|
2001views
14comments
Общи дискусии
Да ви попитам, как може (ако може), да се изтрие създадена лига, или поне да й променя името, защото когато исках да се добавя в лигата на шампиони, без да обърна внимание въведох данни за създаване на нова лига и сега има две лиги на шампиони с еднакви имена и еднакви пароли и някой може да се обърка.
|
|
2001views
14comments
Общи дискусии
8) И аз хванах влака... че и сина ми се включи - да има малко свежа кръв... не сме много, но забавлението е гарантирано! (beer)
|
|
FIFA World Cup™ Fantasy new |
|
|
CAT B25 |
|
CAT B25
853views
4comments
На лафче
Ако го ползваш за календар , часовник и бележник става , но ако искаш и да говориш от него по -добре взимай некой евтин и да го сменяш като се прецака . Вече ако искаш ударо-водоустойчив, марката е една SONIM
|
|
CAT B25
853views
4comments
На лафче
По-принцип този телефон го ползват строители заради здравината му. Аз лично не го харесвам и ми се струва, че за тези пари може да избереш далеч по-качествен продукт. Но ако нямаш възможност много да го пазиш заради работата си - това е телефона за теб.
|
|
CAT B25
853views
4comments
На лафче
Колеги има ли някой такъв телефон.Много съм мераклия,но срещам различни мнения Вие какво мислите 8)
|
|
|
2001views
14comments
Общи дискусии
Препоръки:
1.Давате на ауто да ви окомплектова състава.
2.Тъй като разпологате само със 100млн. за 23 футболиста, трябва да имате доста пълнеж, така че изберете 13-14 известни футболисти, а другите ги запълнете със смъртни резерви.
3. За разлика от Фентъзито за Премиер лигата, тука няма да има бонуси за най-добре представителите се по време на мача 1-3 точки, а има други бонуси.
Ще е хубаво и другите по опитни колеги да дадат препоръки на наченаещите.
Няма много време, тъй като скоро е крайния срок за записване
|
|
|
|
2001views
14comments
Общи дискусии
веднага се присъйденявам и аз. дано го направят пак другите колеги и стане интересно както с премиер лигата :)
|