ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ В ИГРАТА

2244views 19comments Зала на срама
уважаемия Админ,просто не може или не иска да разграничи черното от бялото8) одеве ти писах,че и аз съм за наказание ,защото се дразня с него и съм готов да го понеса ,но за мен е ПРЕКАЛЕНО това--1 мес бан за дразнене = 1 месец бен за цветни псувни:^) извинявам се че пиша с главни букви,но г-н Администратор ,мисля ,че ВИЕ котирате менижъра на ЛИЛ...използвах 2 обидни думи-по точно 1 "мърша" и тя равнява ли се на гореспоменатото(bow) (bow) (bow) това ,че желая да го набия ,мисля не е обида

Ако зависеше от мен щях да го сапунисам за максмалния срок(wait)

Автор: OSC*LILLE* Днес | 00:44 Ей шуменски педерунгел... къде се слагаш we копелдак?...аре бегай и се заври на майкя си у пичката.Смотаняк шибан.Зор че ме минеш...приебъко.Малко ти е нивотосрещу теб да бегам не мош ме стигна 8) 8) 8)..................... колеги отварям тази тема ,защото ми писна...г-н АДМИНИСТРАТОР пак ли прекаляваме двамата,ВИЕ сте точен човек,но отговорете ми каква е разликата между дразненето и псувнята...ей хора вземете мерки срещу този,2 пъти го изтърпявам...3-ти няма да има

помощ

878views 3comments На лафче
Аз изпратих ... нека и другите колеги ад пратят по 1 смс ... ще е по добре да помогнете на хората които се нуждаят вместо да пратите този смс тука за джоба на админа на който не му пука за нас !!!!

помощ

878views 3comments На лафче
Ако искате да помогнете, може да изпратите есемес с текст: DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената е 1 лев. Помощ за ВарнаПотвърждението, че сте дарили средства в кампанията, може да получите със закъснение, тъй като линията в момента е претоварена. Дарението със сигурност е направено.... http://dobrich24.com/novina/video-obzor-na-navodnenieto-v-dobrich-20-06-2014-/4851.......... Събраните средства от изпратените есемеси ще бъдат разпределени и между останалите бедстващи общини - Добрич и Велико Търново......

Отбор с 8 играчи

988views 6comments При проблем с играта
:x (chuckle) (whew)

FIFA World Cup™ Fantasy new

2001views 14comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>Да ви попитам, как може (ако може), да се изтрие създадена лига, или поне да йпроменя името, защото когато исках да се добавя в лигата на шампиони, без даобърна внимание въведох данни за създаване на нова лига и сега има две лиги нашампиони с еднакви имена и еднакви пароли и някой може да се обърка.</blockquote> Не може да се изтрие. Просто всички, които желаят да се записват в тази с доста повечето хора. Само да споделя на колегите, че все още могът да се запишат и дори ще са наравно с другите, ако не са избрали сред титулярите си играчи от Бразилия и Хърватска. Ако все пак смятат да сложат от тези отбори, ще им се начисляват точки от вторите мачове в групите нататък. Така, че първенството е дълго може спокойно да се включите (beer) (beer) (beer)

Да ви попитам, как може (ако може), да се изтрие създадена лига, или поне да й променя името, защото когато исках да се добавя в лигата на шампиони, без да обърна внимание въведох данни за създаване на нова лига и сега има две лиги на шампиони с еднакви имена и еднакви пароли и някой може да се обърка.

8) И аз хванах влака... че и сина ми се включи - да има малко свежа кръв... не сме много, но забавлението е гарантирано! (beer)

Още 4 часа до старта. Айде колеги, голям купон е(beer)

И аз се присъединих (beer)

CAT B25

853views 4comments На лафче
Взех си.Поне ще има с какво да си подпирам колата кат нямам ръчна :D

CAT B25

Ако го ползваш за календар , часовник и бележник става , но ако искаш и да говориш от него по -добре взимай некой евтин и да го сменяш като се прецака . Вече ако искаш ударо-водоустойчив, марката е една SONIM

CAT B25

По-принцип този телефон го ползват строители заради здравината му. Аз лично не го харесвам и ми се струва, че за тези пари може да избереш далеч по-качествен продукт. Но ако нямаш възможност много да го пазиш заради работата си - това е телефона за теб.

CAT B25

Колеги има ли някой такъв телефон.Много съм мераклия,но срещам различни мнения Вие какво мислите 8)

И аз съм вътре ... :)

Препоръки: 1.Давате на ауто да ви окомплектова състава. 2.Тъй като разпологате само със 100млн. за 23 футболиста, трябва да имате доста пълнеж, така че изберете 13-14 известни футболисти, а другите ги запълнете със смъртни резерви. 3. За разлика от Фентъзито за Премиер лигата, тука няма да има бонуси за най-добре представителите се по време на мача 1-3 точки, а има други бонуси. Ще е хубаво и другите по опитни колеги да дадат препоръки на наченаещите. Няма много време, тъй като скоро е крайния срок за записване

Вътре съм (d)

Аз съм вътре (beer)

веднага се присъйденявам и аз. дано го направят пак другите колеги и стане интересно както с премиер лигата :)