Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
прав си, че така е редно за да се намали броя на "интересните" трансфери, но в момента играта е толкова скучна, че ако не са трансферите, то не виждам кое би ме накарало да вляза освен за да си тренирам играчите. затова пак повтарям, че първо има нужда да се направят други неща и админа да не губи време в писане на код за маловажни модули.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Трансферен прозорец ТРЯБВА да има, както беше едно време и беше супер интересно тогава. Тези, които искат да си остане сегашното положение, в голямата си част са далавераджиите и измамниците в играта, на които се нагледахме напоследък с дузини. Или са хора, които не могат да си правят стратегия за каквото и да е и в играта и в живота и да сметнат 2 и 2, те живеят ден за ден без да мислят много. Но както показва анкетата засега(а аз не вярвам да се промени посоката на отговорите) болшинството гласува както му е угодно на него, а не както би било полезно за развитието на играта и за спиране на измамите, както при всяко горе-долу смислено предложение(не че те са много напоследък).
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
е именно де, че са малко мениджърите и затова се налага да се сливат или намаляват конференциите. то само в А групите има по 5-6 отбора, 5-6 бота,3-4 отбора във ваканция от една година. като ги слеем ще стане много по-оспорвано, че и Б групите ше се понапълнят малко. тази промяна е основна след нея може да мислим за трансферни прозорци и други козметики. не запазим ли играчите в момента, които са, то няма смисъл от каквито и да е промени. в момента играта не е интересна, поради липса на интрига и конкуренция и тя няма да дойде с трансферни прозорци.
да това е сериозна промяна, която ще промени турнирите, но е НУЖНА.
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>чудесно, а сега бихте ли пуснали анкета за намаляване или сливане на
конференции, че ни писна да играем с ботове и потребители във ваканция от 1
година?</blockquote>
Лошото е ,че така може да трябва да се променят много неща в играта... А и то само А групите има мениджъри... Б, Ц и Д са с ботове и от доста време си е така... Просто няма достатъчно отбори в играта и това е, а от тук с трансферния прозорец може да се пусне анкета за мачовете на ДЮШ... да не са 105, а да се намалят и мисля, че ще се раздвижи още повече пазара ;)
Но нека да се дават още предложения за развитие на играта и т.н... :)
Аз бях давал да се направи и дни на играчите и така всеки играч ще си оставява по различно време, което може по един или друг начин да повлияе на доста неща от сезона и развитието на отбора ;)
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
чудесно, а сега бихте ли пуснали анкета за намаляване или сливане на конференции, че ни писна да играем с ботове и потребители във ваканция от 1 година?
|
|
Трансферен прозорец
1991views
21comments
Общи дискусии
Имайки предвид проведената анкета на тема \"Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец\" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни.
Резултати от анкетата към момента:
От 1-ви ден до 14-ти 88
От 1-ви до 28-ми 31
Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111
Общо гласували: 230
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
Саутхямптън освен от страната хейтващите забелязвам, че си и от тази на психоанализаторите е мисля, че е добре да избереш една общност понеже в двете, ще ти е трудно да отделяш нужното време и енергия ;)
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
:D :D :D ти хейтърите, в това число и аз да не се цепя, ги остави настрана за момент ... нека психолозите обаче си дадат мнението за решителността и готовността на дадения човек от който зависят страшно много неща, четейки му разсъжденията ... той човека, от сега се застрахова от насадения му провал в съзнанието, вие чакате революция да прави .. ох ох ох ;)
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Сигурен съм на 85%, че ако се опитам да добавя някоя новост, която да бъде в
интерес на играта и развитието на отборите то ще има пак рев пак админа еди
какво си, алчен и т.н. /quote]
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ВЪЛЦИТЕ написа:</h3>Казал съм го много пъти, ще го кажа пак. Защо не се слеят 1ва, 2ра, 3та и 4та
лига във всяка конференция, или чрез някакъв жребий, и да си останат А, Б, В и Г
група? Вярно много трудно ще се става шампион, но ще има страхотна интрига и
борба за оцеляване и влизане в по-висока група. Аз лично играя играта от 5-6
години и мисля, че е доста добре замислена като цяло, но на фона на отказващите
се мениджъри мисля, че има нужда от раздвижване и не съмнено повече отделяне на
време от админа. Всички може да си кажем мнението за играта и нейното
усъвършенстване, а админа с помоща на анкетите може да стигне до прилагането на
новостите.</blockquote>
+1
Конкуренцията задържа интереса в играта, няма ли конкуренция, няма интерес...Колкото и да си надъхан, дори и "комплексиран" рано или късно ти писва да побеждаваш и само да си тренираш футболистите!!!Примерно аз дори не гледам срещу кого ще играя следващият кръг и това продължава прекалено дълго време....
|
|
Чакащи турнири
10254views
86comments
Неофициални турнири
ако все още е валиден турнира искам да участвам коеф.160 и код давам:)
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
това е много хубаво, но така ще изчезне турнира на всяка лига за супер купа, не че той е кой знае какво де, 2-3 мача повече. ето това е градивно предложение, това с трансферния прозорец е просто глезотиика, която няма да промени почти нищо.
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
Казал съм го много пъти, ще го кажа пак. Защо не се слеят 1ва, 2ра, 3та и 4та лига във всяка конференция, или чрез някакъв жребий, и да си останат А, Б, В и Г група? Вярно много трудно ще се става шампион, но ще има страхотна интрига и борба за оцеляване и влизане в по-висока група. Аз лично играя играта от 5-6 години и мисля, че е доста добре замислена като цяло, но на фона на отказващите се мениджъри мисля, че има нужда от раздвижване и не съмнено повече отделяне на време от админа. Всички може да си кажем мнението за играта и нейното усъвършенстване, а админа с помоща на анкетите може да стигне до прилагането на новостите. (*)
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не
можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също
така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме
лъже паметта !!!</blockquote>
И това може да се обсъди, защото сега след като се слажи лимит на СТ и се търсят повече играчи от ДЮШ и т.н... Мисля, че колегата Donovete беше дал добра идея за намаляване поне на мачовете...
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
Логично е да се разбира, че посочените дни са именно тези от началото на сезона, а не календарни, НО ето още един пример за половинчата работа! Когато се поднася гласуване в анкета, въпроса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е ясен и конкретен, да не допуска догатки и тълкуване! (wait)
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме лъже паметта !!!
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
То не е от дата до дата, а от седмица до седмица... Предложение 1 е от 1 и 2 седмца, предложение 2 е 1,2,3 и 4 седмица ;) Преди началото на сезона е лошо, че отново може да се продават 33-34 годишни за прехвърляне на кредит, помощ и т.н, което няма никаква логика ;)
|
|
отново бъг при поставяне на минимална цена
1241views
12comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Съгласен съм че не може да се продаде докато има умора , но и аз забелязах при
поставяне на мой играч в трансферната листа че когато има умора и искаш да му
сложиш минимална цена която е показана в карето с минимална-средна или
максимална цена то цената която поставяш за минимална се променя в друга
стойност. Моя случай цената максималната на играч 34 годишен доста добър 345+
коефицент с голямо търсене максималната цена беше 70000к аз исках да сложа 65000
но странното е че излезе 66457 или нещо подобно ,но по-висока от тзи която
заложих. Отдавам го на това че при поставянето играча беше с умора. Ако икса
някой може пак да го пробва но да е играч с умора и да заложиш някъква минимална
цена. Като обобщение ако правилно съм разбрал колегата DEPORTIVO , моя случай
напълно покрива неговия .</blockquote>
Направих си експеримент с №20 Jenson BUTTONN сложих му минимална 400 000 и се промени на 373 560, а е с 16 умора :)
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
Според мен ще е по-интересно с трансфен период. Тогава ще има конкуренция на пазара, а и точно тогава ще интересно, защото няма да се правят транфери от типа " Утре ми трябва победа и ще си купя 34 годишен " Ще градиш отбор във времето, което е определено и тогава и мениджърските умения може да бъдат на показ. Или правиш добри транфери или грешиш и чакаш другия сезон.
ПС: Ще е хубаво трансферния прозорец да е седмицата преди започване на сезона, а не от дата до дата. Първенството все пак почва всеки път в различно време.
|
|
отново бъг при поставяне на минимална цена
1241views
12comments
При проблем с играта
по въпроса ще се направи ли нещо или го оставяме за "утре" и моля те не казвай пак, че не си разбрал какво имам предвид.
|
|
Имаме ли съмишленици?
2069views
27comments
При проблем с играта
това с трансферния прозорец не вярвам да се хареса на повечето потребители и анкетата ще си покаже, имаме нужда от нещо друго, нещо интересно, което ще раздвижи играта. мен например много ме дразнят ботовете в А група.
|