Мачове на юношите

1207views 9comments Предложения
(y)

Мачове на юношите

Да се направи (y)

Мачове на юношите

Колеги моето предложение е като играе първия отбор в приятелски мач да играят и юношите приятелски мач с юношете на другия отбор.Това го предлагам тъй като след като завърши сезона юношите не играят мачове две седмици.Ако ви харесва идеята нека админа да реши и ако изка да направи тази опция в играта.

Купа на България - Финал

2453views 13comments Футбол България
Ауууу, да :D Бях забравил за калъфките:x :D

Турнир по шинкиокушин карате Шумен 2014

851views 1comments На лафче
https://www.youtube.com/watch?v=ePj8mwBgdsE https://www.youtube.com/watch?v=bmMS-p18dpE

Купа на България - Финал

:) (wait) (*) - дузпи и 9:8 за Ботев !(~) (blush) (whew)

Купа на България - Финал

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Не вярвам за трета поредна година, Разград да обере всичко. Прогнозата ми е 1:0 за Ботев</blockquote> Миналия сезон Берое взеха купата, а не Лудогорец. Моята прогноза е, че ще се играят дузпи, а там нищо не се знае ;)

Купа на България - Финал

1:0 зa Луноходец;)

Купа на България - Финал

2-0 за Лудогорец Разград

Купа на България - Финал

2-0 за Лудогорец(beer)

Купа на България - Финал

Не вярвам за трета поредна година, Разград да обере всичко. Прогнозата ми е 1:0 за Ботев:)

Купа на България - Финал

според мен ще има продължения и дузпи, а там нищо не се знае.Преди малко четох в един сайт,че датата може да беде сменена и мача да се играе събота или неделя,за да дойдат повече хора на стадиона.Пожелавам успех на двата отбора и да ни зарадват с качествена игра.

Купа на България - Финал

Мачовете между тези два отбора са интересни и играчите се опитват да играят футбол. Почти не се срещат безцелното ритане на топката и супер грубите влизания. Според мен ще падне голямо дебнене за грешка и това ще реши кой ще вземе купата!

Купа на България - Финал

Няма какво да се говори за класите на двата отбора, но в последните мачове се вижда, че отбора на Разград играе слабо и не се знае какво може да се случи, защото това все пак е финал в един мач. Реално Ботев си постигна целта и вече си подсигури квота за Европа. моята прогноза е победа за Разград с 2 гола разлика(0:2, 1:3).

Купа на България - Финал

Според мен победа с дузпи за Лудогорец ;)

Купа на България - Финал

1:0 за съдията (rofl) , в БГ това е най-важно напоследък като гледам (puke)

Купа на България - Финал

Ботев и Лудогорец достигнаха до финала, който ще се играе на 15ти май в Бургас. Какви са очакванията ви за финала? Моята прогноза е 2:0 за жълто-черните.

Трансферен прозорец

2795views 21comments Общи дискусии
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Трансферния прозорец няма да дтимулира пазара.Трябва да се направи нещо да се привлекат нови играчи и да се задържи интереса.Видя се и в сървър две че така не може да се продължава,в началото имаше интерес докато някой не станаха шампиони по два пъти и другите се отказаха,трянсферите там са по зле от тук.</blockquote> Трябва учител на новите и промяна на дизайна като за начало! След това малко повече реклами.

Трансферен прозорец

Трансферния прозорец няма да дтимулира пазара.Трябва да се направи нещо да се привлекат нови играчи и да се задържи интереса.Видя се и в сървър две че така не може да се продължава,в началото имаше интерес докато някой не станаха шампиони по два пъти и другите се отказаха,трянсферите там са по зле от тук.

Трансферен прозорец

Аз съм съгласен да има трансферен прозорец,но според мене,това,ще повлияе съвсем леко на играта и няма да е кой знае каква промяна.Все пак,откакто беше сменена формулата за изчисление на цените на играчите,тогава трансферната политика съвсем се срина с тези цени....Липса на купувачи,прекалено високи цени на на играчи,макар и застаряващи. По тази формула е просто абсурдна за новите потребители,даже и за по стари не толкова развити отбори да правят добри трансфери... Съща така и откакто Има ДЮШ-а, той също повлия негативно на трансферите,понеже повечето гледат да си вадят предимно играчи от школата и да не купуват,каквито и да било играчи,само в краен случай. Факторите са много и няма смисъл да изброявам. Иначе пак да кажа,аз съм ЗА,трансферен прозорец. На бързо нахвърлях няколко реда и се надявам,някой да ме е разбрал:)