Трансферен прозорец

2507views 21comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>чудесно, а сега бихте ли пуснали анкета за намаляване или сливане на конференции, че ни писна да играем с ботове и потребители във ваканция от 1 година?</blockquote> Лошото е ,че така може да трябва да се променят много неща в играта... А и то само А групите има мениджъри... Б, Ц и Д са с ботове и от доста време си е така... Просто няма достатъчно отбори в играта и това е, а от тук с трансферния прозорец може да се пусне анкета за мачовете на ДЮШ... да не са 105, а да се намалят и мисля, че ще се раздвижи още повече пазара ;) Но нека да се дават още предложения за развитие на играта и т.н... :) Аз бях давал да се направи и дни на играчите и така всеки играч ще си оставява по различно време, което може по един или друг начин да повлияе на доста неща от сезона и развитието на отбора ;)

Трансферен прозорец

чудесно, а сега бихте ли пуснали анкета за намаляване или сливане на конференции, че ни писна да играем с ботове и потребители във ваканция от 1 година?

Трансферен прозорец

Имайки предвид проведената анкета на тема \"Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец\" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни. Резултати от анкетата към момента: От 1-ви ден до 14-ти 88 От 1-ви до 28-ми 31 Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111 Общо гласували: 230

Имаме ли съмишленици?

2735views 27comments При проблем с играта
Саутхямптън освен от страната хейтващите забелязвам, че си и от тази на психоанализаторите е мисля, че е добре да избереш една общност понеже в двете, ще ти е трудно да отделяш нужното време и енергия ;)

Имаме ли съмишленици?

:D :D :D ти хейтърите, в това число и аз да не се цепя, ги остави настрана за момент ... нека психолозите обаче си дадат мнението за решителността и готовността на дадения човек от който зависят страшно много неща, четейки му разсъжденията ... той човека, от сега се застрахова от насадения му провал в съзнанието, вие чакате революция да прави .. ох ох ох ;) <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Сигурен съм на 85%, че ако се опитам да добавя някоя новост, която да бъде в интерес на играта и развитието на отборите то ще има пак рев пак админа еди какво си, алчен и т.н. /quote]

Имаме ли съмишленици?

<blockquote><h3>ВЪЛЦИТЕ написа:</h3>Казал съм го много пъти, ще го кажа пак. Защо не се слеят 1ва, 2ра, 3та и 4та лига във всяка конференция, или чрез някакъв жребий, и да си останат А, Б, В и Г група? Вярно много трудно ще се става шампион, но ще има страхотна интрига и борба за оцеляване и влизане в по-висока група. Аз лично играя играта от 5-6 години и мисля, че е доста добре замислена като цяло, но на фона на отказващите се мениджъри мисля, че има нужда от раздвижване и не съмнено повече отделяне на време от админа. Всички може да си кажем мнението за играта и нейното усъвършенстване, а админа с помоща на анкетите може да стигне до прилагането на новостите.</blockquote> +1 Конкуренцията задържа интереса в играта, няма ли конкуренция, няма интерес...Колкото и да си надъхан, дори и "комплексиран" рано или късно ти писва да побеждаваш и само да си тренираш футболистите!!!Примерно аз дори не гледам срещу кого ще играя следващият кръг и това продължава прекалено дълго време....

Чакащи турнири

12988views 86comments Неофициални турнири
ако все още е валиден турнира искам да участвам коеф.160 и код давам:)

Имаме ли съмишленици?

това е много хубаво, но така ще изчезне турнира на всяка лига за супер купа, не че той е кой знае какво де, 2-3 мача повече. ето това е градивно предложение, това с трансферния прозорец е просто глезотиика, която няма да промени почти нищо.

Имаме ли съмишленици?

Казал съм го много пъти, ще го кажа пак. Защо не се слеят 1ва, 2ра, 3та и 4та лига във всяка конференция, или чрез някакъв жребий, и да си останат А, Б, В и Г група? Вярно много трудно ще се става шампион, но ще има страхотна интрига и борба за оцеляване и влизане в по-висока група. Аз лично играя играта от 5-6 години и мисля, че е доста добре замислена като цяло, но на фона на отказващите се мениджъри мисля, че има нужда от раздвижване и не съмнено повече отделяне на време от админа. Всички може да си кажем мнението за играта и нейното усъвършенстване, а админа с помоща на анкетите може да стигне до прилагането на новостите. (*)

Трансферен прозорец

2859views 21comments Предложения
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме лъже паметта !!!</blockquote> И това може да се обсъди, защото сега след като се слажи лимит на СТ и се търсят повече играчи от ДЮШ и т.н... Мисля, че колегата Donovete беше дал добра идея за намаляване поне на мачовете...

Имаме ли съмишленици?

Логично е да се разбира, че посочените дни са именно тези от началото на сезона, а не календарни, НО ето още един пример за половинчата работа! Когато се поднася гласуване в анкета, въпроса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е ясен и конкретен, да не допуска догатки и тълкуване! (wait)

Трансферен прозорец

2859views 21comments Предложения
Като стана дума за трансферен прозорец смятам за нелогично играч от дюш да не можеш да го продадеш преди да изиграе 105 мача , това е глупаво решение а също така и ваденето на юноша от школата и тяхното ограничение на 12 дена ако не ме лъже паметта !!!

Имаме ли съмишленици?

То не е от дата до дата, а от седмица до седмица... Предложение 1 е от 1 и 2 седмца, предложение 2 е 1,2,3 и 4 седмица ;) Преди началото на сезона е лошо, че отново може да се продават 33-34 годишни за прехвърляне на кредит, помощ и т.н, което няма никаква логика ;)

отново бъг при поставяне на минимална цена

1584views 12comments При проблем с играта
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Съгласен съм че не може да се продаде докато има умора , но и аз забелязах при поставяне на мой играч в трансферната листа че когато има умора и искаш да му сложиш минимална цена която е показана в карето с минимална-средна или максимална цена то цената която поставяш за минимална се променя в друга стойност. Моя случай цената максималната на играч 34 годишен доста добър 345+ коефицент с голямо търсене максималната цена беше 70000к аз исках да сложа 65000 но странното е че излезе 66457 или нещо подобно ,но по-висока от тзи която заложих. Отдавам го на това че при поставянето играча беше с умора. Ако икса някой може пак да го пробва но да е играч с умора и да заложиш някъква минимална цена. Като обобщение ако правилно съм разбрал колегата DEPORTIVO , моя случай напълно покрива неговия .</blockquote> Направих си експеримент с №20 Jenson BUTTONN сложих му минимална 400 000 и се промени на 373 560, а е с 16 умора :)

Имаме ли съмишленици?

Според мен ще е по-интересно с трансфен период. Тогава ще има конкуренция на пазара, а и точно тогава ще интересно, защото няма да се правят транфери от типа " Утре ми трябва победа и ще си купя 34 годишен " Ще градиш отбор във времето, което е определено и тогава и мениджърските умения може да бъдат на показ. Или правиш добри транфери или грешиш и чакаш другия сезон. ПС: Ще е хубаво трансферния прозорец да е седмицата преди започване на сезона, а не от дата до дата. Първенството все пак почва всеки път в различно време.

отново бъг при поставяне на минимална цена

1584views 12comments При проблем с играта
по въпроса ще се направи ли нещо или го оставяме за "утре" и моля те не казвай пак, че не си разбрал какво имам предвид.

Имаме ли съмишленици?

това с трансферния прозорец не вярвам да се хареса на повечето потребители и анкетата ще си покаже, имаме нужда от нещо друго, нещо интересно, което ще раздвижи играта. мен например много ме дразнят ботовете в А група.

Имаме ли съмишленици?

(y)

Имаме ли съмишленици?

Ок нека пробване метода с анкетата.

Имаме ли съмишленици?

Всеки сам избира според мен дали да си дава парите за играта или пасува. Никой не е задължен. Има много хора, които си играят без да дават пари и се справят доста добре. Истината както написаха няколко човека тук е, че просто сякаш нищо ново не се случва, ама наистина нищо. Примерно един вестник не е обновяван вече 3 месеца. То и няма кой знае какво сякаш да се пише....но беше интересна инициатива. Аз цъкам от преди рестарта това ще рече колко? 8-9 години поне. В началото беше страхотно, несравнимо даже. Сега до къде я докарахме - в моята А група има 5-6 бота. Това не може да е поради така наречения "хейт"!! И на малко дете ще му стане ясно, че нещо куца. Ние потребителите тук свикнахме да не очакваме почти нищо, а в началото не бе така. Достатъчно е само малко да се пипне където според нас и админа има нужда, да се види че се прави някакво усилие да потръгне пак играта, и потребителите ще го оценят. Сигурен съм. Естествено не трябва да се прави промяна само заради самата промяна, а да се помисли и да се направи нещо интересно, което ще задържи и новите. Ако не можем да задържим новите потребители, поне да намалим групите и да се играят истински мачове, това е! (beer)