Предложения над максималната цена
890views
8comments
Предложения
<blockquote><h3>разпасана команда написа:</h3>Кой дава пари при положение,че трансфера ще се анулира!?</blockquote>
слага се по-висока оферта с цел да се стопира трансфера за известно време колкото да не го вземе някой друг,ако купувача все пак се изкуши да го продаде ,трансфера се анулира.има случаи и на заключени отбори
|
|
Предложения над максималната цена |
|
Неподходящо име на отбор
1092views
10comments
Зала на срама
1 седмица мина а отбора си седи със старото име,няма ли някой да вземе мерки?
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
Аз за кой ли път писах на админа и все ме праща в форума да пиша а аз искам решаване на проблема,защото е явно,че има,а не се решава,тогава какъв е смисъла на играта и удоволствието от нея,тя ни натоварва повече,а уж е направена за нас,ами ако на още няколко играча паднат коефициентите и немога да ги заменя какво правя тогава,как ще стават интересни мачове,смисъла на играта се губи.има кои да оправи нещата,но явно неискат и ни карат само да пишем в форума,който е прочел за проблема,ако желае нека и той пише на админа или ако знае как се решават нещата да пише,но то е ясно всичко отшумява и се забравя и пак започваме по старому,все едно е нямало нищо,тук май така седат нещата.Но се надявам още на оправия въобще на играта,нали надеждата умирала последна.
|
|
Кое е най странното място където сте правили любов |
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
и аз съм имал такъв случай.титулярния вратар ми изчезна и стана много лошо.
изобщо не е оставал със същия коефициент,даже и името му бе друго ако не се лъжа или просто го нямаше.така че просто малшанс,но да не забравяме и че това може да се избегне при желание на някои хора.
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
Прав си,но надеждата умира последна,и затова очаквам някакво развитие,и дано накрая се променят нещата и не само да бъдем чути а и да се решават проблемите,стига вече с тия простотии.Неможе избрал си добър играч и оп играча е вече слаб и подмладен,и неможеш вече да го смениш,играча е C. ALEXANDER от Нация 8/4.Дабяха и името сменили на играча.Май найстина ще пия много,много студена вода.Но очаквам някак си да се решат нещата и да възтържествува най накрая справидливоса.
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
<blockquote><h3>cska1 написа:</h3>Какво се прави в случая,така ли ще си остане и отново ще има ощетени,админа нищо
не казва,само знае да пише,коментирайте в форума,а решение никакво дано някой се
сети и да оправи нещата или поне да се позволи да заменя играча с друг.</blockquote>
Моя съвет е пии една студена вода. Полза от говорене, питане никаква...питаш админ за нещо е равно да си говориш сам на стената... :)
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
Какво се прави в случая,така ли ще си остане и отново ще има ощетени,админа нищо не казва,само знае да пише,коментирайте в форума,а решение никакво дано някой се сети и да оправи нещата или поне да се позволи да заменя играча с друг.
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
И въпреки това, играча трябва да си остане с предишните параметри. Имахме такъв случай в 4/3 при отказването на Ралица и след като ѝ изтриха акаунта, играча си остана със същите показатели както преди, до остаряването в края на сезона. Не знам защо при вас се е получило така. Или е бъг или нещо е пипнато без да се каже. Отново.
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
Най-вероятно играча е бил в отбор, който е изоставен и съответно рестартиран....
|
|
Национален отбор-играч
789views
8comments
Въпроси
защо неможе както трансферите са по всяко време,и играчите в националния отбор да бъдат заменяни,защото когато почнат мачовете и вече неможе да се викат други играчи а ето как се получава изненада и сега националния увисва с по слаб играч-как може до неделя играча да е на 30г. и с хубав коифициент а от понеделник да е станал 23г. и кофициента му е слаб-играча се казва-C. ALEXANDER,отбора му сигорно е изстрит,но играча е национал,и беше един от най добритеи,сега как да го заменя като неможе,и в момента националния отбор е прецакан.И още нещо,ами ако няколко отбора се изстрият и на играчите им падне коефицента какво става тогава с националния как ще се бори без добри играчи.-Искам някои да помогне с решаването на проблема,а не празни приказки.
|
|
Неподходящо име на отбор
1092views
10comments
Зала на срама
Втория е бот, влязал и край :) Пълно е в играта с такива. Не му е харесало първия отбор и си е направил втори, като гледам във другия и там толкова влиза :) Посл. логване 27 Юни 2013 17:29 ч. А разбира се от Админа никаква реакция по случай, но какво се учудвам нормално ;) (coffee)
|
|
Неподходящо име на отбор
1092views
10comments
Зала на срама
Те са на един и същ човек очевадно! И името на собственика, и датата и часа на регистрация, начина на изписване на имената на отборите и собственика, не знам админа какво чака още и не взима мерки.:x
|
|
Неподходящо име на отбор |
|
Неподходящо име на отбор |
|
Картони |
|
Неподходящо име на отбор
1092views
10comments
Зала на срама
Чак блок или изтриване, просто трябва да си смени името на отбора човечеца... ;)
|
|
Картони
732views
7comments
Предложения
<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>За Купа на лигата също</blockquote>
(y)
|
|
Картони |