лудогорец - ЦСКА кой е виновен .

869views 8comments На лафче
И също какво мислите за играчи от рода на косоко мусоко барбасоко и емил гъргоров , заслужават ли ЧЕРВЕНАТА тениска . П.П. Нарочно им написах имената с малки букви защото за мен те не го заслужават .

Спидуей

634views 1comments На лафче
Този доста популярен моторен спорт до края на 90-те години може би у нас макар,че е доста атрактивен незнам защо е занемарен и от страна на федерацията и на цялата държава въобще.Една от най-добрите писти в Търговище сега се ползва за коне.В други градове базата е разрушена а нашите състезатели ходят да се състезават в Румъния а не са на никак лошо ниво. Ето два клипа от вчера които горе долу ще ви дадат представа за това какво представлява този спорт http://www.youtube.com/watch?v=keD83CgaExg http://www.youtube.com/watch?v=ya2kp9tPCNU

Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!

2847views 33comments Зала на срама
Тук нищо не се е променило. Същите 5 човека, същите драми, същите теми... Хора излезте навън бе - лято е. Мъже по на 30-40 години сте, а се карате за картинки и за "кредити и левро". Особено Кингса и Йнайтед ги помня още от преди рестарта - есента на 2006. Никаква еволюция във вас момчета - съюите дечурлига сте. Акъл ви не дойде. То все уговорки за трансфери, все уговорки за специални тренировки, то не бяха "братле имам уникална оферта за теб", то не бяха среднощни съобщения "ей тука да завъртим една далаверка". Пичове има живот и извън шампиони... И за заключение - хич не си правете трудът да ми отговаряте, най - вероятно ще вляза чак след месец и няма и да го видя.

да се промени регламента за аматьор къп

710views 2comments Предложения
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6079 Ето старата тема :) това ще го сотавя да се вижда къде се дискутира проблема:)

да се промени регламента за аматьор къп

710views 2comments Предложения
Колеги за жалост турнир за новите пак няма да има,пусках анкета за броя на отборите,но нищо не стана сега пускам друга-просто трябва нещо да се промени!

The KINGS ти си лицемер !!!! При положение че ти самият си поставил цена на двамата играчи над максималната е нормално бг ювентус да те надцака като сложи над максималната !! Така ,че в този случай имаме : крадеца вика дръжте крадеца !!!!!(n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n)

Кое е най странното място където сте правили любов

1404views 17comments На лафче
Откакто жените станаха платени секс не правя.

за всички тези неща има едно лесно решение. Един играч ако е играл за даден отбор после да не може да играе за друг отбор в същия турнир. Така няма да го има този пробелм с прехвърляне на играчи между различните отбори.

Много глупави хора има тук, много завистливи и много ограничени. ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ ТРАНСФЕРИ... и само пален глупак неразбра че всъщност 2та въпросни играча отдавна трябваше да са мой, ако стария им собственик РАЙДЕРС не се оказа, лъжец и комплексар.:^) "Кинг" престани с това да обиждаш хората на глупаци(wait) Не си ти най-най-най......

пак ли забравихте да си пиете хапчетата? а и забравих,отбора на магнум ще бъде една класа над твоя,така че сори :)

Честит рожден ден !

701views 7comments На лафче
ЧРД и от мен (beer)

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>....Аз съм лош че съм се опитал да си взема това което ми се полага ( 2та играча на РАЙДЕРС)</blockquote> :O Опс,пардон не знаех,че моите играчи ти се полагат по право.(rofl) <blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Аз тук няма да на кой да се доказвам,за 7г съм постигнал много , даже всичко...</blockquote> Определено след тази тема,вече няма нужда да се доказваш.Всички те разбраха какво представляваш.(chuckle) <blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>...рано или късно ще ви оставя без мен</blockquote> :O Ще ни оставиш без теб???:( <blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>"Простия" The KINGS като е толкова глупав как стигна до тук</blockquote> :^) Незанам,и на мен ми е чудно как успя да удариш дъното.Подобен морален упадък е рядко срещан дори в наши дни.:|

Мисля, че се разбрахме с Огнян. Като и двамата се извинихме един на друг. Извинявам се и на колегите, че ги занимавахме с нашите спорове! (beer) (beer) (beer)

Стига сте се плюли един други му, излагате се.

Честит рожден ден !

Благодаря ви момчета (beer)

Много глупави хора има тук, много завистливи и много ограничени. ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ ТРАНСФЕРИ... и само пален глупак неразбра че всъщност 2та въпросни играча отдавна трябваше да са мой, ако стария им собственик РАЙДЕРС не се оказа, лъжец и комплексар. Какаво ще правите другия сезон бе хейтъри??? "Простия" The KINGS като е толкова глупав как стигна до тук да направи най-добрия отбор в историята на играта???... без пари , без лъжи, без мултиакаунти, без подържанеа от този и онзи. Сам за близо 3 години! Българите сме прост народ, затова сме на това дередже... аз съм ви виновен на всичките, че другите си правят далаверите и ви лъжат. Аз съм ви виновен че ви отварям постоянно очите за хора като тонос и разни подобни, където съсипаха играта. Ама нали...човек като е успял и като не си трае на нередностите, става лош, глупав и прост! Така да бъде! Странно как за едни и същи само съм лош и прост? Аз съм лош че съм се опитал да си взема това което ми се полага ( 2та играча на РАЙДЕРС) и аз съм лош че се опитах да попреча на трансфери, които са против правилата на играта, на морала и на феърплея? Тук е и времето да попитам Райдерс и Бг-то...ако небях аз и моят инат и справедливост, кога щяхте да видите ЛШ през последните 3-4 сезона? Май бързо забравихте тонос какво ви правеше?...май бързо забравихте как си траехте като мишки докато той ви лъжеше и аз свърших черната работа да го разоблича и да можете сега да печелите. Даже небях потърпевщ от дейстивта му, но ви помогнах и се застъпих за вас. НЕБЛАГОДАРНИЦИ! Аз тук няма да на кой да се доказвам, за 7г съм постигнал много , даже всичко това ми помогна и беше като тренировка за бизнеса който почнах наскоро. Просто разбрах че мойто място не е тук и рано или късно ще ви оставя без мен, да видим тогава с кой ще се заяждате и кой ще ви оправя нередностите, като се появи някой друг тонос. Ще се видим другия сезон хейтъри...да видим как ще спрете тогава "простия" Само да не се окаже "простия" по умен от всички, които играете заедно срещу него!(beer) (beer) (beer) GOOD LUCK

Честит рожден ден !

мерси

The KINGS просто е обсебен от играта! Точно във втория коментар на колегата Юве с 2-те снимки човек може да си направи извода, какъв интригант и прост човек е The KINGS!

Честит рожден ден !

ЧРД и от мен . Всичко най най ...(beer)

Честит рожден ден !

Ч.Р.Д. колега! (beer)