Първенството на Юношите(ДЮШ)
1264views
14comments
Предложения
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>защо админа не направи малко по интригуваща играта дюш играчите могат да бъдат
тренирани със специалните тренировки, да има турнири лига на шампионите,купа на
шампионите както и да играят и рпс ???</blockquote>
Защото играчите от ДЮШ ще станат по-силни от Супер Талантите!!!
|
|
1264views
14comments
Предложения
защо админа не направи малко по интригуваща играта дюш играчите могат да бъдат тренирани със специалните тренировки, да има турнири лига на шампионите,купа на шампионите както и да играят и рпс ???
|
|
1264views
14comments
Предложения
Аз съм вече с 9 титли, но нищо не получавам :D , при равен старт си е друго, печелят се титли. Старите играчи за да ги настигна ми трябва още 1 година (devil) Скоро имаше тема с гласуване по този въпрос: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5912&pg=4 (handshake)
|
|
Логика при дузпите |
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
:) Хубав финал и хубава дуспа стана ... за жалост нямеше продължения и дуспи ... очаквам мега-интересен финал между ЧЕЛСИ и БАЕЙРН за СК на Европа , след требъла (който не вярвам някой да спре) в Джърмани ..... иначе тука мисля че дуспите са си наред - тръпка , която АЗ също свързвам със в повечето случаи неприятни чувства ....
|
|
Логика при дузпите |
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>БАЙЕРН пивото написа:</h3>Слушах коментар на водещ, в който се каза, че вратаря по време на изпълнение на
дузпи наблюдава погледа на изпълняващия удара. На където погледне на там се
хвърля в голям процент от случайте. В линка има материал от последно изпълнената
дузпа на финала за КЕШ там ще видите Гюндоган на къде погледна и на къде се
хвърли Мануел Нойер.
https://www.youtube.com/watch?v=08Pr34jU_9Y
От тук може да се съди, че опита на вратаря ТРЯБВА да играе роля, а не
безцеремонно да се хвърля като заклан петел на където му скимне от нищото.
Логика трябва да има, и не може с лека ръка всичко да зависи от тотото...</blockquote>
Предлагам още 1 ШЛ за БАЙЕРН и Шуменско за съветник на /админа след одобрение на потребителите :D ;) ..... Умни работи писа между другото и ме замисли , но засили моето мнение по въпроса САМО в крайна сметка ... показател АКЪЛ/МОЗЪК/BRAIN още няма в играта ........ (ninja)
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
То дузпите винаги са били лотария. В реалния футбол е така и в играта е така. С тази възможност по-слабия отбор поне има някакъв шанс. Ако всеки път по-високия коефициент побеждава защо изобщо ще се играе тази игра. То ще бъде ясно кой ще е победителя/шампиона още преди да почне мача/първенството. Също така не съм съгласен с БГ Ювентус за картоните, тъй като това също е една от тръпките и възможностите за някой отбор да измъкне победата. Нека да има 2-3 резерви и като някой играч получи картон просто да го смени, а не да се надява на късмет да не получи втори.
|
|
Логика при дузпите |
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Днес загубих финала в ЛШ от БГ Ювентус с дузпи,като държа да отбележа че
победата ми не е незаслужена.
Чичо Митко,ти ли си?:D
Честито на честиткото. хахахах
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>следя темата за дузпите отблизо и имаше доста предложения как точно да се
изпълняват ,предложих в една тема да се направи "специално умение"-"изпълнение
на дузпи" и след известно време админа беше написал че "ИМА ТАКОВА
УМЕНИЕ" следователно от това изказване заключих че при дузпите освен уменията
на вратаря се взимат и уменията "удари" на 5 от футболистите.</blockquote>
Да,но ние трябва да си избираме футболистите(wait)
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
следя темата за дузпите отблизо и имаше доста предложения как точно да се изпълняват ,предложих в една тема да се направи "специално умение"-"изпълнение на дузпи"(happy) и след известно време админа беше написал че "ИМА ТАКОВА УМЕНИЕ" следователно от това изказване заключих че при дузпите освен уменията на вратаря се взимат и уменията "удари" на 5 от футболистите.;)
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
:D :D :D Заяс ти си луд а по въпроса със продълженията ще има да чакате и чакате той човека неможе си оправи втория сървър че тук ще бутне нещо (rofl)
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
Слушах коментар на водещ, в който се каза, че вратаря по време на изпълнение на дузпи наблюдава погледа на изпълняващия удара. На където погледне на там се хвърля в голям процент от случайте. В линка има материал от последно изпълнената дузпа на финала за КЕШ там ще видите Гюндоган на къде погледна и на къде се хвърли Мануел Нойер.
https://www.youtube.com/watch?v=08Pr34jU_9Y
От тук може да се съди, че опита на вратаря ТРЯБВА да играе роля, а не безцеремонно да се хвърля като заклан петел на където му скимне от нищото. Логика трябва да има, и не може с лека ръка всичко да зависи от тотото...
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
8) (sun) (d) Верно е, че спечелих Лигата с дуспи... бях с по-слаби показатели в мача, но водех играта... и резултата до последната минута... ако бях загубил - тия подробности нямаше да имат никакво значение...
...нооо съм падал много повече на дуспи... и затова твърдя, че огромния късмет ме сполетя веднъж - пък нека падам всеки друг път...
...обаче пак ще попитам: Каква логика да има в дуспите????? Много по-логично е да има продължения... както самият Админ беше казал, че мисли да прави... а ако и след тях резултата е равен - нека има лотария - т.е. дуспи...
Искате да кажете, че ония играч с безумната линия над 1000 не може да изпусне дуспа??? Не съм съгласен ;) Ако играе на моя стадион аз лично ще изровя чимовете около дуспата, та и крака да си счупи, но да не вкара :P
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Думите "дузпи" и "логика" са несъвместими!!! Дузпите са една лотария и това е!!!
Не мога да разбера, какво толкова го дъвчете! Играта върви към тотална разсипия,
а вие сте се хванали за това ...</blockquote>
Дузпите не са лотария.Който го може си го може.Това е в реалността,а в играта е ези-тура.
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
Думите "дузпи" и "логика" са несъвместими!!! Дузпите са една лотария и това е!!! Не мога да разбера, какво толкова го дъвчете! Играта върви към тотална разсипия, а вие сте се хванали за това ...
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Отпадане в Голда по се приема,но да градиш 15 сезона отбор и да паднеш един
гинал с гол в 90 мин ,а друг с дузпи е прекалено.</blockquote>
на последния Голд, отпаднах на дузпи от отбор, който нямаше играч НАД 300 т, а аз нямах играч ПОД 300 т .. и естествено отпаднах :D . Но в тая игра отдавна съм се примирил с всичко, каквото става с нея .. http://www.shampioni.com/index.php?act=tvtour&round=66001
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
Темата като цяло има двустранен смисъл... Дали да има логика при дузпите, а другия е дали до сега е имало логика при дузпите ... За това съм гласувал с не ... :D :D :D
|
|
Логика при дузпите
1764views
26comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Днес загубих финала в ЛШ от БГ Ювентус с дузпи,като държа да отбележа чепобедата ми не е незаслужена.</blockquote>
Нещо не го разбрах това :D :D :D
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Отпадане в Голда по се приема,но да градиш 15 сезона отбор и да паднеш едингинал с гол в 90 мин ,а друг с дузпи е прекалено.</blockquote>
Аз какво да кажа, като имам 3 пъти повече загубени финали от теб, а не забравяй, че миналия сезон ме отстрани след червен картон.
В обобщение да кажа, че съм съгласен отчасти с Емо. Като мнението ми е, че
60% от дузпите нещата да зависят от умения на вратаря и изпълнителите, а в 40% от шанса.
Още преди 5 сезона, коментирах, че по-важното е да се намали шанса за получаване на червен картон във важните елиминационни мачове по време на турнирите. Защото това е реално подигравка с труда. За вчера монетата това отсъди, при абсолютно равностойни отбори. Успех на всички през другия сезон(beer) (beer) (beer)
|