Честит рожден ден ! |
|
Честит рожден ден !
701views
7comments
На лафче
Честит рожден ден на колегата FC United с пожелание за много здраве любов щастие пари и сбъдната мечти.Приятно изкарване и наздраве. (beer) (beer) (beer)
|
|
Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!
2847views
33comments
Зала на срама
Нали идеята на тези трансфери е всеки да може да продава на който си пожелае. И в реалния футбол стоят така нещата. Има отбори, които не продават на така наречените си "врагове" , ако щете - rivals. Това със слагането на оферта само за да се блокира даден трансфер е пълна лигавщина за мен. Може би трябва да се направи нещо с тези средни и максимални цени, тъй като ще има още подобни ситуации сигурно.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Големите никой не ги съди. Продължавайте така, но поне не пишете във форума да дразните простосмъртните. Отдавна трябваше да не фигурирате в шампиони, но админа навремето реши, само да ви спре трансферите и да ви пожали. Сега за втори път някои от вас ще бъдат пожалени, Щом така ви е сладко да сте първи ,карайте я така.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>"1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на
играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен." А това "МОРАЛНО" ли ти се
струва бре господин The KINGS?</blockquote>
Именно за това става на въпрос.
Опитва се да прецаква хората с мръсните си номерца и после с цялата си наглост чак пуска и тема в която се опитва да се изкара,че той е жертвата.:O
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3> Иначе ето и истинското мнение на РАЙДЕРС за БГ-то
http://prikachi.com/images/240/6355240c.jpg</blockquote>
колкото до това съобщение което си пазиш за спомен от преди половин година само ще ти кажа,че това преди да го напиша на теб интриганта,лично съм го писал и на човека за когото става навъпрос в съобщението.
И с оглед на написаното там, си задай въпроса защо ли играчите ми са продадени на него а не на теб Гн Часовник ???
И никога не забравяй,кой ти спря игричките - http://prikachi.com/images/472/6353472F.jpg
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
"1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на
играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен." А това "МОРАЛНО" ли ти се струва бре господин The KINGS? (wasntme)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Не е нормално в една игра за забвление някой на някого да прави мръсно,но това е типично по български.....алчност и завист(puke) Като видим,че някой успява да изпълзи от дъното и гледаме по всякакъв начин да го върнем там(puke) Нямам думи просто(puke)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Да кажа още няколко неща по темата
1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен.
2: РАЙДЕРС продаде играчите на БГто САМО и ЕДИНСТВЕННО за да прецака мен, но се вижда и от предния му пост, и по това как си е кръстил играчите в отбора , че играе САМО за да ми прави мръсно. Съжелявам човек, който си губи времето за да прави мръсно на друг.
Иначе ето и истинското мнение на РАЙДЕРС за БГ-то
http://prikachi.com/images/240/6355240c.jpg
А ето и мението му за админа за което си получи наказанието:
http://prikachi.com/images/177/6121177u.jpg
От поведението му и от тези и от това как си е кръстил играчите, става ясно що за човек е, аз съм го блокирал и не ме вълнува повече.
Да не говорим че въпросните 2 играча бяха обещани на мен от РАЙДЕРС миналия сезон и даже му предплатих с една 14ка супер талант за бартера, като трябваше да дам и по 1 250 000 кредита на играч....ИЗЛЪГА МЕ, но това си беше за негова сметка.
ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ трансфери, които на практика предрешиха ЛШ и небяха нито морални, нито по правилата. Неочаквах от Боби да постъпи така и да се подиграе с мен, Емил и Войводите. Ако играчите бяха пуснати на търг е друго нещо, но РАЙДЕРС ги даде на един човек които не харесва, за да прецака други двама , които са му помагали и са постъпили добре с него.
...или с други думи казано, тези трансфери са извън всякакви правила и ТРЯБВАШЕ да бъдат анулирани навреме. СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО...
И тук като за последно ще попитам всички завистливци и интриганти, които от години се опитвате да спрете развитието на ВИРТУАЛНИЯТ ми отбор с всякакви задкулисни игри, интриги, глупости по форума и неморално поведени...ПИТАМ ви... Другия сезон какво ще правите вече??? Не ви ли писна да си плюете на името, на честа и морала за да спрете отбора ми? Крадахте ми играчи, писахте теми за транферите ми, обиждахте ме, лъгахте ме, правихте ми мръсно на уговорени от мен транфери...още какво може да направите?
Аз просто сигнализирах за НЕРЕДОВНИ ТРАНФЕРИ, които са против всички правила и е имало много случей за връщани такива...но явно за някой правилото неважи!
Ще се видим другия сезон (beer)
П.С ZAQS е много прав в мнението си, но на мен отдавна ми изчезна удоволствието в играта, след като завистта наделява над кефа да играеш честно.Затова и пускам теми, когато няма справедливост.
Аз пак повтарям за 7г никой несъм излъгал в трансфер, бартер, несъм играл мръсно или за друг отбор освен моя. Аз също можеше да дам Атила за 2 сезона на Емо и Бг-то да няма шанс, но не го направих. Айде със здраве. Скоро и аз ще ви напусна...даже мисля че вътре в себе си вече съм го направил. Да са ви честити НЕМОРАЛНИТЕ титли!
Ако се замислите срещу всяка ГОЛЯМА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ в играта съм се борил и съм имал голям принос тя да бъде поправена.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
(chuckle) http://prikachi.com/images/472/6353472F.jpg
По темата - Първият пост на БГ Ювентус описва най ясно каква е ситуацията и невиждам,друго какво има да се добави.(beer)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Кинга възпрепятства извършването на нормален в рамките на правилата трансфер.Много добре знаем защо се правят такива оферти,които не са в рамките на правилата.Всеки един,който дава такива оферти трябва да се наказва :) Да видим тогава дали ще се дават подобни нередовни оферти(wait)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Съгласен съм,че трансферите са нередовни и,че трябва да се анулират,но защо
Кинга е сложил по-високи оферти от позволените
http://prikachi.com/images.php?images/649/6351649I.png
http://prikachi.com/images.php?images/653/6351653g.png
Не мислите ли,че и той трябва да се накаже за некоректно поставени оферти?При
това положение и двамата рябва да изгорят</blockquote>
Всеки може да си слага оферти,това се е случвало много пъти да се поставят по-големи оферти от максималната, но не виждам защо Кинга трябва да е виновен. Виновни са единствено отборите, който са направили трансфера и те трябва да бъдат наказани. И не само да се върне трансфера, а направо да се изтрият тези играчи и смятам, че Админа трябва да започне тази практика,като някой направи трансфер извън рамките на цената, която е дадена да се изтрива дадения играч. Пък да видим тогава, дали за една среща могат да хвърлят на вятъра 4-5 мил
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Съгласен съм,че трансферите са нередовни и,че трябва да се анулират,но защо Кинга е сложил по-високи оферти от позволените:^) http://prikachi.com/images.php?images/649/6351649I.png
http://prikachi.com/images.php?images/653/6351653g.png
Не мислите ли,че и той трябва да се накаже за некоректно поставени оферти?При това положение и двамата рябва да изгорят(wait)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Няма смисъл да се молят приятели от играта да защитават или отричат тезите на
спорещите. Относно покупки над моксималната има стотици транфери извършени над
нея. Когато има интерес към играчите това е нормално. Типичен пример са 14г
суперталанти, които в началото на всеки сезон се продават между 800-900хил при
максимална от 750хил. Дайте да анулираме всичките тези сделки и да обявим
последните сезони за нулеви. Тези суперталанти са продавани дори да няма
надцакване. Такава цена е поречил и кингс за суперталанта, който продаде на Димо
Докато тук е видно от приложените снимки, че първият който е дол оферта над
максималната е именно автора на темата.</blockquote>
Тук се надявам не визираш мен, не подкрепям никой, никой не ме е молил да пиша просто си изказвам личното мнение не ме и интересува кой какъв играч е купил и за колко. Но при покупка над максималната цена...правилата са едни за всички и всички трябва да ги спазваме. Сигурен съм, че ако аз бях закупил играч над максималната веднага щях да изгоря :) Друг е въпросът, че имаме безхаберен Админ :)
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Захари го каза много точно , големи сте , но с такива дребнави спорове се принизявате към малките отбори. Бъдете за пример ( добрия пример ) за малкото нови които остват в играта и пощадете останалите играчи от такива ежби . На всеки в коментара има частица (малка или по-голяма ) истина , но доста често истината боли . Стиснете си ръцете (handshake) това е необходимо в момента , не излишни наказания.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Никой не е богопомазан. Има стотици извършени транфери над максималната, като мениджърите които са ги извършвали са кингс, раидърс, арсенал, доновете мездра, тне бест, горни лозен и много други. Всеки може лесно да ги провери и всички тези ри трансфери да се анулират? Не виждам защо и цялата тази драма специално за моите 2 нови играча. Колегите са прави и формулата за цените трябва да бъде променена, но винаги съм го твърдял, че уникалните играчи са кът и струват над максимума. Точно и заради тази радкост максималните цени винаги се надхфърлят, като на пазара се появят 14г суперталанти
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
8) (sun) (d) Всички сте големи с постигнатото с постоянство. Но ставате малки в момента, когато загубите мярката.
Титлите и купите са много хубави, когато се постигнат в епични битки. И скучни, когато са предопределени, защото няма конкуренция.
"Мръсна" игра, уговорки... те помагат да се сдобие човек с най-силните играчи... но слава богу това не гарантира успеха!
Симулаторът е доста добър и има своите тънкости, които при равностойни отбори и доброто познаване на работата с различни схеми правят сериозна разлика между отборите. Понякога скоростта на нета даже е решаваща. На практика е необходимо 20% превъзходство, за да е 100% сигурна победата... такива разлики засега между водещите отбори няма.
За трансферите - те са формално нередовни!
Но са станали такива от излязлото от разумни граници съперничество.
От липсата на достатъчен брой добри играчи.
От липсата на добро оценяване на уникалните с умения играчи над 30 години.
От липсата на реакция на админа да сложи елементарно ограничаване на офертите над максималната цена, защото амбицията на всеки близо до върха трудно може да бъде ограничена...
Админ в играта НЯМА... няма го да върне два трансфера, няма го да оправи два бъга, а да влезе да бърника мачовете... това да го видя - няма да го повярвам...
Много хора са дали пари, много хора са отделили време/което е по-ценно и от парите!/, много хора са дали и двете...
Моите уважения за победите на Боби от този сезон, а и за многобройните загуби преди това.
Моите уважения за Огнян и неговия уникален отбор, който вече стига нивото, с което да няма конкуренция.
Моите уважения за Емо, който е в борба за върха всеки сезон половин година.
Извинявайте, че Ви наричам с имена без да се познаваме извън играта, но Вие сте част от виртуалния живот на играта... част от елита на това оредяло виртуално общество...
Всички сте големи с постигнатото с постоянство. Но ставате малки в момента, когато загубите мярката.
Вземете се спрете, пък се поздравете и за нови люти битки се стегнете... а помията на прасетата оставете... не ни отвращавайте с тъмната страна на бляскавите успехи.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Как не ви писна да си вадите кирливите ризи,всеки път,когато нещо не ви устройва или е във ваша вреда?Докога?От пускането на втория сървър,няма повече от 60-70 човека макс онлайн.Скоро ще си останете само вие борещите се за иконки!Тогава пак ли ще си сипете отгоре?Ама тогава и да си сипвате няма кой да ви чете риданията.Егати комплексите се избиват тук.:O
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Аз никъде не прочетох в правилата, че е разрешено да се правят трансфери от Кингса и БГ Ювентуса над максималната. Тогава нека админа да напише тук, кои могат да правят трансфери над и под разрешената ,за да знаем ние обикновените.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Няма смисъл да се молят приятели от играта да защитават или отричат тезите на спорещите. Относно покупки над моксималната има стотици транфери извършени над нея. Когато има интерес към играчите това е нормално. Типичен пример са 14г суперталанти, които в началото на всеки сезон се продават между 800-900хил при максимална от 750хил. Дайте да анулираме всичките тези сделки и да обявим последните сезони за нулеви. Тези суперталанти са продавани дори да няма надцакване. Такава цена е поречил и кингс за суперталанта, който продаде на Димо Докато тук е видно от приложените снимки, че първият който е дол оферта над максималната е именно автора на темата.
|
|
2847views
33comments
Зала на срама
Според мен трансферите наистина са нередовни. Точно и ясно се знае един мениджър няма право да продава над максималната цена!!! Ясно е че в играта има много задкулисни игри, друг е проблема до колко формулата за играчи над 32години е правилна или не :) Недоумявам Админа защо е одобрил тези трансфери, или може би изобщо погледнал ли ги е до сега? (beer)
|