трансферни цени

1719views 14comments Въпроси
Немога да мисля вече.

EUROFAN 2013!

1204views 10comments Футбол България
(clap) (bow) (beer)

EUROFAN 2013!

1204views 10comments Футбол България
Футболни фенове на Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Берое, ЦСКА, Миньор Перник и Пирин Благоевград станаха шампиони на европейското по футбол за фенове!!!На финала победихме миналогодишния отбор на Динамо Букурещ!!(beer) (beer)

Трансфери

834views 10comments Предложения
Тези които продавам сега се въртят от няколко сезона вече. Даже и запитване нямам за тях... За какво говорим. А играчите са си супер. Особенно двамата млади.

трансферни цени

Колегите са казали почти всичко,мога само да добавя че е нужно да се намалят мачовете на играчите от дюш-а,за да може чрез продажбата на един двама да оцеляваме новите отбори,т.е. да строим сгради и да развиваме останалите играчи(sweat) В момента това е почти невъзможно освен ако не преговаряш с хиляда човека докато се съгласи някой да си купи абсолютно ненужен играч , та да имаш за строежи

трансферни цени

аз цакам от 1 година и отгоре и да ви кажа големи схеми правя и мисля за да издрапам малко! Изобщо не се боря за А група защото немога да се задаржа там 2 сезона и ми стъпва много солено защото трябва да купя стари и скъпи играчи които всъщност не са толкова добри за А група и отпадам и за 3 сезона те спадат супер много и не ги избивам(в началото одарих 14 годишен от школата и за това дръпнах) няма начин дори като изкарах млад играя да не минат 2 години докато захлебя! Сега е сезон 41 и смятам или за сезон 43 или 44 да се мача да влизам нагоре :D

Ще продължи ли да съществува Shampioni Today?

1355views 13comments Въпроси
» Нови членове в екипа на Shampioni Today Категория: НОВИНИ Уважаеми читатели,поради нараснали лични и служебни ангажименти в последно време не ми остава време за играта и вестника за което най-искрено се извинявам.Поради тази причина получих съгласието на трима уважавани мениджъри да влезнат в екипа на вестника за да може той да продължи да съществува дори аз да се оттегля от играта,както и да влеят нови идеи във вестника.Получих съгласието и на администратора на играта за тяхното включване в екипа.Новите членове на екипа на вестника са :ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Да им пожелаем успех!

Айде честито тогава (beer) , вече освен да ви четъ под класиранео във вашета група ще го правя и в вестника :P .. залавяйте се за работа (nod)

Вече имаме бутони за публикуване на статии. Админът ни предостави правата (beer)

Последно кво се случи ?|-(

Явно ще го има вестника! КлюЧ!

8) (sun) (d) Понеже тука всичко става ръчно... явно и вестника е крайно време да се печата на циклостил или да се пише с паче перо на пергамент... после пускаме пощенските гълъби и всичко е наред с новия брой... на мене права ми требват! ...аз съм индианец и с пишеща машина не мога да работя! Блоп... блоп... в блатцето всичко бавно потъва... Нема да се притеснявате - за юбилейния петдесети сезон ще има ново издание на вестника!

Админът може да се е съгласил да прехвърли правомощията за вестника, но нищо не е направил по въпроса. А нали все ни се казва да не бързаме много..., да сме по-търпеливи... и ние сме търпеливи - всеки ден си чакаме журналистическите права :D Не е лъжа, че в последните месец-два тонусът за игра в шампиони спадна, поради ясни на всички ни причини, но продължаваме, надявам се все пак не наивно, да разчитаме, че това ще се промени. Всички сме ангажирани, но по някакъв начин успяваме да изпълняваме ежедневно ангажиментите си към отборите, а някои и напълно безвъзмездно към форума. Отново безвъзмездно предлагаме услугите си за вестник, отново безвъзмездно правим класации и проучвания, които е нормално да ги има в играта, но ги няма... изобщо потребителите тук са настроени на абсолютно безвъзмездна подкрепа за играта. Защо го споменавам? Защото искам да посъветвам администратора и той да вложи малко сърце в труда си. Да поеме някаква инициатива. Да разберем, че шампиони не потъва като тежък метал. Позитивността и инициативата, поета от един, повлича и други след себе си. За жалост обратното също влече и в момента то цари тук. Не знам как по-културно да се изразя, но се надявам, който трябва да го прочете и да си вземе бележка! (beer)

Ами и аз така го разбрах, ама реално без Админа да даде права на някого, няма как да се получи!!! В момента сме в застой, а вече мина месец ...

Ами нали вие тримата трябва да управлявате вестника...Аз така го разбрах...или трябва Админа да ви даде правомощия:^)

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср) цитирай изтрий Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7 години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се съгласи.</blockquote> Което значи, какво? Съчетание от символи, букви или? Измина един месец във, който няма никаква промяна?!?

Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср) цитирай изтрий Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7 години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се съгласи.

Е нали ти и Закс щенсе занимавате.

Въпроса ми е главно към Администратора, защото само той може да даде отговор!!! Както знаем, колегата Sport 75, който се занимаваше с вестника се отказа и сега никой няма права да публикува, каквото и да е!!! Ако искаме вестника да продължи да съществува, Админа трябва да даде права на някой, или някои, които да продължат да поддържат вестника и да ни запознават с най-актуалните новини, свързани с ежедневието ни!!! Хубаво ще е да се види и нашето мнение по въпроса! П.П. Опитах се да добавя анкета, но не ми позволява, незнайно защо (whew) Ако Модовете успеят, нека добавят анкета с два отговора - Да и Не!

Трансфери

834views 10comments Предложения
Да защото 34 годишните са евтини и са силни ама те са решение за 1 сезон после като станат на по 35 години с 200 линия какво правим трябва да се направи нещо с тези цени. На твоя фудболис който продачаш средната му цена е 500 000 това са прекалено много кредити за отбори който са по на 1 година а да не говорим и за новите потребитили.:)