Промяна при трансферите !

1021views 10comments Предложения
ФуДболистите чакат само да са махни,не моЗеш да ги запреш напрао(rofl) (beer) (beer)

8) (sun) (d) Да са махни! Ни е за хора туй правило! Махкайти го и да са почват трансферити!;)

(rofl) (rofl) хареса ми словореда на питащия(beer) (beer)

Принципно няма никакъв смисъл в това ограничаващо правата на потребителя правило. Единственото (но никак не маловажно) е, че това правило, предпазва аджамийте от глупави постъпки, докато се ориентират в обстановката!

Правилото трябва да се премахне от Админа :) Колкото до въпроса това не ми допада :) Нека си остане правилото :)

Трансфери

1034views 10comments Предложения
Аз просто предлагам да се започне от някаде.И очаквам да се дават идей който да се развият с времето(е поне се надявам де).Аз откакто съм почнал да играя съм купил 1 СТ и то го купих преди 1-2 седмици повечето разчитам на ДЮШ.И според мен СТ не са нужни в играта след като има ДЮШ (beer)

Трансфери

8) (sun) (d) Момчета, Б-групите са празни... и чат-пат по един два бота се задържат и в А със седмици... Малко по малко се топим... И цените нямат нищо общо с приходите, но и купувачите са на море... или на други места;)

Трансфери

Вече и 14ки СТ не се копуват по-простата причина че няма играчи.

Трансфери

Аз не мисля, че с намаляне на цените нещата ще се оправят.Според мен изобщо не трябва да има такива фиксирани цени, но това е друга тема.Според мен най-големият проблем са СТ-тите.Ако се махнат и започне да се разчита изцяло на играчи от дюш нещата доста ще се раздвижат.Сега всеки който реши да направи млад отбор си взима 11 15г. СТ и 6 000 000 се изкарват от играта, при положение, че една добре рзвита 14-ка изкарана от дюш по нищо не и отстъпва, но за тях трябва да се изчака да напрвят необходимия брой мачове и после да търциш, да се пазариш и нещата доста се усложняват, затова повечето избират лесния начин а играчите от дюш няма кой да ги погледне...Когато започнат те да се купуват доста повече кредит ще се развърта между малките отбори и нещата ще потръгнат.

Трансфери

(beer)

Трансфери

Има един човек който е против кажи кой си и ако може дай логично обяснение защо неискаш

да се намали наполовина квотата в amateur cup

875views 4comments Предложения
Много работи има да се правят, а не втори сървър който уби играта окончателно. Там има по 5 отбора в група. Тук са по 10, ама то половината още от преди рестарта... Хора които 7 години играят и няма да се махнат, просто защото играта е част от живота им... Преди време бях предложих да се направи експертен екип който да помага в развитието на играта, но админа каза: Аз съм отворен за предложения и толкова. Добре че е отворен, но колко нещо се изписа с цел да се вкарат свежи играчи в играта. Нито 1 действие не е факт...

Не знам какво,но определено нещо трябва да се промени , защото доста понамаляхме активните млади отбори и след като и без това сме назад,без този турнир изоставаме още!

Тва едва ли ще стане Владо. Аз до колкото виждам в този турнир могат да участват отбори , които са регистрирани през последната една година в играта , нека се увеличи този период - той да стане 18 месеца т.е. 1.5г .. така ще се увеличи и бройката , няма защо да намалят участниците .... Нека в силвъра да участват тези регнати между 1.5 и 3г. от настоящата дата на провеждане ,а не както е сега между 1г и 2г. .... и останалите да са за Голда ... мисля ще е най-лесно за Админа да направи това и да спасим този турнир за най-слабите отбори Тука Админа може да помисли колко играчи са се регнали и задържали в играта за последната 1г. , щом не могат за 1 турнир да се съберат хора ... и нека се помага повече на новорегистриралите се ....

Колеги,предлагам да се намали наполовина бройката в турнира ни,за да може да играем все пак????

Предложения над максималната цена

1015views 8comments Предложения
<blockquote><h3>разпасана команда написа:</h3>Кой дава пари при положение,че трансфера ще се анулира!?</blockquote> слага се по-висока оферта с цел да се стопира трансфера за известно време колкото да не го вземе някой друг,ако купувача все пак се изкуши да го продаде ,трансфера се анулира.има случаи и на заключени отбори

Предложения над максималната цена

1015views 8comments Предложения
Кой дава пари при положение,че трансфера ще се анулира!?

Неподходящо име на отбор

1222views 10comments Зала на срама
1 седмица мина а отбора си седи със старото име,няма ли някой да вземе мерки?

Национален отбор-играч

1013views 8comments Въпроси
Аз за кой ли път писах на админа и все ме праща в форума да пиша а аз искам решаване на проблема,защото е явно,че има,а не се решава,тогава какъв е смисъла на играта и удоволствието от нея,тя ни натоварва повече,а уж е направена за нас,ами ако на още няколко играча паднат коефициентите и немога да ги заменя какво правя тогава,как ще стават интересни мачове,смисъла на играта се губи.има кои да оправи нещата,но явно неискат и ни карат само да пишем в форума,който е прочел за проблема,ако желае нека и той пише на админа или ако знае как се решават нещата да пише,но то е ясно всичко отшумява и се забравя и пак започваме по старому,все едно е нямало нищо,тук май така седат нещата.Но се надявам още на оправия въобще на играта,нали надеждата умирала последна.

Кое е най странното място където сте правили любов

1702views 17comments На лафче
в нас :)