| Tърся хакер | |
| Tърся хакер | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 При мен мисля че наи младите бяха на по 25г. (chuckle) Сега да ги свалим годините на 19-20 нее редно... ;)  | |
| как ви се струва? | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 11 СТ на 14 години оо идеално давай нека да са с 150 линия тогава наистина няма да има нужда от спецялни тренировки а и една подробност нека тези 11 игра да не могат да се продават да имат само опция уволни :D за да неможе примерно отбор А да си направи 2 отбор и да ги гледа докато не дойде време да могат да се продадат и отбор Б да му ги купи :D или отбор Б да си направи 2-ри отбор и отбор А да му ги купи :D иначе може да се помисли да са на години от 18 до 21 или 19 до 21 наи много със 60 линия ;) пример: имам един играч които ми е от самото начало макар и не със редовни тренировки днес тои е на 28 години 4 спецялни тренировки и 220 линия при трениране всеки ден и с тези 4 спецялни тренировки трябва да е със по висока линия  | |
| Турнири
	                                1739views
	                                13comments
	                                Предложения
	                                 То и сега има турнир по време на мачовете на националите, но е за аматьори. Аз съм против, че ще станат големи караници. По добре да се измисли нещо за убийствено скучната последна седмица на сезона (beer)  | |
| Турнири | |
| Турнири
	                                1739views
	                                13comments
	                                Предложения
	                                 <blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Съгласен съм и за да няма национали в турнирите, който пусне национал в игра да
получава служебна загуба и да бъде глобен или наказание да не участва следващата
седмица в турнирите.</blockquote>

да :Д  глоба 10 ка :Д  Просто  да получава служебна загуба ама админа едва ли ще е съгласен ... | |
| ЕМБЛЕМИ !
	                                6464views
	                                57comments
	                                На лафче
	                                 :Д еее :Д 10 минути търсене не можах да открия темата :) искам да попитам дали има отбори който още правят Емблеми / логота :) ??   | |
| как ви се струва? | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 <blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>сега последно ще даваш ли СТ или не?</blockquote>
 :D :D :D  | |
| как ви се струва? | |
| как ви се струва? | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови
по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote>
 Поне като си решил да се правиш на Краси Радков да ни беше разсмял и в другите теми... | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 Що не направите направо един рестарт на играта, както някога и да рахатясат всички. Ще започнем на чисто и така.(beer)  | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови
по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote>
 Стига се излагал пич моля те ... нема накъде повече ;с | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 то по тази логика да си Нов тук. Преди 2 месеца, когато вкараха лудите пари на новите бях готов да започна отначало, щото преднината от почти милион, който може да се събере ми се струва много.. сега вземете напускайте ги направо с СТ както каза Corinthians. Не смятам че е правилно и съм против. Убива се смисъла за игра на хора, който играят от около година(в това число съм аз), пък да гоним потребители, който вече са регистрирани и да чакаме нови, не виждам смисъл. | |
| как ви се струва? | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки. | |
| как ви се струва?
	                                2049views
	                                19comments
	                                Въпроси
	                                 е дай да не е баш СТ и да няма специални тренировки,но пък играчи на между 18-20 години с коефициент 100 някак си не ми се струва множко,а?но ако държиш за супер таланти няма да те спирам,все пак си администратора на играта.и като си против дори твърдо цъкни в анкетата да се види 8)  | |