как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
е дай да не е баш СТ и да няма специални тренировки,но пък играчи на между 18-20 години с коефициент 100 някак си не ми се струва множко,а?но ако държиш за супер таланти няма да те спирам,все пак си администратора на играта.и като си против дори твърдо цъкни в анкетата да се види 8)
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>И аз съм твърдо против нека гласуваме новите да получават по 11 СТ на 14г.,
защото 15-ките са слаби и никой не ги иска. Как Ви се струва ?
PS: Ако може да имат и опция за по 2 безплатни специални тренировки на играч, за
да имат шанс да настигнат по-старите отбори, което би ги мотивирало.</blockquote>
:D :D :D :D :D
според мене така трябва да си бъде.. Колега Deportivo Няма смисъл имат си по 50 ка в ацц новите отбори и по 3000 на ден какво повече винаги ще недоволстваме .. :) така е добре
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
И аз съм твърдо против нека гласуваме новите да получават по 11 СТ на 14г., защото 15-ките са слаби и никой не ги иска. Как Ви се струва ?
PS: Ако може да имат и опция за по 2 безплатни специални тренировки на играч, за да имат шанс да настигнат по-старите отбори, което би ги мотивирало.
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
искам да попитам нормално ли е според вас новите отбори да получават играчи на 19-23 години с коефициент 40?и бихме ли ги задържали така?
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
Съгласен съм и за да няма национали в турнирите, който пусне национал в игра да получава служебна загуба и да бъде глобен или наказание да не участва следващата седмица в турнирите.
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Аз съм против понеже ще има хора, които няма да запазят националите си ,само и
само да стигнат по нагоре в турнирите .Единственият начин е да се направи,
националните играчи да не могат да участват в турнирите, но това си е играчка.</blockquote>
Точно така! (y)
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
Аз съм против понеже ще има хора, които няма да запазят националите си ,само и само да стигнат по нагоре в турнирите .Единственият начин е да се направи, националните играчи да не могат да участват в турнирите, но това си е играчка.
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>Botev_Newcastl написа:</h3>Определено за. Просто трябва да се направи играч който е извикан в нац. отбор да
не може да играе в турнирите.</blockquote>
(y) съгласен
или да играе в турнирите след приключване на официалните мачове!!
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
Определено за. Просто трябва да се направи играч който е извикан в нац. отбор да не може да играе в турнирите.
|
|
Нуждая се от малък съвет
1032views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>по добре говори с Админа да направи един фонд и там да дарява кой колкото иска,и в края на сезона в скучната седмица да се направи един турнир само запоследните регистрирани 192 отбора, изиграват два предварителни в Понеделник,групи и осмина финал следващите три дни, Петък четвърт и полу финал и съботафинала, общо са около 300 мача, ако се раздели наградния фонд още от първия кръгще има за всички участници да живнат малко, тия които стигнат до финала щевземат 7 пъти повече от наградния</blockquote>
Eй това ще е добре. Ама да се направи нещо подобно дори и без фонд и за по-средняшки отбори като моя например, защото едни са заети със суперкупи други с национали и ние по-слабите не можем да се задържим и 5 мин в играта от скука. Колега няма да е лошо да пуснеш предложението като тема.
|
|
Втори отбор
2472views
21comments
Предложения
Против съм, защото ако прочетете "конституцията" на shampioni, ще констатирате нарушаване на поне 5 "члена" от нея(състои се от 10 точки). Това означава, че ако това се осъществи - потребители с повече от 1 отбор, ще се получи някакъв друг мениджър, различен от shampioni. А такива има много. А колкото до раздвижването - не съм сигурен че са много игрите , в които да можеш да изиграеш минимум 3 официални мача и 10 ОПС на ден. Да не забравяме, че живота не е само да цъкаме с клавиатура.
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>На мен идеята ми е да има повиквателни за националите и който иска да играе в
турнирите да не пуска играчите си в националния , а който иска и двете ще са му
нужни повече играчи - тоест хем ще живни малко пазара</blockquote>
(y) (y) (y)
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
На мен идеята ми е да има повиквателни за националите и който иска да играе в турнирите да не пуска играчите си в националния , а който иска и двете ще са му нужни повече играчи - тоест хем ще живни малко пазара (handshake)
|
|
Втори отбор
2472views
21comments
Предложения
и аз съм съгласен за "Б" отборите в долните групи, дайте да я раздвижим тая игра :D
|
|
Нуждая се от малък съвет
1032views
10comments
На лафче
по добре говори с Админа да направи един фонд и там да дарява кой колкото иска, и в края на сезона в скучната седмица да се направи един турнир само за последните регистрирани 192 отбора, изиграват два предварителни в Понеделник, групи и осмина финал следващите три дни, Петък четвърт и полу финал и събота финала, общо са около 300 мача, ако се раздели наградния фонд още от първия кръг ще има за всички участници да живнат малко, тия които стигнат до финала ще вземат 7 пъти повече от наградния
|
|
Втори отбор
2472views
21comments
Предложения
То и сега има хора с по два отбора. Ще трябва да се ангажират и хора от играта, които да следят за правилата и да могат да спират евентуални трансфери.
|
|
Всичките четвъртфинали в Шампионската лига
2179views
15comments
Шампионска лига
За мене Барселона и Реал Мадрид ще са сигурни 1/2 финалисти , малага може и да направи изненадата защото до този момент показват страхотна игра в шл също и Борусия Д които станаха 1-ви в групата на смърта с отборите на Реал Мдрид,манчестър сити и аякс а мача байерн -Ювентус за мене е мач загадка !!!Моят любим отбор беше отстранен от един съдия който не трябва повече да практикува тази професия GGMU !!!
|
|
Турнири |
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
Я да видим сега кои ще ca за и кои против да има турнири през уйкендите дори когато играят националите.Аз съм за,въпреки че над половината от титулярния състав са ми национали и никога не съм позволил на нито един да има и 1 умора преди мачове на националите.Все пак уйкенда е най вече за разпускане и забавления и който мисли че немойе да се справи без играчите които са му национали то да не се записва(d)
|