как ви се струва?

1395views 19comments Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote> Поне като си решил да се правиш на Краси Радков да ни беше разсмял и в другите теми...

как ви се струва?

Що не направите направо един рестарт на играта, както някога и да рахатясат всички. Ще започнем на чисто и така.(beer)

как ви се струва?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote> Стига се излагал пич моля те ... нема накъде повече ;с

как ви се струва?

то по тази логика да си Нов тук. Преди 2 месеца, когато вкараха лудите пари на новите бях готов да започна отначало, щото преднината от почти милион, който може да се събере ми се струва много.. сега вземете напускайте ги направо с СТ както каза Corinthians. Не смятам че е правилно и съм против. Убива се смисъла за игра на хора, който играят от около година(в това число съм аз), пък да гоним потребители, който вече са регистрирани и да чакаме нови, не виждам смисъл.

как ви се струва?

АЗ като започнах нямах и 20 годишни

как ви се струва?

Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.

как ви се струва?

е дай да не е баш СТ и да няма специални тренировки,но пък играчи на между 18-20 години с коефициент 100 някак си не ми се струва множко,а?но ако държиш за супер таланти няма да те спирам,все пак си администратора на играта.и като си против дори твърдо цъкни в анкетата да се види 8)

как ви се струва?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>И аз съм твърдо против нека гласуваме новите да получават по 11 СТ на 14г., защото 15-ките са слаби и никой не ги иска. Как Ви се струва ? PS: Ако може да имат и опция за по 2 безплатни специални тренировки на играч, за да имат шанс да настигнат по-старите отбори, което би ги мотивирало.</blockquote> :D :D :D :D :D според мене така трябва да си бъде.. Колега Deportivo Няма смисъл имат си по 50 ка в ацц новите отбори и по 3000 на ден какво повече винаги ще недоволстваме .. :) така е добре

как ви се струва?

И аз съм твърдо против нека гласуваме новите да получават по 11 СТ на 14г., защото 15-ките са слаби и никой не ги иска. Как Ви се струва ? PS: Ако може да имат и опция за по 2 безплатни специални тренировки на играч, за да имат шанс да настигнат по-старите отбори, което би ги мотивирало.

как ви се струва?

искам да попитам нормално ли е според вас новите отбори да получават играчи на 19-23 години с коефициент 40?и бихме ли ги задържали така?

Турнири

1253views 13comments Предложения
Съгласен съм и за да няма национали в турнирите, който пусне национал в игра да получава служебна загуба и да бъде глобен или наказание да не участва следващата седмица в турнирите.

Турнири

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Аз съм против понеже ще има хора, които няма да запазят националите си ,само и само да стигнат по нагоре в турнирите .Единственият начин е да се направи, националните играчи да не могат да участват в турнирите, но това си е играчка.</blockquote> Точно така! (y)

Турнири

Аз съм против понеже ще има хора, които няма да запазят националите си ,само и само да стигнат по нагоре в турнирите .Единственият начин е да се направи, националните играчи да не могат да участват в турнирите, но това си е играчка.

Турнири

<blockquote><h3>Botev_Newcastl написа:</h3>Определено за. Просто трябва да се направи играч който е извикан в нац. отбор да не може да играе в турнирите.</blockquote> (y) съгласен или да играе в турнирите след приключване на официалните мачове!!

Турнири

Определено за. Просто трябва да се направи играч който е извикан в нац. отбор да не може да играе в турнирите.

Нуждая се от малък съвет

903views 10comments На лафче
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>по добре говори с Админа да направи един фонд и там да дарява кой колкото иска,и в края на сезона в скучната седмица да се направи един турнир само запоследните регистрирани 192 отбора, изиграват два предварителни в Понеделник,групи и осмина финал следващите три дни, Петък четвърт и полу финал и съботафинала, общо са около 300 мача, ако се раздели наградния фонд още от първия кръгще има за всички участници да живнат малко, тия които стигнат до финала щевземат 7 пъти повече от наградния</blockquote> Eй това ще е добре. Ама да се направи нещо подобно дори и без фонд и за по-средняшки отбори като моя например, защото едни са заети със суперкупи други с национали и ние по-слабите не можем да се задържим и 5 мин в играта от скука. Колега няма да е лошо да пуснеш предложението като тема.

Втори отбор

1928views 21comments Предложения
Против съм, защото ако прочетете "конституцията" на shampioni, ще констатирате нарушаване на поне 5 "члена" от нея(състои се от 10 точки). Това означава, че ако това се осъществи - потребители с повече от 1 отбор, ще се получи някакъв друг мениджър, различен от shampioni. А такива има много. А колкото до раздвижването - не съм сигурен че са много игрите , в които да можеш да изиграеш минимум 3 официални мача и 10 ОПС на ден. Да не забравяме, че живота не е само да цъкаме с клавиатура.

Турнири

<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>На мен идеята ми е да има повиквателни за националите и който иска да играе в турнирите да не пуска играчите си в националния , а който иска и двете ще са му нужни повече играчи - тоест хем ще живни малко пазара</blockquote> (y) (y) (y)

Турнири

На мен идеята ми е да има повиквателни за националите и който иска да играе в турнирите да не пуска играчите си в националния , а който иска и двете ще са му нужни повече играчи - тоест хем ще живни малко пазара (handshake)

Втори отбор

1928views 21comments Предложения
и аз съм съгласен за "Б" отборите в долните групи, дайте да я раздвижим тая игра :D