Запазване на клубен коефициент на нов отбор?
933views
6comments
Въпроси
8) (sun) (d) След като изчезне един отбор... 30 дни без да е влизал в акаунта си - той се изпарява и в класирането по рейтинг... но не и от класирането по Клубен Коефициент...
Не само е недоглеждане, а груба грешка, която влияе на играта, защото така отбора заема място на поставен в турнирите, но и после е лек жребий за някого... и щом е можело да не се случва при рейтинга, не трябва да става по този начин и при КК...
Надявам се админа да обърне внимание и да нанесе нужните корекции още за следващия сезон! А още по-добре групата съветници и модератор да му сигнализират за проблема, за да има време да се оправи... около 50 дни до първите мачове... дано стигнат...
|
|
Запазване на клубен коефициент на нов отбор?
933views
6comments
Въпроси
Днес като си погледнах съперника за първенство- Khbhy,5/3/А, регистриран на 16.02.2013г., останах меко казано изумен, като видях, че клубния му коефициент е 10.00 и благодарение на него е участвал директно във втори кръг на КШ, а аз с коефициент 1 започнах от 1 кръг(което е нормално разбира се).Въпроса ми е дали е редно да се \"наследява\" клубния коефициент от стария собственик и да се облагодетелстват току що регистрирани отбори за сметка на други? Тогава да им се запазват и играчите, и сградите и всичко, не ми се вижда редно и нормално това да са поставени в турнирите такива отбори. Пускам темата само защото ми е супер ненормален този факт и бих искал админа ако може да обясни бъг ли е, недоглеждане ли е, или е направено с някаква цел това.
|
|
Мажоретки |
|
Мажоретки
1467views
15comments
Предложения
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2</blockquote>
Направо дом с червени фенери:x
|
|
Мажоретки
1467views
15comments
Предложения
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2</blockquote>
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Мажоретки
1467views
15comments
Предложения
И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2
|
|
Мажоретки
1467views
15comments
Предложения
8) (sun) (d) ...Понеже 8-ми март наближава вероятно админа работи усилено върху мажоретките/каквото и да означава това;) /...
Колеги, благодаря за толкова позитивните отговори в акетата... след такава подкрепа и одобрение няма как да не бъде въведено предложението...:*
|
|
Отнемане на купите на новите отбори
2404views
38comments
Предложения
Може на трофеите на стария собственик да му пише името или да да са оцветени в различен цвят. Всеки отбор си има история и не трябва да бъде забвравена (поне така е в реалния футбол)
|
|
2404views
38comments
Предложения
<blockquote><h3>Playboy написа:</h3>Аз понеже съм по старичък и помня когато смениха имената и собственици и
треньорите на Левски и цска то тогава дали им изтриха титлите и историята като
клубове?</blockquote>
Много си прав ... ;) (handshake) (y) :) :x
|
|
2404views
38comments
Предложения
Аз понеже съм по старичък и помня когато смениха имената и собственици и треньорите на Левски и цска то тогава дали им изтриха титлите и историята като клубове?
|
|
2404views
38comments
Предложения
Ееее голяма работа, че някой взима 10 000 от купите на Ралица и то ще ги получава чак когато построи музея на 100 ниво. Купите са си купи независимо кой ги е спечелил. Аз доколкото знам от няколко сезона насам не дават кредит, но да се премахнат иконките няма никакъв смисъл. Така поне има някакъв архив кой какво е спечелил, пък и след 10 години почти всеки отбор, които се регистрирва ще има някоя друга купа, нека знае, че този отбор преди него е печелил трофей и да му е за стимул да се развива.
|
|
2404views
38comments
Предложения
Колега Сините Акули. Не съм искал да кажа че си глупав явно не съм те разбрал: Поздрави(beer) (beer)
|
|
2404views
38comments
Предложения
Формула за приход от музей за едно ниво: 1 + (Спечелени титли * 2) + (Спечелени купи *2) + (Спечелени Турнири Лига на Шампионите * 5) + (Спечелени Турнири Купа на Шампиони * 3) + (Спечелени СКК * 1) + (Спечелени СКШ * 2)
|
|
2404views
38comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК БАРСЕЛОНА написа:</h3>ами аз имам три купи и 50 ниво и получавам 350 кр.не знам коя купа колко дава</blockquote>
Купата на лигата дава по 2 кредит на ниво, титлата в първенството също. Ти имаш две купи на лигата, което е 4 на ниво + 2 от титлата е 6 на ниво + 1 кредит от всяко ниво на сградата прави 7 по 50 = 350 кредита. ;)
|
|
2404views
38comments
Предложения
ами аз имам три купи и 50 ниво и получавам 350 кр.не знам коя купа колко дава:^)
|
|
2404views
38comments
Предложения
Мека някой ми каже по колко кредита на ниво дава определена купа, че в великият раздел помощ го няма!
|
|
2404views
38comments
Предложения
Колега, не съм глупав, знам какво съм написал.:)
----------------------------
02:43:16 Приход от сгради 6
------------------------
Клубен Музей
Ниво на развитие: 2
|
|
2404views
38comments
Предложения
<blockquote><h3>Сините Акули написа:</h3>Аз също печеля по 2 кредит от купата спечелена от стария мениджър на отборами.</blockquote>
Колега печелиш 2 кредит не защото имаш купа от стария мениджар а защото всяко построено ниво на зградата дава по 1 кредит следователно имаш 2 нива и получаваш 2 кредит :) (beer) (beer)
|
|
2404views
38comments
Предложения
Незнам от къде черпате информация, но в момента отбори наследили купи печелят само и единствено брой купи във витрините си и нищо повече подобно на това, което сте написали по-горе.
|
|
2404views
38comments
Предложения
Би било добре този кредит даван от Админа да се пренасочи към ДЮШ шампионите!
|