Запазване на клубен коефициент на нов отбор?

933views 6comments Въпроси
8) (sun) (d) След като изчезне един отбор... 30 дни без да е влизал в акаунта си - той се изпарява и в класирането по рейтинг... но не и от класирането по Клубен Коефициент... Не само е недоглеждане, а груба грешка, която влияе на играта, защото така отбора заема място на поставен в турнирите, но и после е лек жребий за някого... и щом е можело да не се случва при рейтинга, не трябва да става по този начин и при КК... Надявам се админа да обърне внимание и да нанесе нужните корекции още за следващия сезон! А още по-добре групата съветници и модератор да му сигнализират за проблема, за да има време да се оправи... около 50 дни до първите мачове... дано стигнат...

Запазване на клубен коефициент на нов отбор?

933views 6comments Въпроси
Днес като си погледнах съперника за първенство- Khbhy,5/3/А, регистриран на 16.02.2013г., останах меко казано изумен, като видях, че клубния му коефициент е 10.00 и благодарение на него е участвал директно във втори кръг на КШ, а аз с коефициент 1 започнах от 1 кръг(което е нормално разбира се).Въпроса ми е дали е редно да се \"наследява\" клубния коефициент от стария собственик и да се облагодетелстват току що регистрирани отбори за сметка на други? Тогава да им се запазват и играчите, и сградите и всичко, не ми се вижда редно и нормално това да са поставени в турнирите такива отбори. Пускам темата само защото ми е супер ненормален този факт и бих искал админа ако може да обясни бъг ли е, недоглеждане ли е, или е направено с някаква цел това.

Мажоретки

1467views 15comments Предложения
(rofl) (rofl) (rofl)

Мажоретки

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2</blockquote> Направо дом с червени фенери:x

Мажоретки

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2</blockquote> (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Мажоретки

И на празния терен при сградите да добавим родилен дом.Раждане 1 левро,аборт 2

Мажоретки

8) (sun) (d) ...Понеже 8-ми март наближава вероятно админа работи усилено върху мажоретките/каквото и да означава това;) /... Колеги, благодаря за толкова позитивните отговори в акетата... след такава подкрепа и одобрение няма как да не бъде въведено предложението...:*

Отнемане на купите на новите отбори

2404views 38comments Предложения
Може на трофеите на стария собственик да му пише името или да да са оцветени в различен цвят. Всеки отбор си има история и не трябва да бъде забвравена (поне така е в реалния футбол)

<blockquote><h3>Playboy написа:</h3>Аз понеже съм по старичък и помня когато смениха имената и собственици и треньорите на Левски и цска то тогава дали им изтриха титлите и историята като клубове?</blockquote> Много си прав ... ;) (handshake) (y) :) :x

Аз понеже съм по старичък и помня когато смениха имената и собственици и треньорите на Левски и цска то тогава дали им изтриха титлите и историята като клубове?

Ееее голяма работа, че някой взима 10 000 от купите на Ралица и то ще ги получава чак когато построи музея на 100 ниво. Купите са си купи независимо кой ги е спечелил. Аз доколкото знам от няколко сезона насам не дават кредит, но да се премахнат иконките няма никакъв смисъл. Така поне има някакъв архив кой какво е спечелил, пък и след 10 години почти всеки отбор, които се регистрирва ще има някоя друга купа, нека знае, че този отбор преди него е печелил трофей и да му е за стимул да се развива.

Колега Сините Акули. Не съм искал да кажа че си глупав явно не съм те разбрал: Поздрави(beer) (beer)

Формула за приход от музей за едно ниво: 1 + (Спечелени титли * 2) + (Спечелени купи *2) + (Спечелени Турнири Лига на Шампионите * 5) + (Спечелени Турнири Купа на Шампиони * 3) + (Спечелени СКК * 1) + (Спечелени СКШ * 2)

<blockquote><h3>ФК БАРСЕЛОНА написа:</h3>ами аз имам три купи и 50 ниво и получавам 350 кр.не знам коя купа колко дава</blockquote> Купата на лигата дава по 2 кредит на ниво, титлата в първенството също. Ти имаш две купи на лигата, което е 4 на ниво + 2 от титлата е 6 на ниво + 1 кредит от всяко ниво на сградата прави 7 по 50 = 350 кредита. ;)

ами аз имам три купи и 50 ниво и получавам 350 кр.не знам коя купа колко дава:^)

Мека някой ми каже по колко кредита на ниво дава определена купа, че в великият раздел помощ го няма!

Колега, не съм глупав, знам какво съм написал.:) ---------------------------- 02:43:16 Приход от сгради 6 ------------------------ Клубен Музей Ниво на развитие: 2

<blockquote><h3>Сините Акули написа:</h3>Аз също печеля по 2 кредит от купата спечелена от стария мениджър на отборами.</blockquote> Колега печелиш 2 кредит не защото имаш купа от стария мениджар а защото всяко построено ниво на зградата дава по 1 кредит следователно имаш 2 нива и получаваш 2 кредит :) (beer) (beer)

Незнам от къде черпате информация, но в момента отбори наследили купи печелят само и единствено брой купи във витрините си и нищо повече подобно на това, което сте написали по-горе.

Би било добре този кредит даван от Админа да се пренасочи към ДЮШ шампионите!