Вицове

24160views 231comments На лафче
8) (sun) (d) Госпожата в 1-ви клас: Иванчо, кои букви знаеш? Иванчо: Ш, В и Б... госпожо(chuckle) Госпожата в 1-ви клас: Само толкова ли?! Още, още, Иванчо! Иванчо: Ами добре, госпожо... и В, Г, З... сега стига ли?:D

сагата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ продължава.......

2179views 17comments На лафче
Тук пак яко се трие,някой беше казал ,че сме като в севернокорейски филм и май е вярно.В стремежа си да се докаже мода върти яко гъбата.Така се трие,че хората престанаха да пишат във форума.С две думи БЪРЗИ И ЯРОСТНИ това какво казва модератора не е важно-задавай въпроси и си дръж на позицията,когато си в правото си.

Наи симпати клубни Имена във Shampioni...

1074views 8comments На лафче
Scuderia Ferrari нищо,че вече го няма в играта!!!(chuckle) (chuckle) (chuckle)

доновете мездрааааа (party) (party) (party) (dance) (dance) (dance)

ФК Див Пръч! :D

Най-симпатични имена в Shampioni(wait) :^) Ралица нищо,че вече я няма в играта:(

THE KINGS! (flex) (flex) (flex) (beer) (beer) (beer) :) :) :)

Да видим кое ЗАГЛАВИЕ на кои е симпатичен..И да се распускаме малко... (beer) (beer) (beer) AFC BLUEROSES KZ

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>това какво е? http://www.prikachi.com/images.php?images/828/6078828L.jpg</blockquote> отбора е ваканция и след това е бил заключен и затова не е изтрит :)предполагам

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>това какво е? http://www.prikachi.com/images.php?images/828/6078828L.jpg</blockquote> Скрийнщот на отбор от играта с името FC Schalke 04 ;)

ФА Къп

1556views 6comments Футбол Европа
Дано я вземе някой от Милуол и Уигън. :)

това какво е? http://www.prikachi.com/images.php?images/828/6078828L.jpg

Ако се обърне внимание и кои други отбори са заключени и се прегледа темата "Хрониките на Админ" може да се направи извода че е по някоя от точките на Условия за ползване на Shampioni

нека не го нападаме то е ясно кой какво изпълнява тука ..просто не е човека които трябваше да даде дадената информация..

Защо е променен началния час на срещите?

2176views 12comments Въпроси
Еми то е логично,след като преместихме времето с 1-час напред и в играта да е така:D А и все пак оставам няколко кръга до края на първенство и не е болка за умиране...

Също искам да питам, каква е причината, да се заключи отбора на KING OF THE LEAGUE??? И ако няма основателна причина, защо е заключен изобщо? (puke) (puke) (puke)

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ---като сме наляли нерви и средства и давай да правим каквото си искаме тогава. Не мога да разбера ,защо даден отбор, след като налива кинти в играта, трябва да е превилигирован спрямо останалите. Ако е така, нека се напише и да е ясно на новорегистриращите се, че играта е изцяло платена и който плаща повече, ще бъде по добър--- може да лъже, да извършва трансферите както си иска и така.</blockquote> приател не знам със какво аз съм привилигирован да не би да са ми дали силен отбор тогава,,, не съм длъжник на никого и аз съм си го развил собственоръчно бе да има някаква помощ от някои ,,просто сега посках такава и се такова таковата до небесата,,на които не му е приятно да чете темит нека да ги подмине не карам някой да ме съжали или подобно,,просто поисках инфо какво е станало със отбора който е заключен и пак се изказва някакъв си некометентен господин и то не за пръв път..честно да ви кажа вече ми писна и на мен да се занимавам със това.. там модче ли е админ ли тегли един катинар и изтрите темите ми до тук нема да се занимавам повече то братче един серозен въпрос не може да се дискутира тука..аре триите и заключвайте

Защо е променен началния час на срещите?

2176views 12comments Въпроси
И друг път е имало този проблем, но сега...админа се прави че няма такъв...преди в същия ден или на другия се оправя. Сега ми се струва че няма да стане...

Съгласен съм и с BG JUVENTUS и със Спорта....Модератора пак се опитва да защити Админа по некъв начин....незнам защо!!Темата е напълно на мястото си и всички чакаме отговор от Админа!

Върнете отбора на колегата. Няма значение, кой му го е подарил, важното е че го развива 5 години, което са 20 сезона. Дори и в закона има придобиване на имот по давност, ако новия собственик е стопанисвал определен период даден имот. Тук случая е аналогичен.