ПРОМО

799views 6comments На лафче
По данни от сигурен източник се разбра, че ще има по 50 левро във всеки акаунт, който ще бъде преведен до 22.00 ч. Честито! (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

Лига Европа сезон 2012/2013

1729views 10comments Лига Европа
:)

Строителство.

1634views 11comments Предложения
Поредното глупаво предложение!

Строителство.

За

Строителство.

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против предложението !</blockquote> прав си(y) против предложението съм

Строителство.

Ще си цитирам едно мое изказване от друга тема,което е моето виждане за строителството на сградите : <blockquote><h3> RAIDERS написа:</h3>Админа ако иска да зарибява потребители от самото начало,че имат шанс за бързо развитие в играта и догонване на старите,може да вкара една опция за "вип строене" на сгради(без трен.център, школа за таланти и болница),при която срещу определен брой левро да съкратява времетраенето на строежа.Елементарно нали? Хем за админа ще е изгодно от приходите,хем новите ще имат стимул и възможности пред тях,хем един стар отбор няма да бъде ощетен с нищо от това.</blockquote>

Строителство.

<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Трябва да има опция Мигновено построи за 20-30 левро примерно.</blockquote> Пълна глупост!!!(n) Колкото по темата, пусната от KAMEHPOOL съм ЗА. Опцията не е задължителна и не дава големи привилегий, така че може и да е платена.(y)

Кой според вас ще стане шампион на България

4580views 38comments Футбол България
Литекс постепенно се приближава до първото място, така че те не са за отписване. ;)

ФА Къп

1298views 6comments Футбол Европа
Естествено че

ФА Къп

Упсс... Направил съм малка грешка настоящия носител е Челси, а не Манчестър Сити.

Лига Европа сезон 2012/2013

1729views 10comments Лига Европа
Кой ще е новия носител на Лига Европа през сезон 2012/2013 ? Ето и четвъртфиналните срещи: Фенербахче - Лацио Бенфика - Нюкасъл Челси - Рубин Тотнъм - Базел

ФА Къп

Манчестър Юнайтед(beer) (beer) (beer)

ФА Къп

(beer) (beer) (beer)

ФА Къп

Кой според Вас ще спечели купата на Англия през сезон 2012/2013 ? :) В преиграване на четвъртфинална среща от турнира, която ще се изиграе на 1 април ще се срещнат отборите на Челси и Манчестър Юнайтед и победителя на полуфинал ще се изправи срещу настоящия носител на трофея Манчестър Сити. Другата полуфинална среща от турнира е втородивизионния Милуол и елитния Уигън. :)

Строителство.

На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против предложението ! :)

Строителство.

Трябва да има опция Мигновено построи за 20-30 левро примерно.

Строителство.

(beer) ЗА

Tърся хакер

1020views 6comments На лафче
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всяка транзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote> Лесно се става Рокфелер а? Опитай с ябълки

Хрониките на Админ

2423views 18comments Общи дискусии
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент .......</blockquote> (y) (y) (y)

Строителство.

Мигновен строеж да има Ставали. (rofl) (rofl) (rofl)