| Защо е променен началния час на срещите?
	                                1846views
	                                12comments
	                                Въпроси
	                                 <blockquote><h3>montanastars написа:</h3>Защо няма информация за това? Кой ще поправи щетите?</blockquote>
 какви щети? | |
	                                1846views
	                                12comments
	                                Въпроси
	                                 Админе... или не те разбирам или явно не си прав (а мисля, че не си прав)...
Mачовете ми от лигата са били в 18 часа, а Лига на Шампионите в 22 часа.
След смяната на времето се преместиха автоматично с 1 час напред... И преди се е случвало така и си го оправял след като се сигнализира във форума. | |
	                                1846views
	                                12comments
	                                Въпроси
	                                 Програмата е направена преди 36 дни как до сега никой не обърна внимание, кога се играят срещите му и началният им час. | |
| Защо е променен началния час на срещите? | |
| Хрониките на Админ
	                                2662views
	                                18comments
	                                Общи дискусии
	                                 Според мен това с помощ на приятел е умряла работа.Влизаш в отбора на приятел или колега за да го тренираш.Толкова ли е важно,ако не го тренира 2-3 или пет дни.От едно IP един отбор.Най много трима играчи за трансфер между два отбора на сезон.Това е истината за намаляване на измамите. | |
| ПРОМО | |
| Лига Европа сезон 2012/2013 | |
| Финал ЛШ | |
| Финал ЛШ
	                                1807views
	                                12comments
	                                На лафче
	                                 2-2. Успех и на двамата достойни финалисти! И най-важното, ако може без червени картони, които ще опорочът дербито. Преди време бях предлагал шанса от червени картони от елиминациите на турнирите и Суперкупите да бъде намален, ама така и си остана поредното нереализирано предложение. | |
| Финал ЛШ
	                                1807views
	                                12comments
	                                На лафче
	                                 Миналия път гласувах за него и ме победи,за това сега ще гласувам за себе си :D  дано този път късмета е с мен. | |
| Финал ЛШ | |
| Финал ЛШ
	                                1807views
	                                12comments
	                                На лафче
	                                 В повторение на финала от миналия сезон се срещат FC United -RAIDERS.какви са вашите прогнози?:) | |
| ПРОМО
	                                875views
	                                6comments
	                                На лафче
	                                 Честит 1 април! :D Тука обаче не се вързах... ;) (chuckle) :D (devil) (wasntme)  | |
| ПРОМО
	                                875views
	                                6comments
	                                На лафче
	                                 Аз пък чух че админа е написал много нововъведения и до довечера ще ги пусне за обсъждае и тестване в РПС. Направил е учител за младите и е обърнал 5 000 лв в долари и ги е превел на гугъл за реклама (beer) (beer) (beer) (beer)  | |
| ПРОМО | |
| Хрониките на Админ
	                                2662views
	                                18comments
	                                Общи дискусии
	                                 <blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Още преди много време бях дал идея да се въведе опция според, която Отбор А да
има достъп до акаунта на Отбор Б, но с ограничени правомощия. 
1. Трениране на отбора
2. Ъпгрейдване на сградите
3. Ръководене на отбор по време на мач
и ако моя съвет беше чут, то сега нямаше да се стига до подобна сконфузна
ситуация.</blockquote>
 Ето нещо полезно от цялата тема, нещо което сме виждали и в други игри и работи ефективно. Дайте да "легализираме" такъв тип действия щото ще се изядем от стрхове.Сгурен съм че никой няма да е против такъв тип промяна. Всеки има право на една "бавачка" а промяната на от една "бавачка" на друга може спокойно да си струва лево. | |
| ПРОМО
	                                875views
	                                6comments
	                                На лафче
	                                 По данни от сигурен източник се разбра, че ще има по 50 левро във всеки акаунт, който ще бъде преведен до 22.00 ч. Честито! (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) | |
| Лига Европа сезон 2012/2013 | |