Лига Европа сезон 2012/2013
1773views
10comments
Лига Европа
Кой ще е новия носител на Лига Европа през сезон 2012/2013 ?
Ето и четвъртфиналните срещи:
Фенербахче - Лацио
Бенфика - Нюкасъл
Челси - Рубин
Тотнъм - Базел
|
|
ФА Къп |
|
ФА Къп |
|
ФА Къп
1350views
6comments
Футбол Европа
Кой според Вас ще спечели купата на Англия през сезон 2012/2013 ? :) В преиграване на четвъртфинална среща от турнира, която ще се изиграе на 1 април ще се срещнат отборите на Челси и Манчестър Юнайтед и победителя на полуфинал ще се изправи срещу настоящия носител на трофея Манчестър Сити. Другата полуфинална среща от турнира е втородивизионния Милуол и елитния Уигън. :)
|
|
Строителство.
1725views
11comments
Предложения
На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против предложението ! :)
|
|
Строителство. |
|
Строителство. |
|
Tърся хакер
1064views
6comments
На лафче
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всяка
транзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote>
Лесно се става Рокфелер а? Опитай с ябълки
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за
доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и
разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия
жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз
мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да
бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да
отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент
.......</blockquote>
(y) (y) (y)
|
|
Строителство. |
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
Аз писах на колегата.Не бях влизал две седмици,нямаше и да влезна.Ако не му върнат отбора му предоставям този.Има достатъчно добре изградена структора и капитал за да компенсира това,което му е отнето и да продължи да играе.Очаквам отговора му,ако върнат неговия или откаже да се збогувам с Вас.За добро или лошо беше ми приятно да се караме и радваме.Успехи на всички.
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
8) (sun) (d) Неква небивалица пак е тука:x
Само да кажа, че Жирондинците днес загубиха дерби... за утре пък имат наказан играч заради картон в тежкия мач... и както е заключен отбора - това е равно точно на загубена титла... Дано е виновна жената/защото мениджъра е жена/ - иначе - доста тъпо ще се получи...
...едва ли и опонента й е щастлив от такава титла...
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
Тука стана голяма сага :O Каквото реши админа за проблема - това е. Само да не вземе покрай сухото да изгори и мокрото. С трима колеги имаме всеки по един отбор и непрекъснато влизаме да си помагаме, дано да не реши, че сме мулти... Да не говорим, че от работата сме с рутер и не знам как му излиза по IP. Иначе подкрепям Илиян да му върнат отбора (beer) (beer) (beer)
|
|
Строителство.
1725views
11comments
Предложения
Определено За (y) . Писна ми всяка седмица, особено за тренировъчния център, да следя в колко съм го пуснал, часове, минути и т.н. Времето е пари. Нека да не си го губим. И без това админа се чуди откъде да лапне по 1-2 евро, тука може да се пробва :) (beer) (beer) (beer)
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
хора нищо не разбирам до тук само да ви кажа че черните вълци му подарих отбора след като взех бързи и яростни,,и от тук нататък не мога да разбера какво става само да поясня че и пощата ми във абв,е разбита,,,нека админа да обиасни защото знае какво се случва
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент .......
|
|
Строителство.
1725views
11comments
Предложения
Може и да е предлагано може и да не, но ето го и моето предложение. При строителство при оставащи по-малко от 24 часа на сграда да може да се зададе строителство на следващо ниво което да започне автоматично след предното, като дивидентите от това да влизат в сила от започването на 6 дневния срок за строителство, а не от момента на задаване. И както всяко хубаво нещо и това да си има цена. Предлагам тя да е 2-5000 кредита или 1-2 левро. Като парите за новото ниво да се одържат в момента на задаването на строителството. Надявам се админа и другите потребители да го оценят. На админа надявам се да му хареса, тъй като ако го направи с левро ще печели, а ако го направи с кредит ще изкарва кредит от играта. На потребителите също би трябвало да се хареса, особенно ако бързат със някоя сграда и нямат възможност да посетят играта.
|
|
Tърся хакер
1064views
6comments
На лафче
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всякатранзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote>
Ако го намериш драсни едно ЛС и на мене. Ще почерпя после :D
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
Още преди много време бях дал идея да се въведе опция според, която Отбор А да има достъп до акаунта на Отбор Б, но с ограничени правомощия.
1. Трениране на отбора
2. Ъпгрейдване на сградите
3. Ръководене на отбор по време на мач
и ако моя съвет беше чут, то сега нямаше да се стига до подобна сконфузна ситуация.
|
|
Хрониките на Админ
2530views
18comments
Общи дискусии
Даа, Черните вълци, а не админа, намесиха и друг отбор - girondins. Ето и изказването на Черните вълци [12:22:25] Черните вълци: zna4i tonos vkarva pari ne go nakazva6 kupi liverpool
toi i o6te otbori si nalq kredit .. ne go nakaza .. a nakazva6 mene i girondins
Е, правете си извода! Аз си правя следния извод: girondins не е мулти отбор на Черните вълци, но също като Черните вълци има мулти отбори и това го знае Черните вълци !
Не твърдя със сигурност че е така, но написаното от Черните вълци ме кара да направя този извод.
|