| Строителство. | |
| Строителство. | |
| Строителство.
	                                1823views
	                                11comments
	                                Предложения
	                                 <blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и
да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против
предложението !</blockquote>
 прав си(y) против предложението съм | |
| Строителство.
	                                1823views
	                                11comments
	                                Предложения
	                                 Ще си цитирам едно мое изказване от друга тема,което е моето виждане за строителството на сградите :
<blockquote><h3> RAIDERS написа:</h3>Админа ако иска да зарибява потребители от самото начало,че имат шанс за бързо развитие в играта и догонване на старите,може да вкара една опция за "вип строене" на сгради(без трен.център, школа за таланти и болница),при която срещу определен брой левро да съкратява времетраенето на строежа.Елементарно нали? Хем за админа ще е изгодно от приходите,хем новите ще имат стимул и възможности пред тях,хем един стар отбор няма да бъде ощетен с нищо от това.</blockquote> 
 | |
| Строителство.
	                                1823views
	                                11comments
	                                Предложения
	                                 <blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Трябва да има опция Мигновено построи за 20-30 левро примерно.</blockquote>
 Пълна глупост!!!(n) 
Колкото по темата, пусната от KAMEHPOOL съм ЗА. Опцията не е задължителна и не дава големи привилегий, така че може и да е платена.(y) | |
| Кой според вас ще стане шампион на България
	                                5114views
	                                38comments
	                                Футбол България
	                                 Литекс постепенно се приближава до първото място, така че те не са за отписване. ;) | |
| ФА Къп | |
| ФА Къп
	                                1402views
	                                6comments
	                                Футбол Европа
	                                 Упсс... Направил съм малка грешка настоящия носител е Челси, а не Манчестър Сити.  | |
| Лига Европа сезон 2012/2013
	                                1816views
	                                10comments
	                                Лига Европа
	                                 Кой ще е новия носител на Лига Европа през сезон 2012/2013 ?
Ето и четвъртфиналните срещи:
Фенербахче - Лацио
Бенфика - Нюкасъл
Челси - Рубин
Тотнъм - Базел | |
| ФА Къп | |
| ФА Къп | |
| ФА Къп
	                                1402views
	                                6comments
	                                Футбол Европа
	                                 Кой според Вас ще спечели купата на Англия през сезон 2012/2013 ? :) В преиграване на четвъртфинална среща от турнира, която ще се изиграе на 1 април ще се срещнат отборите на Челси и Манчестър Юнайтед и победителя на полуфинал ще се изправи срещу настоящия носител на трофея Манчестър Сити. Другата полуфинална среща от турнира е втородивизионния Милуол и елитния Уигън. :) | |
| Строителство.
	                                1823views
	                                11comments
	                                Предложения
	                                 На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против предложението ! :) | |
| Строителство. | |
| Строителство. | |
| Tърся хакер
	                                1106views
	                                6comments
	                                На лафче
	                                 <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всяка
транзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote>
 Лесно се става Рокфелер а? Опитай с ябълки  | |
| Хрониките на Админ
	                                2662views
	                                18comments
	                                Общи дискусии
	                                 <blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за
доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и
разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия
жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз
мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да
бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да
отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент
.......</blockquote>

(y) (y) (y)  | |
| Строителство. | |
| Хрониките на Админ
	                                2662views
	                                18comments
	                                Общи дискусии
	                                 Аз писах на колегата.Не бях влизал две седмици,нямаше и да влезна.Ако не му върнат отбора му предоставям този.Има достатъчно добре изградена структора и капитал за да компенсира това,което му е отнето и да продължи да играе.Очаквам отговора му,ако върнат неговия или откаже да се збогувам с Вас.За добро или лошо беше ми приятно да се караме и радваме.Успехи на всички. | |
| Хрониките на Админ
	                                2662views
	                                18comments
	                                Общи дискусии
	                                 8) (sun) (d) Неква небивалица пак е тука:x 
Само да кажа, че Жирондинците днес загубиха дерби... за утре пък имат наказан играч заради картон в тежкия мач... и както е заключен отбора - това е равно точно на загубена титла... Дано е виновна жената/защото мениджъра е жена/ - иначе - доста тъпо ще се получи...
...едва ли и опонента й е щастлив от такава титла... | |