Втори отбор

1928views 21comments Предложения
<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>аз мисля, че е време да ми дадеш </blockquote> възможност да те предизвикам на ОПС!!!!!!!!!??????????

Втори отбор

аз мисля, че е време да ми дадеш кода :D

Втори отбор

<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>Предлагам всеки, който пожелае да има втори отбор в играта, като след името да се добави 2 за да се разпознава "олигарха" . Отборите да са в различни конференции и да нямат право на трансфери по между си. Очаквам мненията Ви.</blockquote> Още 2 теми и печелиш бонус 30 левро(за най-много пуснати безмислени теми)

Втори отбор

винаги има смисъл, пък и не задължава никои с нищо

Втори отбор

Против. Няма никакъв смисъл да развиваш 2 отбора.

Втори отбор

Предлагам всеки, който пожелае да има втори отбор в играта, като след името да се добави 2 за да се разпознава \"олигарха\" :) . Отборите да са в различни конференции и да нямат право на трансфери по между си. Очаквам мненията Ви.

Нуждая се от малък съвет

903views 10comments На лафче
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро. По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени</blockquote>

Нуждая се от малък съвет

Саутхямптън,моите извинения,но моето мнение ще е малко в стил "Критика" което в случая няма да вижи само за теб. Аз не мога да разбера,защо всеки един си мисли,че неговия начин на развитие на отбора и играчите му е най правилният и печеливш? Защо когато се сблъскате с трудности и неуспехи не потърсите първо причината за това в себе си и да промените нещо а предпочитате да обвините симулатора или някой друг за несгодите си? Защо искате да нагодите симулатора по вашия начин на мислене,схеми,тактики и т.н.,вместо Вие да се нагаждате според него? Сигурен съм,че няма човек в тази игра,който е постигнал успехите си,просто ей така с хаотично натискане по бутоните на клавиатурата и мишката,а е мислил и премислял как това да се случи! И след постигане на целите си е бил доволен от самият себи,и не толкова от това,че е спечелил някакви си купа а,че е успял да измисли начина това как да се случи!

Нуждая се от малък съвет

FC BECKS и Шуменско Пиво са прави друг начин няма

Нуждая се от малък съвет

Че то има няколко възможности и ти сам си ги отхвърли.За какво въобще пускате такива теми.

Нуждая се от малък съвет

Както направи Ралица?:)

Нуждая се от малък съвет

Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро. По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени (beer)

Платени дюш титли гласуване

2675views 38comments Предложения
За

Нуждая се от малък съвет

(bow) (bow) (bow) (clap) (clap) (clap)

Не само бъдещето, но и да ги продадеш но по голям отбор. Но по големите отбори си взимат супер таланти и си ги развиват, а с новите цени по скромните отбори не могат да си го позволят. След като една титла е в музея, тя е част от историята на отбора и когато влизаш в музея, след като си си платил, разглеждаш всички купи, а не само определени

ДЮШ ( Детско юношеска школа ). Всички знаем за какво служат школите. В тях вкарваш пари, за да успееш да създадеш таланти, които да са бъдещето на отбора. Не виждам смисъл да дават кредит.:)

имам да почти 4-ри дюш титли, но вече съм от старите пушки :)

Понеже имаш почти 4 купи,май затова искаш толкова много.Аз предлагам на всички нови потребители да им се дадат по една купа от всички за да имат стимул да се развиват :)

(y) (y) <blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>да определено, там е шанса за по-младите и нови потребители да се борят за нещо, всяко голямо постижение започва с малка крачка, защо се спират малките отбори да я правят</blockquote>

Всичките четвъртфинали в Шампионската лига

1835views 15comments Шампионска лига
малага,галата,барса и юве продължават(beer)