Втори отбор
1928views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>аз мисля, че е време да ми дадеш </blockquote>
възможност да те предизвикам на ОПС!!!!!!!!!??????????
|
|
Втори отбор |
|
Втори отбор
1928views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>Предлагам всеки, който пожелае да има втори отбор в играта, като след името да
се добави 2 за да се разпознава "олигарха" . Отборите да са в различни
конференции и да нямат право на трансфери по между си. Очаквам мненията Ви.</blockquote>
Още 2 теми и печелиш бонус 30 левро(за най-много пуснати безмислени теми)
|
|
Втори отбор |
|
Втори отбор |
|
Втори отбор
1928views
21comments
Предложения
Предлагам всеки, който пожелае да има втори отбор в играта, като след името да се добави 2 за да се разпознава \"олигарха\" :) . Отборите да са в различни конференции и да нямат право на трансфери по между си. Очаквам мненията Ви.
|
|
Нуждая се от малък съвет
903views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро.
По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени</blockquote>
|
|
Нуждая се от малък съвет
903views
10comments
На лафче
Саутхямптън,моите извинения,но моето мнение ще е малко в стил "Критика" което в случая няма да вижи само за теб.
Аз не мога да разбера,защо всеки един си мисли,че неговия начин на развитие на отбора и играчите му е най правилният и печеливш?
Защо когато се сблъскате с трудности и неуспехи не потърсите първо причината за това в себе си и да промените нещо а предпочитате да обвините симулатора или някой друг за несгодите си?
Защо искате да нагодите симулатора по вашия начин на мислене,схеми,тактики и т.н.,вместо Вие да се нагаждате според него?
Сигурен съм,че няма човек в тази игра,който е постигнал успехите си,просто ей така с хаотично натискане по бутоните на клавиатурата и мишката,а е мислил и премислял как това да се случи! И след постигане на целите си е бил доволен от самият себи,и не толкова от това,че е спечелил някакви си купа а,че е успял да измисли начина това как да се случи!
|
|
Нуждая се от малък съвет |
|
Нуждая се от малък съвет
903views
10comments
На лафче
Че то има няколко възможности и ти сам си ги отхвърли.За какво въобще пускате такива теми.
|
|
|
Нуждая се от малък съвет
903views
10comments
На лафче
Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро. По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени (beer)
|
|
Платени дюш титли гласуване |
|
|
Платени дюш титли гласуване
2675views
38comments
Предложения
Не само бъдещето, но и да ги продадеш но по голям отбор. Но по големите отбори си взимат супер таланти и си ги развиват, а с новите цени по скромните отбори не могат да си го позволят. След като една титла е в музея, тя е част от историята на отбора и когато влизаш в музея, след като си си платил, разглеждаш всички купи, а не само определени
|
|
2675views
38comments
Предложения
ДЮШ ( Детско юношеска школа ). Всички знаем за какво служат школите. В тях вкарваш пари, за да успееш да създадеш таланти, които да са бъдещето на отбора. Не виждам смисъл да дават кредит.:)
|
|
Платени дюш титли гласуване |
|
2675views
38comments
Предложения
Понеже имаш почти 4 купи,май затова искаш толкова много.Аз предлагам на всички нови потребители да им се дадат по една купа от всички за да имат стимул да се развиват :)
|
|
2675views
38comments
Предложения
(y) (y) <blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>да определено, там е шанса за по-младите и нови потребители да се борят за нещо,
всяко голямо постижение започва с малка крачка, защо се спират малките отбори да
я правят</blockquote>
|
|
Всичките четвъртфинали в Шампионската лига |