Турнири

1556views 13comments Предложения
Аз мисля,че хората дето имат национали и като казвам национали имам предвид наистина национали а не извикани играчи за броика или за трупане на опит.Та тези хора са всичките с изградено име и авторитет в играта и наи малкото което е са хора играещи поне от 2 години и не мисля че тези хора биха се излойили по този начин.Другото което e,че не ми е приятно някои които си е кръстил отбора на цурка да ми пише всеки път по 5 съобщения преди мачове на националите да пазя неговият играч а тои досега не го пусна нито веднъй.Идва деня за мачове на националите ти си селекционер на национала и ми пишеш дали ще го ползваш или не,толкова ли е трудно.И да не забравяме че националите играят вторият мач за деня в 16h а тогава почват турнирите за тва не е проблем на които не са ползвани националите то да ги пуснат в турнира така ще си трупат опит а не да чакат някои си селекционер да благоволи да ги пусне в мача на национала.Сега е време админа да вземе становище по въпроса щото мисля че гласовете говорят сами по себе си.извинявам се за грешкитъе,но нямам кирилизатор и превейдам с няква програма а това не ми е силата8)

Tърся хакер

1020views 6comments На лафче
дай го .... Искам хакер и всичко ще бъде наред!!!

Tърся хакер

аз мога да ти препоръчам един ..бързака

Tърся хакер

Търся хакер за хакване на мейл.... За повече инфо на лично

как ви се струва?

1810views 19comments Въпроси
При мен мисля че наи младите бяха на по 25г. (chuckle) Сега да ги свалим годините на 19-20 нее редно... ;)

как ви се струва?

(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

как ви се струва?

11 СТ на 14 години оо идеално давай нека да са с 150 линия тогава наистина няма да има нужда от спецялни тренировки а и една подробност нека тези 11 игра да не могат да се продават да имат само опция уволни :D за да неможе примерно отбор А да си направи 2 отбор и да ги гледа докато не дойде време да могат да се продадат и отбор Б да му ги купи :D или отбор Б да си направи 2-ри отбор и отбор А да му ги купи :D иначе може да се помисли да са на години от 18 до 21 или 19 до 21 наи много със 60 линия ;) пример: имам един играч които ми е от самото начало макар и не със редовни тренировки днес тои е на 28 години 4 спецялни тренировки и 220 линия при трениране всеки ден и с тези 4 спецялни тренировки трябва да е със по висока линия

Турнири

То и сега има турнир по време на мачовете на националите, но е за аматьори. Аз съм против, че ще станат големи караници. По добре да се измисли нещо за убийствено скучната последна седмица на сезона (beer)

Турнири

Става сложно.. :) :)

Турнири

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Съгласен съм и за да няма национали в турнирите, който пусне национал в игра да получава служебна загуба и да бъде глобен или наказание да не участва следващата седмица в турнирите.</blockquote> да :Д глоба 10 ка :Д Просто да получава служебна загуба ама админа едва ли ще е съгласен ...

ЕМБЛЕМИ !

5623views 57comments На лафче
:Д еее :Д 10 минути търсене не можах да открия темата :) искам да попитам дали има отбори който още правят Емблеми / логота :) ??

как ви се струва?

може и 22 СТ да има :D

как ви се струва?

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>сега последно ще даваш ли СТ или не?</blockquote> :D :D :D

как ви се струва?

.

как ви се струва?

сега последно ще даваш ли СТ или не?

как ви се струва?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote> Поне като си решил да се правиш на Краси Радков да ни беше разсмял и в другите теми...

как ви се струва?

Що не направите направо един рестарт на играта, както някога и да рахатясат всички. Ще започнем на чисто и така.(beer)

как ви се струва?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote> Стига се излагал пич моля те ... нема накъде повече ;с

как ви се струва?

то по тази логика да си Нов тук. Преди 2 месеца, когато вкараха лудите пари на новите бях готов да започна отначало, щото преднината от почти милион, който може да се събере ми се струва много.. сега вземете напускайте ги направо с СТ както каза Corinthians. Не смятам че е правилно и съм против. Убива се смисъла за игра на хора, който играят от около година(в това число съм аз), пък да гоним потребители, който вече са регистрирани и да чакаме нови, не виждам смисъл.

как ви се струва?

АЗ като започнах нямах и 20 годишни