Турнири
1556views
13comments
Предложения
Аз мисля,че хората дето имат национали и като казвам национали имам предвид наистина национали а не извикани играчи за броика или за трупане на опит.Та тези хора са всичките с изградено име и авторитет в играта и наи малкото което е са хора играещи поне от 2 години и не мисля че тези хора биха се излойили по този начин.Другото което e,че не ми е приятно някои които си е кръстил отбора на цурка да ми пише всеки път по 5 съобщения преди мачове на националите да пазя неговият играч а тои досега не го пусна нито веднъй.Идва деня за мачове на националите ти си селекционер на национала и ми пишеш дали ще го ползваш или не,толкова ли е трудно.И да не забравяме че националите играят вторият мач за деня в 16h а тогава почват турнирите за тва не е проблем на които не са ползвани националите то да ги пуснат в турнира така ще си трупат опит а не да чакат някои си селекционер да благоволи да ги пусне в мача на национала.Сега е време админа да вземе становище по въпроса щото мисля че гласовете говорят сами по себе си.извинявам се за грешкитъе,но нямам кирилизатор и превейдам с няква програма а това не ми е силата8)
|
|
Tърся хакер |
|
Tърся хакер |
|
Tърся хакер |
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
При мен мисля че наи младите бяха на по 25г. (chuckle) Сега да ги свалим годините на 19-20 нее редно... ;)
|
|
как ви се струва? |
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
11 СТ на 14 години оо идеално давай нека да са с 150 линия тогава наистина няма да има нужда от спецялни тренировки а и една подробност нека тези 11 игра да не могат да се продават да имат само опция уволни :D за да неможе примерно отбор А да си направи 2 отбор и да ги гледа докато не дойде време да могат да се продадат и отбор Б да му ги купи :D или отбор Б да си направи 2-ри отбор и отбор А да му ги купи :D иначе може да се помисли да са на години от 18 до 21 или 19 до 21 наи много със 60 линия ;) пример: имам един играч които ми е от самото начало макар и не със редовни тренировки днес тои е на 28 години 4 спецялни тренировки и 220 линия при трениране всеки ден и с тези 4 спецялни тренировки трябва да е със по висока линия
|
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
То и сега има турнир по време на мачовете на националите, но е за аматьори. Аз съм против, че ще станат големи караници. По добре да се измисли нещо за убийствено скучната последна седмица на сезона (beer)
|
|
Турнири |
|
Турнири
1556views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Съгласен съм и за да няма национали в турнирите, който пусне национал в игра да
получава служебна загуба и да бъде глобен или наказание да не участва следващата
седмица в турнирите.</blockquote>
да :Д глоба 10 ка :Д Просто да получава служебна загуба ама админа едва ли ще е съгласен ...
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5623views
57comments
На лафче
:Д еее :Д 10 минути търсене не можах да открия темата :) искам да попитам дали има отбори който още правят Емблеми / логота :) ??
|
|
как ви се струва? |
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>сега последно ще даваш ли СТ или не?</blockquote>
:D :D :D
|
|
как ви се струва? |
|
как ви се струва? |
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови
по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote>
Поне като си решил да се правиш на Краси Радков да ни беше разсмял и в другите теми...
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
Що не направите направо един рестарт на играта, както някога и да рахатясат всички. Ще започнем на чисто и така.(beer)
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо си мислиш, че съм против това е моето становище да раздадем на всички нови
по 11 СТ на 14 г. айде може и без специални тренировки.</blockquote>
Стига се излагал пич моля те ... нема накъде повече ;с
|
|
как ви се струва?
1810views
19comments
Въпроси
то по тази логика да си Нов тук. Преди 2 месеца, когато вкараха лудите пари на новите бях готов да започна отначало, щото преднината от почти милион, който може да се събере ми се струва много.. сега вземете напускайте ги направо с СТ както каза Corinthians. Не смятам че е правилно и съм против. Убива се смисъла за игра на хора, който играят от около година(в това число съм аз), пък да гоним потребители, който вече са регистрирани и да чакаме нови, не виждам смисъл.
|
|
как ви се струва? |