Платени дюш титли гласуване

2675views 38comments Предложения
ДЮШ т.е. Детско Юношеска Школа ... не виждам какъв кредит да се дава от там. Трябва да се наблягат идеи в мъжкия отбор и задържането на новите регистрирали се в играта! Според мен трябва да се увеличи влиянието на фитнеса и всеки нов регистрирал се да е някъде три месеца вип и малко повече кредит да има - примерно 100000.

Забележителностите в България

1336views 13comments На лафче
Плевенската панорама, Батак, в.Шипка, Велико Търново - Царевец!

(think) При положение,че за един нов отбор е важно в началото да си развива стадиона от,който идват основните приходи,честно казано невиждам никаква логика във искането да има някакво минимално възнагражение в музея за титла в ДЮШ! Това 100% с нищо няма да промени ситуацията както за един новорегистриран,така и за някой по стар потребител ! ......................................................................... Админа ако иска да зарибява потребители от самото начало,че имат шанс за бързо развитие в играта и догонване на старите,може да вкара една опция за "вип строене" на сгради(без трен.център, школа за таланти и болница),при която срещу определен брой левро да съкратява времетраенето на строежа.Елементарно нали? Хем за админа ще е изгодно от приходите,хем новите ще имат стимул и възможности пред тях,хем един стар отбор няма да бъде ощетен с нищо от това.;) (beer)

като нямат кредит новите отбори да развиват сградите, ще ги изтеглят на "куково лято" ;) Дават се 5 000 к, но еднократно, а идеята е да е ежедневно ;)

Не е това начина да се налива кредит в отборите.Идеята за ДЮШ е да позволи по-новите отбори да изтеглят повече млади играчи.Аз имам 6 титли ,но мисля че ако трябва евентуално да се даде някакъв кредит то може да е под друга форма:)

Забележителностите в България

1336views 13comments На лафче
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507480912649740&set=a.466548196743012.112398.371517049579461&type=1&theater

Админа неиска да плаща (rofl) (rofl)

<blockquote><h3>Kitka написа:</h3>Еми то и сега се дава еднократен приход....като спечелиш дюш ти дава 5000 кредита</blockquote> ако можеш да ми кажеш какво ще направиш с тези 5 000,след промените в трансферите,за един нов отбор е почти невьзможно да купи свястен играч,ако не налива смс-си,така поне.ще има стимул да се бори за някакво отличие,и да развива музея

Еми то и сега се дава еднократен приход....като спечелиш дюш ти дава 5000 кредита ;)

Нуждая се от малък съвет

903views 10comments На лафче
Здравейте, за мен тази игра отдавна изгуби всяаква привлекателност и минимална справедливост ... решил съм твърдо станат ли на 34 г моите играчи аз спирам ... молбата ми е следната ... имам над 1 000 000 кр, а предполагам докато станат на 34 год сумата може да стигне и 2 000 000 ... молбата ми е, ако може някой от по-старите и опитни мениджъри да ми каже как най-добре да ги използвам тези кредити ... не искам да купувам играчи, да стягам отбор или да ги дарявам на разни фондове от сорта "Най-тъпо подпомагане" или "Подмажи се на админа" ... пишете ми на лична и моля ви без съобщения от рода "купи ми този играч", "дай на мене кредити, много съм закъсал" и т.н. защото в крайна сметка ще затрия отбора с кредитите вътре, за кеф на админите, които мислят "че и без това има много кредити" в играта , и които правят всичко по силите си за да се те откажато т играта ...невъзможни трансферите с тези цени, или пък правят така, че като им пишеш истината или те наказват с 1 месец да не пишеш или правиш Х срещу отбор с играчи с 3 пъти по слаби играчи в точково отношение и т.н. и т.н. ...

Компетентна помощ

730views 6comments Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз съм отворен ако някой може да предложи дизайн да го променим. Относно трансферите между 3 отбор, който е даден за пример съм се опитвал преди доста време да го въведа, но едва ли потребителите, ще са доволни ако се допидаме до тях. Относно сървъра той може да понесе доста натоварване, но все пак зависи и от модулите, които хрумват на потребителите.</blockquote> Ако се осъщесви мисля че пазара ще се раздвижи малко.Сега един купува от X отбор наи силните а отбор X1 има със линия 20 по слаби и не купуват от него.Защото могат от отбор X да купуват колкотоси искат играчи :)

Компетентна помощ

Corinthians--няма какво да ги питаш. Играта си е твоя и ти определяш правилата. Няма друга подобна игра ,където играчите на един цял отбор да бъдат купени от друг отбор. Въвеждаш и това е.

Редно е и за ДЮШ титлите да се дава възнаграждение, дали с отделна сграда или със стара, това няма значение. Това да го реши, админа. (y) (party) (beer)

Гласувал съм за защото развивам ДЮШ , печелил съм първенства с ДЮШ , и не вярвам че ако се дава наполовина кредит отколкото от нормална титла , ще се обърка баланса в играта. Отбори имащи кредит и харчат повече . Интересно ми е да видя доводите на хората гласували против.

Компетентна помощ

Админе ей това е реакцията която се очаква. Поздравявам те за нея. Сега по същество. За трите играча на сезон между 2 отбора мисля че мнението на играчите е 50 на 50 ако съдим по резултатите от анкетата. И все пак по удачно остава да е направи така че трансфери между два отбора да се правят през определен интерва а не да се ограничават по брой. Така освен наливането ще се спре и прехвърлянето на много силни играчи от един отбор в друг с цел печелене на определен мач. Дизайн не мога да предложа но могат да се започнат обсъждания по това какво точно потребителите искат да се направи за да се хареса на всички.

Аз съм за по радиклно давене на приход от музея.Примерно да се дава някакъв кредит за титли от ДЮШ но едва при построени 100 нива и то едва примерно 120 кредита иначе става голямо мазало.Надявам сте да сте ме разбрали една титла при ДЮШ при 100 нива музей да дава 20 кредита от горе,а не всяко ниво примерно по 1 или 2 кредита.И при тоя случай не виждам как големите ще се навиват да печелят там титли.

ами има логика, ДЮШ титлите също са в музея, така че е логично да се получава приход и за тях

Добре. Гледам всички коментари и се чудя. Горе-долу се водя среден играч - от октомври 2010г. Спечелих 3 титли при юношите, но не можах да разбия хегемонията в моята група. Бях няколко опъти 2-ри за първенство и купа. Печеля по двайсет и няколко кредита на ден от музея. За какви 10 000 на ден говорим? Мисля, че предложението е за такива като мен - хвърлили много труд и какво - нищо :S (beer)

(beer) (d) :) (handshake) (rain) (party) - твърдо за !!!(clap) (clap) (clap)

Отнемане на купите на новите отбори

2404views 38comments Предложения
тука има разлика и то голяма, реално отбора се изтрива и престава да съществува, всичко му изчезва стадиони сгради играчи, откъде накъде титлите ще се наследяват от отбор който не ги е спечелил, все едно утре ЦСКА да фалира - да го ликвидират, да престане да съществува и първият новосъздаден отбор в БФС от село Горно Нанадолнище пълен със селски бекове да си забучи купите на ЦСКАто и да започне да рита в А група от 4то място примерно където се е намирал в момента на фалита