Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
Чиста дузпа беше това, ама айде. Сякаш пък Роналдо не симулира секунди след като влезе за което и Пике получи не справедлив жълт картон, сякаш пък и Рамос не игра с ръка и получи само жълт картон след като беше последен в защита. Дайде да ви е честита подарената победа, но няма да сте шампиони ;) Върха на сладоледа беше червения картон на Валдес, вярно бурно скочи ама и съдията за 2 секунди жълт и червен показа :D Поне да го беше ударил :D
|
|
Мажоретки |
|
Мажоретки
1467views
15comments
Предложения
8) (sun) (*) Предлагам да се направи нова функция на отбора - Мажоретки...
да могат да се купуват, тренират, да има състезание за танци и шоу всеки сезон, световно първенство... да получават купи и те да стоят във витрината на отбора... да носят дамски вариант на екип на отбора... и сред тях да има Суперталантливи, да правят специални репетиции и от време на време да се контузват... може и още, но най-важното е... админа да одобри незабавно идеята и да я въведе от... 8-ми март(F) (F) (F) (h) (h) (h) ;) ;) ;)
|
|
Реал Мадрид - Барселона |
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Баси смешния съдия...ужас...</blockquote>
С кое по точно е смешен? Със смешната симулация на Адриано ли?! Или с тези на Санчез?
|
|
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч
1999views
23comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>предложението е добро само че има един съществен недостатък - ще създаде само
работа на админа и никакъв кяр, даъте да измислим как да се източи левро с него
иначе няма никакъв шанс да мине. например играчите и реда в коити ще бият дузпи
да е на случаен принцип и които иска да ги подреди да даде какво? отговор: левро</blockquote>
И по колко левро ще се дава за подреждането на реда, при дузпите?
|
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч
1999views
23comments
Предложения
предложението е добро само че има един съществен недостатък - ще създаде само работа на админа и никакъв кяр, даъте да измислим как да се източи левро с него иначе няма никакъв шанс да мине. например играчите и реда в коити ще бият дузпи да е на случаен принцип и които иска да ги подреди да даде какво? отговор: левро
|
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>ФК БАРСЕЛОНА написа:</h3>1-3.....ама защо ли ми се струва,че има наредена работа купата за
Реал,титлата за Барса....нищо,че това е мач без значение за Реал,но могат да
препънат Барса.все пак има още мачове,а три точки са си три точки</blockquote>
Нямат шансове Реал Мадрид, а и са 3-ти, плюс това разликата е 16 точки, никакъв шанс за Реал ... ;) ;) ;) :D :D :D ;) ;) ;) :D :D :D
|
|
Отнемане на купите на новите отбори
2404views
38comments
Предложения
Нека си останат видими купите. Все едно да се анулират купите на ЦСКА от шейсетте години на ХХ век, защото по онова време клуба се казвал ЦДНА и не се ръководел от същите хора, както тогава.
А за приходи от купи, спечелени при предишен собственик....Ако ОФМ Пародия ООД не се е пошегувал в тази тема ( http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5378 ), музея наистина дава приходи от купи, спечелени от предишния собственик, и Админа е променил правилото, без да разберем.
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
Последните мачове Реал играе по-добре от Барса, а и Барса са в лек спад, но с оглед на това, че Реал имат много важен мач за ШЛ през седмицата, а и са загубили вече титлата ще кажа победа за Барса с 1:2...
Все пак това е Ел Класико и се надявам да има много голове ;)
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
1-3.....ама защо ли ми се струва,че има наредена работа:^) купата за Реал,титлата за Барса....нищо,че това е мач без значение за Реал,но могат да препънат Барса.все пак има още мачове,а три точки са си три точки:^)
|
|
2404views
38comments
Предложения
Знам че това е виртоална игра и не се доближава много до реалния футбол но когато даден отбор си смени мениджъра да не би и да му отбемат титлите :D :D и мен не ме итересува но нека да им останат като стимул за да постигат повече (beer) (beer)
|
|
2404views
38comments
Предложения
Доход от музея не се печели!Аз не виждам по какъв начин тези картинки ще надъхат или откажат даден играч.
|
|
2404views
38comments
Предложения
Името не е запазено,менижъра е друг...Да се измисли стимулиране на новите отбори...
|
|
2404views
38comments
Предложения
<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>Щом се запазва името на отбора, да се запазват и купите. Само мениджъра е друг.
Е печели доход от музея, но така ще се задържи по дълго в играта.</blockquote>
мисля,че не печели доход от музея и не трябва да печели.колкото до иконките...де да знам:^) на мен лично ми е все едно.
|
|
2404views
38comments
Предложения
Защо да не си останат за да видят новите мениджари поели отбора какво са постигнали старите мениджари и да се надахат още повече и те да печелят
|
|
2404views
38comments
Предложения
Щом се запазва името на отбора, да се запазват и купите. Само мениджъра е друг. Е печели доход от музея, но така ще се задържи по дълго в играта.
|
|
2404views
38comments
Предложения
Защо когато един отбор се откаже,неговия наследник наследява купите му и КК(примерно-Ралица,Тонос и т.н.)? Аз съм на мнение ,че новите отбори трябва да започнат от нула,и да се борят за тези постижения!Вие как мислите?
|