Игра с прогнози

1373views 16comments Общи дискусии
Изтрих старата програма и в събота срещу неделя би трябвало да се генерира реална програма за срещите от понеделник.

Игра с прогнози

И аз съм за, но трябва да има ограничения в залога(и то големи).. да кажем максимум 1000к на залог, щото ще стават големи злоупотреби.

Честита баба Марта!

693views 9comments На лафче
НАЗДРАВЕ И ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОТ БАБА МАРТА ... :D :D :D (beer) (beer) (d) (d) (d)

Честита баба Марта!

(beer) НАЗДРАВЕ ЗА БАБА МАРТА (beer)

Доход от музея

1719views 21comments Предложения
И аз съм твърдо за (y) Бъхтах се 7-8 сезона, спечелих инфарктно цели 3 титли (едната в 96-тата минута на последния мач) и за какво? Със сигурност могат да се сложат поне по 1кредит/на титла/на ниво. Иначе защо го строя музея и аз не знам. За бъдещето :) (beer) (beer) (beer)

Честита баба Марта!

Местита Баба Марта и от мен,да сте живи и здрави :)

Честита баба Марта!

Честита баба марта

Честита баба Марта!

Да сте живи и здрави, бели и червени като мартениците! :) (beer)

Игра с прогнози

(y) (y) (y) (y) (y)

Игра с прогнози

и при мен не се виждат мачовете...ааааа къде е този модул:^)

Игра с прогнози

Здравейте, с explorer 8 не се виждат никакви мачовае и коефициенти. Страницата излиза всичко е наред, но няма мачове. От мен ли е проблема или в момента са махнати срещите?

Игра с прогнози

Според мен , ако има печалба ще станат много злоупотреби (rofl) Но ако няма защо да го има .. като цяло е добре според мен , но трябва да има таван на залога и да не можеш да залагаш на твой мач... ако се разбере за някакви уговорки да има много строги санкции (handshake)

Доход от музея

Наистина трябва да се въведе, защото така определено ще има стимул за новите отбори да развиват младежите си, а след време тези играчи могат да им донесат и нещо по-голямо от треофей при децата. Ако сметнем, че за 1 месец при 20 играча, които да се тренират редовно се получава 6 000 на сезон,а само шампиона получава 5 000, а останалите са на сухо. Като сложим строежи, заплати, тренировки на големите, служебни загуби, вадене на играч от школа и за месец разходите нарастват много. И затова отбори на по 3-4 мсеца, а и над година се отказват заради невъзможността да имат нормални приходи (и от останалите сгради приходите са нищожни) Трябва да се оправят тези средни цени вече, че толкова умрял пазара не е бил никога... и раздела " Помощ " трябва малко да се редактира, че човек не може да разбере нищо. Нито това за бонусите на линиите и рейтинга, нито след колко време може да продадеш играч, който си купил, а и сигурно има още неща, които не се сещам в момента.

Доход от музея

Твърдо ЗА! Макар и символичен трябва да се получава кредит от музея<blockquote><h3>FC United написа:</h3>По-новите отбори ги съветвам за повече търпение,но и админа трябва да направи някой неща.</blockquote> Колега "повече търпение" е меко казано. :D Единствения шанс е или да изполват ДЮШ (за него трябва да строят сградите и да им остане кредит за да го привлекат в 1вия отбор )или да пробва да си купят обикновенни таланти (11 броя на минимална цена в най-добрия случай) И за двете ще и трябва доста кредит

Игра с прогнози

Навремето имаше печалби и можеше да се играе всеки мач.

Игра с прогнози

А дали ще има залог, печалба?.. и ако да,дано е само с кредит.(beer)

Игра с прогнози

А,като познаеш мач дава ли ти нещо :)

Игра с прогнози

На мене ми харесва.(y) (beer)

Игра с прогнози

Мисля че трябва само да се отбележи над коефициента кой за 1 кой за Х и кой за 2.Не че не се знае.... но все пак

Игра с прогнози

идеално пускаи да чешим котака :D