Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
Изтрих старата програма и в събота срещу неделя би трябвало да се генерира реална програма за срещите от понеделник.
|
|
Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
И аз съм за, но трябва да има ограничения в залога(и то големи).. да кажем максимум 1000к на залог, щото ще стават големи злоупотреби.
|
|
Честита баба Марта!
693views
9comments
На лафче
НАЗДРАВЕ И ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОТ БАБА МАРТА ... :D :D :D (beer) (beer) (d) (d) (d)
|
|
Честита баба Марта! |
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
И аз съм твърдо за (y) Бъхтах се 7-8 сезона, спечелих инфарктно цели 3 титли (едната в 96-тата минута на последния мач) и за какво? Със сигурност могат да се сложат поне по 1кредит/на титла/на ниво. Иначе защо го строя музея и аз не знам. За бъдещето :) (beer) (beer) (beer)
|
|
Честита баба Марта! |
|
Честита баба Марта! |
|
Честита баба Марта! |
|
Игра с прогнози |
|
Игра с прогнози |
|
Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
Здравейте, с explorer 8 не се виждат никакви мачовае и коефициенти. Страницата излиза всичко е наред, но няма мачове. От мен ли е проблема или в момента са махнати срещите?
|
|
Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
Според мен , ако има печалба ще станат много злоупотреби (rofl) Но ако няма защо да го има .. като цяло е добре според мен , но трябва да има таван на залога и да не можеш да залагаш на твой мач... ако се разбере за някакви уговорки да има много строги санкции (handshake)
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Наистина трябва да се въведе, защото така определено ще има стимул за новите отбори да развиват младежите си, а след време тези играчи могат да им донесат и нещо по-голямо от треофей при децата. Ако сметнем, че за 1 месец при 20 играча, които да се тренират редовно се получава 6 000 на сезон,а само шампиона получава 5 000, а останалите са на сухо. Като сложим строежи, заплати, тренировки на големите, служебни загуби, вадене на играч от школа и за месец разходите нарастват много. И затова отбори на по 3-4 мсеца, а и над година се отказват заради невъзможността да имат нормални приходи (и от останалите сгради приходите са нищожни) Трябва да се оправят тези средни цени вече, че толкова умрял пазара не е бил никога... и раздела " Помощ " трябва малко да се редактира, че човек не може да разбере нищо. Нито това за бонусите на линиите и рейтинга, нито след колко време може да продадеш играч, който си купил, а и сигурно има още неща, които не се сещам в момента.
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Твърдо ЗА! Макар и символичен трябва да се получава кредит от музея<blockquote><h3>FC United написа:</h3>По-новите
отбори ги съветвам за повече търпение,но и админа трябва да направи някой неща.</blockquote>
Колега "повече търпение" е меко казано. :D Единствения шанс е или да изполват ДЮШ (за него трябва да строят сградите и да им остане кредит за да го привлекат в 1вия отбор )или да пробва да си купят обикновенни таланти (11 броя на минимална цена в най-добрия случай) И за двете ще и трябва доста кредит
|
|
Игра с прогнози |
|
Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
А дали ще има залог, печалба?.. и ако да,дано е само с кредит.(beer)
|
|
Игра с прогнози |
|
Игра с прогнози |
|
Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
Мисля че трябва само да се отбележи над коефициента кой за 1 кой за Х и кой за 2.Не че не се знае.... но все пак
|
|
Игра с прогнози |