Отнемане на купите на новите отбори

3252views 38comments Предложения
уведомил съм Админа(y)

разбира се, че има... въпроса е кой не си е свършил пак работата??? Не може отбор регистрирал се в момента да получава повече доход от хора, които играят повече от 2-3 години. Най-големия пример е ралица, който явно се е усетил за този бъг и строй музея

ОФМ ПАРОДИЯ ООД сигурен ли си,че дават кредит?знаете ли дали има други такива отбори,които получават кредит от купи,които не са спечелени от тях?в смисъл нов отбор с нови играчи с нов менажер и стари купи :)

Не трябва нито да получават кредит нито да им стоят картинки, на титли които не са спечелили.

Съгласен съм с това предложение. ;)

<blockquote><h3>Gods of ball написа:</h3>А не трябва да дават.. как може човек, който се регистрира днес да има такова предимство...Я Кажете някой с много трофей, който се е отказал ?</blockquote> tonos, Ралица и др... ;)

А не трябва да дават.. как може човек, който се регистрира днес да има такова предимство...Я Кажете някой с много трофей, който се е отказал ? :D

<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>стига да не дават кредит е редно да си стоят, както е във футбола</blockquote> В момента те дават Кредит ;)

стига да не дават кредит е редно да си стоят, както е във футбола

Мажоретки

1809views 15comments Предложения
"Суперталантливи" - увийте ми две за вкъщи от тези :)

Игра с прогнози

1711views 16comments Общи дискусии
Няма проблем с предвижданията , но не може да се залага .

Игра с прогнози

Немога да залагам..

Игра с прогнози

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Изтрих старата програма и в събота срещу неделя би трябвало да се генерира реална програма за срещите от понеделник.</blockquote> къде ще се вижда тая програма?

Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

2573views 23comments Предложения
остави леврото, ще има нов пост във футбола - бияч на дузпи, трима играча ще се помпят от 14ки само умение дузпи и колко му е да се вдигне до 600-1000,наближава края на мача, върви към хикс и хоп - три смени вади играч вкарва се бияч на дузпи... трябва да се обмисли много добре иначе ще има каква я мислехме каква стана

Мажоретки

Спиндермаан ти си боК. (bow) (bow) (bow) (bow) Предложението е неописуео изключително невероятно добро. :D (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) <hr> Евала пич. зареди ме с позитивно настроение. <hr> ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!!

Реал Мадрид - Барселона

2430views 20comments Футбол Европа
http://youtu.be/E_Pp3O7v1EI

Мажоретки

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Пред дилема съм какъв отговор да избера...</blockquote> и аз така :д:D

Реал Мадрид - Барселона

2430views 20comments Футбол Европа
Дали е имало или нямало дузпа вече няма значение. Важен е крайния резултат. Съдиите също са хора и те грешат. :)

Честит 3-ти март

1450views 11comments На лафче
Честит празник. България на три морета!!!

Мажоретки

Кажете Ш кажете А кажете М Кажете Шампиони (party) (party) (party) :D