Игра с прогнози
1373views
16comments
Общи дискусии
Понеже през последната седмица се занимава основно по новия модул с прогнозите как Ви се струва ето този тираж например http://www.shampioni.com/?act=prognoses имам предвид, като коефициенти крайния изход на срещщите понеже това са играни срещи от миналия сезон.
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
тавана е добър,него не го коментирам, но не е редно дюш титлите да се пренебрегват
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Не мисля че 10000 са много от музея,нека незабравяме че нямаше ограничения и админа намали на 10000.За монополи също не може да се говори,защотото отбори с по 10000 от музей са страшно много и няма как всички да сме равни.По новите отбори ги съветвам за повече търпение,но и админа трябва да направи някой неща.
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Определено е грешка. Критерия не е еднакъв и не се стимулират младите мениджъри да се развиват и остават за по-дълго в играта. "Б" групите са твърде слаби, като дори и липсват доста мениджъри там. Трябва сериозно да се помисли за това, трябва да има стимули за по-малките отбори, и тук малко "монополно" намирисват работите.
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Честно казано като идея е добре ,защото и по-малките отбори ще имат причина да
строят Музея , а също така повече отбори ще почнат да си развиват ДЮШ-а и играта
ще стане по-интересна (така някой от по-новите отбори ще разберът ,че без да
вкарват пари в играта а с развитието на ДЮШ след време ще могат да спечелят и
титли при мъжете ) .. Някой ще кажат ,че така също и големите отбори ще
дръпнат напред и веднага ще им отвърна ,че това няма как да стане след като има
сложен таван за получаване на дневен кредит от музея 10 000 кредит.... така че
за тях е все едно и също ... така , че нека се помисли върху това наистина
смислено предложение !</blockquote>
10000 от музея дневно ,май са множко.всички иначе ревът от монополите а тука май се отглеждат такива ,тавана трябва да е 2000 максимум и да има нова сграда
|
|
Доход от музея |
|
Доход от музея |
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>И аз все съм се чудил защо не е въведено.</blockquote>
И аз се чудя защо? Титлите ни при ДЮШ стоят като паметници във витрините ни :( Какво го бърка админа да дава там по 1 кредит на титла ще обеднее...ще вземе па да забогатеят мениджърите от титлите при ДЮШ...А и от ДЮШ абсолютно нищо не печелим няма абсолютно никакъв приход единствено играчи, които може да дръпнем в А отбора, за да ги привлечеш даваш над 20 000 кредит за един играч(включвам тренировки за 6 сезона, такса за привличане и сградата), а можеш да го продадеш след минимум 3 сезона и то ако го пускаш редовно да играе в А отбора, а повечето от нас нормално не си правят труда да развиват ДЮШ. Определено един кредит на титла ще е стимул да развиваме ДЮШ. :)
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Обратна връзка Въпрос: Здравейте! Дали ще може да се дава доход от музея за спечелените титли с дюш отбора от новия сезон?
Отговор: На този етап не тъй като преди време ежедневните доходи за отборите бяха увеличени в x3.
Админа не дава ЖАЛКО :(
|
|
Доход от музея |
|
Доход от музея |
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Честно казано като идея е добре ,защото и по-малките отбори ще имат причина да строят Музея , а също така повече отбори ще почнат да си развиват ДЮШ-а и играта ще стане по-интересна (така някой от по-новите отбори ще разберът ,че без да вкарват пари в играта а с развитието на ДЮШ след време ще могат да спечелят и титли при мъжете ) :) .. Някой ще кажат ,че така също и големите отбори ще дръпнат напред и веднага ще им отвърна ,че това няма как да стане след като има сложен таван за получаване на дневен кредит от музея 10 000 кредит.... така че за тях е все едно и също ... така , че нека се помисли върху това наистина смислено предложение !
|
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
1/3 или 1/2 от дохода получаван при мъжете, мисля че е добро решение
|
|
Доход от музея |
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
Здравейте колеги! Дали ще може да се въведе опция за доход от музея за спечелени дюш титли от новия сезон?
|
|
Промени!
1696views
20comments
Общи дискусии
Вместо админът да маха Уеб чата може да го преименува на РПС чат,там да пишат отбори,които си търсят РПС-та,защото май не му се прави урна за рпс-та.
|
|
Промени!
1696views
20comments
Общи дискусии
(y) Едно време :) за играчи :Д се бихме по между си едвам се намираха играчи пазара беше добре както и да е Аз съм съгласен със всичко време да се направи нещо по вапроса за цялата игра :)
|
|
Промени! |
|
Промени!
1696views
20comments
Общи дискусии
А аз искам да попитам, кога НАЙ-ПОСЛЕ ще се въведе едно предложение, което админа сам предложи и измислихме още по времето когато бях в РО2, а именно УРНАТА за РПС ??? Или идеята на играта е насила да висим с часове и да трупаме точки за активност на някого докато чакаме някой да благоволи да се съгласи за мач??? Елементармо е и ще е много ефективно, но явно лесните и добрите неща не се правят за сметка на други безполезни украси ...:x
|
|
Промени!
1696views
20comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Скоро време, ще въведем прогнози и от предложенията, които си предложил бихме
могли да раздвижим формулата за средните цени и репорт на дузпите.</blockquote>
Това е добре за средните цени.Крайно ми е интересна промяната с дузпите дали ще е обвързана с промяна на вероятността за гол ,според силата на играча,защото това ще фаворизира по силния на книга тим във всички турнири и ще обезмисли влиянието на умора,схеми и тактики,както и картони в отделните срещи.
|