Изпълнители на дузпи и ново умение на играч
1999views
23comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК БАРСЕЛОНА написа:</h3>въпросът е кога ще можем да си избираме сами играчите за изпълнение на дузпи?</blockquote>
Никога няма да можеме и това е най-добрия вариант в този случай дано админа вкара малко разум преди да се опитва да въвежда подобни глупости!
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
Аз пък се съмнявам точно МОУ да даде лесна победа на Барса! Казвам прогноза 1:0 или 1:1
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
не че симпатизирам на отборите, но бих заложил на Барса.... черното тото е във всички спортове. Разменят си резултатите и всички са доволни.
Барса ще победи
|
|
1999views
23comments
Предложения
въпросът е кога ще можем да си избираме сами играчите за изпълнение на дузпи?
|
|
1999views
23comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Такова умение има, което се формира на база сегашните умения на играча, а и при
положение, че е видимо за всички то тогава, ще повлияе и на пазара.</blockquote>
сиреч - удари, технически умения и ...?
|
|
1999views
23comments
Предложения
Такова умение има, което се формира на база сегашните умения на играча, а и при положение, че е видимо за всички то тогава, ще повлияе и на пазара.
|
|
Реал Мадрид - Барселона |
|
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч |
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч |
|
|
Честита баба Марта! |
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
Да в Мадрид е мача. Мисля че тук Реал очаквано ще играят с повече резерви с мисъл за мача срещу Манчестър за ШЛ, а и така или инъче нямат шанс за титла, докато Барса ще са с всички титуляри. Барса ще си върне за загубата във вторник прогноза 0-2 (beer)
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>FC HardCore написа:</h3>На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те
ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за
титлата в Испания ... ; -)))))</blockquote>
Да на Сантяго Бернабеу ще се проведе срещата. И аз си мисля, че мача е двойка, съмнява ме за 1 седмица Реал да бие два пъти Барса, а те имат мач срещу Манчестър Юнайтед през седмицата. Разбрах, че Меси и Роналдо няма да играят.
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за титлата в Испания ... ; -)))))
|
|
Реал Мадрид - Барселона
1963views
20comments
Футбол Европа
Утре в 17:00 българско време за пореден път се изправят отборите на Реал и Барса един срещу друг. Според Вас ще успее ли Барселона да си вземе реванш за загубата с 1:3 за Купата на Краля или отново ще разочарова феновете си ? :)
|
|
Честита баба Марта! |
|
Честита баба Марта! |
|
Честита баба Марта! |
|
Доход от музея
1719views
21comments
Предложения
9-та зграда... ДЮШ музеи...От този музеи да получават кредитите от титлите които са взети със ДЮШ отбора. :) :) Ако има изобщо кредит...
|