Отнемане на купите на новите отбори

3467views 38comments Предложения
Името не е запазено,менижъра е друг...Да се измисли стимулиране на новите отбори...

<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>Щом се запазва името на отбора, да се запазват и купите. Само мениджъра е друг. Е печели доход от музея, но така ще се задържи по дълго в играта.</blockquote> мисля,че не печели доход от музея и не трябва да печели.колкото до иконките...де да знам:^) на мен лично ми е все едно.

Защо да не си останат за да видят новите мениджари поели отбора какво са постигнали старите мениджари и да се надахат още повече и те да печелят

Щом се запазва името на отбора, да се запазват и купите. Само мениджъра е друг. Е печели доход от музея, но така ще се задържи по дълго в играта.

Защо когато един отбор се откаже,неговия наследник наследява купите му и КК(примерно-Ралица,Тонос и т.н.)? Аз съм на мнение ,че новите отбори трябва да започнат от нула,и да се борят за тези постижения!Вие как мислите?

Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

2717views 23comments Предложения
<blockquote><h3>ФК БАРСЕЛОНА написа:</h3>въпросът е кога ще можем да си избираме сами играчите за изпълнение на дузпи?</blockquote> Никога няма да можеме и това е най-добрия вариант в този случай дано админа вкара малко разум преди да се опитва да въвежда подобни глупости!

Реал Мадрид - Барселона

2553views 20comments Футбол Европа
Аз пък се съмнявам точно МОУ да даде лесна победа на Барса! Казвам прогноза 1:0 или 1:1

Реал Мадрид - Барселона

не че симпатизирам на отборите, но бих заложил на Барса.... черното тото е във всички спортове. Разменят си резултатите и всички са доволни. Барса ще победи

въпросът е кога ще можем да си избираме сами играчите за изпълнение на дузпи?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Такова умение има, което се формира на база сегашните умения на играча, а и при положение, че е видимо за всички то тогава, ще повлияе и на пазара.</blockquote> сиреч - удари, технически умения и ...?

Такова умение има, което се формира на база сегашните умения на играча, а и при положение, че е видимо за всички то тогава, ще повлияе и на пазара.

Реал Мадрид - Барселона

2:2

Реал Мадрид - Барселона

2:2

:x

няма ли да се реши нещо по този въпрос?

Реал Мадрид - Барселона

Аз прогнозирам 1:3 ;)

Честита баба Марта!

849views 9comments На лафче
(sun) (sun) (sun)

Реал Мадрид - Барселона

Да в Мадрид е мача. Мисля че тук Реал очаквано ще играят с повече резерви с мисъл за мача срещу Манчестър за ШЛ, а и така или инъче нямат шанс за титла, докато Барса ще са с всички титуляри. Барса ще си върне за загубата във вторник прогноза 0-2 (beer)

Реал Мадрид - Барселона

<blockquote><h3>FC HardCore написа:</h3>На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за титлата в Испания ... ; -)))))</blockquote> Да на Сантяго Бернабеу ще се проведе срещата. И аз си мисля, че мача е двойка, съмнява ме за 1 седмица Реал да бие два пъти Барса, а те имат мач срещу Манчестър Юнайтед през седмицата. Разбрах, че Меси и Роналдо няма да играят.

Реал Мадрид - Барселона

На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за титлата в Испания ... ; -)))))