Реал Мадрид - Барселона

2430views 20comments Футбол Европа
2:2

Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

2573views 23comments Предложения
:x

Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

2573views 23comments Предложения
няма ли да се реши нещо по този въпрос?

Реал Мадрид - Барселона

Аз прогнозирам 1:3 ;)

Честита баба Марта!

816views 9comments На лафче
(sun) (sun) (sun)

Реал Мадрид - Барселона

Да в Мадрид е мача. Мисля че тук Реал очаквано ще играят с повече резерви с мисъл за мача срещу Манчестър за ШЛ, а и така или инъче нямат шанс за титла, докато Барса ще са с всички титуляри. Барса ще си върне за загубата във вторник прогноза 0-2 (beer)

Реал Мадрид - Барселона

<blockquote><h3>FC HardCore написа:</h3>На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за титлата в Испания ... ; -)))))</blockquote> Да на Сантяго Бернабеу ще се проведе срещата. И аз си мисля, че мача е двойка, съмнява ме за 1 седмица Реал да бие два пъти Барса, а те имат мач срещу Манчестър Юнайтед през седмицата. Разбрах, че Меси и Роналдо няма да играят.

Реал Мадрид - Барселона

На "Сантяго Бернабеу" ли ще се играе мача? Иначе аз съм за Барса и смятам, че те ще победят, а и те имат 16 точки преднина, Реал Мадрид нямат никакви шансове за титлата в Испания ... ; -)))))

Реал Мадрид - Барселона

Утре в 17:00 българско време за пореден път се изправят отборите на Реал и Барса един срещу друг. Според Вас ще успее ли Барселона да си вземе реванш за загубата с 1:3 за Купата на Краля или отново ще разочарова феновете си ? :)

Честита баба Марта!

(d) (d) (d)

Честита баба Марта!

Живи и здрави(beer)

Честита баба Марта!

Честита Баба Марта

Доход от музея

2295views 21comments Предложения
9-та зграда... ДЮШ музеи...От този музеи да получават кредитите от титлите които са взети със ДЮШ отбора. :) :) Ако има изобщо кредит...

Игра с прогнози

1711views 16comments Общи дискусии
Изтрих старата програма и в събота срещу неделя би трябвало да се генерира реална програма за срещите от понеделник.

Игра с прогнози

1711views 16comments Общи дискусии
И аз съм за, но трябва да има ограничения в залога(и то големи).. да кажем максимум 1000к на залог, щото ще стават големи злоупотреби.

Честита баба Марта!

НАЗДРАВЕ И ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОТ БАБА МАРТА ... :D :D :D (beer) (beer) (d) (d) (d)

Честита баба Марта!

(beer) НАЗДРАВЕ ЗА БАБА МАРТА (beer)

Доход от музея

2295views 21comments Предложения
И аз съм твърдо за (y) Бъхтах се 7-8 сезона, спечелих инфарктно цели 3 титли (едната в 96-тата минута на последния мач) и за какво? Със сигурност могат да се сложат поне по 1кредит/на титла/на ниво. Иначе защо го строя музея и аз не знам. За бъдещето :) (beer) (beer) (beer)

Честита баба Марта!

Местита Баба Марта и от мен,да сте живи и здрави :)

Честита баба Марта!

Честита баба марта