Забогатяхте ли?!
939views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>ZAQS написа:</h3>Който желае да публикува приходите си от мачове - заповядайте!
моят днес беше направо куриоз... ще ми трябва финансов консултант как да харча
целия този кредит
ето за какво става въпрос:Получихте 18 кредит в домакинския си мач от 2 кръг
посетен от 219 души...</blockquote>
:O С тоя кредит можеш да направиш отбор от СТ!
|
|
Забогатяхте ли?! |
|
Забогатяхте ли?!
939views
10comments
На лафче
8) (sun) (d) Който желае да публикува приходите си от мачове - заповядайте!
моят днес беше направо куриоз... ще ми трябва финансов консултант как да харча целия този кредит (chuckle)
ето за какво става въпрос:Получихте 18 кредит в домакинския си мач от 2 кръг посетен от 219 души...
|
|
Продавам Кростренажор
1995views
3comments
На лафче
Аз си взех патека за тичане и само месец я ползвах,ако някой даде 350лв ще му я дам.
|
|
Продавам Кростренажор |
|
Продавам Кростренажор
1995views
3comments
На лафче
Продавам Кростренажор \"KETTLER GIRO 500\" в отлично състояние. Цена 350 лв.
http://prikachi.com/images/718/4965718b.jpg
http://prikachi.com/images/719/4965719X.jpg
http://prikachi.com/images/721/4965721j.jpg
http://prikachi.com/images/722/4965722Z.jpg
http://prikachi.com/images/723/4965723o.jpg
От София съм. За контакти на ЛС в играта или на телефон - 0877534818
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Имам някои идеи
но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,а ви гарантирам на
всички,че това е единствената игра където има разлика във тренировките това дали
си вип или не,и леврото има за какво да се харчи.</blockquote>
казвай ги лудогорец(y)
|
|
Админе събуди се!!!!! |
|
Битов терорист
1020views
5comments
На лафче
На колегата му завиждам за спокойния и безгрижен живот :) :) :) Щом има време да се занимава с такива "интересности", значи е решил всичките си проблеми в живота :D :D :D
Успех му желая и на следващите избори за кмет ;) Беше обещал да се кандидатира(y)
|
|
Битов терорист
1020views
5comments
На лафче
И аз се чудя ...как може да има някой да го гледа това, та даже да го сподели, аз го спрях още на първите думи. Хора без работа и мнооого ниска култура има май тук.
Но както каза колегата ...май в Шумен сте повечко. Имаше един където ми прави записи, сега си подарявал отбора ама май не...
П.С с извинения кам интелигнецията на Шумен, убеден съм че има и доста свестни там.
|
|
Битов терорист
1020views
5comments
На лафче
<blockquote><h3>ПФК Волов написа:</h3>Чудя ти се на клиповете понякога... да не кажа всеки път... явно хич си нямаш
работа</blockquote>
Не се чуди ... ТОВА Е ШУМЕННННН !!!! :D
|
|
Битов терорист
1020views
5comments
На лафче
Чудя ти се на клиповете понякога... да не кажа всеки път... явно хич си нямаш работа :)
|
|
Поправете тази глупост най накрая
971views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>SCUDERIA FERRARI написа:</h3> а колкото до хубавите неща в живота бъдисигурен,че доста по-добре се забавлявам от теб все пак съм от Варна</blockquote>
:D:D:D без коментар ;)
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>Лудогорец написа:</h3>Имам някои идеи но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,</blockquote>
Някои от тях да не са случайно нещо от рода:
- лимит на количеството левро, обменяно чрез бюрото
- лимит на количеството поръчки чрез кредитни и дебитни карти
- изключване на леврото от трансферните оферти
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Зети полк,аз лично играя още няколко подобни игри,във едната има ограничение на сумата както е и тука вече.Разликата е само във едно нещо,тука просто тая формула не сметна кое както трябва и старите играчи са прекалено скъпи до 26-27 годишните със стабилните линиии няма големи разлики.Просто старчоците които купуваха новите по за 1-2 сезона да ги ползват са безбожно слъпи.Имам някои идеи но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,а ви гарантирам на всички,че това е единствената игра където има разлика във тренировките това дали си вип или не,и леврото има за какво да се харчи.
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Да, определено финансите от стадион и други сгради в началния етап са крайно недостатъчни за каквото и да било. Затова са дадени тези 1000 кредит дневно. Какво ще се прави с тях - всеки решава сам. Някои ги разходват за трансфери, други спестяват и след това строят стадион. Лошото е, че не се получава едновременно да се осигурят много приходи и да се изгради силен състав.
А по отношение ограничителните мерки за трансферите - те започнаха още откакто се въведоха 50-те дена преди продажба на купен от друг отбор играч и определен брой мачове за играчи от ДЮШ, а също и с 20 дневния период между две спецтренировки на един и същ играч. С едното се ограничи времето между покупката и продажбата, с другото - възможността за бързо подобряване на играча, сега се въздейства и върху самата трансферна сума.
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Именно и аз за това говоря, на вас по-старите отбори ви е лесно имате си пари, развивате си школи, добри приходи, ами ние по-новите отбори?.. духаме, щото нямам една стотинка да си построя сградите, едвам смогвам стадиона да си пускам да се строи.. И са вместо да продам някои от моите играчи, които не са първа младост, а и не са никак силни, аз ще си ги пазя да трупат годинки в графа "Извън състава"..
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Най-добре да се върнат старите цени на играчите. Не знам как новите отбори ще закупят играчи, просто няма начин.. аз лично ще наблягам на школата, но и от там не е много сигурно, че ще припечеля някакви кредити.....
|
|
Админе събуди се!!!!!
1687views
18comments
На лафче
Кво му е на прихода?Има школи таланти супертренировки.Или трябва за 24 часа да станем извънземни (да не се засегне някой,нарочно го употребих).Пазара е такъв и е еднакъв за всички и моя съвет е играйте,а не се правете на тарикатчета.Айде бе страж,свърши ми ракията още те няма
|
|
Поправете тази глупост най накрая |