Забогатяхте ли?!

939views 10comments На лафче
<blockquote><h3>ZAQS написа:</h3>Който желае да публикува приходите си от мачове - заповядайте! моят днес беше направо куриоз... ще ми трябва финансов консултант как да харча целия този кредит ето за какво става въпрос:Получихте 18 кредит в домакинския си мач от 2 кръг посетен от 219 души...</blockquote> :O С тоя кредит можеш да направиш отбор от СТ!

Забогатяхте ли?!

Късметлия! Пак има наши и ваши. Някои и толкова не получихме.:D :D :D

Забогатяхте ли?!

8) (sun) (d) Който желае да публикува приходите си от мачове - заповядайте! моят днес беше направо куриоз... ще ми трябва финансов консултант как да харча целия този кредит (chuckle) ето за какво става въпрос:Получихте 18 кредит в домакинския си мач от 2 кръг посетен от 219 души...

Продавам Кростренажор

1995views 3comments На лафче
Аз си взех патека за тичане и само месец я ползвах,ако някой даде 350лв ще му я дам.

Продавам Кростренажор

преди месец купих на жената KTN за 390лв,иначе щях да го грабна;)

Продавам Кростренажор

Продавам Кростренажор \"KETTLER GIRO 500\" в отлично състояние. Цена 350 лв. http://prikachi.com/images/718/4965718b.jpg http://prikachi.com/images/719/4965719X.jpg http://prikachi.com/images/721/4965721j.jpg http://prikachi.com/images/722/4965722Z.jpg http://prikachi.com/images/723/4965723o.jpg От София съм. За контакти на ЛС в играта или на телефон - 0877534818

Админе събуди се!!!!!

1687views 18comments На лафче
Имам някои идеи но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,а ви гарантирам на всички,че това е единствената игра където има разлика във тренировките това дали си вип или не,и леврото има за какво да се харчи.</blockquote> казвай ги лудогорец(y)

Админе събуди се!!!!!

На админа за какво му беше да променя цените (doh)

Битов терорист

1020views 5comments На лафче
На колегата му завиждам за спокойния и безгрижен живот :) :) :) Щом има време да се занимава с такива "интересности", значи е решил всичките си проблеми в живота :D :D :D Успех му желая и на следващите избори за кмет ;) Беше обещал да се кандидатира(y)

Битов терорист

И аз се чудя ...как може да има някой да го гледа това, та даже да го сподели, аз го спрях още на първите думи. Хора без работа и мнооого ниска култура има май тук. Но както каза колегата ...май в Шумен сте повечко. Имаше един където ми прави записи, сега си подарявал отбора ама май не... П.С с извинения кам интелигнецията на Шумен, убеден съм че има и доста свестни там.

Битов терорист

<blockquote><h3>ПФК Волов написа:</h3>Чудя ти се на клиповете понякога... да не кажа всеки път... явно хич си нямаш работа</blockquote> Не се чуди ... ТОВА Е ШУМЕННННН !!!! :D

Битов терорист

Чудя ти се на клиповете понякога... да не кажа всеки път... явно хич си нямаш работа :)

Поправете тази глупост най накрая

971views 10comments На лафче
<blockquote><h3>SCUDERIA FERRARI написа:</h3> а колкото до хубавите неща в живота бъдисигурен,че доста по-добре се забавлявам от теб все пак съм от Варна</blockquote> :D:D:D без коментар ;)

Админе събуди се!!!!!

<blockquote><h3>Лудогорец написа:</h3>Имам някои идеи но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,</blockquote> Някои от тях да не са случайно нещо от рода: - лимит на количеството левро, обменяно чрез бюрото - лимит на количеството поръчки чрез кредитни и дебитни карти - изключване на леврото от трансферните оферти

Админе събуди се!!!!!

Зети полк,аз лично играя още няколко подобни игри,във едната има ограничение на сумата както е и тука вече.Разликата е само във едно нещо,тука просто тая формула не сметна кое както трябва и старите играчи са прекалено скъпи до 26-27 годишните със стабилните линиии няма големи разлики.Просто старчоците които купуваха новите по за 1-2 сезона да ги ползват са безбожно слъпи.Имам някои идеи но не смея да ги пусна защото всички които са вип ще скочат,а ви гарантирам на всички,че това е единствената игра където има разлика във тренировките това дали си вип или не,и леврото има за какво да се харчи.

Админе събуди се!!!!!

Да, определено финансите от стадион и други сгради в началния етап са крайно недостатъчни за каквото и да било. Затова са дадени тези 1000 кредит дневно. Какво ще се прави с тях - всеки решава сам. Някои ги разходват за трансфери, други спестяват и след това строят стадион. Лошото е, че не се получава едновременно да се осигурят много приходи и да се изгради силен състав. А по отношение ограничителните мерки за трансферите - те започнаха още откакто се въведоха 50-те дена преди продажба на купен от друг отбор играч и определен брой мачове за играчи от ДЮШ, а също и с 20 дневния период между две спецтренировки на един и същ играч. С едното се ограничи времето между покупката и продажбата, с другото - възможността за бързо подобряване на играча, сега се въздейства и върху самата трансферна сума.

Админе събуди се!!!!!

Именно и аз за това говоря, на вас по-старите отбори ви е лесно имате си пари, развивате си школи, добри приходи, ами ние по-новите отбори?.. духаме, щото нямам една стотинка да си построя сградите, едвам смогвам стадиона да си пускам да се строи.. И са вместо да продам някои от моите играчи, които не са първа младост, а и не са никак силни, аз ще си ги пазя да трупат годинки в графа "Извън състава"..

Админе събуди се!!!!!

Най-добре да се върнат старите цени на играчите. Не знам как новите отбори ще закупят играчи, просто няма начин.. аз лично ще наблягам на школата, но и от там не е много сигурно, че ще припечеля някакви кредити.....

Админе събуди се!!!!!

Кво му е на прихода?Има школи таланти супертренировки.Или трябва за 24 часа да станем извънземни (да не се засегне някой,нарочно го употребих).Пазара е такъв и е еднакъв за всички и моя съвет е играйте,а не се правете на тарикатчета.Айде бе страж,свърши ми ракията още те няма

Поправете тази глупост най накрая

971views 10comments На лафче
бан на РЪГБИСТИТЕ ЗА 24ч.