Колко е дълбоко блатото за БГ отборите
2324views
21comments
На лафче
Заслужава ли си въобще да ги коментираме тия ф...., щях да кажа футболисти!
От тук на татък вместо да им плащат заплати, до края на сезона, трябва те да си плащат за да ги пускат да играят!
БАСИ МЪРДИТЕ (shake) (shake)
|
|
2324views
21comments
На лафче
8) (sun) (d) Мъка... за феновете!
Добре, че сме в евросъюза и всеки гранд от континента може да е наш любим отбор!
В зората на 20ти век са се пръкнали от нищото големи български клубове... 100 години по-късно същите клубове са вече жалки и нищожни - и да изчезнат... на кой ли ще му пука... виж бирата си е на световно ниво... наздраве!(beer) (beer) (beer) ... да не забравя да прелея малко... хлъц!
|
|
Колко е дълбоко блатото за БГ отборите |
|
2324views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>AS SAINT ETIENNE написа:</h3>В западните корпорации, където хората мислят с главите си централата им сенарича Headquarters. В България се нарича... седалище. Туш!!!</blockquote>
ххахаха. Това ми хареса.:D :D :D :D
|
|
2324views
21comments
На лафче
В западните корпорации, където хората мислят с главите си централата им се нарича Headquarters. В България се нарича... седалище. (rofl) (rofl) (rofl)
Туш!!!
|
|
2324views
21comments
На лафче
Истината е ,че трябва да се направят много школи ,в които да имаме развитие на бъдещето.Димитър Бербатов и Христо Стоичков почнаха да правят и ето как имаме млади играчи продадени на по 16-17 години в отбори като манчестър сити и прочие.Няма как и националния отбор да просперира ако продължаваме по този начин.Мисля си,че няма да е скоро времето,в което пак ще гледаме националния отбор от 1 време :)
|
|
2324views
21comments
На лафче
Интересно ,какво е наред в България, та вие искате футболът да е наред .:x
|
|
2324views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>Лудогорец бяха прекарани във втория мач!!! Другите са гола вода... Левски и ЦСКА
ги елиминират ФК Сараево и ФАФЛА Мура!</blockquote>
даже аз тези мура не ги знаех ... :O
|
|
Колко е дълбоко блатото за БГ отборите |
|
2324views
21comments
На лафче
Футбола е много зле и затова са виновни преди всичко собствениците.Мура и Сараево играят предимно със техни играчи,а тука е пълно със наемници които не знаят кой отбор какво означава.Давам ви само един нагледен пример брата на ГЕЙМА ОУВЪР който е във моята лига е от една седмица на проби във СЕЛТИК момчето се казва Стивън Петков а тука не може да намери място във Левски,щом е на проби във Шотландия във всеки наш отбор би следвало да е титуляр.
|
|
2324views
21comments
На лафче
докато не се махне скапаната перука от БГ футбола няма да се оправим,а напротив ще затънем по-дълбоко и от Марианската падина (http://bg.wikipedia.org/wiki/Марианска_падина)(puke) (puke) (puke)
|
|
2324views
21comments
На лафче
Защитата на Левски, нападението на ЦСКА и театралите от Разград да сглобят следващия национален дрийм тийм...та да се нагледаме на зрелища. Вън "Перуци и ко" от българския футбол!!!
|
|
2324views
21comments
На лафче
Абе то българския футбол е затънал по-дъблооко от колкто са дъблоки някои атрибути на Н.Л. Ей те това е истината.
|
|
2324views
21comments
На лафче
Лудогорец бяха прекарани във втория мач!!! Другите са гола вода... Левски и ЦСКА ги елиминират ФК Сараево и ФАФЛА Мура! 8-|
|
|
2324views
21comments
На лафче
Аз мисля, че всички мишоци, до един от БФС трябва да бъдат изритани.
Омръзна ми и измислени мухловци да си пълнят гушите с някакви безсмислени трансфери.
|
|
2324views
21comments
На лафче
жалка работа сме има още много да падаме просто който ни хване ни бие никъв футбол няма ме.....
|
|
2324views
21comments
На лафче
мача на лудите беше продаден за точен резултат,а другите толкова си могат.
|
|
2324views
21comments
На лафче
Пускам темата, за да видим кой как и какво мисли за БГ отборите. След тези безобразни игри и съответно отпадане на Людогорец, Локо, ЦСКА и Левски, аз мисля че БГ футбола е на дъното на блатото и дълбае все по надолу!!!
|
|
Бисери от играта
2125views
20comments
На лафче
"...Заради гнусни търеи (припознай се) всички клинични пътеки са кратки , но понеже ти си фъшкийката в кацата с меда , няма да ти доставя удоволствието да се мислиш за велик , но и ти са паразит , карай си твоята клинична пътека :самоопознаване , самоопипване , еякулиране и Сън"
"...пардон : еякулиране ,забърсване на очилата , и тогава Як сън стиснал с левачката кренвиршчето , и палеца на деснячката приютен на... скришно място където не го огрява слънцето..."
В някои групи е доста забавно . Следя им чата с интерес , дори повече от форума . Извинявам се ако някой се е почувствал обиден , но просто не се стърпях да копирам малко извадки .Момчета продължавайте в същия дух искрено се забавлявам.
|
|
Бисери от играта
2125views
20comments
На лафче
(rofl) Socceroos say: Всички нови потребители могат да пишат подобни неща. Нормални са :D спореТ :D мен. Да си прочел някъде да обиждам :D някоИ. :D
|