Бисери от играта

2125views 20comments На лафче
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Недей така. Аз като се регистрирах си купих 31 годишен нападател със 70 линия атака за 6000 кредит СЛОВОМ: шест хиляди. и го смятах за изключителен играч . После ме просветиха за истната. Може и пича това да си мисли за играчите си <blockquote><h3>FC United написа:</h3>Пич никой не се е гаврил с теб,съобщението ти беше докладвано и от там излезе на светло.Всички сме ръсили бисъри така че не се впрягай братле.</blockquote> <blockquote><h3>Socceroos написа:</h3>Всички нови потребители могат да пишат подобни неща.Нормални са спорет мен.</blockquote> Благодаря ви за подкрепата,колеги!Прочeтете внимателно написаното от мен вчeра.Там се обърнах конкретно към tonos.Споделих,чe си спомням написаното в минали теми,в които мениджъри много аргументирано го обвиняват в мошенически машинации в играта.За това мисля,чe не е той подходящия човек,който може с чиста съвест да каже за друг мениджър,че е измамник.

Бисери от играта

<blockquote><h3>ORION написа:</h3>Не е нормално съветници да ги обиждат</blockquote> Да си прочел някъде да обиждам някои.

Бисери от играта

Не е нормално съветници да ги обиждат

Бисери от играта

Всички нови потребители могат да пишат подобни неща.Нормални са спорет мен. ;)

Бисери от играта

<blockquote><h3>tchokovo написа:</h3>Напълно съм съгласен с ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАТ. Ако някой иска да СЕ СМЕЕ, та нека да го прави над собствените си изказвания. Успех ,братле. Не им обръщай внимание .</blockquote> +1912 бисери има от къде по-изявени люде в тази игра.Пича поне има мозък и си е съставил обява.Приятел вкарай 5-6 000 лева не си играй да печелиш кредит с честен труд.Обещавам ти никой да не ти се смее тогава,но да нни се повдига от теб,когато те мернем.Стража ти си

Бисери от играта

Напълно съм съгласен с ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАТ. Ако някой иска да СЕ СМЕЕ, та нека да го прави над собствените си изказвания. Успех ,братле. Не им обръщай внимание .(handshake)

Бисери от играта

Пич никой не се е гаврил с теб,съобщението ти беше докладвано и от там излезе на светло.Всички сме ръсили бисъри така че не се впрягай братле.

Бисери от играта

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Нека тука публикуваме бисери сътворени от нас. Започвам и с първия... Няна такъв измамник Кой ви дава право да ме обиждате и да ме наричате измамник?Какво съм измамил?Може би,че в тази тежка кредитна криза, в която се намираме повечето мениджъри,съм поискал да продам някой и друг играч за да имам кредит,с който редовно да тренирам отбора си и да продължавам да строя сградите си. Писал съм на слаби отбори и съм рекламирал мойте играчи,които всичките са около 100 коефициент и са доста по-добри от техните и наистина чуствително ще повишат линиите на отборите им.Нямате право да ме обиждате!Аз не ви наричам нагъл мошеник,нали?А имам пълното основание да ви смятам за такъв,защото преди време четох в различни теми изказвания на мениджъри,които Ви задаваха въпроси и много аргументирано Ви обвиняваха в мошенически машинации в играта. Искаха наказания за вашия отбор и т.н. А вие вместо да туширате скандалите,с наглото си поведение в тези теми предизвиквахте възмущението и на неутралните си колеги.Аз в темите не съм написал нищо против вас.Не знам защо решихте така брутално да изгаврите с мен и моят отбор. Държа да ми се извините.

Бисери от играта

ХахАХхаХа FC United утрепа ме баце, извади още някой друг да се посмеем. :D

Бисери от играта

Малко от обратна връзка :D категория: Играчи Автор: Левски Карлово добавен на: 16 Юли 2010 19:03 (пе) Въпрос #2503: Ако изтрия снимката на някой играч ще ми дадът 2 левро? Отговор: Цената за поставяне на снимка на играч е 2 левро, а не получаване на 2 левро за премахване на снимка Отговора е даден: 2ч. 11мин. 55сек. след като е бил зададен въпроса Други Автор: Shampioni 49595 добавен на: 28 Фев 2010 16:09 (нд) Въпрос #1469: Когато вляза в трансфери и натисна свободни играчи ми излиза че са общо 199 а виждам само 10 от тях как мога да видя останалите? Отговор: За да видите следващия играч трябва някой от предните да бъде продаден. Отговора е даден: 7ч. 10мин. 14сек. след като е бил зададен въпроса Други Автор: Shampioni 32785 добавен на: 11 Фев 2010 20:10 (чт) Въпрос #1287: Към колко часа спонсора ми дава парите защото ми е дал само вчера когато подписах договор? Отговор: Спонсорите дават сумата еднократно до изтичане на договора Отговора е даден: 14мин. 19сек. след като е бил зададен въпроса Играчи Автор: Shampioni 40120 добавен на: 17 Яну 2010 12:12 (нд) Въпрос #560: Ако без да искам си уволня играч (бил съм сънен примерно), как мога да си го върна? И мога ли изобщо? И защо не въведете на това "Уволни играч" - някакъв код да се попълва, че да не се сбървка така лошо? Отговор: Няма възможност за връщане на уволнени играчи. Отговора е даден: 2ч. 8мин. 1сек. след като е бил зададен въпроса

Бисери от играта

От: ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАT До: ПФК Левски СФ ТИТУЛЯРИ С МНОГО ОПИТ Колега,продавам всеки от титулярните си играчи,които са постоянно тренирани по 270 минути.Всичките са имали страшно много сезони като титуляри в лигата и турнирните битки, и са събрали много опит.Ако си харесате някой играч само ми напишете номера му и аз ще го сложа в трасферния списък.Ще го активирам на режим купи сега на минималната му цена и след 24 часа ще можете да го привлечeте в отбора си.Само вижте днешния ми рейтингов мaч срещу доста по силен от мен съперник, който играл с играчи,на които всяка една линия защита,халфова и атака е над 120,а мойте бяха 100 -98 -98 и мойте играчи са го разбили с 3:0.Сами си направете закючeние за какви играчи биткаджии става на въпрост и най-вечe как правилно са тренирани всички техни умения по отделно. 10 минути се смях на това! :D :D :D (rofl) (rofl) (rofl)

Бисери от играта

От: ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАT До: ПФК Левски СФ ТИТУЛЯРИ С МНОГО ОПИТ Колега,продавам всеки от титулярните си играчи,които са постоянно тренирани по 270 минути.Всичките са имали страшно много сезони като титуляри в лигата и турнирните битки, и са събрали много опит.Ако си харесате някой играч само ми напишете номера му и аз ще го сложа в трасферния списък.Ще го активирам на режим купи сега на минималната му цена и след 24 часа ще можете да го привлечeте в отбора си.Само вижте днешния ми рейтингов мaч срещу доста по силен от мен съперник, който играл с играчи,на които всяка една линия защита,халфова и атака е над 120,а мойте бяха 100 -98 -98 и мойте играчи са го разбили с 3:0.Сами си направете закючeние за какви играчи биткаджии става на въпрост и най-вечe как правилно са тренирани всички техни умения по отделно. Не мога да спра на това нещо да се смея

Бисери от играта

Като разбере за какво става на въпрос и ще се откаже :D

Бисери от играта

<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Недей така. Аз като се регистрирах си купих 31 годишен нападател със 70 линия атака за 6000 кредит СЛОВОМ: шест хиляди. и го смятах за изключителен играч . После ме просветиха за истната. Може и пича това да си мисли за играчите си Хахах. Че ина същата дата като мене регистриран.</blockquote> (y) И тои ще се научи. :)

Бисери от играта

Недей така. (wait) Аз като се регистрирах си купих 31 годишен нападател със 70 линия атака за 6000 кредит СЛОВОМ: шест хиляди. и го смятах за изключителен играч:O :O . После ме просветиха за истната. Може и пича това да си мисли за играчите си ;( ;( Хахах. Че ина същата дата като мене регистриран. |-( |-(

Бисери от играта

Продуктивен е като фабрика :D :D :D

Бисери от играта

Нека тука публикуваме бисери сътворени от нас. Започвам и с първия... Няна такъв измамник:D (rofl) (rofl) От: ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАT До: ПФК Левски СФ ТИТУЛЯРИ С МНОГО ОПИТ Колега,продавам всеки от титулярните си играчи,които са постоянно тренирани по 270 минути.Всичките са имали страшно много сезони като титуляри в лигата и турнирните битки, и са събрали много опит.Ако си харесате някой играч само ми напишете номера му и аз ще го сложа в трасферния списък.Ще го активирам на режим купи сега на минималната му цена и след 24 часа ще можете да го привлечeте в отбора си.Само вижте днешния ми рейтингов мaч срещу доста по силен от мен съперник, който играл с играчи,на които всяка една линия защита,халфова и атака е над 120,а мойте бяха 100 -98 -98 и мойте играчи са го разбили с 3:0.Сами си направете закючeние за какви играчи биткаджии става на въпрост и най-вечe как правилно са тренирани всички техни умения по отделно.

Колко кредита имате....

7013views 63comments На лафче
Кредит: 28.000

Колко кредита имате....

Кредит: 15 198 Слабо, но..

Колко кредита имате....

Доста се охарчих за 2 седмици- от близо 10 милиона сега са само 1 271 095 ;(