Колко е дълбоко блатото за БГ отборите |
|
Колко е дълбоко блатото за БГ отборите
2472views
21comments
На лафче
Футбола е много зле и затова са виновни преди всичко собствениците.Мура и Сараево играят предимно със техни играчи,а тука е пълно със наемници които не знаят кой отбор какво означава.Давам ви само един нагледен пример брата на ГЕЙМА ОУВЪР който е във моята лига е от една седмица на проби във СЕЛТИК момчето се казва Стивън Петков а тука не може да намери място във Левски,щом е на проби във Шотландия във всеки наш отбор би следвало да е титуляр.
|
|
2472views
21comments
На лафче
докато не се махне скапаната перука от БГ футбола няма да се оправим,а напротив ще затънем по-дълбоко и от Марианската падина (http://bg.wikipedia.org/wiki/Марианска_падина)(puke) (puke) (puke)
|
|
2472views
21comments
На лафче
Защитата на Левски, нападението на ЦСКА и театралите от Разград да сглобят следващия национален дрийм тийм...та да се нагледаме на зрелища. Вън "Перуци и ко" от българския футбол!!!
|
|
2472views
21comments
На лафче
Абе то българския футбол е затънал по-дъблооко от колкто са дъблоки някои атрибути на Н.Л. Ей те това е истината.
|
|
2472views
21comments
На лафче
Лудогорец бяха прекарани във втория мач!!! Другите са гола вода... Левски и ЦСКА ги елиминират ФК Сараево и ФАФЛА Мура! 8-|
|
|
2472views
21comments
На лафче
Аз мисля, че всички мишоци, до един от БФС трябва да бъдат изритани.
Омръзна ми и измислени мухловци да си пълнят гушите с някакви безсмислени трансфери.
|
|
2472views
21comments
На лафче
жалка работа сме има още много да падаме просто който ни хване ни бие никъв футбол няма ме.....
|
|
2472views
21comments
На лафче
мача на лудите беше продаден за точен резултат,а другите толкова си могат.
|
|
2472views
21comments
На лафче
Пускам темата, за да видим кой как и какво мисли за БГ отборите. След тези безобразни игри и съответно отпадане на Людогорец, Локо, ЦСКА и Левски, аз мисля че БГ футбола е на дъното на блатото и дълбае все по надолу!!!
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
"...Заради гнусни търеи (припознай се) всички клинични пътеки са кратки , но понеже ти си фъшкийката в кацата с меда , няма да ти доставя удоволствието да се мислиш за велик , но и ти са паразит , карай си твоята клинична пътека :самоопознаване , самоопипване , еякулиране и Сън"
"...пардон : еякулиране ,забърсване на очилата , и тогава Як сън стиснал с левачката кренвиршчето , и палеца на деснячката приютен на... скришно място където не го огрява слънцето..."
В някои групи е доста забавно . Следя им чата с интерес , дори повече от форума . Извинявам се ако някой се е почувствал обиден , но просто не се стърпях да копирам малко извадки .Момчета продължавайте в същия дух искрено се забавлявам.
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
(rofl) Socceroos say: Всички нови потребители могат да пишат подобни неща. Нормални са :D спореТ :D мен. Да си прочел някъде да обиждам :D някоИ. :D
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Недей така. Аз като се регистрирах си купих 31 годишен нападател със 70
линия атака за 6000 кредит СЛОВОМ: шест хиляди. и го смятах за изключителен
играч . После ме просветиха за истната. Може и пича това да си мисли за
играчите си
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Пич никой не се е гаврил с теб,съобщението ти беше докладвано и от там излезе на
светло.Всички сме ръсили бисъри така че не се впрягай братле.</blockquote>
<blockquote><h3>Socceroos написа:</h3>Всички нови потребители могат да пишат подобни неща.Нормални са спорет мен.</blockquote>
Благодаря ви за подкрепата,колеги!Прочeтете внимателно написаното от мен вчeра.Там се обърнах конкретно към tonos.Споделих,чe си спомням написаното в минали теми,в които мениджъри много аргументирано го обвиняват в мошенически машинации в играта.За това мисля,чe не е той подходящия човек,който може с чиста съвест да каже за друг мениджър,че е измамник.
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>ORION написа:</h3>Не е нормално съветници да ги обиждат</blockquote>
Да си прочел някъде да обиждам някои.
|
|
Бисери от играта |
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
Всички нови потребители могат да пишат подобни неща.Нормални са спорет мен. ;)
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>tchokovo написа:</h3>Напълно съм съгласен с ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАТ. Ако някой иска да СЕ СМЕЕ, та нека да
го прави над собствените си изказвания. Успех ,братле. Не им обръщай внимание
.</blockquote>
+1912 бисери има от къде по-изявени люде в тази игра.Пича поне има мозък и си е съставил обява.Приятел вкарай 5-6 000 лева не си играй да печелиш кредит с честен труд.Обещавам ти никой да не ти се смее тогава,но да нни се повдига от теб,когато те мернем.Стража ти си
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
Напълно съм съгласен с ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАТ. Ако някой иска да СЕ СМЕЕ, та нека да го прави над собствените си изказвания. Успех ,братле. Не им обръщай внимание .(handshake)
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
Пич никой не се е гаврил с теб,съобщението ти беше докладвано и от там излезе на светло.Всички сме ръсили бисъри така че не се впрягай братле.
|
|
Бисери от играта
2226views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Нека тука публикуваме бисери сътворени от нас. Започвам и с първия...
Няна такъв измамник
Кой ви дава право да ме обиждате и да ме наричате измамник?Какво съм
измамил?Може би,че в тази тежка кредитна криза, в която се намираме повечето
мениджъри,съм поискал да продам някой и друг играч за да имам кредит,с който
редовно да тренирам отбора си и да продължавам да строя сградите си. Писал
съм на слаби отбори и съм рекламирал мойте играчи,които всичките са около
100 коефициент и са доста по-добри от техните и наистина чуствително ще
повишат линиите на отборите им.Нямате право да ме обиждате!Аз не ви наричам
нагъл мошеник,нали?А имам пълното основание да ви смятам за такъв,защото
преди време четох в различни теми изказвания на мениджъри,които Ви задаваха
въпроси и много аргументирано Ви обвиняваха в мошенически машинации в играта.
Искаха наказания за вашия отбор и т.н. А вие вместо да туширате
скандалите,с наглото си поведение в тези теми предизвиквахте възмущението и
на неутралните си колеги.Аз в темите не съм написал нищо против вас.Не знам
защо решихте така брутално да изгаврите с мен и моят отбор.
Държа да ми се извините.
|