Колко кредита имате....

5374views 63comments На лафче
http://prikachi.com/images/622/4704622W.jpg ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА http://www.youtube.com/watch?v=QMT9cVC1Ykg ДИМ ДА МЕ НЯМА!!!! ДИМ - ДИМ - ДИМ - ДИМ - ДИМ ДА МЕ НЯМА <b><--- ТУК ГЛАСУВАЙТЕ С ( + ) <b/>

Колко кредита имате....

105 000 :D :D :D

Колко кредита имате....

Преди 2-години имаше подобна тема създадена от (Гаме Овер).. :) Сега да видим дали са станали повече милионерите. (cash) Сега????

Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ

1464views 16comments Предложения
Тръпката ще отиде точно там където трябва! Говорите така сякаш ежедневно ще се изливат милиони в отборите! А къде е тръпката да са ти необходими поне 3 години за спретнеш що годе добро отборче, без ти да наливаш? Нали щяхме да задържаме новите потребители или тези тук сме си достатъчни? Как точно ще ги задържим? Като ги караме да си плащат за всичко? Колко като "тонос" се регистрират годишно? А колко се отказват като видят още на петия месец, че отбора им е обречен или такива, които влизат в играта колкото да видят кво става и то без какпка от първоначалния ентусиазъм? И още много защо и как, но няма смисъл да се хабя!!!!!!!

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>А с кое е проблема? Ако вдигането на дохода няма да ти помогне да си купиш нещо оскъпено, тогава какво? Да не говорим, че кредита, който се осигурява от играта като полагаем доход (ежедневен или на база построени сгради) е меко казано гавра!</blockquote> То ще ти помогне, но къде отива тръпката след като взимам по 20 000кредита дневно.... ???

А с кое е проблема? Ако вдигането на дохода няма да ти помогне да си купиш нещо оскъпено, тогава какво? Да не говорим, че кредита, който се осигурява от играта като полагаем доход (ежедневен или на база построени сгради) е меко казано гавра!

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.</blockquote> Боби... съгласен съм с това което си написал, но какво да се направи след като админа не пише нищо.. идей не се дават...|-( |-( ... И на мне не ми харесва мн мн с тея нови средни цени, но за сега е това и трябва да се съобразяваме с него... <blockquote><h3>Левски Чепинци написа:</h3>Ами пазара единствено може да се раздвижи ако се дигнат доходите на отборите...Сега пазара не върви защото повечето отбори нямат пари за играчи.....</blockquote> Лошото е, че средните цени така станаха, че се вдигнаха баяя много... Но не мисля, че това е проблема с приходите за отборите....

Златна топка

883views 9comments Предложения
Колегата си е назобил нападателя и иска да облажи :D :D :D

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.</blockquote> Ами пазара единствено може да се раздвижи ако се дигнат доходите на отборите...Сега пазара не върви защото повечето отбори нямат пари за играчи.....|-)

Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.

Какво стана с тази идея ... отново никои не си мръдна пръста да даде някакъв коментар :x

Златна топка

Може да има Златна Топка и да се определя чрез гласуване и в класацията да влизат играчите спечелили най-нного трофеи.Нападателят на Долно Маймунаре е най-добрия но-все още няма спечелен трофей с клуба си.

Златна топка

Щото има 1 играч с най-висока линия.Не се играят реални мачове и няма как да се определи кой е играл най-хубаво. ;)

Честито:)

866views 5comments На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан</blockquote> Това е цар футбол колега какво да гледам на тези волейболисти скука

8) (sun) (d) С кеф гледах тия мачове... втора олипиада поред... отбора е страхотен... и не отива само да запише участие, макар че накрая май точно това ще се случи... ...защото и волейбола много започна да намирисва... на нашенска манджа залоена... треньорски смени, бойкоти, държавни намеси... ще видим какво ще стане на Олимпиадата, но чистите мечти за победи и мъжество са мъртви и в последния отборен спорт български... ...иначе нека сме на всеки мач и пред екрана... и в залата, който може...

Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан :(

И Египет ги ударихме:) 3:1 гйма

Златна топка

Колеги защо мислите ,че всяка година ще е печели един и същи играч

Златна топка

Няма да е зле, но както каза FC Fearless всеки сезон ще я печели един и същ футболист и ще стане банално. :) Според мен в момента има много важни неща за оправяне и това не е сред тях. :)

Златна топка

Ясно ми е че сте се сетили, но понеже в форума не съм е срещал тази тема и затова реших да видя какво ще излезе. Колега какво лошо има да предлагам разни неща. Аз искам играта да се развива. Аз искам да има повече трофеи, както отборни така и индивидуални отличия, за да е още по-интересна играта. Идеята ми е да има златна топка която да се връчва в края на сезона и всеки мениджър да може да номинира по-един играч (да няма право да номинира играч от своя отбор а от друг) И десетимата играчи които съберат най-много гласове да бъдат номинирани за златната топка. А само Шампионите да могат да гласуват за това кой от десетимата да я спечели.