Промяна в опцията за уволнение на играч

3130views 27comments Предложения
Именно (y) Няма логика да изкараш обикновен талант от школата и да можеш да го продадеш или уволниш ведната , а за играч от ДЮШ да чакаш 10 сезона (think)

Предложение за корекция във формулата

4415views 43comments Предложения
В момента имам нагледен пример по дадената тема(за съжаление обаче).Имам четири супер таланта закупени за около 650.000 единия и пуснати за продажба.Иииии.....получил съм оферти които мен ме устройват лично и са на реална стойност с оглед на това,че с подобни играчи даден отбор трудно може да се сдобие,НО няма как да ги приема понеже новота формула определя далеч по ниски стойности на цените на 14 годишните супер таланти от нормалното.И искам да се обърне внимание на тази ситуация която според мен е малко нелепа. (think)

5 години shampioni.com след рестарта.

2756views 24comments Общи дискусии
Наздраве и от мен :) Но как искате да се развива играта като дори на РД-то си няма нито една новина от екипа на шампиони ... дори нямаше и някакъв символичен подарък от екипа ... във всяка една друга игра независимо каква е има поне някаква новина !!!

5 години shampioni.com след рестарта.

2756views 24comments Общи дискусии
Айде едно наздраве и от мен(beer)

Подкрепям те на 100%,нека всеки мениджър сам да може да си решава,кои играч не му е необходим и иска да го уволни(за ДЮШ-а специално).

\" За да можете да уволните играча той трябва да е бил поне 10 сезона в отбора Ви ! \" На всички (или поне на повечето) е ясно че това е опция , която е налична за играч , който е дръпнат от ДЮШ. Смятам че този срок би било добре да се промени на 5 или по-малко сезона. В един момент този играч не ти трябва и си принуден да чакаш докато стане на 24,25 или 26 години за да може да го уволниш! В крайна сметка за него си платил с кредит и нива на сграда , тренирал си го и си плащал заплати и е доста неприятно да не може да го махнеш в по-нормални срокове. За не разбралите ще кажа че за продажба НЕ говоря тук. За тези дето ще зададат въпроса \"Ми що си го дръпнал като не ти трябва?\" от сега им отговарям \"Ми защото тогава така съм преценил и защото тогава съм имал такова желание\" Наясно съм че това предложение няма да се вземе под внимание , но просто ми е интересно колко хора са на моето мнение

МАЙ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПРИПОМНИ ПРАВИЛАТА ВЪВ ФОРУМА :^) 4.Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани. 6. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на играта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение. И все пак си припомнете това http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4

Не се знае на колко е-знае се ,че му липсват първите 7,че е със слаби нерви,че нещо реди(нареждал някой си),че е самовлюбен,че не понася чуждо мнение и че истината боли!

THE SAINTS на колко си?

Само да попитам кога са поевтинели 15-ките супер таланти.

Освен себе си ,забавляваш и всички останали!Оставям те да се възхищаваш на висотата на собствената ти простотия!

Това е целта на играта! Да се забавляваме! :D

Не просто сте елементарни ....... мога да си правя с вас квото искам и няма се усетите Както едни други хора го правят ...... ;) , аз поне се забавлявам и то здраво

Предполагам някой друг трябва да ти каже кога прекрачваш границата.Ти сам не можеш да се досетиш...

разбрахме ти болката-спри да се излагаш..

Подкрепям горното мнение на simvol най-вече за това,че се дават конструктивни предложения и се посочват определени проблеми,а не се критикува голословно.Админа ще се запознае с тези предложения и предполагам ще се обсъдят проблемите и ще се види може ли да се пипне формулата! THE SAINTS,оставям на другите да те преценяват тебе....

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Ето,значи при теб е засегнат интереса,че искаш да продаваш скъпо играчите на 33 и 34 г..Защо не си кажеш директно болката а беше нужно да използваш BG JUVENTUS като пример .Никой не ти пречи да им искаш максималната цена и да се пазариш и за левро нали?А и важното е че формулата е въведена,никой не е казал ,че е съвършена.Може и да се стигне до решение за минимални корекции във формулата,но това е от компетенциите на админа!Тя и темата е точно за това.Ти питаш на tonos какво не му харесва за 14-ките а самият ти имаш интерес при пенсиите.Така че ако използваме твоите думи с които питаш tonos:"Кажи какви цени искаш за пенсиите та да мирясаш?"</blockquote> Спри със селенията си и долните комшийски нрави и си гледай твоя двор не чуждия - казах ти го преди малко ще ти го кажа и сега. Аз имам играчи на всякаква възраст - теб не те коментирам ма ти явно умираш да ме коментираш - такива папараци като тебе са ми любимци - тип кварталната баба ..... под вола теле няма да намериш някой шланг обаче може да те намери тебе Нз какви менаджери и ХорА С сте , че да искате някой да ви казва какво да правите , на кави цени да продавате и т.н. .... явно сте пудели и умирате да го доказвате

Реално проблеми с цените на уникалните и много силните играчи няма. Един от най-силните играчи струва от 4млн. до 16млн., а по-горе видяхме и други примери. Проблемите са: 1.Цените на възрастните играчи - 33г и 34г. При първият тип играчи в момента спадът в цената им е 35%, но би могъл да се коригира на 25-30% (препоръчвам 25%), за да се вдигнат леко цените им. При вторият тип играчи (34г) в момента спадът в цената им е 70%, което е убийствено много и едни от най-добрите играчи на тази възраст (с линии над 500) струват около 70 000. Тук спадът би могъл да се коригира от 70% на 35-40% (препоръчвам 35%) като по този начин въпросните играчи ще могат да се продават на цени от порядъка на 150 хиляди, което е далеч по-приемливо за продавача. 2.Друг проблем са цените на "не добре развитите играчи". Те пък са твърде високи и дори минималните им равнища, не могат да стимулират купувачите да развържат кесиите си. Мисля си, че както за добрите играчи горната граница се променя от +50% на +200%, така и за категорията "не добре развити играчи" долната граница трябва да премине от -30" на -50%. Идва въпросът дали е възможна подобна класификация на играчите с програма? Все пак формулата отчита тези играчи. Защото, ако не е възможна, то трябва да се помисли върху друг вариант - дали при ПОД определена средна цена на играчите (например 300 000), да се активира промяната на долната граница на -50%? На онези, които веднага ще почнат да ме критикуват, искам само да напомня, че тук съм посочил основните проблеми, водещи до не доброто функциониране при определянето на някои цени. Също така съм разгледал начини, по които тези изолирани случаи да водят до цени, които са максимално близки, но не същите, като онези, които бяха до предишния сезон.

Ето,значи при теб е засегнат интереса,че искаш да продаваш скъпо играчите на 33 и 34 г..Защо не си кажеш директно болката а беше нужно да използваш BG JUVENTUS като пример :) .Никой не ти пречи да им искаш максималната цена и да се пазариш и за левро нали?А и важното е че формулата е въведена,никой не е казал ,че е съвършена.Може и да се стигне до решение за минимални корекции във формулата,но това е от компетенциите на админа!Тя и темата е точно за това.Ти питаш на tonos какво не му харесва за 14-ките а самият ти имаш интерес при пенсиите.Така че ако използваме твоите думи с които питаш tonos:"Кажи какви цени искаш за пенсиите та да мирясаш?"

Щом някой е намерил ниша в играта и вирее там - ми оставете го .... пенсионерите са играчите дето при равни условия между 2 отбора могат да направят единия шампион - що ги плюеш ? .... насила никой няма ти купи играч нали ? ще го купи , ако му трябва ..... как някой ще ти казва за колко да продаваш смешно е ....