Приход от титлата при децата от музея
2791views
40comments
Предложения
Освен че Повече отбори ще се борят за титлата,ще имат и стимул да строят музея.
|
|
Приход от титлата при децата от музея |
|
Приход от титлата при децата от музея
2791views
40comments
Предложения
Знам ,че и преди е предлагано и отказвано, а дори и аз бях против, но сега вече като има таван на прихода от Музея (10 000 кредита) може да да се промени ф-лата и титлата при децата да носят някакъв приход, било то и само 1 кредит за трофей...
Така по-слабите отбори, който иамт 1-2-3 трофея при малките ще взимат малко пвоече кредит от Музея и ще имат стимул ;)
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
SCUDERIA FERRARI аз искам да знам кой иска да играе а не е кой не е играл
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
а по-хубаво ли ти беше да търсиш отобор по отбор кой играл и кой не играл РПС и да предлагаш???така поне виждаш кой е играл и предлагаш на тези,които не са играи,а не да цъкаш тук там.и можеш да си избираш съперници с малък или голям коефициент.
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>Искърски-орли написа:</h3>и къде се намира че нещо не я откривм</blockquote>
Като погледнеш всички които са онлайн има иконка на тези които не са играли рпс.Ако трябва да дам оценка за мен това е отчитане на дейност че уж нещо се прави по играта
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Да бе,ама може да искам да играя вечер след първенството.И цял ден отказвам и
трябва да се обяснявам що отказвам.А така когато искам да играя като в скайпа
сменяш си иконката и готово</blockquote>
ами не отказвай бе.след известно време(май беше 30 мин.) автоматично се изтрива поканата.и не си длъжен да даваш обяснения.
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Да бе,ама може да искам да играя вечер след първенството.И цял ден отказвам и трябва да се обяснявам що отказвам.А така когато искам да играя като в скайпа сменяш си иконката и готово
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Ами откъде знаят че сам свободен за РПС.По хубаво е да има опция аз да си ложа
отметка свободен ли сам или не</blockquote>
ами то си има иконка,която показва,че не си играл РПС
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Ами откъде знаят че сам свободен за РПС.По хубаво е да има опция аз да си ложа отметка свободен ли сам или не
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>RevengeTeam написа:[<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Къде е тая опция, че немога да я видя е</blockquote>
наи-горе в ляво пише онлаин там се вижда кои е играл и кои не е;)
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Много съм доволен от опцията, вече много по-бързо намирам противници за РПС. :)
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Ее не ви разбирам с какво помага като днеска пак си търсих 30 мин отбор за РПС !!!
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Засега това и това е нещо. Според мен ако ще се въвежда нов модул нека да се прави както трябва пък ако ще, да отнеме цял сезон.Но уви ще трябва да сезадоволим с млкото и да се надяваме че скоро време отново ще се обърне внимание на този за мен най-важен за момента модул в играта :S
|
|
браво за опцията,,,,, |