Приход от титлата при децата от музея

2791views 40comments Предложения
Освен че Повече отбори ще се борят за титлата,ще имат и стимул да строят музея.

Супер идея бравo Вени;)

Знам ,че и преди е предлагано и отказвано, а дори и аз бях против, но сега вече като има таван на прихода от Музея (10 000 кредита) може да да се промени ф-лата и титлата при децата да носят някакъв приход, било то и само 1 кредит за трофей... Така по-слабите отбори, който иамт 1-2-3 трофея при малките ще взимат малко пвоече кредит от Музея и ще имат стимул ;)

браво за опцията,,,,,

1934views 28comments На лафче
Е то скоро някой може да поиска без да влиза в играта да играе РПС...

браво за опцията,,,,,

SCUDERIA FERRARI аз искам да знам кой иска да играе а не е кой не е играл

браво за опцията,,,,,

а по-хубаво ли ти беше да търсиш отобор по отбор кой играл и кой не играл РПС и да предлагаш???така поне виждаш кой е играл и предлагаш на тези,които не са играи,а не да цъкаш тук там.и можеш да си избираш съперници с малък или голям коефициент.

браво за опцията,,,,,

<blockquote><h3>Искърски-орли написа:</h3>и къде се намира че нещо не я откривм</blockquote> Като погледнеш всички които са онлайн има иконка на тези които не са играли рпс.Ако трябва да дам оценка за мен това е отчитане на дейност че уж нещо се прави по играта

браво за опцията,,,,,

и къде се намира че нещо не я откривм

браво за опцията,,,,,

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Да бе,ама може да искам да играя вечер след първенството.И цял ден отказвам и трябва да се обяснявам що отказвам.А така когато искам да играя като в скайпа сменяш си иконката и готово</blockquote> ами не отказвай бе.след известно време(май беше 30 мин.) автоматично се изтрива поканата.и не си длъжен да даваш обяснения.

браво за опцията,,,,,

Да бе,ама може да искам да играя вечер след първенството.И цял ден отказвам и трябва да се обяснявам що отказвам.А така когато искам да играя като в скайпа сменяш си иконката и готово

браво за опцията,,,,,

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Ами откъде знаят че сам свободен за РПС.По хубаво е да има опция аз да си ложа отметка свободен ли сам или не</blockquote> ами то си има иконка,която показва,че не си играл РПС

браво за опцията,,,,,

Ами откъде знаят че сам свободен за РПС.По хубаво е да има опция аз да си ложа отметка свободен ли сам или не

браво за опцията,,,,,

аз лично днес си намери съперник за две минути:D който търси намира

браво за опцията,,,,,

<blockquote><h3>RevengeTeam написа:[<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Къде е тая опция, че немога да я видя е</blockquote> наи-горе в ляво пише онлаин там се вижда кои е играл и кои не е;)

браво за опцията,,,,,

Къде е тая опцияяяя :D

браво за опцията,,,,,

Много съм доволен от опцията, вече много по-бързо намирам противници за РПС. :)

браво за опцията,,,,,

Ее не ви разбирам с какво помага като днеска пак си търсих 30 мин отбор за РПС !!!

браво за опцията,,,,,

и аз сам доволен от опцията..

браво за опцията,,,,,

Засега това и това е нещо. Според мен ако ще се въвежда нов модул нека да се прави както трябва пък ако ще, да отнеме цял сезон.Но уви ще трябва да сезадоволим с млкото и да се надяваме че скоро време отново ще се обърне внимание на този за мен най-важен за момента модул в играта :S

браво за опцията,,,,,

много ясно те разбрах