Предложение за корекция във формулата

4415views 43comments Предложения
Аз не искам да се заяждам с никой,но смятам,че за играта е нужна някаква регулация,защото има адски много злоупотреби.И аз съм съгласен,че по принцип пазара трябва да се саморегулира,но по принцип е така,в конкретния случай явно това не е подходящо.Беше ясно ,че с въвеждането на формулата ще се засегнат интереси и ще има недоволство.Един иска да си продава пенсионерите на по 33 и 34г. на баснословни цени,друг сега са му скъпи за купуване,но пък са му скъпи и за продаване нали?Да вземем играч с цена 500 000-при него диапазона на цената е от 350 000 до 750 000.Ако го спазариш за 350 000 няма ли да си го взел евтино?Или ако го продадеш за 750 000 няма ли да си доволен?Пазарлък ще има.Ами за играч например с цена 1 500 000-диапазона е от 1 050 000 до 4 500 000.И все ще е в рамките на позволеното.

съгласен съм .... но мисля , че в случая е прав

"Същата беше ситуацията когато Тонос държеше един много силен нападетел и тогава и аз и Ралица и ФС Юнайтед бяхме склонни да платиме за него 3 пъти повече отколкото струваше, само да не отиде в пряк наш конкурент." Мога да чета....ти си го цитирал. Сега може да даде и повече от 700 000.Може да даде и тройно.Какъв е проблема?ТОЙ може и да го е казал,но това не значи,че всяка НЕГОВА дума трябва да е закон за играта.

ти можеш ли да четеш ? Не би трябвало да има такива регулации. Нека да се наблюдава за злоупотреби и нередовни транфери, но има играчи, чиято цена не би могла да бъде вкарана във формула. Миналия сезон ми трябваше един играч да допълня отбора си за елиминациите на ШЛ и затова платих за играч с 700хил повече отколкото смятах, че струва, но благодарение на него и с малко късмет спечелих ШЛ Оставете транферния пазар да се саморегулира и нека цените да ги определя търсенето, а средната, минималната и максималната цена да бъде ориентир. ето това ти казва .....

Извинявай,но аз нямам като теб с какво да меря кой е по умен от другия.Ти явно си някакъв такъв "оценител".Аз просто написах,че това което е казал "Великия" BG JUVENTUS и което и ти оценителю цитираш и сега си е така.Играч със средна 2 000 000 може да го вземеш и за 6 000 000 .И да се подсилиш за финал или да прецакаш пряк конкурент,както ТОЙ казва.Явно това е основно занимание тук-да прецакаш някого.

аз цитирах един малко по-умен и бая по-успял от теб в играта човек .... примери не съм давал .....

Не аз гледам в чуждия двор-просто ти давам пример с отбора,който ти посочи за пример.Да говоря по-малко или да говоря само,когато мнението ми съвпада с твоето.Нервите ли си изпускаш?Аз не съм посочил никой с пръст ,като тарикат,но явно ти си се разпознал.Ще изказвам мнение каквото си искам.Не обиждам никой и най малкото някой като теб може да ми каже да говоря по-малко.Надявам се,че се разбрахме.Посочих факт-и това е истината-за уникалните играчи горната граница е разтегната максимално и ако някой иска може да даде тройно за играч.

тарикат си ти , щото гледаш в чуждия двор - гледаи себе си и по-малко говори .... и се развий до там да може като пич да си купиш такъв играч , а не кат пенсионер пред LIDL да си смяташ стотинките и да коментираш другите .... тарикат си ти , а той е просто Умен прави разлика ....

Международно ретро рали

827views 3comments На лафче
Аз се повозих в един от джиповете.Едва ли пак ще минат през България тъй като всяка година ходят из различни държави.Догодина са в Хърватия. https://www.youtube.com/watch?v=XTjN86rNIFg&feature=relmfu

Пример точно с BG JUVENTUS и негов играч-Alektra Blue Средна цена-2 179 350 кредит Минимална цена: 1 525 545 кредит (-30%) Максимална цена: 6 538 050 кредит (+200%) Виждате че за уникални играчи човек ако иска може да даде и три пъти толкова колкото струва.Така че ако иска BG JUVENTUS или който и да е отбор с възможности може да предложи достатъчно за играч! Тук трябва да има правила,макар и нехаресвани от всички,защото тарикатите са прекалено много!

5 години shampioni.com след рестарта.

2756views 24comments Общи дискусии
(cake) (*) (*) (*) (*) (*)

Живи и здрави, играта е супер, само да не се караме за глупости, а да се разбираме ... ;)

Ex минават ни годините с тази игра (d) живи и здрави

(beer) (beer) (beer) за момчетата и (d) (d) (d) за момичетата

Не съм бил с вас другари чак от рождения ден, но се радвам, че за добро или лошо днес сме заедно живи и здрави. Пожелавам на всеки, независимо дали си допадаме или не, живот, здраве и много успехи! Наистина искрено го пожелавам на всеки един тук. На всеки с които по един или друг начин чрез тази игра сме се приравнили (независимо кой какъв е в живота) и сме създали едно общество, където по един или друг начин всеки от нас релаксира и изпуска пара от нелекото ежедневие. Пожелавам много здраве и успех на Админа! И не на последно място да се вслушва повече в нас:) Наздраве!!! (beer) (beer) (beer)

Наздраве и от мен (beer)

щото не искам сулю и пулю дето играе с КЕШ а не с акъл да ми казва колко струва 1 играч ? ти искаш ли ? .... аз се имам за умен и мога сам да преценя а ти ? #41 Автор: BG JUVENTUS, добавен на: 21 Май 2012 20:01 (пн) цитирай Не би трябвало да има такива регулации. Нека да се наблюдава за злоупотреби и нередовни транфери, но има играчи, чиято цена не би могла да бъде вкарана във формула. Миналия сезон ми трябваше един играч да допълня отбора си за елиминациите на ШЛ и затова платих за играч с 700хил повече отколкото смятах, че струва, но благодарение на него и с малко късмет спечелих ШЛ. Същата беше ситуацията когато Тонос държеше един много силен нападетел и тогава и аз и Ралица и ФС Юнайтед бяхме склонни да платиме за него 3 пъти повече отколкото струваше, само да не отиде в пряк наш конкурент. Оставете транферния пазар да се саморегулира и нека цените да ги определя търсенето, а средната, минималната и максималната цена да бъде ориентир. можели човека дето е номер 1 по рейтинг и играе от 6-7г да ви го напише и вие пак да се правите на .... ?

<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Ако не се лъжа тук http://www.shampioni.com/?act=forum&amp;case=viewtopic&amp;id=3413 е формулата по която се изчисляват цените Моето предложение за корекция е 28 – нормалното качване на линия на сезон ми се струа завишено мисля че ако се намали на около 22 -- така няма да се получи проблема в който е попаднал отбор Nike който не е успял да мине границата от 28 линия за сезон и играчът му е поевтинял</blockquote> Още по времето на тестванията от тогавашното РО2 имаше дилема дали влиянието в/у цената да е на база на средно вдигане на линията с 28, или с 25. Когато имаш само 11 играча и играеш всички мачове само с тях, това не е трудно постижимо, но когато разчиташ на разширен състав, за да посрещнеш всички мачове на ниво (Турнири, Първенство, дори РПС), тази цел вече не е толкова лесно достижима. Друг фактор са контузиите и наказанията за получени картони - те допълнително утежняват не леката задача да стигнем до развитие на линията с поне 28 на сезон. Не бива да ни обягва и факта, че има потребители, които на са ВИП. Най-вероятно те вдигат линиите на играчите си с темпо м/у 22 и 25 на сезон. Изводите оставям на онези, които имат власт да променят нещо - дали както предлага Маймунарето - границата на покачване на линията да се сведе до около 22 при отчитането на цените, или 25 както бе другата алтернатива на РО2. Добре е да се направи проба дали промяната на тази граница, ще се отрази позитивно в цената на 34годишните качествени футболисти, която сега е обидно ниска. По въпроса с 14 годишните СТ: Като гледам онези, които са се сдобили с такива и виждам, че максималната им цена е над 700 000 до 750 000 и то без специални тренировки, та дори са и с нисък морал. Та те за десетина дни ще струват по 800 000 - какъв е проблема не мога да разбера?

<blockquote><h3>nike написа:</h3>Играчите ми са с по 125 линия в момента а ги взех с около 80 някъде..</blockquote> аз съм на твоя страна пич ... разни интриганти разипаха играта щото няма кво друго да правят ..... а и са висши математици явно и решиха формули да измислят ....

(beer)