браво за опцията,,,,,

1934views 28comments На лафче
<blockquote><h3>БЪГ Юнайтед ООД написа:</h3>И какво ТОЧНО помага тази опция ??? Освен само че виждаш дали отбора е играл или не вече РПС без да цъкнеш на него, но пак си пращаш покани и чакаш... Идеята на админа от времето на РО за която споменах вчера в една тема беше съвсем друга и много полезна, на тази не и виждам особено ползата. Става въпрос да се въведе урна за РПС и всеки да се записва там когато иска да играе РПС, при което системата автоматично ще избира двойки на късмет и ще насрочва мачовете, ето това ще е от полза, защото няма да трябва да чакаш, записваш се и мача ти е насрочен почти веднага, а който иска и си има уговорка за постоянни РПС-та с някой (има много такива по мои наблюдения) да си играе ръчно с тях по сегашната система, макар че не виждам смисъл от това ако се въведе урната, сега се прави само за да не се чака и търси съперник, а тогава ще се получава автоматично от желаещите. Така че за съжаление аз не мога да се присъединя към възторга на колегите.</blockquote> Дано скудерията прочете това, че аз май не могада му обясня!!

браво за опцията,,,,,

Засега не съм доволен от опцията.Пуснах нова тема за РПС,ако някой мод прецени да я заключи но да отключи темата за РПС.

браво за опцията,,,,,

Къде е тая опция, че немога да я видя е :D

браво за опцията,,,,,

8) (sun) (d) Да се надяваме и това с желанието за игра или урна за РПС да стане някой ден... Всеки случай и сега е доста по-добре от нищо;)

браво за опцията,,,,,

тази опция не помага особенно.днес пак ми отне не малко време да намеря противник за РПС.това че някой не е играл РПС не значи че иска.трябва да се направи отметка за такива,които в момента си търсят противник и всичко ще става за минута.

браво за опцията,,,,,

Браво,опцията е страхотна!(clap) (beer)

браво за опцията,,,,,

И какво ТОЧНО помага тази опция ??? Освен само че виждаш дали отбора е играл или не вече РПС без да цъкнеш на него, но пак си пращаш покани и чакаш...(think) Идеята на админа от времето на РО за която споменах вчера в една тема беше съвсем друга и много полезна, на тази не и виждам особено ползата. Става въпрос да се въведе урна за РПС и всеки да се записва там когато иска да играе РПС, при което системата автоматично ще избира двойки на късмет и ще насрочва мачовете, ето това ще е от полза, защото няма да трябва да чакаш, записваш се и мача ти е насрочен почти веднага, а който иска и си има уговорка за постоянни РПС-та с някой (има много такива по мои наблюдения) да си играе ръчно с тях по сегашната система, макар че не виждам смисъл от това ако се въведе урната, сега се прави само за да не се чака и търси съперник, а тогава ще се получава автоматично от желаещите. Така че за съжаление аз не мога да се присъединя към възторга на колегите.:(

браво за опцията,,,,,

(y) Добра и необходима опцийка!(handshake)

браво за опцията,,,,,

Ами едно голямо браво и от мен .Беше ми писнало да проверявам по другият начин.

браво за опцията,,,,,

браво на админа и екипа за опцията свободен са рпс

ЦСКА 64години

633views 4comments На лафче
Честито на всички АРМЕЙЦИИИИИИИИИИИ !!! ЦСКА НАД ВСИЧКО (*) (*) (*)

ЦСКА 64години

Честито на всички армейци 64 годишнина + 32 титла!!!

ЦСКА 64години

Честит празник армейци!!!

ЦСКА 64години

Днес на 5май се навършват 64 години от създаването на ЦСКА .

Смешни имена

5625views 35comments Футбол България
Този щръкналия направо ме разби.Култов тип:D

Смешни имена

Ювентус Малчика :D

Смешни имена

П-во SturchipatkaFC 0 - 0 PFC Beborani (rofl) (rofl) (rofl)

Смешни имена

<blockquote><h3>STELT написа:</h3>http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&amp;tid=1107</blockquote> Хахахахахахахаха (rofl) (rofl) (rofl)

Смешни имена

<blockquote><h3>STELT написа:</h3>http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&amp;tid=1107</blockquote> FAIL :D простотията ходи по хората.

Смешни имена

http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=1107 ;)