браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>БЪГ Юнайтед ООД написа:</h3>И какво ТОЧНО помага тази опция ??? Освен само че виждаш дали отбора е играл или
не вече РПС без да цъкнеш на него, но пак си пращаш покани и чакаш...
Идеята на админа от времето на РО за която споменах вчера в една тема беше
съвсем друга и много полезна, на тази не и виждам особено ползата. Става въпрос
да се въведе урна за РПС и всеки да се записва там когато иска да играе РПС, при
което системата автоматично ще избира двойки на късмет и ще насрочва мачовете,
ето това ще е от полза, защото няма да трябва да чакаш, записваш се и мача ти е
насрочен почти веднага, а който иска и си има уговорка за постоянни РПС-та с
някой (има много такива по мои наблюдения) да си играе ръчно с тях по сегашната
система, макар че не виждам смисъл от това ако се въведе урната, сега се прави
само за да не се чака и търси съперник, а тогава ще се получава автоматично от
желаещите. Така че за съжаление аз не мога да се присъединя към възторга на
колегите.</blockquote>
Дано скудерията прочете това, че аз май не могада му обясня!!
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Засега не съм доволен от опцията.Пуснах нова тема за РПС,ако някой мод прецени да я заключи но да отключи темата за РПС.
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
8) (sun) (d) Да се надяваме и това с желанието за игра или урна за РПС да стане някой ден... Всеки случай и сега е доста по-добре от нищо;)
|
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
тази опция не помага особенно.днес пак ми отне не малко време да намеря противник за РПС.това че някой не е играл РПС не значи че иска.трябва да се направи отметка за такива,които в момента си търсят противник и всичко ще става за минута.
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
И какво ТОЧНО помага тази опция ??? Освен само че виждаш дали отбора е играл или не вече РПС без да цъкнеш на него, но пак си пращаш покани и чакаш...(think) Идеята на админа от времето на РО за която споменах вчера в една тема беше съвсем друга и много полезна, на тази не и виждам особено ползата. Става въпрос да се въведе урна за РПС и всеки да се записва там когато иска да играе РПС, при което системата автоматично ще избира двойки на късмет и ще насрочва мачовете, ето това ще е от полза, защото няма да трябва да чакаш, записваш се и мача ти е насрочен почти веднага, а който иска и си има уговорка за постоянни РПС-та с някой (има много такива по мои наблюдения) да си играе ръчно с тях по сегашната система, макар че не виждам смисъл от това ако се въведе урната, сега се прави само за да не се чака и търси съперник, а тогава ще се получава автоматично от желаещите. Така че за съжаление аз не мога да се присъединя към възторга на колегите.:(
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
браво за опцията,,,,,
1934views
28comments
На лафче
Ами едно голямо браво и от мен .Беше ми писнало да проверявам по другият начин.
|
|
браво за опцията,,,,, |
|
ЦСКА 64години |
|
ЦСКА 64години |
|
ЦСКА 64години |
|
ЦСКА 64години |
|
Смешни имена |
|
Смешни имена |
|
Смешни имена |
|
Смешни имена
5625views
35comments
Футбол България
<blockquote><h3>STELT написа:</h3>http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=1107</blockquote>
Хахахахахахахаха (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Смешни имена
5625views
35comments
Футбол България
<blockquote><h3>STELT написа:</h3>http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=1107</blockquote>
FAIL :D простотията ходи по хората.
|
|
Смешни имена |